Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Neden kendini üzdün ki canım,ben okuduğum anda gerçekten dağılmış,kaybolmuş bir insanın -bana yardım edin- alt mesajlı zavallılığını gördüm...

Biz kotu bi sekilde ayrilmadik. Konustuk hic sesler yukselmeden, kimse aglamadan oyle sanki bi sirket ortakligini bir sirket ortakligini bitirir gibi bitirdik.. Sonrasinda konustum bi kez ama donmedi. Arkadas kalmaya karar verdik. Ve arkadasca gorustuk sanki hic sevgili olmamis gibi. Cokkk arkadascaydi. Bi kac kez daha oyle arkadasca konustuk. Yani arkadasi olarak benimle rahat rahat konusabilecek haldeydi. Kasmasi gereken birsey yoktu. ve onu ben bir kez cagirdiktan sonra gelmemesi, sonra arkadasca ama soguk konusmalarimizdan anladigim o yeni bi arayis icersinde iste.. Uzuldum gorunce

tomvejerry, belki senin ilgini cekmek istemistir? olabilir mi sence?

Zannetmiyorum. Facebook um kapaliydi cunku. Eger oyleyse bile o zaman dikkatimi cekti, gordum, ve tepkimi verdim. onu ve butun yakin arkadaslarini ve ailesini sildim faceten. Yeni arayisinda mutluluklar. Ben o mutluluga seyirci kalamayacagim

sildin mi yani gercekten?? benim saten facebookum yok o bakimdan kafam rahat ..

bise sorcam konuyla alakasiz ama exinin burcu bogami??

ve bence cok dogru bir karar verdin silmekle.. gözün görmüyorsa kafan dahada rahat.. öteki sekilde hep sinirlerin ziplayacakti simdi ki gibi..

aynen zaten daha once hic bir eski sevgilimle arkadas kalmaya calismamistim. Buna neden ozel bi hak taniyim ki? sildim artik o saga ben selamet. ne sevgililigini ne arkadasligini istemiyorum. hayatimdan defolsun gitsin

burcu boga degil, basak.

selam kızlaaaarr!!
tomvejerry--> iyi yapmissin tebrik ederim, en dogrusu silmekti.
h0ly--> hosgeldin ! hakkinda hayirlisi olsun.

selam kızlaaaarr!!
tomvejerry--> iyi yapmissin tebrik ederim, en dogrusu silmekti.
h0ly--> hosgeldin ! hakkinda hayirlisi olsun.

Selam canim, Tesekkur ederimm belki de en basindan silmem gerekirdi ama iste bir umut belki barisiriz diye.. Ama simdi onu tamamen gozden cikardim ve surekli onu gorup hayatindan haberdar olmak istemiyorum

Kızlar bende geleyim mi sohbetinize?

Gel sekerim hos geldinn

Karsilikli saf temiz sevgiye inancimi yitirmek uzereyim.......
Cok kotu hissediyorum kendimi.. gerci yine regl donemim yaklasiyor belki onun duygusalligi ama.. cok kotuyum

Cok kotu hissediyorum kendimi.. gerci yine regl donemim yaklasiyor belki onun duygusalligi ama.. cok kotuyum

suan yaninda olsaydim sarilirdim boyununa hickira hickira aglardim. ayni senin gibi hissediyorum.. bilmiyorum niye ama inancimi yitirmeye basladim..

bir yandan yasitim herkes ya evli yada nisanli yada cok mutlular yakinda nisanlanacaklar.. fesatimdan hic biriyle görüsmüyorum.. aslinda fesatlikda degilde imreniyorum.. üzülüyorum.. =( neyim eksik diyorum ama sabir...

Benimde en yakin arkadaslarim hep uzun sureli iliskiler icindeler, kimisi evlendi.
Ben neden yapamiyorum? Herkesin iliskisini Allah korusun bana da versin insallah ama korkuyorum artik.. Pamuk ipligiyle bagli gibi insanlar birbirine, nasil guvenicem ben hayatima giren herhangi birine, ya o da zoru gorunce kacip giderse?

Bende ne yok, neden ben kaybediyorum? Ki kendime cok ta guvenen bir insandim, ama iliskiler yonunden artik korkularim var..

of..

Ben gerçekten dikkatini çekmek isteyen ve dağılmış bir adamın sesini duydum,beter olsun o zaman...

Burda siz olmasaydiniz kime anlatacaktim bunlari? En yakin arkadaslarimla konusamiyorum biliyormusunuz? Surekli bu konuda takilip kalmis gibi gorunmek istemedigimden..

