Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Belirti olarak akinti var ve gogus uclarim cok hassaslasti 3 yasinda oglum var ve 31 ocakta bir dusuk yaptim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allahim bagislasin sana belirtiler ilk cocugunda nasildi hatirliyomusun

esım cmt gunu beraber doktora gıdelım dedı. tatlım ınan test yapmaya cesaretım yok. sıkıntıdan olan ıdrarım da kacıyo yapamıyorum :) bu hamılelık belırtısı olabılır mı sence black

Canim çok stres yapma okuruna Burak ki bebis varsa konuda strese sokma. Herşey gebelik belirtisi olabilir bak bi test var evde yapilan onu yapsana cnm link paylastim

Ya dünden beri aklimda göbek deliğinin etrafi da arada inceee sizliyi bucak giriyor gibi ama ucu giriyor gibi ay nasil anlattim ya

karar yaz kızımm bat 15 hazirana kadar hapse mahkum edildi bu gacııı :))))
yani öle bi anlatın ki puhahahahaaaa

Canim gec yumrtluyo olabilirsin ben gec yumurtluyorum adetime 9 gun var dun atesim yuksekti

kac gundur bende yanıyorum sıcaklıyorum ama hawalar cok sıcak ona yoruyorum. cok cabuk acıkıyorum mıgdem kazınıyo hafıf bı acıklık hıssedemıyorum dırek mıgdem kazınmaya baslıyo :/

adetten 6 gun gecse kan tahlılınde cıkar dımı

lınkı goremedım canım ? sakın olmaya calısıyorum. kk ya gırınce stres attım daha ıyıyım sımdı

Canim bi 2 hafta daha bekle diyo doktorlar adet gunun gecerse.ama kist varsa bence ultrasonda gorunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…