- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #5.141
enteresannn :) Eşime bide bunu söylersem yuhhh der bana :) Ben bacağımı kaldırdıkça o sinir oluyor maalesef
Selam kizlar oyy ya bu ev isi bitmiyor bende klasik bel agrisi fenaa is yaptikxaca ayakta durdukça daha fena oluyor. Dünden beri gazman gibi oldum. Ya markete gittim gaz gaz gaz afedersiniz tutamadim artik yaa. Bi de dun gece farkettim goguslerim elleyince aciyo. Bu ay geldi galiba bebisler tuhaf hissediyorum ben yasa :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ya sen yastık koy hani sanki belin ağrıyomuş gibi bacak bacak üstüne atayım bari falan de... kırk bin takla atıyoz Allahım yaaa
Inşallah bebeğin gelmiştir canım:) buarada uğurlu listenize benide ekler misin bat 1 haziran :) umudum yok ama liste uğur getirir belki :)Selam kizlar oyy ya bu ev isi bitmiyor bende klasik bel agrisi fenaa is yaptikxaca ayakta durdukça daha fena oluyor. Dünden beri gazman gibi oldum. Ya markete gittim gaz gaz gaz afedersiniz tutamadim artik yaa. Bi de dun gece farkettim goguslerim elleyince aciyo. Bu ay geldi galiba bebisler tuhaf hissediyorum ben yasa :)
cnm bence hemen baslama gec dollenmeyse zarari olmasin bence biraz daha bekle adet sokturucu verdimi doktorun benimde 16 gun subatta gecikti adet sokturucuyu bile kullanmamistim korkudan....
bu iş bu kadar zorsa, zaman alan bi süreçse, hiç istemeden uğraşmadan şıp diye hamile kalanları ben anlayamıyorum ! ne yumurtlama günü ne başka bişeyi takip etmeden aa ben hamileymişimmm diyen çok arkadaşım oldu
cnm agzindan bal damliyo ayni durumdayim insallah guzel haberler veririz
cnm onlarda baska sinavlarla ugrasiyordur malum imtihan dunyasi Allah sinavlarimizi kolay acisiz ve tevekkulsuz verdirmesin haktan gelen bas goz ustune.....
Teşekkür ederim canım cevap için. Ben de korkuyorum. Kan yanılmaz diyorum bir taraftan, bir taraftan da ilk gebeliğim de geç döllenmeydi bu da öyle midir kaygısıyla şüpheye düştüm. Doktora gitmedim biraz yoğunum ama haftaya randevu almaya çalışacağım. Soğan kürü zararlı mıdır sence.
mutlu haberleri bekliyoruz ozamannn
siz başlayın ki biz devam edelimhadi hayırlısı canımmm
cnm sokturucu etkisi var diye biliyorum ama eger gec dollenmeyle hamile kalmissan adetine yakin gunlerde yumurtluyo olabilirsin bence kullanma belini sicak tut agir is yapma gerisi rabbime kalmis.....
oyle tabi benim ilk gebelikte 10 gun sonra 2. dusurdugumde adetten 3 gun once cikmisti cnm tabi icgudulerde var hakkimiza hayirlisi....
bu iş bu kadar zorsa, zaman alan bi süreçse, hiç istemeden uğraşmadan şıp diye hamile kalanları ben anlayamıyorum ! ne yumurtlama günü ne başka bişeyi takip etmeden aa ben hamileymişimmm diyen çok arkadaşım oldu
ya sen yastık koy hani sanki belin ağrıyomuş gibi bacak bacak üstüne atayım bari falan de... kırk bin takla atıyoz Allahım yaaa
sor tatlım ne istersen yardımcı oluruz tabiki...
heh işte onlar anormal olanlar normal olan biziz
ahahahiyi bari içim rahatladı...
kızlar bişey sorayım hemen benim tahmini yumurtlama günüm dündü ve dün ilişki oldu bugünde olsun diyorum ama yarın şehir dışına çıkıcaz ve pazar günü dönücez yani birşey olamayacak pazar günü itibariyle yine devam edeyim diyorum ama bu durum kafama çok takıldı 2 gün boşluk olacak çünkü tamda yumurtlama döneminde o yüzden umudumu kaybetmeye başladım hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?