Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

lınkı goremedım canım ? sakın olmaya calısıyorum. kk ya gırınce stres attım daha ıyıyım sımdı

Kavanoz kapagina biraz idrar koy iki uç damla taze limon sik ve kaynar kopururse bfbis var demektir dene

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

napim bacımm mayısta kırmızı kartı gördük atıkdık maçtan soluğu burda aldımmm

ahhh canısıııı :)))) ben sanırım düşük yaptım ona basit düşük diyolar tığtorlar :))) ama garip olan bir gün kanama yaşadım ben bile kendimi tanıyamıyorum artık kendimden korkmaya başladım deliriyorum galiba :))))

Korkutmayın benı kızlar neler oluyor sizeeeeeeee =))))) benı beklemeden delırmeyın yaaa=)

canım beni biliyosun bendede silik çizgiler çıktı herkeşler hamişsin dedi ama bata 3 gün kala şok bir şekilde adet oldum bende mi kimyasal geçirdim naaptım anlamadım valla

olsun valla saglikli olsun hayirlisiyla ikiz olsun sezeryan olacam zaten mecburen ikiside cikar aradan:))))

İyiyim kuzum sen nasılsın. Malesef negatif ama hala adet olmadım. Bekliyorum işte. Sende durumlar nedir anlat bakalım :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İyiyim kuzum sen nasılsın. Malesef negatif ama hala adet olmadım. Bekliyorum işte. Sende durumlar nedir anlat bakalım :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

valla topikce tirlattik os.....tan nem kapiyom kafayo siyirmam yakin

bunu bende yapim adete yakın yeni duydum çamaşır suyunu falan biliyorum ama oda herkeste köpürüyo anlamadım:44:

Bunun linkini de paylastim bak kadinnn durumu yokmuş her ay bula denemiş kaç ay kopurmemis bi ay kopurmus ve o ay oğluna hamile kalmis cnm.

canım beni biliyosun bendede silik çizgiler çıktı herkeşler hamişsin dedi ama bata 3 gün kala şok bir şekilde adet oldum bende mi kimyasal geçirdim naaptım anlamadım valla

ahh keşke bende senin gibi rutin adet düzenime kavuşsaydımda :))) ona bilem razıyım kııı bir gün geldi durdu gerçi dr un verdiği ilaç iyi geldi şimdi hiç yok bakalım haziranın 10 undan 15 ine kadar sürem var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…