Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

yumurtan çatlamışsa hamile olabilirsin.bende bekliorum kan testim negatif sonuç verdi dün.15 gün beklemek lazımmış.

offf çok zor dimi beklemek ben bian önce belli olsun istiyorum çok sabırsızım yaa :) :)iki gün önce kan baktırdım negatif acaba 2 günden beri değerlerim değişmişmidir ama ilşki olalı 7 gün oldu daha belli olmaz dimiii

Ya dünden beri aklimda göbek deliğinin etrafi da arada inceee sizliyi bucak giriyor gibi ama ucu giriyor gibi ay nasil anlattim ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sort ustu yarin vevsag sol kesiğin imza elinizi çok hafif bastirin pit put damar atma sesi duyuyor musunuz damar hissediyor musunuz acil cv p verin bakim

hayir olmadi

sanırım belli olmuyor bende erken yaptırdığıma pişmanım.geç döllenme il e ilgili yazıları okudukça acaba mı diyorum.

kızlar

dun esımle yuruyus yapmıstık we benden azcık kan gıbı bısey gelmıstı. kan gıbı yogun kıwamlı degıldı.acık renklıydı. normalde adetımden once daha koyu kıwamlı kan azcık gelırdı we 2 saat sonra fln adet olurdum. bu saat oldu hala adet olmadım.

neye yoracagımı bılmıyorumç dun test yapmıstım negatıf cıkmıstı. yerlesme kanamasımı degıl mı bılmıyorum karnım agrıyo ama bu adet agrısı degıl karnımın altı agrıyo kasıgıma dogru.ama bu bıldıgımız kasık agrısı gıbı degıl.

ya psıkolojıkse bu :'(

yerlesme kanaması ne zaman olur bılen war mı ? adetım 4 gun gecıktı benım

Ay allah korusun cnm önce saglik tabiki.

martı bilmiyorum ben o zaman üye değildim tamamdır o zaman sıra sende eğer hamiş olursan ve ben olamazsam temmuzu kimselere bırakmam topik açanın saçını yolarım neyse temmuza kalmayalımda hepimiz hamiş olalım başka bişey istemem valla

cnm bence doktora git baksin buyuk ihtimal gec dollenme

Acil pembe olur bildiğim yada kahverengi cnm. Cumavyine kan testini tekrarlar bence

canım yerleşme kanaması adet öncesi oluyor genelde koyu kıvamlı kahverengi bir akıntı ama geç döllenmede olabilir seninki :44:

canım yedi günde kandada çıkmaz çok zor idrar testinde imkansız neredeyse sen biraz daha bekle adet olmazsan kan ver

Acil pembe olur bildiğim yada kahverengi cnm. Cumavyine kan testini tekrarlar bence

esım cmt gunu beraber doktora gıdelım dedı. tatlım ınan test yapmaya cesaretım yok. sıkıntıdan olan ıdrarım da kacıyo yapamıyorum :) bu hamılelık belırtısı olabılır mı sence black

canım yerleşme kanaması adet öncesi oluyor genelde koyu kıvamlı kahverengi bir akıntı ama geç döllenmede olabilir seninki :44:

benım adetım 4 gun gecıktı. cmt gunu 6 gun gecıkmıs olucak. ya o zaman tahlılde cıkmazsa gec dollenme dıye ya kıst mıst flnsa ay kafayı yıcem yaa

yolda ewe gelırken gozlerım doldu sureklı. su an bıle aglamamak ıcın tutuyorum kendımı

canım sen kendini hiç strese sokma eşinin dediği gibi cumartesi doktoruna git nisanda benimde 8 gün gecikmişti adetim düzenli olduğum halde

cnm bence erken dollenme olabilir adetten hemen sonra yada ustune gormede olabilir hic belirtiniz varmi

Belirti olarak akinti var ve gogus uclarim cok hassaslasti 3 yasinda oglum var ve 31 ocakta bir dusuk yaptim

Benim önceki gebeligimde oldu.adet tarihinden 1gun sonra acik pembe geldi sahada gelmedi.ben adetin 10 gün sonraki hamile oldgumu ogrendim

Canim gec yumrtluyo olabilirsin ben gec yumurtluyorum adetime 9 gun var dun atesim yuksekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…