- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #5.201
Belirti olarak akinti var ve gogus uclarim cok hassaslasti 3 yasinda oglum var ve 31 ocakta bir dusuk yaptim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım sen kendini hiç strese sokma eşinin dediği gibi cumartesi doktoruna git nisanda benimde 8 gün gecikmişti adetim düzenli olduğum halde
esım cmt gunu beraber doktora gıdelım dedı. tatlım ınan test yapmaya cesaretım yok. sıkıntıdan olan ıdrarım da kacıyo yapamıyorum :) bu hamılelık belırtısı olabılır mı sence black
Ya dünden beri aklimda göbek deliğinin etrafi da arada inceee sizliyi bucak giriyor gibi ama ucu giriyor gibiay nasil anlattim ya
Benim önceki gebeligimde oldu.adet tarihinden 1gun sonra acik pembe geldi sahada gelmedi.ben adetin 10 gün sonraki hamile oldgumu ogrendim
http://www.fertilityfriend.com/m/home.php/4f4914 kizlar bir ates tabloma bakarmisiniz catlamismi yumurtam adetimin 24.gunundeyim
canım yedi günde kandada çıkmaz çok zor idrar testinde imkansız neredeyse sen biraz daha bekle adet olmazsan kan ver
Canim gec yumrtluyo olabilirsin ben gec yumurtluyorum adetime 9 gun var dun atesim yuksekti
karar yaz kızımm bat 15 hazirana kadar hapse mahkum edildi bu gacııı :))))
yani öle bi anlatın ki puhahahahaaaa
kız manyak sen burdamıydın :)))
Canim çok stres yapma okuruna Burak ki bebis varsa konuda strese sokma. Herşey gebelik belirtisi olabilir bak bi test var evde yapilan onu yapsana cnm link paylastim
Hihaaaa :sly::sly::sly::sly::sly:
Valla ben bile kendimre guluyorm
sen test mı yapmıstın yoksa doktora mı gıtmıstın ?
Evde gebelik testi yaptim 2.çizgiyi gordum daha ince ve acikti.
topluca kendimize ait bi tımarhane açsak :)))
aynen bu moddayım ben
Evde gebelik testi yaptim 2.çizgiyi gordum daha ince ve acikti.
aynen bu moddayım ben
kac gundur bende yanıyorum sıcaklıyorum ama hawalar cok sıcak ona yoruyorum. cok cabuk acıkıyorum mıgdem kazınıyo hafıf bı acıklık hıssedemıyorum dırek mıgdem kazınmaya baslıyo :/
adetten 6 gun gecse kan tahlılınde cıkar dımı
Sanki 14. Un de catlamis gibi cnm
ben dun test yapmıstım negatıf cıkmıstı. ewde bıtane daha yedek war ama yapmıcam. cmt kan tahlılı yaptırıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?