Bütün yük benim üstümde ve ben gercekden yoruldum

Canikim annem yuzunden burdayim zaten bna dedi ayiptir odur budur cok israr ediyolar git dedi ve olan oldu yoksa bn istemezmiyim annem bna baksin.insanin nazi annesine gecer ama kv gecmezki bunu hepimiz biliyoruuz
O önce kızını doğru egitsin. Insan hamile yengeye iş yaparken "otur yorulma bebege birsey olur" falan demezmi. Kp ayrı komik. Karısı kizi varken sana iş söylüyor. Hayırdır ya seninkiler evde ne ise yarıyor derdim. Kaynana asansörün önüne durur komedi vallahi. Allah sana sabir versin, yardimcin olsun cnm biran önce doğurda evine gec. Eşek kadar kızları var o hizmetlerini etsin

Son düzenleyen: Moderatör:
Canikim annem yuzunden burdayim zaten bna dedi ayiptir odur budur cok israr ediyolar git dedi ve olan oldu yoksa bn istemezmiyim annem bna baksin.insanin nazi annesine gecer ama kv gecmezki bunu hepimiz biliyoruuz
O zaman yapma birşey sende,sana diyorum da,bende yaptım aynı aptallığı vaktiyle,ama bil ki,yan gelip yatan da bir,kendini yırtan da,artı elinde pişmanlık ve sancılar kalıyor.
Kendine bak,eşinin ağzı varsa senden yana olsun,madem orada rehin tutuyor seni

Saol canim bnde hemencik evime gtmek istiyorum dayanamiyorum artik bunlara

Bnden yanadda bn hem sikayt ediyom esime hemde kavga cikarir die korkuyom onunu kesiyorum bndede tuaflik var :)

Sanirim oyleyim.hastada oldum zatn grip oldum sezeryan olcaktim dedimya anestezi gripmisn die sormusti ozaman degildm bnde yok dedim ama simdi gripim acaba bi sorin olurmu smdide canim ona sıkıldi
Onu hemen bildir canım nolur nolmaz. Önemliki sormuşlar

Olay buyur esimle onlar birbirine girer die korkuyorum canikim :/ esim sadece tartissa tamamda eminim oyle olmaz cok kotu seyler olabilir
Şu halinle sen niye korkuyorsun ki? Büyürse büyüsün olay , kim kimle kavga edecek kim kimle konuşmayacaksa konuşmasın! Seni düşünen bir Allah’ın kulu yok sen yoldan geçen adamı düşünüyorsun. Seninki ince düşünce değil , saygı değil , kibarlık değil , ara bulma değil , özür dilerim ama eziklik... hem kendini hem de senin korumana muhtaç bebeğini ezdiriyorsun! Umarım kendine gelir de lohusalıkda hizmetçiliği bırakır bebeğinle ilgilenirsin...

Hamileliğin bitince de yapma hizmetcileri mi var hem neden kendi annene kalmiyosun doğumdan sonra ddaha cok sinirlerin tepene çıkar.

Ayrıca doğum dediğin bir anda olan bişey değil illaki yetiştirsin hastaneye.evinde rahat rahat otursan son zmaanlarını mutlu mesut geçirseydin keşke.

Haklisin sekerim ne diyimki

Annenizin hiç suçu yok kusura bakmayın da... şimdi 17 yasindakiler e söz geciremiyirsr kendinizi ezdirmeyin

annenle kavga edeceğine kv ne gorumcene biseyler şöyle.maşallah anneye gelince dil papuç kadar kv sus pus.çünkü annen şirret değil dimi.

annenle kavga edeceğine kv ne gorumcene biseyler şöyle.maşallah anneye gelince dil papuç kadar kv sus pus.çünkü annen şirret değil dimi.
Annemi dinledim annem sirf onlara ayip olmasin die bni buraya gonderdi bunlarin nasil aile oldugini bile bile sozde annem bna bakicakti ama onlar israr etti die bni burayayolladi bn ertesi gun cekip gittigmde kardesim gelsn dedim bzim eve gidelim o yanimda olsin dedim ama annem bni dusunmedi onlari dusundu kardesimi birakmadi bnide buraya yolladi.saygisizlik etme kv kp dedi annem kendince iyilik yapiyo ama bu insanlar iyilik anlamazlar annem bunu bile bile bni buraya yolladi iste bu yuzdn annem suclu anladnmi iste bu yuzden bn ona kizginim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…