- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #2.121
Neden kendini üzdün ki canım,ben okuduğum anda gerçekten dağılmış,kaybolmuş bir insanın -bana yardım edin- alt mesajlı zavallılığını gördüm...
tomvejerry, belki senin ilgini cekmek istemistir? olabilir mi sence?
Biz kotu bi sekilde ayrilmadik. Konustuk hic sesler yukselmeden, kimse aglamadan oyle sanki bi sirket ortakligini bir sirket ortakligini bitirir gibi bitirdik.. Sonrasinda konustum bi kez ama donmedi. Arkadas kalmaya karar verdik. Ve arkadasca gorustuk sanki hic sevgili olmamis gibi. Cokkk arkadascaydi. Bi kac kez daha oyle arkadasca konustuk. Yani arkadasi olarak benimle rahat rahat konusabilecek haldeydi. Kasmasi gereken birsey yoktu. ve onu ben bir kez cagirdiktan sonra gelmemesi, sonra arkadasca ama soguk konusmalarimizdan anladigim o yeni bi arayis icersinde iste.. Uzuldum gorunce
Zannetmiyorum. Facebook um kapaliydi cunku. Eger oyleyse bile o zaman dikkatimi cekti, gordum, ve tepkimi verdim. onu ve butun yakin arkadaslarini ve ailesini sildim faceten. Yeni arayisinda mutluluklar. Ben o mutluluga seyirci kalamayacagim
selam kızlaaaarr!!
tomvejerry--> iyi yapmissin tebrik ederim, en dogrusu silmekti.
h0ly--> hosgeldin ! hakkinda hayirlisi olsun.
Kızlar bende geleyim mi sohbetinize?
Kızlar bende geleyim mi sohbetinize?
Karsilikli saf temiz sevgiye inancimi yitirmek uzereyim.......
Cok kotu hissediyorum kendimi.. gerci yine regl donemim yaklasiyor belki onun duygusalligi ama.. cok kotuyum
suan yaninda olsaydim sarilirdim boyununa hickira hickira aglardim. ayni senin gibi hissediyorum.. bilmiyorum niye ama inancimi yitirmeye basladim..
bir yandan yasitim herkes ya evli yada nisanli yada cok mutlular yakinda nisanlanacaklar.. fesatimdan hic biriyle görüsmüyorum.. aslinda fesatlikda degilde imreniyorum.. üzülüyorum.. =( neyim eksik diyorum ama sabir...
Ben gerçekten dikkatini çekmek isteyen ve dağılmış bir adamın sesini duydum,beter olsun o zaman...Biz kotu bi sekilde ayrilmadik. Konustuk hic sesler yukselmeden, kimse aglamadan oyle sanki bi sirket ortakligini bir sirket ortakligini bitirir gibi bitirdik.. Sonrasinda konustum bi kez ama donmedi. Arkadas kalmaya karar verdik. Ve arkadasca gorustuk sanki hic sevgili olmamis gibi. Cokkk arkadascaydi. Bi kac kez daha oyle arkadasca konustuk. Yani arkadasi olarak benimle rahat rahat konusabilecek haldeydi. Kasmasi gereken birsey yoktu. ve onu ben bir kez cagirdiktan sonra gelmemesi, sonra arkadasca ama soguk konusmalarimizdan anladigim o yeni bi arayis icersinde iste.. Uzuldum gorunce
Zannetmiyorum. Facebook um kapaliydi cunku. Eger oyleyse bile o zaman dikkatimi cekti, gordum, ve tepkimi verdim. onu ve butun yakin arkadaslarini ve ailesini sildim faceten. Yeni arayisinda mutluluklar. Ben o mutluluga seyirci kalamayacagim
gel gel buyur gel ne olursan ol gel :))
Hoşbulduk kızlar kısaca sizlere hikayemi anlatacağım. En azından tavsiyelerinizle ne yapacağıma karar veririm..Gel sekerim hos geldinn
Benimde en yakin arkadaslarim hep uzun sureli iliskiler icindeler, kimisi evlendi.