Bazen iyiyim bazen kotuyum. Bazen hayatim boyunca yalniz kalacakmisim gibi hissediyorum...

Burda sizlerle ayni dili konusmak beni cok cok cok rahatlatiyor ama. iyi ki varsiniz

söyle birsey duymustum.. isde kazanan askda kaybedermis.. is yönünden yüzüm cok güldü ve hala gülmekte.. ama ya ask??

anliyorum seni hemde cok iyi anliyorum.. bire bir senin yasadigin seyleri yasiyorum.. sanirim yaslarimizda ayni.. duygularini paylasiyorum senin ama biliyorum sabir etmekten baska care yok.. zaman herseyin ilaci..

sen şu facebok olayını bir nihayete erdirsen ya artık bir kapıyorsun bir açıyorsun sonra yine olan sana oluyo dayanamayıp bakıyosun ben faceboka bakmanın inanılmaz yıkıcı etkisini birkaç kez deneyimlediğim için facebok deyince tüylerim diken diken oluyor. bakmadan önce sanıyorsun ki iyi bişey görüceksin, en azından hüzünlü şarkılar mutsuz iletiler. ben de öyle sandım baktım kendime zor geldim.

Ben gerçekten dikkatini çekmek isteyen ve dağılmış bir adamın sesini duydum,beter olsun o zaman...

Cok yoruldum nev..
Kendi basima savasmaktan, umutlanmaktan, onun kucucuk bi ilgisiyle cok sevinip, sonra buz gibi tavriyla karsilasip uzulmekten, onu ozlemekten, gecmisi dusunmekten, hatalarimi analiz etmekten, onun hatalarini dusunmekten, iliskiyi nasil kurtarabilirdik diye senaryolar kurmaktan, beklemekten ve herseyden cok yoruldum artik. Bittiyse bitti ya. Canimi cok yakti artik istemiyorum canim yanmasin. Birsey soyleyecekse adam gibi bana ulassin soylesin. Ben onun her hareketinden anlam cikarmaya calismakla ugrasamam. Yoruldum takatim kalmadi.. Bitirdim artik. Tamamiyle ciksin istiyorum hayatimdan, yada tamamiyle donsun. Ama suanda donmesini beklemiyorum. Istedigim tek sey onu dusunmeden bi gune baslayip, en son dusundugum sey o olmadan yattigim gecelerimin olmasi.

sen bitirmemişsin ki. adamla hala iletişim kuruyosun. arkadaşca diye bir şey olabilir mi? insan sevdiği adamla arkadaş kalabilir mi? kendine eziyet etmekten başka bir şey değil bu. bugün bir iletisi seni mutsuz eder, yarın bir bakarsın hayatında biri var ve çok mutlu o zaman da darmadağın olursun. bırak artık takibi. benim gibi yapcaksın. iletişimi tümüyle kesceksin. kendini tutcaksın tutcaksın sonra dayanamayıp facebokuna bakcaksın, komaya girceksin bir kere dağılcan ama temiz dağılcan

şaka bir yana, iletişimini kopar artık tatlım. acı çekiyorsun.

Hakli olabilirsin. Ben ise henuz baslamadim ama cok basarili bi okul hayatim var. Hayattaki onceligim hep okul oldu su yasima kadar. Okulla birlikte calistim kendimi gelistirdim falan. Sorunda ne biliyormusun? Universite bitene kadar hic istemiyordum kimse girsin hayatima. Ama girdi iste.. Istemedigim halde oldu ve darmadagin etti. Simdi okul bitiyor ve ben kendimi simdi bir iliski icin hazir hissediyorum. Ama yasadigim kotu deneyim yuzunden kalbim cok kirik.. Sevgiye nasil tutunacagim bilmiyorum. Insanlarada guvenemiyorum ki artik..

Her zaman boyle degil, olumlu dusunurum cogu zaman fakat iste.. bazende boyle oluyor. Belki de hala zamana ihtiyacimiz var kim bilir?

Haklisin canim. Ama en son hamleyi yaptim ve onu artik faceten sildim onu ve butun arkadaslarini. Artik o ve face hakkinda yazmayacagimdir bu yuzden hahaha. Aradaki tek bag olan o salak facete ortadan kalktigina gore artik o ve gecmisin ustune sunger cekebilecegim insallah.

Sanırım bu adamlar o kadar yanlışı temize çekebilecek çapta değiller.Yani bayramda karşıma çıktığı günden beri dönmemek için değil dönmek için sebepler arıyorum ama bulamıyorum.Emin olun 2. şans diye birşey yok,biz böyle acı çekerken tüketiyoruz aslında duygularımızı sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…