- 7 Ağustos 2017
- 9.998
- 37.471
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Yok sezeryan olcam 39 haftada alicak doktor gun verdiler bana 1 aralik die.kv lokantalarina bakiyo asci gelmez ki .ben 1 yillik evliyim toplasan iki uckez geldiler banaSenin evinde gelip son hafta sana baksın kaynanan son haftan zaten, normal doğum yapican sanırım sezeryan olsaydı 38. Haftada alırlardı bebek oluncada sen kaç gün de toparlanır san o kadar kalmaya devam etsin sonra herkes evine
Annem yuzunden geldim zaten canikim ailem bana baski yapti git ayip diesen hakediyosun taş olsa patlar
mıymıntı kocan yetmezmiş gibi cadı kaynananı çekiyorsun bir de
gelsin annen sana senin evinde baksın
evlerinde hizmetçi gibisin bir de üstelik kendi annene gitmek için kaynanandan izin alıyorsun yetmiyor laf yiyorsun pes diyorum
Onlar bana kiyiyo isteHamile insana ben hiç kıyamıyorum. Sağlıklı doğumlar canım. Bence de hiç birşey yapamazlar.
Ama yat sende kalkma çok uykum var de.
Annem yuzunden geldim zaten canikim ailem bana baski yapti git ayip die
Heyaa cok haklisin ablaKv ye gitme konusunda yapma dedik sana daha önce karpuzcum.Hiç abla sözü dinlemiyorsun."gideyim naz yapayım hıncımı alayım onlardan" diyordun bir de.Bak öyle olmuyor gördün mü?Sakın lohusalığını da orda geçirme.Valla huni takar gezersin kafana sonunda.
Annene kızıyorum ben en çok kuzum.Ara isyan et kız.Sende kalıcam yapamıyorum burda de.Eşin de bir zahmet akşam "karım iş yapmayacak" desin.Yazık günah sana ya kıyamam.Heyaa cok haklisin ablaburda bunlari yasadikca sizlerin gitme sakin die yorumlariniz geliyo aklima yeminle eseklik ettim annemide dinlememem lazimdi
Ya evde olmasalar bnde bu haldr olmasam fazla dert etmem aman derim kendi evimde olsam yapmicammi sanki ama bunlar bana hic acimiyor yardimci olmuyolrbenden sana tavsiye iş yaptırıyolarsa ağrım var kasılmalarım var de otur kenara aaaaa çok kızdım gerçekten kendi kızına iş yaptıramaz elalemin kızından iş bekler bende ilk evli olduğum zamanlar yapıyodum ama benim görümcem evliydi umreye gitti kayınvalidemler görümcem bir kere bile gelmedi kendi annesi babası umreden gelecek ben anasının evini temizliyorum tek başıma o hazıra geldi bende bi daha hiç bi şekilde iş yapmadım yapmam herkes kendi işini kendi yapsın o görümceleride tek tek yolarım valla allah kolaylık versin bende hamileyim kendi işimi yapınca seviniyorum bi de çalışıyorum kaynanama gidip yardım edecek halim yok
Aslinda esim bikackez sikayet ettimde soylucem dedi ben birakmadim abla buyumesin dieAnnene kızıyorum ben en çok kuzum.Ara isyan et kız.Sende kalıcam yapamıyorum burda de.Eşin de bir zahmet akşam "karım iş yapmayacak" desin.Yazık günah sana ya kıyamam.
Benim ev ayri dogim yapim ilk isim burdan kacmak olucakBastan kabul etmeyecektiniz ne isiniz var beraber oturuyorsunuz ya? Agrim var diyin yapmayin is guc gecin odaniza yatin bebek olunca da emzircem agliyo vs diyin.
Bende oyleyim az once cok kotuydim.zaten yeni kendime geldim nefesim cok kesiliyor uzanamiyorum bile surekli donup duruyorum.onlar hamile degil yinede ellerini sicak sudan soguk suya katmiyolarBen 39 uncu haftamda sagdan sola donemiyordum.Neden kendine bu kadar eziyet ettiriyorsun.Sen kendine deger verki herkes versin .Senin su anda ayaklarini uzatip dinlenmen lazim. Ben sinir oldum .Emin ol kendi kizlari senin durumunda olsa, elini sicak sudan soguk suya surdurmezler.Simdi bile kiyamiyorlar.
Ya karpuz sana ben bile kiziom artik.. ne demek kv ye goturdu vs? Sen paketmisin oraya buraya birakiyo? Senin isteklerin yok mu?
Bak bacim benim diger dogumda kv benim evime geldi.. ona ragmen lohusaligim berbat gecti mutfakta gecti.. kac hafta dogurdugum cocuga isinamadim nerdeyse.. tek isim gece uykusuz kalip emzirmek yemek yapmakti..benim evime geldigi icin her gun misafir agirlamis gibiydim..esinle birbirimize sariyoduk bisey diyemedigimiz icin..
Bu doguma bile esimle yanliz gittim sakin sakin sukurler olsun.. esimede dedim bu sefer beni yormiycaksin.. bulasigida yikadi camasirida asti.. yemek mi? Hayatta restorana bu kdr para yatirdigimizi hatirlamiyorum..hazir aldim yedim oh canima degsin sefam olsun.. bi daha mi gelecem dunyaya sanki? Sen alttan aldikca kiymetlenmiyosun solim az cingar cikar sen daha dogumdan once boyleysen dogurunca onca agriyla siziyla nasil ayakta kalmayi bekliosun? Ki dogurunca 1001 seye sinir edecekler seni, yok sutundu kakasiydi vs. Hatta sen geri planda bile olacaksin., valla ne olursa olsun evine git anana git oraya gitme..
Suan evde olsn gorumcemle 6.7 aydir konusmuyoruz oda bunu firsata ceviriyo iste pis cirkefyapma sen de
kaldıramıyorum de
hamöıleyım deyardım et de görümcene
ya da git kendi evinde kal
Canikim evimiz birbirimize cok uzak dk basi ordan oraya gidememkiYerınde olsam madem mecbursun gunduz evınde dur aksam esın ıse gıderken senı anasına bıraksun sabah da ısten gekırken alsın evınuze gecın... Allah herkesı vıcdan merhamet sahıbu kımselerle karsılastrsın ısın cok zr, bebek dgunca evlerıne adımınu atma kcanda degısıkmıs kardesıne annesıne agzını acamıyrsa ona da yazıklar olsn dıyecegı ıkı kelıme karıma ıs yaptrmayın rahat ettırın.
He vala oyleGit ayıpmı dedi ailen neyse susayım ben en iyisi..
Sinir katsayım yükseliyor sonra..
He vala oyle
Ben sezeryan olucam canikim bu cuma dogumum var.esim annesine gidiyoz dedi anneside 3.4 gun dogumuna kalmis gitmeyin dedi sanki beni cok dusunuyomis gibi.esimde annesini ozlemis sıkınti cikarma anlaminda ikna etmeye calisti
Bnde diorum neden yapiyomki :) ama derdimi ablama bile anlattigimda gorumcelerin isini yapmak zorunda degilsn kv kp hizmette kusur etme diolar.ne geliyosa basimiza iyi niyetten geliyo zatnkendini ezdirme lutfen.
Kendi kizlari varken evde, neden herseyi senden bekliyorlar... bide karnin burnunda, yapma sende her islerini...
neden yapiyorsunki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?