- 17 Şubat 2014
- 370
- 143
- 53
- 35
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #5.181
yumurtan çatlamışsa hamile olabilirsin.bende bekliorum kan testim negatif sonuç verdi dün.15 gün beklemek lazımmış.
Sort ustu yarin vevsag sol kesiğin imza elinizi çok hafif bastirin pit put damar atma sesi duyuyor musunuz damar hissediyor musunuz acil cv p verin bakim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
offf çok zor dimi beklemek ben bian önce belli olsun istiyorum çok sabırsızım yaa :) :)iki gün önce kan baktırdım negatif acaba 2 günden beri değerlerim değişmişmidir ama ilşki olalı 7 gün oldu daha belli olmaz dimiii
petegim cati 3 santim acildi cocukta bende oluyoduk zor yetistirdiler ameliyata yavrunmun kafasi tepe gibi olmustu artik dusun yani o yuzden kalca kemigim doguma uygun degilmis ondan yoksa cok istedim normali hayirlisi tabi....
Hehree allah seni totem yaptkm zaten Martí alanda hamile marttaydim ben esir_27 ydi açan. İnşallah kuzum. Benim rahim ters olduğundan normalde rahmim beline yakin bu yüzden bel agrim çok oluyor geldigini bugün hissettim neden bilmem iste olesine bi his umarim hepimiz hamiss oluruz toplucaa
kızlar
dun esımle yuruyus yapmıstık we benden azcık kan gıbı bısey gelmıstı. kan gıbı yogun kıwamlı degıldı.acık renklıydı. normalde adetımden once daha koyu kıwamlı kan azcık gelırdı we 2 saat sonra fln adet olurdum. bu saat oldu hala adet olmadım.
neye yoracagımı bılmıyorumç dun test yapmıstım negatıf cıkmıstı. yerlesme kanamasımı degıl mı bılmıyorumkarnım agrıyo ama bu adet agrısı degıl karnımın altı agrıyo kasıgıma dogru.ama bu bıldıgımız kasık agrısı gıbı degıl.
ya psıkolojıkse bu :'(
yerlesme kanaması ne zaman olur bılen war mı ? adetım 4 gun gecıktı benım
kızlar
dun esımle yuruyus yapmıstık we benden azcık kan gıbı bısey gelmıstı. kan gıbı yogun kıwamlı degıldı.acık renklıydı. normalde adetımden once daha koyu kıwamlı kan azcık gelırdı we 2 saat sonra fln adet olurdum. bu saat oldu hala adet olmadım.
neye yoracagımı bılmıyorumç dun test yapmıstım negatıf cıkmıstı. yerlesme kanamasımı degıl mı bılmıyorumkarnım agrıyo ama bu adet agrısı degıl karnımın altı agrıyo kasıgıma dogru.ama bu bıldıgımız kasık agrısı gıbı degıl.
kızlar
cnm bence doktora git baksin buyuk ihtimal gec dollenme
offf çok zor dimi beklemek ben bian önce belli olsun istiyorum çok sabırsızım yaa :) :)iki gün önce kan baktırdım negatif acaba 2 günden beri değerlerim değişmişmidir ama ilşki olalı 7 gün oldu daha belli olmaz dimiii
Acil pembe olur bildiğim yada kahverengi cnm. Cumavyine kan testini tekrarlar bence
canım yerleşme kanaması adet öncesi oluyor genelde koyu kıvamlı kahverengi bir akıntı ama geç döllenmede olabilir seninki :44:
benım adetım 4 gun gecıktı. cmt gunu 6 gun gecıkmıs olucak. ya o zaman tahlılde cıkmazsa gec dollenme dıyeya kıst mıst flnsa ay kafayı yıcem yaa
yolda ewe gelırken gozlerım doldu sureklı. su an bıle aglamamak ıcın tutuyorum kendımı
cnm bence erken dollenme olabilir adetten hemen sonra yada ustune gormede olabilir hic belirtiniz varmi
kızlar
benım adetım 4 gun gecıktı. cmt gunu 6 gun gecıkmıs olucak. ya o zaman tahlılde cıkmazsa gec dollenme dıyeya kıst mıst flnsa ay kafayı yıcem yaa
yolda ewe gelırken gozlerım doldu sureklı. su an bıle aglamamak ıcın tutuyorum kendımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?