- 7 Ağustos 2017
- 9.998
- 37.471
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Annem git dedi ayip olur dedi zaten.esimde gunduz uyuyo gece calistigi icin.ya bn evimde tekte klsam sorun degil bnm icin ne guzel 0 stresle dogumu bklerim ama bnm dusunceme onem veren yok ailemde dahiSanırım son haftalar için gittiniz kayınvalidenize yoksa zaten çok mantıksız kendi eviniz varken orada kalmanız. Ayrıca kendi anneniz varmış siz kendi evinizde kalsaydınız anneniz yanınızda kalsaydı acil birşey olursa atlar taksiye giderdiniz neden kaynana da kalıyorsunuz ki. Hem eşiniz gündüz evdeyse gece çalışıyorsa o kadar yorulmanıza neden ses çıkarmıyor suç eşinizde. Ben olsam evimde kalırdım
Ailem kndince iyilige sevk ediyolar bni ama bunlarda yapilan iyiligi suistmal ediyoNasıl bir anlayış böyle...
Kiz vala gorumce benim.evimdede olsa hicbisi yapmaz.ben onlardan artik bisi beklemiyorim.keske onlarda bnden beklemesene vicdansız insanlar var ya ! kv kp görümce hepsi vicdansız. eşin de seni seviyor ama yine de anneciğine götürmeden duramıyor. gece çalışsın ne olacak. gelsin görümcen akşamları kalsın sende o zaman. en azından kendi evinde olursun.
Ailem kndince iyilige sevk ediyolar bni ama bunlarda yapilan iyiligi suistmal ediyo
Aynen oyleNankörlük diyelim biz buna..
Aynen oyle
yapmaz canım orası kesinKiz vala gorumce benim.evimdede olsa hicbisi yapmaz.ben onlardan artik bisi beklemiyorim.keske onlarda bnden beklemese
Kız doğur şu çocuğu da bi kurtul hayırlısıyla :) senden çok ben daraldım haaa
O terbiyesiz kaynananada fazla yüz verme halt etmiş ne demekmiş 'sen görürsün' kim kime neyi gösteriyormuş ???
Çok sinir oluyorum yaaa sahiden analarımız bizi elin sümüklülerinden laf duyalım diye mi büyüttü ?
Ayrıca ayağını uzat yat ağrım var dolaşamıyorum de herkes kendi başının çaresine baksın
Su dogumum gelsin en fazla 1 hafta daha kalirim sora direk evime kacicam cekemem ben bunlari :)yapmaz canım orası kesin
ondan demiyorum en azından kv kp hizmet etmek zorunda kalmazsın
uzatır ayaklarını yatarsın
o sebeple diyorum kendi evinde daha rahat olursun diye.
Az kaldi patlamicam bunlara vala.sinirlenmem kolay kolay ama sinirlendigimdede cinnet geciriyorim hersey daha koti oluyo.sanirim ben icimde biriktirdigim icin ofke patlamamda agir oluyo.dur bakalim.neznan patlicam :)Akıllı ol sadece kendini ezdirme sakın olurmu..
Az kaldi patlamicam bunlara vala.sinirlenmem kolay kolay ama sinirlendigimdede cinnet geciriyorim hersey daha koti oluyo.sanirim ben icimde biriktirdigim icin ofke patlamamda agir oluyo.dur bakalim.neznan patlicam :)
Tamamen suç sende, hayır yapamam ağrım var diyip oturmayıp iş yapıcam diye uğraşıyorsun.Günaydin kk
Kv hepsi calisiyor evde bi ben bi gorumcem bide kp kaliyoruz bu cuma dogumum var.kendimi bile zor tasirken herseyin benden beklenmesi canimi sıkmaya basladi.ev temizligi kahvalti 24 saat bulasik yemek hazirla yemegi kaldir.kendi evimde ben bukadar calismiyorum.ya evde kimse olmadiginda herseyi yaparim gocunmam ama gorumcem evdeyken herseyi ustume yikmasi ya gezmeyle ya telefonla ugrasmasi ister istemez hosuma gitmiyor.aksam olur kp gelir yemegini benden ister hanimindan yada kizlarindan istemez.kv elbiseleri ser elbiseleri topla die bna der kizlarina demez.hamile olmasam ve dogumuma az kalmasa gercekten sorun etmicem aman elimemi yapisicak derim.ama onlarin bu yaptigi vicdansizlik degilde nedir.ertesi gun anneme gidicem dedim kv birakmadi esimde annesini ikna etmeye calisiyor biraksin die.kv bahanesiyse 3.4 gun doguma kalmis nereye gidiyor.ben tek basima esim isten hastaneye gelene kadar surunuyorum yollarda kontrolle gidim die ozaman kimse sorun yapmiyo her yuk benim ustume kaldiginda ozamanda sorun olmuyor ama anneme gitmem neden sorun oluyor anlamis degilim.her neyse kv birakmadi bnde cok sinirlendim esimede kizdim sen hep arkadaslarinla takiliyosun beni buraya attin gununu gun ediyon die onlada tartistik.ben kapiyi cektim gittim kv asansot kapisini kapatmaya calisti gitmiyim die ama ben merdivenden indim bukez.anneme gitmistim annemdende kendi evime gectim.esimde arkamdan gelmis once evimize bakmis ben evde yokum sonra anneme gitmis ordada yokum.annem demis karpuz kendi evine gitti die sonra esim eve geldi.kustum onlada gonlumu aldi baristik bigun evde kaldik beni tekrar annesine getirdi bende uzatmadim geldim ertesi gun cunku aniden sancim tutarsa evimde kimse yok esim gece calisiyor hastanede kv yakin.oyuzden esim hayatta birakmaz evde tek kalmama.kv geldik bana dioki "bak esin sana nasil hayran hayran bakiyor sen ne istiyosun bu cocuktan sen o karnindakine dua et yoksa ben sana gosterirdim"bu benim kacinci duyusum sanirim hamile olmasam kizlariyla bir olup beni dovucekler :/ hic bi haltta yiyemezlerde neyse.olay bu iste icimi doktum rahatladim basinizi agrittiysam ozur dilerim
Asıl sana yapılan ayıp. Hemde günah vallahiAnnem yuzunden geldim zaten canikim ailem bana baski yapti git ayip die
Annemle az once tartistimSakin ol şimdi tamammı,yanlış bişi yapmayada kalkma sakın..
Annemle az once tartistim
Bu olayda en cok ben hataliyim esimde yapma dio ama bn etrafi pis gorunce dayanamiyorum.sora esimede sikayet edince ben sana yapma demiyommu die soyleniyo hakli olarakTamamen suç sende, hayır yapamam ağrım var diyip oturmayıp iş yapıcam diye uğraşıyorsun.
Lohusaykende iş yap dikişlerin patlamaz inş.
Bu olayda en cok ben hataliyim esimde yapma dio ama bn etrafi pis gorunce dayanamiyorum.sora esimede sikayet edince ben sana yapma demiyommu die soyleniyo hakli olarak
Evet.anneme senin yuzunden bunlari cekiyom dedim sen beni buraya gonderdin dedim.oda bana bn sana gul gibi bakardim ama okadar israr ettiler gonulleri kalmasin die git dedim bosver takma falan dedi banaAynı sıkıntıdan mı tartıştın yoksa..
Evet.anneme senin yuzunden bunlari cekiyom dedim sen beni buraya gonderdin dedim.oda bana bn sana gul gibi bakardim ama okadar israr ettiler gonulleri kalmasin die git dedim bosver takma falan dedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?