Bütün yük benim üstümde ve ben gercekden yoruldum

Yok sezeryan olcam 39 haftada alicak doktor gun verdiler bana 1 aralik die.kv lokantalarina bakiyo asci gelmez ki .ben 1 yillik evliyim toplasan iki uckez geldiler bana

Annem yuzunden geldim zaten canikim ailem bana baski yapti git ayip die

Kv ye gitme konusunda yapma dedik sana daha önce karpuzcum.Hiç abla sözü dinlemiyorsun."gideyim naz yapayım hıncımı alayım onlardan" diyordun bir de.Bak öyle olmuyor gördün mü?Sakın lohusalığını da orda geçirme.Valla huni takar gezersin kafana sonunda.

Heyaa cok haklisin abla burda bunlari yasadikca sizlerin gitme sakin die yorumlariniz geliyo aklima yeminle eseklik ettim annemide dinlememem lazimdi

Heyaa cok haklisin abla burda bunlari yasadikca sizlerin gitme sakin die yorumlariniz geliyo aklima yeminle eseklik ettim annemide dinlememem lazimdi
Annene kızıyorum ben en çok kuzum.Ara isyan et kız.Sende kalıcam yapamıyorum burda de.Eşin de bir zahmet akşam "karım iş yapmayacak" desin.Yazık günah sana ya kıyamam.

Ya evde olmasalar bnde bu haldr olmasam fazla dert etmem aman derim kendi evimde olsam yapmicammi sanki ama bunlar bana hic acimiyor yardimci olmuyolr

Annene kızıyorum ben en çok kuzum.Ara isyan et kız.Sende kalıcam yapamıyorum burda de.Eşin de bir zahmet akşam "karım iş yapmayacak" desin.Yazık günah sana ya kıyamam.
Aslinda esim bikackez sikayet ettimde soylucem dedi ben birakmadim abla buyumesin die
Ama eminim arkamdan esim onlara soyluyodirda bunlarda utanma.yok iste

Bende oyleyim az once cok kotuydim.zaten yeni kendime geldim nefesim cok kesiliyor uzanamiyorum bile surekli donup duruyorum.onlar hamile degil yinede ellerini sicak sudan soguk suya katmiyolar

Ha buarada bazi mesajlara yetisemiyorum yada gormediklerimde oluyor lutfen kusura bakmayin.elimden geldigince cevap vermeye calisiyorim

Haklisin canikim bnde suan anneme.cok kizginim onun yuzunden burdayim keske dinlemesydim onuda esimide okadar pismanimki anlatamam

Canikim evimiz birbirimize cok uzak dk basi ordan oraya gidememki

Ben sezeryan olucam canikim bu cuma dogumum var.esim annesine gidiyoz dedi anneside 3.4 gun dogumuna kalmis gitmeyin dedi sanki beni cok dusunuyomis gibi.esimde annesini ozlemis sıkınti cikarma anlaminda ikna etmeye calisti

kendini ezdirme lutfen.
Kendi kizlari varken evde, neden herseyi senden bekliyorlar... bide karnin burnunda, yapma sende her islerini...
neden yapiyorsunki?

Sanırım son haftalar için gittiniz kayınvalidenize yoksa zaten çok mantıksız kendi eviniz varken orada kalmanız. Ayrıca kendi anneniz varmış siz kendi evinizde kalsaydınız anneniz yanınızda kalsaydı acil birşey olursa atlar taksiye giderdiniz neden kaynana da kalıyorsunuz ki. Hem eşiniz gündüz evdeyse gece çalışıyorsa o kadar yorulmanıza neden ses çıkarmıyor suç eşinizde. Ben olsam evimde kalırdım

kendini ezdirme lutfen.
Kendi kizlari varken evde, neden herseyi senden bekliyorlar... bide karnin burnunda, yapma sende her islerini...
neden yapiyorsunki?
Bnde diorum neden yapiyomki :) ama derdimi ablama bile anlattigimda gorumcelerin isini yapmak zorunda degilsn kv kp hizmette kusur etme diolar.ne geliyosa basimiza iyi niyetten geliyo zatn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…