- 7 Ağustos 2017
- 9.998
- 37.471
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
eşiniz coook korkutugu için cooooooooook düşündüğü için sizi ve yavrunuzu o yüzden hizmetci gibi kullanıdırıyor şart koşuyor değil mi ? izin vermiyor gitmenize bu mu düşünmek
yahu sizi düşünen korkan insan benim karıma hizmet ettirmeyeceksiniz deyip sesini cıkarır
yahut sizin gitmenize engel olmazdı.
Bncede kp de uyuyo zaten uyanmasini bekliyoz adamin sessizce gidip hazirliyim yiyim.onu uyandirmadan sora odamdan cikmiyim :)hemen mutfağa gidip ne yiyecekseniz bi küçük tepsiye hazırlayıp odanıza çekilip afiyetle yiyeceksiniz onlara da .. yemek düşer bişey derlerse
Annen de ne kadar vicdansız ya, karnı burnunda kızını işe koşuyorlar hala kal da ayıp olur da bilmem ne...Simdi gidemem ki annem de kal dio ayip olur dio dogumdan sora evine gel dio
Canım gitmeyeceksin o zaman. İllaki gidicem diyosan iş yapmayacaksın. Ya da bu durumları sorun etmeyeceksin. Yani çözümler belli ama yanaşmıyorsun. Bu mantıkla sen daha çok çekersin.Ya ben onlar bise isterken yok demeye utanirim ama onlarda utanma denen bi duygu yok napabilirimki
Sezeryan olcak normal dogum degil.kendi aileme cok rest cektigim.gunler oldu cunku insanin ailesine nazi geciyor ama baska biri olunca bukadar eziklenmek benimde canimi sıkıyor :) kv kp gorumce onlara tepki vermem icin beni daha cok kizdirmalri gerek yapim bu cunku. Kolay kolay sinirlenmem sinirlendigimdede cinnet geciriyorum ozman iste herseyi yakip yikiyorum :) azicik daha hatami yuzume vurunda gosterim bunlara gununuÖmrün boyunca annen baban senden ne bekliyorsa yaptın mı?
Diyelim doktor olmanı astronot olmanı istediler hepsini başardın mı?
Senden ne beklerlerse beklesinler sen elimden bişey gelmiyor diyip arkanı dönüp yatacaksın.
Yapmazsan evden mi kovacaklar, oh canına minnet çıkıp gidersin.
Hem Doğum öyle yarım saat içinde olup bitecek birşey değil, sancın sana sinyalleri en az 4-5 saat önceden verir.
Evine git.
Sabrimin son noktalarindayim canikim dur bakalim sonumuz hayir olsunCanım gitmeyeceksin o zaman. İllaki gidicem diyosan iş yapmayacaksın. Ya da bu durumları sorun etmeyeceksin. Yani çözümler belli ama yanaşmıyorsun. Bu mantıkla sen daha çok çekersin.
Annem yuzunden oldu zaten bunlar onun yuzunden ben burdayim esimin ailesine kizdigim kadar kendi ailemede kizginim onlar bana baski yapti git ayip dieHiç anlamıyorum kendi evin varken neden kv yanındasın. Eşin gece çalışıyorsa annen gelsin yanına. Sancın tutarsa da atlar bir taksiye gidersiniz. Çıkma arkadaşım evinden doğurunca da evine dön mis gibi bak bebeğine.
Annen de yardımcı olmuyorsa o zaman naz yap biraz. Oturduğum yerden kalkamıyorum de ki doğumuna çok az kalmış ne kadar sağlıklı olursa ol insan son günlerinde zorlanıyor ağırlaşıyor.Annem yuzunden oldu zaten bunlar onun yuzunden ben burdayim esimin ailesine kizdigim kadar kendi ailemede kizginim onlar bana baski yapti git ayip die
Annem gelicekti yanima sonra bunlar israt edince vazgecti beni gonderdiBirincisi kendi evinde kal ne olursa olsun eşin tek kalmanı istemiyorsa kendi anneni çağır yada kendi annene git. İkincisi sen kv ve kp nasıl alıştırırsan öyle giderler ve hep daha fazlasını isterler. Bi iş yapıyorsan görümceni de çağır gelmezse sende yapma sancı var ağrım var kalkamıyorum de uzat ayaklarını al kumandayı eline bak bakalım sesleri çıkıyo mu ve son olarak asla ama asla annene gitmek için kv iznini bekleme sen sadece eşine söylersin anneme gidecem diye sonra hazırlanır ben anneme geçiyorum der çıkarsın. Ayrıca eşin de annesinin ağzına bu kadar bakmasın siz evlisin iz bazı kararları kv kp beklememelisinix kendiniz almalısınız doğru yada yanlış. Yeri geldiğinde bu bizim kararımız diye karşılarında durabilnelisiniz
Madem sezeryan olacak, Doğum olacağı gün sizi evden alırız diyip bir anda çıkacaksın.Sezeryan olcak normal dogum degil.kendi aileme cok rest cektigim.gunler oldu cunku insanin ailesine nazi geciyor ama baska biri olunca bukadar eziklenmek benimde canimi sıkıyor :) kv kp gorumce onlara tepki vermem icin beni daha cok kizdirmalri gerek yapim bu cunku. Kolay kolay sinirlenmem sinirlendigimdede cinnet geciriyorum ozman iste herseyi yakip yikiyorum :) azicik daha hatami yuzume vurunda gosterim bunlara gununu
Oyle vala esimin ailesinu birakcam.anneme sarcam simdi onun yuzunden kalktim geldimAnnen de ne kadar vicdansız ya, karnı burnunda kızını işe koşuyorlar hala kal da ayıp olur da bilmem ne...
Aynen esimide ikna edemiyorum gece calistigi icin akli bende kalirmis oyuzden birakmiyorMadem sezeryan olacak, Doğum olacağı gün sizi evden alırız diyip bir anda çıkacaksın.
Eşini ikna edemiyormusun anlamadım.
Bebek olunca birbirimize hasret kalıcaz eve gidelim film izleyelim dizdize oturalım, sen yokken bende uzun zaman uyuyamayacağım için uykuya doyayım diyeceksin.
Icimden kacgundur Allah hakkimi birakmasin diorum yalan degil beddua etmekten hic hoslanmam ama ister istemez aklimdan oyle geciyorİnsan hamileyken hep yatıp uyumak dinlenmek istiyor ne edepsiz kv varmış sancim var başım dönüyor vs de hiiic yerinden kalkma son aylar zaten hamislik zor birde üstüne sana bakip hizmet edeceklerine sana iş buyuruyorlar bu kadarı da yüzsüzluk
Durumuna üzüldüm ama doğum yapınca da seni bırakmayacaklardır hatta belki bebek büyüyünce ye kadar. Şimdiden eşinizle konuşun doğumdan sonra eve geçmek istediğinizi söyleyin yoksa hasta halinizle bile sizi kullanmak isteyeceklerdir. Sizin hiç değilse ayrı bi eviniz var ben birlikte oturuyorum neler yaşanıyor ama tavrınızı koymalı ve biraz sert olmalısınız. Bende sizin gibiydim başlardaAnnem gelicekti yanima sonra bunlar israt edince vazgecti beni gonderdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?