- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #5.221
lınkı goremedım canım ? sakın olmaya calısıyorum. kk ya gırınce stres attım daha ıyıyım sımdı
23. Gun diye dusundum bende ama yumurtladigimda mechul
Evde gebelik testi yaptim 2.çizgiyi gordum daha ince ve acikti.
Ay hadı hayırlısı olsun gelısmelerden haberdar et bizi he =) Allah ım saglıkla kucagına almak nasıp etsınn mutlulugun daım olsun canım
Evde gebelik testi yaptim 2.çizgiyi gordum daha ince ve acikti.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kavanoz kapagina biraz idrar koy iki uç damla taze limon sik ve kaynar kopururse bfbis var demektir dene
bu mod banada uyuyor bacım iş yeri modum
bu vaziyetler hayra alamet değil
modunu sevsinler kıs senin...
hadi bakalım hayırlısı
bunu bende yapim adete yakın yeni duydum çamaşır suyunu falan biliyorum ama oda herkeste köpürüyo anlamadım:44:
Kavanoz kapagina biraz idrar koy iki uç damla taze limon sik ve kaynar kopururse bfbis var demektir dene
kavanoz kapagının sırrı nedir burada canım =)) bıde ıkısıde asitlı zaten kopurtmezmi?
tamam tatlım zaten ne yapacağımız şaşırdıkbana da hatırlat kuzum ben unuturum
napim bacımm mayısta kırmızı kartı gördük atıkdık maçtan soluğu burda aldımmm
tamam tatlım zaten ne yapacağımız şaşırdık
ahhh canısıııı :)))) ben sanırım düşük yaptım ona basit düşük diyolar tığtorlar :))) ama garip olan bir gün kanama yaşadım ben bile kendimi tanıyamıyorum artık kendimden korkmaya başladım deliriyorum galiba :))))
olsun valla saglikli olsun hayirlisiyla ikiz olsun sezeryan olacam zaten mecburen ikiside cikar aradan:))))
bu vaziyetler hayra alamet değil
modunu sevsinler kıs senin...
hadi bakalım hayırlısı
benimki hiç köpürmedi kısbunu bende yapim adete yakın yeni duydum çamaşır suyunu falan biliyorum ama oda herkeste köpürüyo anlamadım:44:
:)))))) kııı o değilde garibim kocalarımızıda delirttik helal bize hihihihhhhiiii
İyiyim kuzum sen nasılsın. Malesef negatif ama hala adet olmadım. Bekliyorum işte. Sende durumlar nedir anlat bakalım :))
kan da mı baktırmıstın canım sen
İyiyim kuzum sen nasılsın. Malesef negatif ama hala adet olmadım. Bekliyorum işte. Sende durumlar nedir anlat bakalım :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bunu bende yapim adete yakın yeni duydum çamaşır suyunu falan biliyorum ama oda herkeste köpürüyo anlamadım:44:
canım beni biliyosun bendede silik çizgiler çıktı herkeşler hamişsin dedi ama bata 3 gün kala şok bir şekilde adet oldum bende mi kimyasal geçirdim naaptım anlamadım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?