- 7 Ağustos 2017
- 9.998
- 37.471
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Uyku girmiyo gozume butun gece hem wc deyim hem bi saga bi sola donup donup duruyom nefesim cok kesiliyor ama napimkiSırtın belin ağrımıyor mu senin ya?
Uykun da geliyordur acayip..
Bi kaç saatte bir şekerleme yapasın gelmiyor mu?
Nasıl dayanıyorsun?
Bnde esimin ailesinden biktimBen bu kadinlarin sacma sapan hayatlarindan biktim artik.
O önce kızını doğru egitsin. Insan hamile yengeye iş yaparken "otur yorulma bebege birsey olur" falan demezmi. Kp ayrı komik. Karısı kizi varken sana iş söylüyor. Hayırdır ya seninkiler evde ne ise yarıyor derdim. Kaynana asansörün önüne durur komedi vallahi. Allah sana sabir versin, yardimcin olsun cnm biran önce doğurda evine gec. Eşek kadar kızları var o hizmetlerini etsinCanikim annem yuzunden burdayim zaten bna dedi ayiptir odur budur cok israr ediyolar git dedi ve olan oldu yoksa bn istemezmiyim annem bna baksin.insanin nazi annesine gecer ama kv gecmezki bunu hepimiz biliyoruuz
O zaman yapma birşey sende,sana diyorum da,bende yaptım aynı aptallığı vaktiyle,ama bil ki,yan gelip yatan da bir,kendini yırtan da,artı elinde pişmanlık ve sancılar kalıyor.Canikim annem yuzunden burdayim zaten bna dedi ayiptir odur budur cok israr ediyolar git dedi ve olan oldu yoksa bn istemezmiyim annem bna baksin.insanin nazi annesine gecer ama kv gecmezki bunu hepimiz biliyoruuz
Saol canim bnde hemencik evime gtmek istiyorum dayanamiyorum artik bunlaraO önce kızını doğru egitsin. Insan hamile yengeye iş yaparken "otur yorulma bebegi birsey olur" falan demezmi. Kp ayrı komik. Karısı kizi varken sana iş söylüyor. Hayırdır ya seninkiler evde ne ise yarıyor derdim. Kaynana asansörün önüne durur komedi vallahi. Allah sana sabir versin, yardimcin olsun cnm biran önce doğurda evine gec. Eşek kadar kızları var o hizmetlerini etsin
Dayanilcak gibi değiller zaten. Ben okurken daraldım. Hizmetçimisin senSaol canim bnde hemencik evime gtmek istiyorum dayanamiyorum artik bunlara
Bnden yanadda bn hem sikayt ediyom esime hemde kavga cikarir die korkuyom onunu kesiyorum bndede tuaflik var :)O zaman yapma birşey sende,sana diyorum da,bende yaptım aynı aptallığı vaktiyle,ama bil ki,yan gelip yatan da bir,kendini yırtan da,artı elinde pişmanlık ve sancılar kalıyor.
Kendine bak,eşinin ağzı varsa senden yana olsun,madem orada rehin tutuyor seni
Sanirim oyleyim.hastada oldum zatn grip oldum sezeryan olcaktim dedimya anestezi gripmisn die sormusti ozaman degildm bnde yok dedim ama simdi gripim acaba bi sorin olurmu smdide canim ona sıkıldiDayanilcak gibi değiller zaten. Ben okurken daraldım. Hizmetçimisin sen
Onu hemen bildir canım nolur nolmaz. Önemliki sormuşlarSanirim oyleyim.hastada oldum zatn grip oldum sezeryan olcaktim dedimya anestezi gripmisn die sormusti ozaman degildm bnde yok dedim ama simdi gripim acaba bi sorin olurmu smdide canim ona sıkıldi
Yarin kontrolum var anesteziye degilde dr sorarimOnu hemen bildir canım nolur nolmaz. Önemliki sormuşlar
Şu halinle sen niye korkuyorsun ki? Büyürse büyüsün olay , kim kimle kavga edecek kim kimle konuşmayacaksa konuşmasın! Seni düşünen bir Allah’ın kulu yok sen yoldan geçen adamı düşünüyorsun. Seninki ince düşünce değil , saygı değil , kibarlık değil , ara bulma değil , özür dilerim ama eziklik... hem kendini hem de senin korumana muhtaç bebeğini ezdiriyorsun! Umarım kendine gelir de lohusalıkda hizmetçiliği bırakır bebeğinle ilgilenirsin...Olay buyur esimle onlar birbirine girer die korkuyorum canikim :/ esim sadece tartissa tamamda eminim oyle olmaz cok kotu seyler olabilir
Haklisin sekerim ne diyimkiŞu halinle sen niye korkuyorsun ki? Büyürse büyüsün olay , kim kimle kavga edecek kim kimle konuşmayacaksa konuşmasın! Seni düşünen bir Allah’ın kulu yok sen yoldan geçen adamı düşünüyorsun. Seninki ince düşünce değil , saygı değil , kibarlık değil , ara bulma değil , özür dilerim ama eziklik... hem kendini hem de senin korumana muhtaç bebeğini ezdiriyorsun! Umarım kendine gelir de lohusalıkda hizmetçiliği bırakır bebeğinle ilgilenirsin...
Canikim annem dedi git ayip olur die annemin yuzunden burdayimHamileliğin bitince de yapma hizmetcileri mi var hem neden kendi annene kalmiyosun doğumdan sonra ddaha cok sinirlerin tepene çıkar.
Canim sen iyi misin ya .ne elbisesi ne yemeği afedersin diğerlerine hiç bise demiyorum sana diyorum kendine bunları yaptirtmaEsim birakmiyo canikim gece iste calistigi icin
anneni suclayacağına kendine bak önce .kocaman kadınsın yapma is mis o zaman istemezler zaten evindeÖlurumde kalmam simdi bile zor dayaniyorum.ve evet bnde annemi sucluyorum
annenle kavga edeceğine kv ne gorumcene biseyler şöyle.maşallah anneye gelince dil papuç kadar kv sus pus.çünkü annen şirret değil dimi.Canikim annem yuzunden burdayim zaten bna dedi ayiptir odur budur cok israr ediyolar git dedi ve olan oldu yoksa bn istemezmiyim annem bna baksin.insanin nazi annesine gecer ama kv gecmezki bunu hepimiz biliyoruuz
Annemi dinledim annem sirf onlara ayip olmasin die bni buraya gonderdi bunlarin nasil aile oldugini bile bile sozde annem bna bakicakti ama onlar israr etti die bni burayayolladi bn ertesi gun cekip gittigmde kardesim gelsn dedim bzim eve gidelim o yanimda olsin dedim ama annem bni dusunmedi onlari dusundu kardesimi birakmadi bnide buraya yolladi.saygisizlik etme kv kp dedi annem kendince iyilik yapiyo ama bu insanlar iyilik anlamazlar annem bunu bile bile bni buraya yolladi iste bu yuzdn annem suclu anladnmi iste bu yuzden bn ona kizginimannenle kavga edeceğine kv ne gorumcene biseyler şöyle.maşallah anneye gelince dil papuç kadar kv sus pus.çünkü annen şirret değil dimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?