- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #5.121
Allah razı olsun çok sağol canım benim.. Bir gün gelip o ili görmeyi çok isterim. ben dün erken regl oldum canımÇok ağladım üzüldüm ama nasipte yokmuş ne yapalım.. Aşılamayı paramız olursa temmuzda yaptırcaz ama maddi durumumuz pek iyi değil. dua ediyorum tabiki , ama yorulduğum olup isyan ettiğimde fazlası ile olmuyor değil:)
Kizllar bat 5 haziran .bi sorum olcsk yerlesme agrisi bata kacgun kala olur? Acil cvp bir hafta var bat'a ama adet ilk baslarken cok hafif bi agri olur ya,iste aynen oyle bi agrim var ama adet gibi cogalan bi agri degil..boyle bi durum yasayan varmi .
inşallah şeker
Kizllar bat 5 haziran .bi sorum olcsk yerlesme agrisi bata kacgun kala olur? Acil cvp bir hafta var bat'a ama adet ilk baslarken cok hafif bi agri olur ya,iste aynen oyle bi agrim var ama adet gibi cogalan bi agri degil..boyle bi durum yasayan varmi .
bacak bacak üstüne nasıl atıcaz yahuuu
inşallah şeker
cnm üzülme demek istiyorum ama çok iyi anlıyorum seni.bende aşılamamın tutmadığını öğrendiğimde yıkılmıştım.ama olup özürlü olacaksa sakat olacaksa Rabbim hayırlı olanı versin...böyle düşün.olur kafana takma...en azından aşılama için umudun var benim oda kalmadı...sabret bir gün mutlaka
tabi ilişki bittikten sonra cnm...rahim kapalı kalıyomuş daha hızlı ilerliyormuş spermler...aşılamadan sonra 45 dakika bacak bacak üstünde bekledik....hadi hayırlı haberler gelsin sizlerden sevinelim kızlaaarrrr
Canim selam :)moraller düşük gibi ben buay sayenizde cok heyecanlı umutlu bi bekleyisdeydim sende boyle yaparsan bi ne yapalım 10 yıldır bekliyorum bebisimi gelecek Rabbim gani bol veren yoktan var eden en zengini ve cömert i bu sıfatlar hurmetine hepimize hayırlı vakitte gelecek bebislerimiz ben seni ve enerjini cok Sevdim tatlım benim:)
Seğirme bendede var sağ tarafımda inş hamileyizdir😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
zeynep canm bende de segırmeler oldu guldm hatta bebekmi yerleşiyor dıye sag kasıgım pıt pıt attı snra karnımın alt bölgesı segırdı baya ınsalllah bebektır
kızlar yaa bat 5 haziran zaten dr yumurta pek gelişmemş sansınız az demişti umudum pek yoktu ama cnm tatlılar cekmeye basladı adet mi olucm ne(
bi de dün 20 yasında k.biraderim eşimi aradı tesadüfen telde k.boynuzu iyi geliyomus dedi eşimde pek cvp veremedi ben olunca sanırım. sinir oldum snr eşime sordum ne diyo kardeşin ona neymiş o nerden biliyo bebiş istediğimizi de arastırma yapıyo bunu söylüyo biz belki istemiyorz hala diye biras kızdım
eşimde bn bişi demedm belki amca olmak istiyodr filan dedi bnde baskası istiyo diye yapacak diiliz biz istersek ALLAH verrse oluck diye sölendm moralm bozuldu sonuçta bu bizim özel yasantımız eşim de bn de küs kalamayız 5 dk snr sarılıp uyusak da bnm moralm cok bozuldu kızlar yaaa
folik asit etki etmez sanırım canım birçok kişi kullanıyor onu hiç duymadım öle belirtisini
kızlar merhabalar ben vajinsmus sayfasındaydım çok şükür geçen hafta yendim ama şimdi bebek düşünüyoruz ve bu konularda çok bilgisizim sormak istediğim bşyler var yardımcı olurmusunuz
Selam arkadaşlar. Biz de 2. çocuğumuzu istiyoruz. Fsh değerim yüksek çıktı,doktorlar normal yoldan zor dedi tüpe yönlendirdi. 26 günde bir adet olan ben bu ay 9 gün geciktim. Hiç gecikmezdi. İncir kürü yapıyordum.2 gün geçince idrar testi yaptım negatif. 7 gün geçince kan tahlili yaptırdım. 1.2 çıktı,negatif. bugün 9 gün geçti .Soğan kürüne başladım adetim sökülsün diye. Bir de yeşil çay içiyorum ayrıca spora başladım. Sorum şu böyle durumda olan oldu mu:? Sizce ne yapayım.Hamile değilim kana bakılırsa ya hamileysem soğan kürü zarar verir mi ya da yeşil çay. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?