Bütün yük benim üstümde ve ben gercekden yoruldum

Çok acayipsin
Ne diye ayaklarını uzatıp yattığın yerden görümceciklerinden isteklerde bulunmuyosun da hala iş yapıcam diye debeleniyosun

Bişey demeye kalktılar da mı kocanın yanındayken karnına falan sancı giriversin ay ay çok fenayım de
Sen verdikçe karşı taraf alır biraz ağırdan al

Ben esime sikayet ediyom oda dur bekle ben onlarin agzina s..c.r.m dio korkuyom bnde.bu sefer kavga cikmasin die ugrasip duruyom esim beni kavgasiz gurultusuz bu evden cikarsa hic sorun kalmicak aslinda

Evet.anneme senin yuzunden bunlari cekiyom dedim sen beni buraya gonderdin dedim.oda bana bn sana gul gibi bakardim ama okadar israr ettiler gonulleri kalmasin die git dedim bosver takma falan dedi bana

Sorun ne eşinizde ne kayınvalidenizde sorun annenizde.
Dünürleri ile kötü olmamak için 9 aylık gebe kızına hizmetçilik yaptırmalarına nasıl göz yumar?
Gebeliğinizin son günlerinde annenizin gelip sizin evinizde kalması gerekirdi ve doğumdan sonra kv evinde diken üstünde oturmak yerine anneniz size bakmalı.
Eski konularınızı okumuşluğum var, eşiniz doğumdan sonra kış çıkana kadar 3-5 ay ailesinin evinde kalmanız konusunda diretecek ve maalesef aileniz size arka çıkmadığı için eşinizin istediğini yapmak zorunda kalacaksınız.

Esim birakmiyo canikim gece iste calistigi icin
Bırakmıyor ne ya ? Çocuk musun engelli misin? Kaynanana kpe cevabını veremiyor musun? Nasıl bu kadar acınacak hale getirebiliyorsunuz kendinizi neden korkuyorsunuz gerçekten kızıyorum sizin gibi güçsüz kadınlara!!! Karnın burnunda kendini düşünmüyorsun bebeğini düşün. Ver hepsine cevabını! Kimden neyden korkuyorsun????

Ölurumde kalmam simdi bile zor dayaniyorum.ve evet bnde annemi sucluyorum

Olay buyur esimle onlar birbirine girer die korkuyorum canikim :/ esim sadece tartissa tamamda eminim oyle olmaz cok kotu seyler olabilir

Karpuz,şu sözleri kendine nasıl reva görüyorsun,evinde kal,annen gelsin sana.
Yırtarım dağları,enginlere sığmam taşarım bunları duysam sanırım

Sırtın belin ağrımıyor mu senin ya?
Uykun da geliyordur acayip..
Bi kaç saatte bir şekerleme yapasın gelmiyor mu?

Nasıl dayanıyorsun?

Karpuz,şu sözleri kendine nasıl reva görüyorsun,evinde kal,annen gelsin sana.
Yırtarım dağları,enginlere sığmam taşarım bunları duysam sanırım
Canikim annem yuzunden burdayim zaten bna dedi ayiptir odur budur cok israr ediyolar git dedi ve olan oldu yoksa bn istemezmiyim annem bna baksin.insanin nazi annesine gecer ama kv gecmezki bunu hepimiz biliyoruuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…