Butun umutlarim bitti,cok kotuyum!!!

insalah canim ya iyi haberlerle dönersin azmin elinden hic bir sey kurtulmaz

allahin izniyle keske almanyada olsaydin kizz görüsür bulusurduk

buralara gelmiyomusunuz hicc gelirsen beklerim Şeniz

Gülcüm.....işallah allahım o güzel gönlüne göre evlatlar nasip eder!!!Bu doktorundan da memnun kalmazsan Türkiyede iyi bir doktora gel bir de canım...Umarım randevu sonucunda daha da mutlu ve umutlu olursun:)a.s.

Bugün gazetede yazıyordu.Karıkoca yurtdışında denemişler olmamış.Her ikisindede hastalık varmış,bi türlü olmuyormuş.Adana da bi tüp bebek merkezinde tedavi poziitif olmuş.Ama hastane ismi yoktu baktımda bulamadım.

Türküye'nin şartları inan bu konuda yurdışından çok çok iyi,Başarı şansıda Türkiye de oldukça yüksek.

Atatürk ne demiş''Beni Türk hekimlerine emanet ediniz''
Böyleydi dimi arkadaşlar?Sürç-ü lisanım varsa affola :)

canim benimde tek umudum allah..eger dr lardan olumlu cevap alirsan banada iletirmisin canim.. bende ayni durumdayim:çok üzgünüm:

Senide dusunmuyorum desem yalan olur huzun,inanki sanada cok uzuluyorum,yasin o kadar gencki daha,gun dogmadan neler dogar,allah buyuktur,ne diyecegimi bilmiyorum,kotu bir duygu ve bu duyguyla basetmek cok zor,en iyi yasayan bilir...

insalah canim ya iyi haberlerle dönersin azmin elinden hic bir sey kurtulmaz

allahin izniyle keske almanyada olsaydin kizz görüsür bulusurduk

buralara gelmiyomusunuz hicc gelirsen beklerim Şeniz

insallah hamile hamile gelirim hexem,dost dedigin sey herzaman insanin yaninda olan kisi degilmis biliyormusun,sanal dunya deyip kucumsedikleri bu ortamda oyle dostlar varki o kucumseyenlerin akillari sasar,keske hepinizi birebir taniyabilsem...

gülsehrimmmmmmmmmmmmmm canim benim , simdi actigin icini yakan konuyu görüp tümünü okudum canim . Icimden feryat etmek geldi ondandir üzatilmis ismin, bundan 23 sene evel bir benzeri ben yasiyordum tam 13 sene savastim Allahim kollarimi bos birakmadi coksükür ,inan seninde umutlarinin bittigi an yeni isiklar ufukta beliricek. Yanliz canim tib ünilerine benim hic bir güvencim kalmadi ,beni tam 9 sene hormonlarla depoladilar bu zaman zarfinda bir tanidik beni herhangi bir kadin dr.runa götürdü onun söglediklerine ben cahil kafa hic inanmadim ,adam tek bir kontrolden sonra ana rahmimin ortasi kapali bir armut gibi olabilecegini ,yumurta ve döl birlesemedigini ayri yollar sece bileceklerini anlatmaya calisti ve uni hastanesine git dedi , zaten gidiyom ne anlatiyo bana deyip gectim ozamanlar Üniverste tip bölümünde Profösörler tarafindan göz altinda tutuluyordum ,almanya gibi bir yerde yok canim ne hatasi deniliyordu. Taki benimde ümitlerimi 33 yasinda tuzla buz ettikleri ana kadar,(Efendim elimizden geleni yaptik artik yapabilecek birseyimiz yok Allaha kalmistir ,Sizin inanclariniza göre dimi hanfendi , siz 42 yasinda arzu ederseniz evlatlik alma sansiniz daha kolay olur bizim belgelerimizle güle güle) simdi gülüyorum ,kendimi cahil ufak bir köy saglik yerinden cikmis gibi hissediyordum kavriyamiyordum.. Yazin trye geldimizde dayim Ankarada islerinden dolayi tanidigi kadin saglik uzmanlara yolladi 4 üncü dr. bana almanyadaki yasli dr un aynisini anlatti 2 inci günü ameliyat oldum Strassma ameliyati diyorlar aklimda kalan 1 sene düsük ola bilir sonrasi Allaha kalmistir dedi,ve Rabbim ellerimi bos birakmadi..
3 kayiptan sonra 7 aylik oglumu dünyaya getirdim canim, evet uzun yazdim kusura bakma anlatmak istedigim umudunu yitirme ve okudugum kadar sende üniverste tip fakülte hastanelerinde tedavi görüyorsun her söglenene inanma ara arastir ve ilk isin yumurtani dondurtmak olsun, madem aylik görüyorsun arastiana kadar sen isi garantiye al derim ufffff cok üzüldüm inan belkide karmakarisik yazdim ,ama sanki kendi zamanimi yasadim canim kusura bakma daha gencsin arkasini ve umudunu birakma güzel arkadasim:teselli::teselli:

