- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #9.601
bnmde düzenli cnm bgn 28.gün hep sabah erken olöurm yine erkenden oldm da dra gitmiştik bu ay yumurta az gelişmiş demişti zaten yani düzenli olsakda bazı aylar yumurtlama olamayabiliyo bu kür yumurta büyümesine ve çatlamasına yardımcı oluyo diye biliyorm ama kist filan bilgim yok
Canım üzülmek yok inşallah olacak Stres yok sıkıntı yok üzülmek yok.
Tatlım elazığlımısın yoksa 23 yaşındamısın?
cnm bu ay kür denedinmi benim yumurtlama 11. Gün başladı adete kadar devam etti eğer destekleyici bişeyler yaptıysan olabilir.....kupkuruyum dünden beri yumurtlama zamanımı geçmiş olmam gerekmiyor mu 28 günde bir oluyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tamam canım bugun 3. gunum benım, baslıycam bende ınsallah hayırlısıyla :) Sogan kuru ve ıncır ı duydun mu canım? Yaş kaç bu arada canım ılk gebelık mı ıstedıgın? :):26:
Kızlar dün ve bugün acayip mide bulantısı var.gozlerim de karariyor. Adetime 5 gün var bunlar için çok erken değil mi yaaaa ; (
tazegelin2323 e sordum cnm seni biliyom gofik:) bende gokkoşumdakime sordun canım :)
inşallah gebesindir cnm benim inşallah.......hayır hiç bişi kullanmadım canım daha önce çikolata kisti vardı o yüzden dengemi bozmak istemedim folik asit içiyorum bir tek
tazegelin2323 e sordum cnm seni biliyom gofik:) bende gokkoşumda
inşallah gebesindir cnm benim inşallah.......
kız ben elazığlıyım zaten sen de gofik değilmisin yani malatyalı:)ben malatyali yım kız gakkoş elazığ lıya derler :-d
inşallah gebesindir cnm benim inşallah.......
Kızlar batım 15 hazıran. Nekadar bu ayda olmadı galıba desemde Rabbim ol derse olur.. Belırtım yok. Normel akıntım var hafıf sarı bıraz kokulu. Hadi bebişim yaza beraber gırelım..
ben geldim kıslaaarrr
test yapayım dedim para verdim aldım kocaman bi tek çizgiyle kalakaldım
sanırım benim batasıca pazartesi gelecek anlaşıldı
o çizgiyle kalakalıp sonra çift çizgiyi gören ve kalakalan çok oldu umudu kesme bu arada batasıca güzel tabir olmuş......ben geldim kıslaaarrr
test yapayım dedim para verdim aldım kocaman bi tek çizgiyle kalakaldım
Sanırım benim batasıca pazartesi gelecek anlaşıldı
kız ben elazığlıyım zaten sen de gofik değilmisin yani malatyalı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?