Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Ne bileyim 2 gebelik yasadim ya insan ustalasiyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

oyle tabi benim ilk gebelikte 10 gun sonra 2. dusurdugumde adetten 3 gun once cikmisti cnm tabi icgudulerde var hakkimiza hayirlisi....

aynen canım ya hep internet hesaplayıcısına göre yapıyodum.bu ay erken başlayayım dedim daha çok çalışmış olucaz ama inş değer bu kadar çalışmaya :)

bende aynı canım bütün sitelerde hesaplayıcılar aynı gösteriyo ama 2 aydır olmayınca birde böyle deneyelim dedim aslında eylüle kadar mola vermiştim ama eşim çok istiyo o yüzden fikrimden caydım

Daha 9-10 gün var adetinize. 14 gün önce yumurta çatlıyor. 4 günde belli olurmu gerçekten ya. İnşallah hamilesindir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Inan bende cok sasirmis durumdayim yanlis cikmis olabilirmi acaba cok silik cizgi var kıl gibi ince iki gun sonra bir test daha yapayim belki erken dollenme olmustur ne bileyim saskinim

ilk gebeliğimde sivilcem hiç çıkmamıştı bide karnımda pıt pıt bişeyler atıyodu....

şimdi sivilcelendim.... pıt pıtta yok

senin çocuk var sanırım yada bebiş mi desem ???? o pıtpıtlar yumurtalıklardan olabiliyomuş dr sölemişti çünkü bendede olmuştu ama bebiş yoktu inş vardır canım iyi haberler ver inşş :)

cnm bence erken dollenme olabilir adetten hemen sonra yada ustune gormede olabilir hic belirtiniz varmi

inşallah kalırsın bizim gibi uğraşmassın tatlım...hayırlı haberi bekliyoruz

Kizllar bat 5 haziran .bi sorum olcsk yerlesme agrisi bata kacgun kala olur? Acil cvp bir hafta var bat'a ama adet ilk baslarken cok hafif bi agri olur ya,iste aynen oyle bi agrim var ama adet gibi cogalan bi agri degil..boyle bi durum yasayan varmi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…