- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #10.561
cnm ilk kez ilaç verdi dr, pzts kullanmaya başlıcm aslında bnm yumurtaların gelişiminde bi problm yoktu ama gecen ay gelişmedi pek azla dr da bu ay verdi inş iyi gelir 14.günü gidicm bakıck duruma ne yapacağına krr vereckmiş
pko ne bilmiyorum ki dr. öyle bsy demedi cnm. ilaç filanda yazmadı
:18:
Nasil hic umudum kalmadi silik çizgi cikmis ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sibelllllllllllllll yoksa hamısmısınnnn ayy heycanlandım ne cıktıı sonuccc bende bu ay cok umıtlıyım ıns tutar
kan testi sonucunu aldım HCG 1.20 NEG yazıyorbirdahada ömürboyu bu konuyu açasım yok
canim testte silik cizgimi cikmisti rengi pembemiydi birde bazen grimsi cizgi oluyor ve insani sasirtiyor o buharlasma cizgisiymis
renk pembeydi canım yoruma açıktı yani çok silik net bişey görünmüyor.
muhtemelen benimkide negatif olacak gerci bata dort gun var ama umutsuzum bugun
bir iki arkadaşıma bebek istediğimizden bahsetmiştim eşim birilerine söylediğimi duyunca çok kızdı neden özelimi paylaştın diye kadınlar arasında konuşulur böyle şeyler dedim ama çok kızgın birde negatif( çok mutsuzum ya
Bat ı bugün olanlar naptı acaba...benim bugün çok şükür gelen giden yok inş olumlu bir sonuç çıkar ...bugün test yapan oldu mu 1 günlük gecikmeyle çıkmaz diye yapmadım
bugun batim degldi ama sabah yaptim test cok silik ince bir cizgi cikti ama cok guvenmiyorm sonuca
Kizlaarr selamm ya aklima bisey takildi benim geçen ay adetim gecikmisti 2 gun kadar ondan once gebelik testi yapmıştım silik çıkmıştı sonra hasta oldum adetimde boyle 3 gun kadar vok cok yogun oldu hic oyle olmazdı benim toplamdada gun kadar sürdü acaba ben kimyasal gebelik mi yasadimki ya farketmeden testin resminide atayim bi bakin
♥♥♥♥♥
1.ve 2.günü bir cay kasığı dolusu yedim de dr bgn klomen verdi ikisi bi arada olur mu ki klomeni 9-13 hazirn arası kullancm klomen kullanmadığım zmnlar bal çörekotu yiyim diyorm
Kizlad sogan suyunu sogutmayin zehir etkisi yapiyor. Kimyasi bozuluyormus dikkat edin...Canm aklnda olsn sogani cok sogutma mide bulaandirir.hafif sicak olsn yakmayacak sekilde eger cok ilirsa felaket bisi oluo.bende 3 aydr folikasit kullaniorm .inciride denerm artk herzaman soyluirm hayirlisi olsun hakkimizda cnm
Hosgeldin bitli bizde yedik kirmizi karti artik topigi seyircisi olduk. Yedek kulubesindeyizDün itibariyle kırmızı kartı yemiş bulunuyorum. parçalı bulutluyum ama hala umutluyum. zaten biliyodum:-D bat:30 haziran gibi gibi;-)
Gobegim kasinmaya başladı gecen ayda kasinmisti hamileyim sandim farklı olduğu için ama adet olmuştum düşük mu yapmistim acaba çünkü bi gün kahverengi lekelenme oldu 2 gün sonra asidi kanamam oldu basit düsuk boyle mi olur
İnş doğrudur..Allah bekletmesin.ama silik çıkması genelde olumlu oluyo.kan testi versen için rahat eder.ben adetin onuncu günü hsg çektirdim yumurta boyutuna da baktı 10 mm dedi küçük olduğundan geç çatlamıştıa sanırım ö yüzden beklemek daha ii sanırım
Yaaa kzlar ben bu çörek otunu yaptımda ama yiyilcek gibi değil simsiyah tadıda berbat midemi kötü yapmaz dimi işede gidiyorum yolda falan bişey olmaz demi nasıl yicem ya:26:
Sakin kullanma core otu ve klomen eşittir catlamayan yumurta.benim bu ay yumurtalarim cooook büyüdü 4 cm oldu.Dr sasirdi allah allah ne oldu da catlamadi dedi.ben ona kür yaprim diyemezdim.bu ayim boşuna gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?