Bütün yük benim üstümde ve ben gercekden yoruldum

Annem git dedi ayip olur dedi zaten.esimde gunduz uyuyo gece calistigi icin.ya bn evimde tekte klsam sorun degil bnm icin ne guzel 0 stresle dogumu bklerim ama bnm dusunceme onem veren yok ailemde dahi

ne vicdansız insanlar var ya ! kv kp görümce hepsi vicdansız. eşin de seni seviyor ama yine de anneciğine götürmeden duramıyor. gece çalışsın ne olacak. gelsin görümcen akşamları kalsın sende o zaman. en azından kendi evinde olursun.

Kiz vala gorumce benim.evimdede olsa hicbisi yapmaz.ben onlardan artik bisi beklemiyorim.keske onlarda bnden beklemese

Kiz vala gorumce benim.evimdede olsa hicbisi yapmaz.ben onlardan artik bisi beklemiyorim.keske onlarda bnden beklemese
yapmaz canım orası kesin
ondan demiyorum en azından kv kp hizmet etmek zorunda kalmazsın
uzatır ayaklarını yatarsın
o sebeple diyorum kendi evinde daha rahat olursun diye.

Aksam geldiklerinde hicbisi yapmiyom mesela bulasik makinaya atmiyorim onlarda atmiyo sora sabah yine butin isler bana kaliyo :) bide cirkef kv nie biara bulasik makinaya atma demisti bana elle yika gibsinden neyms makina temiz yapmiyomis bnde dinlemedim atmaya devam ettim gecen esim dedi senin kizlarin hicbisi yapmiyo die anneside dedi kim yapiyoki bulasiklarda makinaya atiliyo resmen bana orda laf soktu

Tamamen suç sende, hayır yapamam ağrım var diyip oturmayıp iş yapıcam diye uğraşıyorsun.
Lohusaykende iş yap dikişlerin patlamaz inş.

Tamamen suç sende, hayır yapamam ağrım var diyip oturmayıp iş yapıcam diye uğraşıyorsun.
Lohusaykende iş yap dikişlerin patlamaz inş.
Bu olayda en cok ben hataliyim esimde yapma dio ama bn etrafi pis gorunce dayanamiyorum.sora esimede sikayet edince ben sana yapma demiyommu die soyleniyo hakli olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…