- 27 Temmuz 2010
- 652
- 23
- 118
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #2.101
Insallah en kisa zamanda, en hazir oldugumuz zamanda
karsimiza allahinda sevdigi bir kul cikar,
bizi bizden cok sever, hic sevilmedigimiz kadar sever bizi
Ömür boyu mutlu oluruz onunla insallah,
En önemlisi huzurumuz olsun.
Dürüst olsun, bize kiyamasin
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiin
eklemek istediginiz bi özellik varsa ekleyin :))
gözümüzün içine baksın
bizi deliler gibi sevsin
biz olmadan yapamasın
biz olmadan nefes alamasın
biz olmadan yediği yemeğin tadı olmasın
biz olmadan hayattan keyif alamasın
ayy çok uçtum
hiçte uçmadın süpersinAllah gönlümüze göre versin mutluluk yağmurlarında ıslanalım inşallah gözyaşlarımızda değil
hepsini hakediyosunuz
Insallah en kisa zamanda, en hazir oldugumuz zamanda
karsimiza allahinda sevdigi bir kul cikar,
bizi bizden cok sever, hic sevilmedigimiz kadar sever bizi
Ömür boyu mutlu oluruz onunla insallah,
En önemlisi huzurumuz olsun.
Dürüst olsun, bize kiyamasin
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiin
eklemek istediginiz bi özellik varsa ekleyin :))
Ne kadarrr aptal!!! bir insanim ben ya
Seytan durttu bi su facebooku acayim bakayim ne var ne yok dedim! Actim, bu salakta hic bi zaman olmaz bugun cevirimiciydi! hemen beni gormeden kapadim. Profiline baktim (gerizekali tomvejerry is basinda) Dun gece yazmis duvarina "Isteyen herkes yarin benim evime davetlidir, buyuk bi biraraya gelis istiyorum!! Isteyen herkes gelsin, gelmek isteyenler mesaj atsin!" yazmis! Sonra da bi arkadasi gelirim melirim falan yazmis benim ex de "gel, eger bilmiyorsan uzun zamandir dagilmis bi haldeydim, bulamadigim birseyi ariyorum!" yazmis!
ayyyyyyyyyy ne salagim ki o face i yine acip, onun sayfasina baktim. butun sinirlerim bozuldu ya. gormemek ne iyiymis meger. BULAMADIGI BIRSEYI ARIYORMUS!! hayvan! arasin, daha cok arasin insallah
Canım seni yadırgadım şahsen. Neden karışıyorsun ki yani arayabilir. Sonuçta herkesin belasını arama hakkı vardır elleşme aradığı belayı bulur
Aslinda bazen istemiyor degilim. Yeni bir iliskisi olsa da bende her an baskasini bulacak korkusundan kurtulsam.
Bulsun o da rahatlasin bende
Yok o bulmasın önce sen bul sonra o ne halt ederse etsin. İnan etmeyecek insanlardır ama gene de sen yalnızken onun başka biriyle olması can yakıyor. Senin hayatında biri varsa ve gerçekten seviyorsan hiç umursamıyorsun bile.
Neden kendini üzdün ki canım,ben okuduğum anda gerçekten dağılmış,kaybolmuş bir insanın -bana yardım edin- alt mesajlı zavallılığını gördüm...Ne kadarrr aptal!!! bir insanim ben ya
Seytan durttu bi su facebooku acayim bakayim ne var ne yok dedim! Actim, bu salakta hic bi zaman olmaz bugun cevirimiciydi! hemen beni gormeden kapadim. Profiline baktim (gerizekali tomvejerry is basinda) Dun gece yazmis duvarina "Isteyen herkes yarin benim evime davetlidir, buyuk bi biraraya gelis istiyorum!! Isteyen herkes gelsin, gelmek isteyenler mesaj atsin!" yazmis! Sonra da bi arkadasi gelirim melirim falan yazmis benim ex de "gel, eger bilmiyorsan uzun zamandir dagilmis bi haldeydim, bulamadigim birseyi ariyorum!" yazmis!
ayyyyyyyyyy ne salagim ki o face i yine acip, onun sayfasina baktim. butun sinirlerim bozuldu ya. gormemek ne iyiymis meger. BULAMADIGI BIRSEYI ARIYORMUS!! hayvan! arasin, daha cok arasin insallah
Canım eğer anlatmak istersen,sebep neydi,ortak karar mı verdiniz?Biz de ayrıldık bugün, son mesajı ben atmıştım bitti diye ama kendisi hiç cevap vermedi. sonradan son kez konuşayım içimdekileri boşaltayım die aradım kapalıydı telefonu zaten msjım da iletilmemiş. 6-7 saattir kapalı telefonu msni vs. ben de facebooktan sildim baktım kapak fotosunu güncellemiş, şimdi de faceimi kapattım.
Biz de ayrıldık bugün, son mesajı ben atmıştım bitti diye ama kendisi hiç cevap vermedi. sonradan son kez konuşayım içimdekileri boşaltayım die aradım kapalıydı telefonu zaten msjım da iletilmemiş. 6-7 saattir kapalı telefonu msni vs. ben de facebooktan sildim baktım kapak fotosunu güncellemiş, şimdi de faceimi kapattım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?