Tesekkur ederim supurgem,allahim buyuktur,umudumu kaybedemem,medetim allahtir,gerisi bos.
canim benimde tek umudum allah..eger dr lardan olumlu cevap alirsan banada iletirmisin canim.. bende ayni durumdayim:çok üzgünüm:
insalah canim ya iyi haberlerle dönersin azmin elinden hic bir sey kurtulmaz
allahin izniyle keske almanyada olsaydin kizz görüsür bulusurduk
buralara gelmiyomusunuz hicc gelirsen beklerim Şeniz
sevgili gül,yazilarii okurken gozlrim doldu ve inan butun tuylerimdiken diken oldu,cok etkilendim ve uzuldum umarim derdine bir derman bulursun,ben inaniyorum,ve kesinlikle tr de uzman bir doktora gorunmeni oneriyorum,tr deki doktorlarimiz bence bukonuda ve diger konularda cok basarili,umutlarii yitirme allah senide seninle ayni dilekleri paylasan arkadaslarimida muratlarina erdirir insallah,enkisa zaman da hayirli haberler alman dilegiyle,saglikla kal.a.s.
gülsehrim bak bu arkadas cok dogru yaziyor ,sende benim gibi vatanda bulursun sifayi belki canim denemeden birakma , hem sonra yüce atamiz ne demis ,beni türk doktorlarina emanet edin , canim insallah en kisa zamanda ümitlerin yeserir .:1hug:
insallah o umitler yeserir canim benim,tr ye telefon acip bilgi aliyorum ama maalesef fsh degerlerim 100 cikti,yani korkunc derecede yuksek,tr dende ayni cavabi aliyorum maalesef,fsh degerlerimi duyanlar zaten konusmakta bile gucluk cektiler,yarin adetimin 4.gunu ve yarin icin fsh olcturmemi onerdiler tr den,bende yarin gidip kan verecegim,insallah dusuk cikar kan degerlerim,tek umudum bu kaldi sanirim.
Tesekkur ederim arkadslar iyi niyetinize,ilgilerinize cok tesekkurler,bana destek oldunuz,umut verdiniz,rabbim razi olsun.bu ne kotu bir duyguymus allahim,kucukken hep bir cocugum olsun isterdim,butun omrumcede cocuklara sevgim her gecen gun cogaldi,bu gune kadar hep baskalarinin cocuklarini sevdim,hatta evliligimi bile sirf cocugum olsun diye yaptim,evliligim cok kotuydu ama ben pes etmedim,sirf bir evlat sahibi olmak icin ne eziyetlere katlandim,ne buyuk sabirlar gosterdim,rabbim sabrimin karsiligini verir insallah,beni evlatsiz ve boynu bukuk koyma yarabbim,hayatta benim diyebilecegim bir evlat ver bana,yuregimdeki sevgiyi akitabilecegim bir can ver,en basta hayirlisini diliyorum rabbimden,saglikli ve hayirli olsun diyorum,icimdeki umudu kaybedememki,kaybedersem o zaman kendimide kaybederim biliyorum,hayatimi altust ederim,rabbim sen herseyin hayirlisini ver ne olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?