Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

hemen hemen aynı durumdayız

cnm agzindan bal damliyo ayni durumdayim insallah guzel haberler veririz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnşallah bitanem arada klasik batmalari oluyor bi solda bi sağda anamm bi çörek otu yüzünden ikiz olmasin hem de ikiz kiz oluyonus eşimin yedi Düvel sülalesi kurban keser kizlarima. Esim tarafında son doğan kiz 20 yasinda sonraki hep erkek gorumcem ve kuz kuzenleri dahil.

yarınla cumartesi olmayacak bugün olur inşallah benim adam yorgunum diye arıza çıkarmaz :18:

şekerim sperm zaten içerde 3 ila 5 gün yaşar. cumartesi olaydı iyiydi ama yumurtlama günü ve ertesi gün yaptıysan yine sorun yok ok?

kortizol salgılama boşuna aç bak ilk sayfada kortizol için ne diyiii

olsun valla saglikli olsun hayirlisiyla ikiz olsun sezeryan olacam zaten mecburen ikiside cikar aradan:))))

Inşallah bebeğin gelmiştir canım:) buarada uğurlu listenize benide ekler misin bat 1 haziran :) umudum yok ama liste uğur getirir belki :)

Mrb cnm hoşgeldin su an cepten gidiyorum bilgi acunca eklerin tabi ki cnm. Umutsuzluk yok canim.inşallah gelecek kuzularimiz.. İnan öncelikle ben inaniyorum hatta komik gelecek bugün karnimla konuştum sen anneye mi geldin diye çünkü birden bucak sapkandi kasigima. İnşallah gelecekk

hemen hemen aynı durumdayız

hiç kimseden bi tahmin yada net bşy alamıyrm offf yanı 2gün sonra adet olacaksam o ilişki etkilermi adetimi ? şuanda bel ağrım ve kasık agrım var aynı adet olacakmışım gıbı kaç gundur böyle bnde bu yaşıma kadar hep düzenli oldum şimdı gecikince ister istemez ümitleniyorum ama olsa ile dah ailşkiyw gireli 7 gün oldu hemn böle belirti verirmiydi?

şekerim sperm zaten içerde 3 ila 5 gün yaşar. cumartesi olaydı iyiydi ama yumurtlama günü ve ertesi gün yaptıysan yine sorun yok ok?

kortizol salgılama boşuna aç bak ilk sayfada kortizol için ne diyiii

saol canım ya dünden beri kafayı takmıştım buna adete bir hafta kalana kadar devam ederim artık ondan sonrada beklemeye geçeriz hayırlısı hakkımızda

olsun valla saglikli olsun hayirlisiyla ikiz olsun sezeryan olacam zaten mecburen ikiside cikar aradan:))))

Niye mecbur sezeryan cnm bnm ilk sezeryan eğer olursa bu sefer normal istiyorum.

askim adete yakin hamile kalmis cok kisi taniyorum bence erken daha adeti 10 gun gece kana baktir insallah olur birtanem sende su cuk diye hamile kalanlardan olursun insallah:)

Sort ustu yarin vevsag sol kesiğin imza elinizi çok hafif bastirin pit put damar atma sesi duyuyor musunuz damar hissediyor musunuz acil cv p verin bakim

canım şimdi aklıma geldi nisan topiğini açan arkadaş hamile kaldı mayıs topiğini açan arkadaşta hamile kalmış dün öğrendim sıra sende şimdi inşallah hayırlı haberlerin gelir tez zamanda

canımm benım yaaa bal damlıyo ağzındannnn ay inş olur ya inşş allahım isteyen herkeslere nasp etsn tez zamndaaa :)

saol canım ya dünden beri kafayı takmıştım buna adete bir hafta kalana kadar devam ederim artık ondan sonrada beklemeye geçeriz hayırlısı hakkımızda

heh şöyle yola gel

adete 1 gün kala yumurtlayan birini okumuştum forumda... olabilir neden olmasın beklemek lazım mecbur:44:

Niye mecbur sezeryan cnm bnm ilk sezeryan eğer olursa bu sefer normal istiyorum.

petegim cati 3 santim acildi cocukta bende oluyoduk zor yetistirdiler ameliyata yavrunmun kafasi tepe gibi olmustu artik dusun yani o yuzden kalca kemigim doguma uygun degilmis ondan yoksa cok istedim normali hayirlisi tabi....

yumurtan çatlamışsa hamile olabilirsin.bende bekliorum kan testim negatif sonuç verdi dün.15 gün beklemek lazımmış.

canım şimdi aklıma geldi nisan topiğini açan arkadaş hamile kaldı mayıs topiğini açan arkadaşta hamile kalmış dün öğrendim sıra sende şimdi inşallah hayırlı haberlerin gelir tez zamanda

Hehree allah seni totem yaptkm zaten Martí alanda hamile marttaydim ben esir_27 ydi açan. İnşallah kuzum. Benim rahim ters olduğundan normalde rahmim beline yakin bu yüzden bel agrim çok oluyor geldigini bugün hissettim neden bilmem iste olesine bi his umarim hepimiz hamiss oluruz toplucaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…