Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

kızlar bişey sorayım hemen benim tahmini yumurtlama günüm dündü ve dün ilişki oldu bugünde olsun diyorum ama yarın şehir dışına çıkıcaz ve pazar günü dönücez yani birşey olamayacak pazar günü itibariyle yine devam edeyim diyorum ama bu durum kafama çok takıldı 2 gün boşluk olacak çünkü tamda yumurtlama döneminde o yüzden umudumu kaybetmeye başladım hayırlısı artık

cnm agzindan bal damliyo ayni durumdayim insallah guzel haberler veririz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu iş bu kadar zorsa, zaman alan bi süreçse, hiç istemeden uğraşmadan şıp diye hamile kalanları ben anlayamıyorum ! ne yumurtlama günü ne başka bişeyi takip etmeden aa ben hamileymişimmm diyen çok arkadaşım oldu

Inşallah bebeğin gelmiştir canım:) buarada uğurlu listenize benide ekler misin bat 1 haziran :) umudum yok ama liste uğur getirir belki :)

Son düzenleme:

Teşekkür ederim canım cevap için. Ben de korkuyorum. Kan yanılmaz diyorum bir taraftan, bir taraftan da ilk gebeliğim de geç döllenmeydi bu da öyle midir kaygısıyla şüpheye düştüm. Doktora gitmedim biraz yoğunum ama haftaya randevu almaya çalışacağım. Soğan kürü zararlı mıdır sence.

cnm onlarda baska sinavlarla ugrasiyordur malum imtihan dunyasi Allah sinavlarimizi kolay acisiz ve tevekkulsuz verdirmesin haktan gelen bas goz ustune.....

cnm sokturucu etkisi var diye biliyorum ama eger gec dollenmeyle hamile kalmissan adetine yakin gunlerde yumurtluyo olabilirsin bence kullanma belini sicak tut agir is yapma gerisi rabbime kalmis.....

Teşekkür ederim canım. Rabbim yüzümüzü güldürsün ,en kısa zamanda inşallah.

oyle tabi benim ilk gebelikte 10 gun sonra 2. dusurdugumde adetten 3 gun once cikmisti cnm tabi icgudulerde var hakkimiza hayirlisi....

Amin rabbim hayirlisini versin

heh işte onlar anormal olanlar normal olan biziz
ya sen yastık koy hani sanki belin ağrıyomuş gibi bacak bacak üstüne atayım bari falan de... kırk bin takla atıyoz Allahım yaaa

ne güldüm yaaa

sor tatlım ne istersen yardımcı oluruz tabiki...

canm benim adetim hep düzenli olur hiç geciktiğini bilmem 8 gün önce adet olmam gerekiyordu adet olmama bir gün kala eşimle ilişkiye girdik içime boşaldı ilişkiden 1-2 gün sonra adet olmam gerekirdi ama olmadım sorum şu ; hamile kalmış olsam okadar çabuk etki edipte 1-2 gün sonra adet olacakken olmamam mümkünmüdür yoksa başka birşeye bağlı olabilirmi bu gecikme . 2 gün önce kan testi yaptrdım negatifti çünkü ilşki henuz 5 gün olmuştu erken olduğundan varsa bile çıkmmıştır .şuanda ilişkiye gireli 7 gün oldu ve hala adet olmadım hamile olma ihtimalim varmı acaba birde adet olacakmışım gibi belimde kasıklarımda ağrı war hamilelik ilişkiden kaç gün sonra belli olur kiiiiiiiii çok istiyoruz bebiş

yani sadece yarın mı olamiycak pazar akşam evdesin öyle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…