- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #5.081
evet canım yaa haklısın 6 ay oldu kullanmayalı ama eşimle pek korunmamamıza rağmen (geri çekilmenin haricinde yani) hiçbirşey olmadı bugüne kadar. ondan biraz şüpheliyim... bakalım.. çok sabırsızım yaa offff:18:
cnm iyiye yoralim trahim gebelige hazirlabnirmis gecikmeler buna delalet ama bat gectimi gectiyse 10 gun sonrasina bile cikmayabiliyo kan testi yaptir ama az bekle....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ohooo naptın sen şekerim yaww
baştan su koyvermişin...
canım benim bilim adamları hesaplamışlar bir kadının hamile kalma ihtimali %0 dır. yani mucize oluyo...
ayrıca 1 yıl boyunca korunmadan düzenli olarak ilişkiye giren çiftlerin %80i sonuç alıyo... bi dur bakalım daha yolun başındasın
ay şekerim o bende kaç gündür var.... napsam olmuyo... geçiyo tekrar başlıyo....
cumartesi doktora gitmeyi düşünüyorum:44:
yumurtlamadan sonra 10. gün oluyo bakarmı acep bakarda tahlil verir mi acep:44:
slm battaşmışızBende adetin 6. Günü başladım günaşırı çalışmalara devam
Kizlar adetime 8 gun var ama ben gittim bugun kan verdim. Erken diyeceksiniz ama 1 hafta onceden 0.1 cikiyorsa o kolay kolay yukselmiyor en azindan icim rahatlasin bir anda kirmizilari gorunce cok uzuluyorum simdi olumsuzsa da kendimi alistiririm napimm ya .gebelik varsa da 2.3 falan cikar o yukselecek demektir. Her ay adete 1 hafta kala kan veriyorum 0.1 cikiyor gercekten de hamile olmuyorum ilk cocugumda 1 hafta kala 2.3 cikmisti. Zaten su an hicbir belirti yok. Kabiz degilim gazim yok korpiklerim karismiyor agzim kuru degil midem bulanmiyor atesim yuksek degil uyuklamiyorum :banghead:
slm battaşmışızBende adetin 6. Günü başladım günaşırı çalışmalara devam
evet kızlar ayaklar foraaaaa!!! Yum yum günleri ve yumoşlardan sonra yeni bir kelimemiz daha oldu battaş
Ilk sayfaya bu kelimelerin anlamlarını yazmamız lazım gelen ne olduğunu anlamicak walla
iki gün kala kan testi yaptımıştım bidaha yaptırmadım 6 gün geçti şuan
bakarsa ustten ultrssonla bakar ama bat yakinsa korunmadigini biliyorsa bakmayabilirde tahlil verir bence.....
ay şekerim o bende kaç gündür var.... napsam olmuyo... geçiyo tekrar başlıyo....
cumartesi doktora gitmeyi düşünüyorum:44:
yumurtlamadan sonra 10. gün oluyo bakarmı acep bakarda tahlil verir mi acep:44:
aynen canım benim adetim erken bitiyo ama kahverengi akıntı hibi devam ediyo ondan başlayamadım erken.ya canım dün ilişki oldu ve sabah şeffaf jöle gibi bir kere akıntım oldu.ben bu kadar erken mi yumurtluyorum acaba ?
ay bilmezmi herşeymi biliyo....
yumurtlama günüm bittikten sonra ne dese beğenirsin;
hadi bakalım bu ay senden çok iyi performans bekliyorum dedi
yanındaki hemşire ne performansı dedi
tabiki bebek bekliyom dedi bu doktor bendende deli yaaaa
git toplum sağlığı merkezine kanver gelll ayoll ne bekliycen cumartesi gününü 10 gün geçmiş çıkar beee :)
oyyyy ankaralim geliyo insallah hadi bakim bence yine bir kan testi yap yarin:)
canım yumyum günlerindeyiz akıntın yumurtlama başladığı içinde olabilir
kiz akilli adam jinekolog olurmu iyyyyyyyyy:))))).
sabirsizlanma goncam gelecek ....gelecek annesi....
benimi hatun şeker
kıs adet günüm geçmedi ki
cumartesi yumurtlama olduktan sonraki 10. gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?