Ben neden yapamiyorum? Herkesin iliskisini Allah korusun bana da versin insallah ama korkuyorum artik.. Pamuk ipligiyle bagli gibi insanlar birbirine, nasil guvenicem ben hayatima giren herhangi birine, ya o da zoru gorunce kacip giderse?
Bende ne yok, neden ben kaybediyorum? Ki kendime cok ta guvenen bir insandim, ama iliskiler yonunden artik korkularim var..
of..
Karsilikli saf temiz sevgiye inancimi yitirmek uzereyim.......
Cok kotu hissediyorum kendimi.. gerci yine regl donemim yaklasiyor belki onun duygusalligi ama.. cok kotuyum
Ben gerçekten dikkatini çekmek isteyen ve dağılmış bir adamın sesini duydum,beter olsun o zaman...
Cok yoruldum nev..
Kendi basima savasmaktan, umutlanmaktan, onun kucucuk bi ilgisiyle cok sevinip, sonra buz gibi tavriyla karsilasip uzulmekten, onu ozlemekten, gecmisi dusunmekten, hatalarimi analiz etmekten, onun hatalarini dusunmekten, iliskiyi nasil kurtarabilirdik diye senaryolar kurmaktan, beklemekten ve herseyden cok yoruldum artik. Bittiyse bitti ya. Canimi cok yakti artik istemiyorum canim yanmasin. Birsey soyleyecekse adam gibi bana ulassin soylesin. Ben onun her hareketinden anlam cikarmaya calismakla ugrasamam. Yoruldum takatim kalmadi.. Bitirdim artik. Tamamiyle ciksin istiyorum hayatimdan, yada tamamiyle donsun. Ama suanda donmesini beklemiyorum. Istedigim tek sey onu dusunmeden bi gune baslayip, en son dusundugum sey o olmadan yattigim gecelerimin olmasi.
söyle birsey duymustum.. isde kazanan askda kaybedermis.. is yönünden yüzüm cok güldü ve hala gülmekte.. ama ya ask??
anliyorum seni hemde cok iyi anliyorum.. bire bir senin yasadigin seyleri yasiyorum.. sanirim yaslarimizda ayni.. duygularini paylasiyorum senin ama biliyorum sabir etmekten baska care yok.. zaman herseyin ilaci..
sen şu facebok olayını bir nihayete erdirsen ya artıkbir kapıyorsun bir açıyorsun sonra yine olan sana oluyo dayanamayıp bakıyosun ben faceboka bakmanın inanılmaz yıkıcı etkisini birkaç kez deneyimlediğim için facebok deyince tüylerim diken diken oluyor. bakmadan önce sanıyorsun ki iyi bişey görüceksin, en azından hüzünlü şarkılar mutsuz iletiler. ben de öyle sandım baktım kendime zor geldim.
Sanırım bu adamlar o kadar yanlışı temize çekebilecek çapta değiller.Yani bayramda karşıma çıktığı günden beri dönmemek için değil dönmek için sebepler arıyorum ama bulamıyorum.Emin olun 2. şans diye birşey yok,biz böyle acı çekerken tüketiyoruz aslında duygularımızı sanırım...Cok yoruldum nev..
Kendi basima savasmaktan, umutlanmaktan, onun kucucuk bi ilgisiyle cok sevinip, sonra buz gibi tavriyla karsilasip uzulmekten, onu ozlemekten, gecmisi dusunmekten, hatalarimi analiz etmekten, onun hatalarini dusunmekten, iliskiyi nasil kurtarabilirdik diye senaryolar kurmaktan, beklemekten ve herseyden cok yoruldum artik. Bittiyse bitti ya. Canimi cok yakti artik istemiyorum canim yanmasin. Birsey soyleyecekse adam gibi bana ulassin soylesin. Ben onun her hareketinden anlam cikarmaya calismakla ugrasamam. Yoruldum takatim kalmadi.. Bitirdim artik. Tamamiyle ciksin istiyorum hayatimdan, yada tamamiyle donsun. Ama suanda donmesini beklemiyorum. Istedigim tek sey onu dusunmeden bi gune baslayip, en son dusundugum sey o olmadan yattigim gecelerimin olmasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?