- 14 Kasım 2012
- 1.502
- 123
- 163
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #5.101
canım ben diğer iki ay hep geç başlıyodum ilk defa bu ay erken başladım bakalım :)
ayyy yaaa çok tatlısınızAllah hepimize tüm isteyenlere sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin :)))))
cnm sen teshisi koymussun zaten bu arada her bebekte ayni degilmis hic belli olmaz....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende öyle canım hep takvime göre yapıyordum belkide biz erken yumurtluyruzdur(inş. Bu kadar çalışma boşa gitmez)
kiz daha beter ya insan kendininkiyle ugrasamiyo:)).
biliyom şeker zaten döllenmişse yumurtlamadan bir hafta bile geçse kana geçer bhcg geç döllenmeyse geçmez :)
ay ne güldüm yaaa
anam ne diyon sen yaaahiç ümidimde kalmadı ki:44:
ay ne güldüm yaaa
anam ne diyon sen yaaahiç ümidimde kalmadı ki:44:
Ne bileyim 2 gebelik yasadim ya insan ustalasiyor
aynen canım ya hep internet hesaplayıcısına göre yapıyodum.bu ay erken başlayayım dedim daha çok çalışmış olucaz ama inş değer bu kadar çalışmaya :)
niye umudun kalmadı uleyynnn????
bende aynı canım bütün sitelerde hesaplayıcılar aynı gösteriyo ama 2 aydır olmayınca birde böyle deneyelim dedim aslında eylüle kadar mola vermiştim ama eşim çok istiyo o yüzden fikrimden caydım
Daha 9-10 gün var adetinize. 14 gün önce yumurta çatlıyor. 4 günde belli olurmu gerçekten ya. İnşallah hamilesindir.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ilk gebeliğimde sivilcem hiç çıkmamıştı bide karnımda pıt pıt bişeyler atıyodu....
şimdi sivilcelendim.... pıt pıtta yok
senin çocuk var sanırım yada bebiş mi desem ???? o pıtpıtlar yumurtalıklardan olabiliyomuş dr sölemişti çünkü bendede olmuştu ama bebiş yoktu inş vardır canım iyi haberler ver inşş :)
Inan bende cok sasirmis durumdayim yanlis cikmis olabilirmi acaba cok silik cizgi var kıl gibi ince iki gun sonra bir test daha yapayim belki erken dollenme olmustur ne bileyim saskinim
benim 1 adet düşüğüm var cnm
rabbim yerini doldursun canım benim herşeyin hayırlısı diyelim inş bu sefer gelecek meleğin sana :)
canım beni kontrole çağırmadı sadece kullan kesinlikle hamile kalacaksın dedi ilişki günleri verdi mutlaka yap dedi bende deniyorum gerisi allahtan... dediğin pozisyonu da denerimhayırlısı bakalım... bu arada ben ankaradayım
hayırlısı olur inş canım bakalım bu sefer sonuç nolucak :) inş gelir bebişlerimiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?