Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

cnm üzülme demek istiyorum ama çok iyi anlıyorum seni.bende aşılamamın tutmadığını öğrendiğimde yıkılmıştım.ama olup özürlü olacaksa sakat olacaksa Rabbim hayırlı olanı versin...böyle düşün.olur kafana takma...en azından aşılama için umudun var benim oda kalmadı...sabret bir gün mutlaka

cnm ayniyim bende benimde bat 4 haziran bel agrim kasiklarim hafif sizliyo sonra duruyo tekrar basliyo cozemedim ben gulum 1 haftadir kasiklarda batma vardi dunden beri de bu agri:S

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inşallah şeker

Canim selam :)moraller düşük gibi ben buay sayenizde cok heyecanlı umutlu bi bekleyisdeydim sende boyle yaparsan bi ne yapalım 10 yıldır bekliyorum bebisimi gelecek Rabbim gani bol veren yoktan var eden en zengini ve cömert i bu sıfatlar hurmetine hepimize hayırlı vakitte gelecek bebislerimiz ben seni ve enerjini cok Sevdim tatlım benim:)

cnm ayniyim bende benimde bat 4 haziran bel agrim kasiklarim hafif sizliyo sonra duruyo tekrar basliyo cozemedim ben gulum 1 haftadir kasiklarda batma vardi dunden beri de bu agri:S

inşallah şeker

Canim selam :)moraller düşük gibi ben buay sayenizde cok heyecanlı umutlu bi bekleyisdeydim sende boyle yaparsan biz ne yapalım 10 yıldır bekliyorum bebisimi gelecek Rabbim gani bol veren yoktan var eden en zengini ve cömert i bu sıfatlar hurmetine hepimize hayırlı vakitte gelecek bebislerimiz ben seni ve enerjini cok Sevdim tatlım benim:)

neden umudun kalmadı canım? Öyle demek, umutsuz nasıl yaşarız

enteresannn :) Eşime bide bunu söylersem yuhhh der bana :) Ben bacağımı kaldırdıkça o sinir oluyor maalesef

bendede var şekerim. ay bide hamile olurmuşuk

kendimi kaptırırsam fena hayal kırıklığı olur o yüzden umutlanmıyorum şekerim yoksa keyifler yerinde yani

Seğirme bendede var sağ tarafımda inş hamileyizdir😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim sol tarafımda bide alt karnımda oluyor gibi 😊😊😊 inşallah hamileyizdir 😊😊😊

Selam arkadaşlar. Biz de 2. çocuğumuzu istiyoruz. Fsh değerim yüksek çıktı,doktorlar normal yoldan zor dedi tüpe yönlendirdi. 26 günde bir adet olan ben bu ay 9 gün geciktim. Hiç gecikmezdi. İncir kürü yapıyordum.2 gün geçince idrar testi yaptım negatif. 7 gün geçince kan tahlili yaptırdım. 1.2 çıktı,negatif. bugün 9 gün geçti .Soğan kürüne başladım adetim sökülsün diye. Bir de yeşil çay içiyorum ayrıca spora başladım. Sorum şu böyle durumda olan oldu mu:? Sizce ne yapayım.Hamile değilim kana bakılırsa ya hamileysem soğan kürü zarar verir mi ya da yeşil çay. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

zeynep canm bende de segırmeler oldu guldm hatta bebekmi yerleşiyor dıye sag kasıgım pıt pıt attı snra karnımın alt bölgesı segırdı baya ınsalllah bebektır

Evet aynısını yaşıyorum inşallah hayal kırıklığına uğramayız 😊

cnm ya aynı şeyleri bende yaşadım eşim kayınvalideme söylemiş...ben geçen sene kürtaj oldum bebeğim 2 aylık kalp atışı yoktu.çok psikolojim bozuldu kimseyle görüşmyrm.kayınvalide nesi var demiş benimkide kaybettiği bebeğe üzülüyo yok çocuk istiyo...oda tedavi olursunuz aşılama yaparsınız demiş..Allahtan benimki aşılama yaptığımızı söylememiş...ya kimene ya.seninkileri bilmemde benimkiler yürek soğutur cinstenler ah bu kocaalaaaar dillerini tutamazlar...

folik asit etki etmez sanırım canım birçok kişi kullanıyor onu hiç duymadım öle belirtisini

Başka da kullandığım bi ilaç yokki kuzum hiç böyle bişeyle karşılaşmadım ben zaten ilk defa oluyor 😊

Selam kizlar oyy ya bu ev isi bitmiyor bende klasik bel agrisi fenaa is yaptikxaca ayakta durdukça daha fena oluyor. Dünden beri gazman gibi oldum. Ya markete gittim gaz gaz gaz afedersiniz tutamadim artik yaa. Bi de dun gece farkettim goguslerim elleyince aciyo. Bu ay geldi galiba bebisler tuhaf hissediyorum ben yasa :)

cnm bence hemen baslama gec dollenmeyse zarari olmasin bence biraz daha bekle adet sokturucu verdimi doktorun benimde 16 gun subatta gecikti adet sokturucuyu bile kullanmamistim korkudan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…