Butun umutlarim bitti,cok kotuyum!!!

inşallah bekliyoruz hayırlı haberlerini Allah yardımcın olsun

Canım çok sevindimmmm!!Bak hiç karamsarlığa gerek yokmuş di mi?İşalllah doktorla randevunda iyi geçer de bir an önce çalışmalara başlarsın arkadaşım!!!!a.s.

ah canim gülsehrimm dularimizi elbette edicez...
ama sende kendini birakma canimm ...
insallah rabbim seninde yüzünü güldürsün :1hug:

:1hug:ay canimya ne desem bilmiyorum ama uzuntulerimi belirtmek istedim sana .canim ne olur kendini topla oldumu.herseyde bi hayir var diye bak guzelim.rabbim sana baska kapilar acsin.baska sekilde sevincler versin ve bu yoklugunu unuttursun insallah.saglicakla kal hersey gonlunce olsuna.s.

sevgili gül,yazilarii okurken gozlrim doldu ve inan butun tuylerimdiken diken oldu,cok etkilendim ve uzuldum umarim derdine bir derman bulursun,ben inaniyorum,ve kesinlikle tr de uzman bir doktora gorunmeni oneriyorum,tr deki doktorlarimiz bence bukonuda ve diger konularda cok basarili,umutlarii yitirme allah senide seninle ayni dilekleri paylasan arkadaslarimida muratlarina erdirir insallah,enkisa zaman da hayirli haberler alman dilegiyle,saglikla kal.a.s.

canım benim ilk yazdığında sana hiç bir şey yazamadım üzüntüden ve inan öyle çok dua ettimki senin için inşallah olacak bak regl olmuşsun ne güzel demekki var bişiler allah verecek ama sakın stres yapmaki herşey dahada güzel olsun inşallah (amiiiiiiiiiiiiiin) kib

Gülşehricim hiç pes etme canım kasım ayında benden 1 hafta önce senin yumurtan toplanmıştı. Hatırlıyorum o zamanda sana uygulanan prosedür farklıydı: yurtdışında yaşadığını hatırlıyorum yaz döneminde bence türkiyeye gelip burda denemelisin ve ne duanı eksik et nede savaşmayı bırak allah bizlere kısmet edicek bebeklerimizi.:1hug:

gülşehri canım pes etme bence...Cenab-ı Allahım yoktan var ediyor.Ben bu sitede ve başka merkezlerde ne hikayeler okudum.Allahım nasip edince kimse önüne geçemiyooo...İnşallah bir süprizle karşılaşırsın Allahım sanada nasip eder inşallah...(bizlerede)

canım benim eger umutlasrımız biterse nasıl yaşarız ki hım nasıl yaşarız söyler misinbizleirn umutları asla bitmez bitmemeli

Tesekkur ederim arkadslar iyi niyetinize,ilgilerinize cok tesekkurler,bana destek oldunuz,umut verdiniz,rabbim razi olsun.bu ne kotu bir duyguymus allahim,kucukken hep bir cocugum olsun isterdim,butun omrumcede cocuklara sevgim her gecen gun cogaldi,bu gune kadar hep baskalarinin cocuklarini sevdim,hatta evliligimi bile sirf cocugum olsun diye yaptim,evliligim cok kotuydu ama ben pes etmedim,sirf bir evlat sahibi olmak icin ne eziyetlere katlandim,ne buyuk sabirlar gosterdim,rabbim sabrimin karsiligini verir insallah,beni evlatsiz ve boynu bukuk koyma yarabbim,hayatta benim diyebilecegim bir evlat ver bana,yuregimdeki sevgiyi akitabilecegim bir can ver,en basta hayirlisini diliyorum rabbimden,saglikli ve hayirli olsun diyorum,icimdeki umudu kaybedememki,kaybedersem o zaman kendimide kaybederim biliyorum,hayatimi altust ederim,rabbim sen herseyin hayirlisini ver ne olur.

umdunu yitirme gülsehrim
mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler
bunda da vardir bir hayir ..rabbim seninde istegini nasip eder insallahh

Gülşehricim linke bir göz atmanı AMENORE başlığını dikkatli oku lütfen.2. paragraf.Şansın hala var canım....

Allah kollarını boş bırakmasın, gönlüne göre versin...

gül canim nasilsin birazda ha iyimisin canimm

allalahim sana söyle dördüz falan versin yarabim insallah bu cektigin üzüntüleri

unutursun insallahhhhh canim benim ben olucak diyorum sen hexeye inan canim

kalbinden beyninden at kötü düsüncelereini ŞenizŞeniz

Sagol hexem,umudumu yeniden kazanmaya calisiyorum,arastiriyorum,yeni doktorlardan randevu aldim,biliyorsun buralardada randevulari 15 gunden asagi vermiyorlar haftaya sali bir doktorla randevum var,insallah hayirli haberlerle donerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…