gülsehrim bak bu arkadas cok dogru yaziyor ,sende benim gibi vatanda bulursun sifayi belki canim denemeden birakma , hem sonra yüce atamiz ne demis ,beni türk doktorlarina emanet edin , canim insallah en kisa zamanda ümitlerin yeserir .:1hug:

insallah o umitler yeserir canim benim,tr ye telefon acip bilgi aliyorum ama maalesef fsh degerlerim 100 cikti,yani korkunc derecede yuksek,tr dende ayni cavabi aliyorum maalesef,fsh degerlerimi duyanlar zaten konusmakta bile gucluk cektiler,yarin adetimin 4.gunu ve yarin icin fsh olcturmemi onerdiler tr den,bende yarin gidip kan verecegim,insallah dusuk cikar kan degerlerim,tek umudum bu kaldi sanirim.

umudunu yitirme canim gülsehricimm.. olmazsa gider birde tr de yüzyüze konusur muayene olursunn..

Arkadaşım sakın umudunu kaybetme!TR ye gel!Burada da tek doktorla kalma!!Allahım işallah ellerini-ellerimizi boş bırakmaz!!!Hepimizin mucizelerini verir...

Allah büyüktür canim umutlarini hic bir zaman yitirme. Zamaninda ben umutlarimi yitirdigimde tek düsüne bildigim ve bundan kendimi sakinlestirdigim düsüncem
Rabbimin bir bildigi vardir ondan bana cocuk vermiyordur belki iyi bir anne olamiycam yada yavrumuza yasam sartlarini sagliyamiycaz sicak bir yuva veremiycez ondan bunca istek ve arzum oldugu halde Yüce Tanrim vermiyordur diye kendimi telkin edtmeye calisiyordum, ama Rabbim her seyin zamani var dersine beni uzun bir ögrenimyolundan gecirdi, sabret canim inancini ve umudunu yitirme unutmaki sade dogurmak deyil annelik bir ömür boyu o cani her seyiyle yasama hazirlamaktir güzelim anne kokusuna hasret olan okadar yavru varki ,sende zamani gelince dogru kararlar alicagindan eminim canim. Insallah hayirli cevablar alir bizleride sevincine daim edersin a.s.:1hug:

amin canım inşaalalh aminnnnnnnnnnn:1hug:

gulsehri canim nasilsin ,bu sali gidecektin dimi insallah umut verici haberlerle gelirsin, yinede morelini yüksek tut güzelim dipte olursan olumsuzluklar seni bulur bunu unutma ŞenizŞeniz

Canım çok geçmiş olsun.Dualarımız seninle güçlü olmaya çalış ve hayata hep güzel tarafından bak.fsh konusunda özeline msj bırakıcam canım belki ilgilenirsin.

canım benim gülşehriiii senle baya konuşmuştuk.... seni merak ediyordum bende... çok üzüldüm ama canım tek bir doktorun yorumuyla yetinme... yanılıyordur falan demiyorum ama başka doktorlarada git muhakkak...zatende gidecekmişsin... umarım canım hakkında hayırlısı olur... olumlu sonuçlarda alamazsan pozitif olmaya çalış... vardır bundada bir hayır de... biliyorum şimdi bunları söylemek çok kolay ordan öyle diyorsun belkide ama gerçekten başka şansımız mı var??? allaha ellerimizi açıp yarabbim bizleri yavrusuz bırakma bizlere hayırlısını nasip hep demek zorunda kalıyoruz her zaman... a.s.

ve senin içinde canım hakkında hayırılsı olsun inşaallah.... Şeniz

canim yaa inan o kadar uzuldumki anlatamam ..neden bu kadar geciktiniz canim yaa keske daha erken davransaydiniz..ama olsun bence baska bir doktorada gorunseniz belki bir umut isigi dogar...

Az once tv de fusun demireli verdi arkadslar,50 yasinda ve ikizlere hamile kalmis ivf yontemiyle,bunlari duyunca umutlanasim geliyor ama fazlada heveslenmek istemiyorum acikcasi,o umutlarin yikilmasinin ne demek oldugunu cok iyi biliyorum cunki,yinede insanin gonlune bir ferahlik geliyor sanki bu haberleri duyunca.

gül canim nasilsin yarin insallah iyi haberler alirsin neler yaptin bi ses ver kiz

:1hug::1hug:

yanliz degilsin hepimiz seninleyiz unutmaaaaŞeniz

buradayim hexem,yarin saat 12.30 da randevum var,bakalim ne olacak,cok merak ediyorum,ayrica adetimin 5.gunu kan verdim hormonlara bakilmasi icin onuda yarin alicam,yanimda oldugunuzu bilmek bana guc veriyor,cok sagolun hepiniz canlarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…