- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #10.541
Sibel bi testte bana al benim ki bozuk çıktı ; (
1.ve 2.günü bir cay kasığı dolusu yedim de dr bgn klomen verdi ikisi bi arada olur mu ki klomeni 9-13 hazirn arası kullancm klomen kullanmadığım zmnlar bal çörekotu yiyim diyorm
Bende şimdi gidiyorum degistirmeye inş banada öyle demeziki gun oncede benim test bozk cikmsti canim uzernde butun geometrik sekiller cikmistim simdi eczaciya testin bozuk cikti diycem insallh oda bana senin cisin bozuktur demez
Kizlar aranizda hic dua okumak isteyen yok mu?Yazdim ama hic kimseden ses cikmadi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ne duası ben görmedim :44:
1052 .sayfada link paylastim selati tefriciye okuyacagiz kizlarla bebek icin .Istegimiz duaya bebek bekleyenlerde katilsin ama kimse hic dikkat etmedi
okuyalım bencede :)
Sibel 4 gun kala ciktiysa bende test yaptim cikmadi demekki benim bebis yok
Benimde bat 5 hazirandı 2 gün geçti bende test yapmaya cesaret edemiyorum.karnımda şişkinlik göğüslerimde acı dolgunluk hissediyorum ara ara başım dönüyor kasıklarımda ara ara sancım oluyor,sık sık tuvalete gidiyorum.:18::18:bi kaç gün daha beklesemmi test yapmak için bilemedim eşimde ortalıkta baba olcam ben diye dolanmaya başladı onuda hayal kırıklığına uğratmaktan korkuyorum
Hadi insallahh canimm hayirli hayirliii olur bebisler inşallah
samsung Galaxy s3mini
cnm ya bnm prolaktn 35 cıktıydı dr göğsünden süt filan geliyo mu diye sordu hyr deyince problem diil dedi senn kaçtı
ben yaptım idrar testi çok çok silik ikinci çizgi idrar testinden bişey anlayamayınca kan verdim geldim bir saate sonuç çıkacak ama hiç umudum kalmadı bakalım hayırlısı artık(
canim dort gun kala aslinda erken ama dayanamadigm icin yaptim hemen umutsuzluga kapilma bende sonuca cok guvenmiyorum
tatlım benım de 30.56 ıdı. benım dr da cok yuksek degıl demıstı. hap kullanmaya basladıktan sonra 2.ay hamıle kalmıstım.ama kımyasal olmustu. yanı sanırım bunyeden bnyeye degısebılıyo. ama doktorum prl yı cok fazla kafaya takmana gerek yok dedı. hapsursan bıle yuksel yetenegıne sahıp bı hormon dıyodu :) ama dusuk olmasında fayda war yıne de. elbette gogusten sut gelmesı prl nın daha da yuksek oldugu anlamına gelıyo o zaman da gebelıge bıraz daha fazla engel oluyo
hmm anladm cnm bgn dra gittim de klomen verdi bu ayda böyle denicz hayırlısı olsn inş
Canim catlatma yaptidinmi hic?yoksa daha ilacla tedavi asamasindasin?
Canm hosgeldin zayifla dediyse pkomu var?bendede kilo yok ama pkoyum ilac kullaniyorum kilo almamam hatta zayiflamam lazim sart yani yumurtalar 1kulo zaflada bile tembellesiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?