- 6 Haziran 2014
- 997
- 176
- 83
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #10.521
Peki kac zamandir cocul istiyorsun doktor ilac vermiyorum dogal olmasinimi bekle dedi?Kac aylik evlisin?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar perşembe beta hcg 25 çıkmıştı kanama falan yok hala yarın sabah testi tekrarlayacam bakalım offff çok heycanlı
Kizlaarr selamm ya aklima bisey takildi benim geçen ay adetim gecikmisti 2 gun kadar ondan once gebelik testi yapmıştım silik çıkmıştı sonra hasta oldum adetimde boyle 3 gun kadar vok cok yogun oldu hic oyle olmazdı benim toplamdada gun kadar sürdü acaba ben kimyasal gebelik mi yasadimki ya farketmeden testin resminide atayim bi bakin
♥♥♥♥♥
Canim adetin gectiyse bence hemen yap.cunku böyle belirsizlik içinde beklemek çok zor.bende biraz cisim gelsin yapicm
hayırlı sonuçlarla karşılaşırsın inşallah
Cnm bence hamilesin
bende soylemesi ayip cisimi tutuyorumbirazdan gidip test alicam
mrb kizlar dun test yapacagmi yazmistim ve bu sabah yaptim cok silik ince bir cizgi cikti ama hemen umitlenmiyorm bata dort gun var cunku yarin sabah tkrar yapicam insallah bebism benimledir
bende soylemesi ayip cisimi tutuyorumbirazdan gidip test alicam
benim Allaha çok şükür bir sorunum yok sadece enfeksiyon vardı kremle temizlendi tamamen 1 haftalık tedavide 2 senelik evliyim ilaca ihtiyacım yok çok şükür bugüne kadar düşünmedik çocuk bu ay düşünüyoruz bakalım hayırlısı artık kasıklarımda ağrılar olmaya başlayınca bende sevindim :):44:
Sbl cim erken gebelik testi mi yapmistin ben normal test yaptim
Çörekotu kürü yapıyo musun sen?
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?