- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #17.601
seviyorum sizleri yaaaa
Black hakkaten bi tuhaf oldum ya ne bileyim saçma saçma bi sürü şey söylediler bende baktım forumda bir sürü düşük olupta yükselen var benim neden öyle olmasın dedim rahatım Allahıma şükürler olsun bebişim de iyi
olmayacak tabiii ,suan sana kızıyor ama hemen korktunn anne dıye bana guven sen dıyor duymuyormusun benı kımseyı takma anne ben cok ıyıyım dıyorrrrrrrr :* stres yapma canım sakın stres yapma folık asıt dr kontroller vs ıhmal etme ıns kcuaklarımıza alacagız Allah ın ıznı ıle canım
peki bi soru daha... dün yaptırdım kan testini bugünde kan vermelimiyim yoksa yarın mı vermeliyim ???
henüz doktoruma gitmedim
peki bi soru daha... dün yaptırdım kan testini bugünde kan vermelimiyim yoksa yarın mı vermeliyim ???
henüz doktoruma gitmedim
kac haftalik hamilesin tatlim
henüz doktoruma gitmedim
kiz benim sana yazdigmi okumadinmi sen az once
Kafam karisti sıra bende bu catlatma ignesini vurdurdugum gun dahil 3 gun sık iliski dedi doktor acep normalmidir?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kafam karisti sıra bende bu catlatma ignesini vurdurdugum gun dahil 3 gun sık iliski dedi doktor acep normalmidir?
Allahim kiz masallah sana ne kadar pozitifsin Allahim esirgesin bebelerinizi insallah.....
normal canım zaten 3 gün ilişki weriolar iğneden sonra ama gün aşırı demişti bana
sende oylesın canım baya pozıtılık var sendedehersey olacagına varır tatlım bu dusuncede ve ınandıgından baska bıseye ınanmayan bı ınsanın aslında ben ama bazen bede sasıyorum tabı stres stres , sımdı ozume dondum mesela hersey guzel olacakkk =))
Cnm biri bitiyor biri basliyor cumartesi catlamismi diye bakacam gel dedi bu normalmi adeti beklemem daha iyi olmazmi bende karmakarisigim ama ne bilim iste hayat tecrube demek bunlarida gorecegiz....dun karsima tasinan bayanla konustum biraz bebeginmi var dedi bende yok dedim sonra tavrimdan anladi sanirim benim 9 sene cocugum olmadi dedi simdi iki tane cocugu var herseyin hayirlisini isteyin ilk cocugum cok huysuz kan kusturuyo dedi yani hayirlisi olsun bunu dilinizden dusurmeyin dedi......
doğru tabi hayırlısını wersin Rabbım inşallah kontrole git canım sık sık takip yapılması lazım zaten ben izin alamadığım için gidemiodum kontrol altnda olman daha iyi
seviyorum sizleri yaaaa
Black hakkaten bi tuhaf oldum ya ne bileyim saçma saçma bi sürü şey söylediler bende baktım forumda bir sürü düşük olupta yükselen var benim neden öyle olmasın dedim rahatım Allahıma şükürler olsun bebişim de iyi
İnsallah bu ay sende zira tatlim. Oy ne guzel olduk ya hepimiz hamile inşallah assolist son voleyi vuracak ve topikce gebe olacukkKafam karisti sıra bende bu catlatma ignesini vurdurdugum gun dahil 3 gun sık iliski dedi doktor acep normalmidir?
henüz doktoruma gitmedim
İnsallah bu ay sende zira tatlim. Oy ne guzel olduk ya hepimiz hamile inşallah assolist son voleyi vuracak ve topikce gebe olacukk
Kan testini dun yaptirdigin saatte yrn yaptir cnm saatler önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?