- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- 248
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #9.621
her ay benim yaptığım şeyi yapmışsın canımyılmak yok yola devam
bak canım korunmuyodum bata 2 gün kala kan verdim 0. 225 o civarda cıktı sonra artık bitti dedim olmaz yumurlama zanı geçti dedim ama kasık ta ağrı olunca günümde geçince önce idrar testi yaptım çok silik çıktı belirsizlik derecesinde sonra kan vereyim dedim bu sonuç çıktı sende bi test yap hiç belirtin varmı bide günün önceden geçermiydi
:)gofik mi diyorlar mış malatyalıya :-d hahahaha duymadım hiç
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
o çizgiyle kalakalıp sonra çift çizgiyi gören ve kalakalan çok oldu umudu kesme bu arada batasıca güzel tabir olmuş......
benimde 19 haziran canım ya zaman geçmiyo resmen inş topik uğurlu gelir bizde hamiş oluruz
ne diyeyim cnm hakkımıza hayırlısı gelsinde bari hemen çalışmaya başla ama inşallah gelmez gebesindir.....umudum varla yok arası leylacım ya hayırlısı ama ben pazartesi regl olacağımı biliyorum o yüzden üzülmedim yani
26 yasına dün girdim cnm :) ilk gebeliğim oluck inş 5.denememiz de olumsuz sonuçlandı malesef senide durumlar nasıl
o kürleri de duydum da bn sabahları badem fındık incir filan karışmış kuruyemiş karısımı yiyorm eşimede yediriyorm e vitaminin faydası varmış o yüzden bide dra gitcm cmts ilaç verick
Bana oyle umut oldun ki benm adet 1 gun bile gecikmez bu ay 6 gun oldu hala bisi yok sadece kasiklarimda batma var yorgunluk var idrar her gun yapiyorum negatif kana da cesaretim yok senin hayirli olsun rabbim kucagina almayinasip etsin darisida bana olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynen daha 15 gün var benimde zaman geçmek bilmiyo sonuç aynı olacak diyorum boşa ümitlenme ama bi yanımda ya hamileysen diyo hep
inş canım senınkıde yakın bız calısmalara devam edelım bızde hamiş olalım Allahım nasip et hayırlısıyla
O zaman uzerıne 3 koy ıdrar testi yap derım. Baktın bır +3 daha gecıkmen var, kan testi :) Insallah hayırlı haberler olur canım
İnşşalh dayanamayıp test yapmazsam :))
bat tan 4 gün önce erken gebelik testi yaptım çok çok silik çizgi çıkmıştı bana umut oldu tekrar yapmak umudumu yitirmek istemiyorum
Canım o zaman bırkaç gun sabret kan testi yaptır, sonuca gore umudun devam etsın dılerım
aynen canım hayatımı durdurdum resmen ramazan geliyor ne bir temizlik ne hazırlık işyerinde öyle bişeye bakmaz oldum yeterki olsun diyorum olmadıysada düzenime döneyim diyorum ama test yapmayada korkuyorum
cnm hayırlı sağlıklı bebeler sahibi olalım inşallah herşey normal ama 1 tane tüpüm var sağ tüpüm 6 yıl önce alındı bir oğlum vr 15 yaşında 3 yılda bir dış gebelik oda 2 yıl oldu şubatta hsg çektirdim oda temiz bakalım benimde sat 8 mayıs yani haziran 4 gibi adet tarihim inşallah gebe kalırız hayırlısıyla.......
birsey yapmak istiyo insan ama ya hamileysemdiye hep erteliyo ama sonuçda hep hüsran işe giricem her ay ya hamileysem deyip erteliyorum amaaaan amaaan gelse bi şu küçük melekler
:) iyiyim sen dene sonra bende açarım hadi hayırlı olsun topiğin uğur getirsin:)ben geldım leyla balcım nasılsın senın bat ne zman blackberry hamişşş cok sukur bende topık actım topık acan hamişşş oluyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?