Bütün yük benim üstümde ve ben gercekden yoruldum

Kiz dur suan yanimda uyuyo zaten ben yastigi alip adami bogcam simdi :) esim soylemistir yuzde yuz eminim.cunku hamile degilkende bnm.onumde ailesine soylenmisti hep karima is yaptiriyonuz die .esim bana kackez yapma birak kendileri yapsin dedi ama ben yine kalktim.aptal gibi yaptim

Ömrün boyunca annen baban senden ne bekliyorsa yaptın mı?
Diyelim doktor olmanı astronot olmanı istediler hepsini başardın mı?

Senden ne beklerlerse beklesinler sen elimden bişey gelmiyor diyip arkanı dönüp yatacaksın.
Yapmazsan evden mi kovacaklar, oh canına minnet çıkıp gidersin.

Hem Doğum öyle yarım saat içinde olup bitecek birşey değil, sancın sana sinyalleri en az 4-5 saat önceden verir.

Evine git.

Birincisi kendi evinde kal ne olursa olsun eşin tek kalmanı istemiyorsa kendi anneni çağır yada kendi annene git. İkincisi sen kv ve kp nasıl alıştırırsan öyle giderler ve hep daha fazlasını isterler. Bi iş yapıyorsan görümceni de çağır gelmezse sende yapma sancı var ağrım var kalkamıyorum de uzat ayaklarını al kumandayı eline bak bakalım sesleri çıkıyo mu ve son olarak asla ama asla annene gitmek için kv iznini bekleme sen sadece eşine söylersin anneme gidecem diye sonra hazırlanır ben anneme geçiyorum der çıkarsın. Ayrıca eşin de annesinin ağzına bu kadar bakmasın siz evlisin iz bazı kararları kv kp beklememelisinix kendiniz almalısınız doğru yada yanlış. Yeri geldiğinde bu bizim kararımız diye karşılarında durabilnelisiniz

Ya ben onlar bise isterken yok demeye utanirim ama onlarda utanma denen bi duygu yok napabilirimki
Canım gitmeyeceksin o zaman. İllaki gidicem diyosan iş yapmayacaksın. Ya da bu durumları sorun etmeyeceksin. Yani çözümler belli ama yanaşmıyorsun. Bu mantıkla sen daha çok çekersin.

Hiç anlamıyorum kendi evin varken neden kv yanındasın. Eşin gece çalışıyorsa annen gelsin yanına. Sancın tutarsa da atlar bir taksiye gidersiniz. Çıkma arkadaşım evinden doğurunca da evine dön mis gibi bak bebeğine.

Sezeryan olcak normal dogum degil.kendi aileme cok rest cektigim.gunler oldu cunku insanin ailesine nazi geciyor ama baska biri olunca bukadar eziklenmek benimde canimi sıkıyor :) kv kp gorumce onlara tepki vermem icin beni daha cok kizdirmalri gerek yapim bu cunku. Kolay kolay sinirlenmem sinirlendigimdede cinnet geciriyorum ozman iste herseyi yakip yikiyorum :) azicik daha hatami yuzume vurunda gosterim bunlara gununu

Annem yuzunden oldu zaten bunlar onun yuzunden ben burdayim esimin ailesine kizdigim kadar kendi ailemede kizginim onlar bana baski yapti git ayip die

İnsan hamileyken hep yatıp uyumak dinlenmek istiyor ne edepsiz kv varmış sancim var başım dönüyor vs de hiiic yerinden kalkma son aylar zaten hamislik zor birde üstüne sana bakip hizmet edeceklerine sana iş buyuruyorlar bu kadarı da yüzsüzluk

Annem yuzunden oldu zaten bunlar onun yuzunden ben burdayim esimin ailesine kizdigim kadar kendi ailemede kizginim onlar bana baski yapti git ayip die
Annen de yardımcı olmuyorsa o zaman naz yap biraz. Oturduğum yerden kalkamıyorum de ki doğumuna çok az kalmış ne kadar sağlıklı olursa ol insan son günlerinde zorlanıyor ağırlaşıyor.

Annem gelicekti yanima sonra bunlar israt edince vazgecti beni gonderdi

Madem sezeryan olacak, Doğum olacağı gün sizi evden alırız diyip bir anda çıkacaksın.

Eşini ikna edemiyormusun anlamadım.
Bebek olunca birbirimize hasret kalıcaz eve gidelim film izleyelim dizdize oturalım, sen yokken bende uzun zaman uyuyamayacağım için uykuya doyayım diyeceksin.

Aynen esimide ikna edemiyorum gece calistigi icin akli bende kalirmis oyuzden birakmiyor

Ohhh gorumcede yine suslendi puslendi gitti :))) ayy sinirlerim bozuldu resmen isten kaciyor ya bi insan hergun nereye giderki

Icimden kacgundur Allah hakkimi birakmasin diorum yalan degil beddua etmekten hic hoslanmam ama ister istemez aklimdan oyle geciyor

Annem gelicekti yanima sonra bunlar israt edince vazgecti beni gonderdi
Durumuna üzüldüm ama doğum yapınca da seni bırakmayacaklardır hatta belki bebek büyüyünce ye kadar. Şimdiden eşinizle konuşun doğumdan sonra eve geçmek istediğinizi söyleyin yoksa hasta halinizle bile sizi kullanmak isteyeceklerdir. Sizin hiç değilse ayrı bi eviniz var ben birlikte oturuyorum neler yaşanıyor ama tavrınızı koymalı ve biraz sert olmalısınız. Bende sizin gibiydim başlarda

Şu muameleyi görüyorsunuz hala kayınvalidenizle kalıyorsunuz. İyi ne güzel. Ayrı evi niye açtınız tek kalamıcaksınız? Kocanızın işi değişsin diye mi bekliceksiniz? Gidersin yatarsın, hizmet ederler sana anlarım. Sen baya hizmetçiliğe gidiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…