Kizlar,adet gordugume bu kadar sevinecegime ruyamda gorsem inanmazdim ama ben adet oldum bu sabah,hic ilac falan kullanmadim hemde,kendiliginden oldu,rabbim insallah gidecegim doktordan hayirli haberlerle dondurur beni,haftaya sali gunu doktor randevum var,dualarinizi esirgemediginizi biliyorum,allah hepinizin gonlune gore versin.
Kizlar,adet gordugume bu kadar sevinecegime ruyamda gorsem inanmazdim ama ben adet oldum bu sabah,hic ilac falan kullanmadim hemde,kendiliginden oldu,rabbim insallah gidecegim doktordan hayirli haberlerle dondurur beni,haftaya sali gunu doktor randevum var,dualarinizi esirgemediginizi biliyorum,allah hepinizin gonlune gore versin.
ah canim gülsehrimm dularimizi elbette edicez...Kizlar,adet gordugume bu kadar sevinecegime ruyamda gorsem inanmazdim ama ben adet oldum bu sabah,hic ilac falan kullanmadim hemde,kendiliginden oldu,rabbim insallah gidecegim doktordan hayirli haberlerle dondurur beni,haftaya sali gunu doktor randevum var,dualarinizi esirgemediginizi biliyorum,allah hepinizin gonlune gore versin.
iki gun once doktorumdan o cok kotu haberi aldim,ikinci tup bebek icin start vermeye gittigim hastaneden kriz halinde ciktim,doktorum erken menapoz teshisiyle bebek icin hicbir sansim kalmadigini haber verdi,dunyam yikildi,cok kotuyum,kendimi bombos hissediyorum,bu duyguyla nasil basedilir bilmiyorum,hergun hayalini kurdugum bebegim hic olmayacak artik,patiklerini hazirladigim,ruyalarimda kokladigim bebegim olamayacak,kizlar yikildimm,nasil kalkarim bilmiyorum.
iki gun once doktorumdan o cok kotu haberi aldim,ikinci tup bebek icin start vermeye gittigim hastaneden kriz halinde ciktim,doktorum erken menapoz teshisiyle bebek icin hicbir sansim kalmadigini haber verdi,dunyam yikildi,cok kotuyum,kendimi bombos hissediyorum,bu duyguyla nasil basedilir bilmiyorum,hergun hayalini kurdugum bebegim hic olmayacak artik,patiklerini hazirladigim,ruyalarimda kokladigim bebegim olamayacak,kizlar yikildimm,nasil kalkarim bilmiyorum.
Allah mutlaka dualarını duyar gulsehrim :teselli: hayırlı vakitte hayırlı evlat(lar)a sahip olmayı nasip etsin inşallah... Rabbim gönlüne göre versin. Amin.
gül canim nasilsin birazda ha iyimisin canimm
allalahim sana söyle dördüz falan versin yarabim insallah bu cektigin üzüntüleri
unutursun insallahhhhh canim benim ben olucak diyorum sen hexeye inan canim
kalbinden beyninden at kötü düsüncelereini ŞenizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?