- 16 Mart 2014
- 3.356
- 1.106
- 148
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #9.641
ablam ilk bebeğini raftan tencere alıyım derken düşük yaptı korkuyorum hareket etmeye bunları eşimede anlatıyorum hiç bir işe dokundurmuyor sağolsun :)
İnşllh bir olsa başka bişey istemiyorum. Seninde ilk bebeğinmi olacak
hoşgeldin canım iyiyim napalım işte geldik oturuyoruzselam kızlaaarr napıyosunuzz
birsey yapmak istiyo insan ama ya hamileysemdiye hep erteliyo ama sonuçda hep hüsran işe giricem her ay ya hamileysem deyip erteliyorum amaaaan amaaan gelse bi şu küçük melekler
:) iyiyim sen dene sonra bende açarım hadi hayırlı olsun topiğin uğur getirsin:)
evet canım ya ilk bi bucuk yıllık evliyim çok istiyoruzzz ama işte nasippp:26:
aynen canım ya diş tedavisini hamileyimdir belki diye 2 aydır erteledim yakında dişler dökülecek hamilelik bekliycem diye
benimde 19 haziran canım ya zaman geçmiyo resmen inş topik uğurlu gelir bizde hamiş oluruz
eşim gececi ya bu haftayı hiç değerlendiremedik ama folikasit incir falan düzenli kullandım inşallah hamişizdir
bizimde birbuçuk yıl oldu evliliğimiz. eşim ilk zamanlar çocuk için erken dedi uzun süre korunduk şimdi pişman tabi keşke bıraksaydık diyor uğraşıyoruz.
olsun canım fırsat buldukca degerlendırsen. Bende folık asıt kullanıyorum ve mesır macunu arada. Amin..
o zaman yok demek yani öylemi:44::44:
allah kısmet ederse 2. Olucak cnm olur destekleriz tabii.....kızlar naber nasılsınsınız kacıncı bebıslerınızı ıstıyorsunuz
allah kısmet ederse 2. Olucak cnm olur destekleriz tabii.....
biz iki üç ay korunduk canım sonra bırakdık hemen olcak sandık ama meğer olmuyomuşşş
ins degerim iyi cikar cok korkuyorm kimyasal olacak diye:-- -(
geçen ay benimde öle olmuştu canım adetim ilk defa 5 gün geçti dedim kesin hamleyim eşimde sevindi falan sonra kan testi yaptırdım negatif çok üzülmüştük ama inşallah sen hamilesindir
kızlar naber nasılsınsınız kacıncı bebıslerınızı ıstıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?