- 26 Eylül 2010
- 17.550
- 32.834
- 798
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #2.161
aramızda 1000km var ama. telefonu kapandığında ona herhangi bi şekilde ulaşmamın imkanı yok, yok oluyor yani benim için. hani yüzyüze olsak belki ısrar ederim ya da küserim ne bileyim ama o telefon kapanınca insanın elinden de bir şey gelmiyor.Aslında keşke böyle ciddi konular yüz yüze konuşulsa canım,telefon ve internetteki iletişim eksikliği hele ki böyle ciddi konular konuşulurken yanlış anlamaları getiriyor ve çok ilişkiye mezar oluyor..
aramızda 1000km var ama. telefonu kapandığında ona herhangi bi şekilde ulaşmamın imkanı yok, yok oluyor yani benim için. hani yüzyüze olsak belki ısrar ederim ya da küserim ne bileyim ama o telefon kapanınca insanın elinden de bir şey gelmiyor.
Arada 1000 km var ama,telefonunu saatlerce kapatacak kadar hoyrat.Yani bu devirde gerçekten roller değişti gözlemliyorum da,naz makamı erkek oldu bu da beni çıldırtıyoraramızda 1000km var ama. telefonu kapandığında ona herhangi bi şekilde ulaşmamın imkanı yok, yok oluyor yani benim için. hani yüzyüze olsak belki ısrar ederim ya da küserim ne bileyim ama o telefon kapanınca insanın elinden de bir şey gelmiyor.
Facebook'tan bir çocukla tanıştım. Aylarca benimle sohbet etmek için çaba sarf etmişti fakat ben pek ilgilenmemiştim. Bir iki cümle, bir iki cümle cevap vere vere sohbet etmeye başladım. Ve zamanla ne kadar derin ruhlu, zeki, kültürlü, nazik ama erkeksi, cool ve çekici bir adam olduğunu fark ettim. Konuştukça daha iyi anlaşıyor, sohbet etmekten daha çok keyif alıyorduk. Fakat onun geçmişinde unutamadığı birisi olduğu için onunla sadece harika iki arkadaş olacağımıza inanmıştım. Ancak umduğum gibi olmadı her gün sabahtan akşama konuşuyor olduk ve ben daha fazla etkilenmeye başladım. Durum böyle olunca ona "Senden etkilendiğimi fark ettim. Bir süre seninle konuşmayacağım" temalı bir mesaj attım ve konuşmayı kestim. Bu tepkim onu çok kızdırdı ama o da uyum sağlamak zorunda kaldı. Bir ay kadar konuşmadık ama neredeyse her akşam onun sevgilisi olduğumun hayallerini kuruyordum. Dün sabah WhatsApp'dan mesaj geldi. "Seni çok özledim" yazmış. Tekrar konuşmaya başladık, o da ben söyledikten sonra benden çok etkilediğini fark etmiş. Birbirimizin nelerinden etkilendiğimizi konuştuk. Konuşmalarımız çok romantik ve tatlıydı. Sanırım artık sevgili sayılabiliriz. Fakat daha önce hiç görüşmedik. Birbirimizin bir çok fotoğrafını gördük ama hiç buluşmadık, mektup arkadaşlığının ötesine geçemedik.
Ben güzel ama kilolu bir kızım. Beni beğenmeyeceğinden çok korkuyorum. Gerçekten çok gerildim ve çok üzülüyorum. Şuan kendime güvenim tam olsaydı harika bir ilişkiye başlamıştık. İşi uzatmaz hemmen onunla buluşur, iyice etkiler ve sevgilim olmasını sağlardım. Şimdi ise arkadaş kalmak için elimden geleni yapıyorum. Aslında tekrar konuşmaya başlayalı bir gün oldu, birbirimize tekrar alışmadık ama alıştığımızda da her şey daha güzel olduğu kadar kötü de olacak. Onunla buluşmam gerekecek ve çok utanacağım. O hayatımda beni böylesine anlayabilen ilk erkek. Onu kaybetmek istemiyorum ancak ne yapacağımı da bilmiyorum...
daha önce bu kadar kapattığı olmamıştı ama bu tarz büyük kavgalardan sonra konu halledilmeden devam edildi ve daha büyük kavgalara sebep oldu.uzak mesafe iliskisi zaten zor. boyle kavgalar buyur de buyur. ama yinede boylece bitebilecegine inanmiyorum. mutlaka konusursunuz yine
Arada 1000 km var ama,telefonunu saatlerce kapatacak kadar hoyrat.Yani bu devirde gerçekten roller değişti gözlemliyorum da,naz makamı erkek oldu bu da beni çıldırtıyor
daha önce bu kadar kapattığı olmamıştı ama bu tarz büyük kavgalardan sonra konu halledilmeden devam edildi ve daha büyük kavgalara sebep oldu.
neyse hayırlısı diyelim.
aynen öyle, neyse son kez mail attım artık saatlerce umrunda olmamışım zaten umursamazlığı beni öldürüyodu. belki de böylesi iyi.Arada 1000 km var ama,telefonunu saatlerce kapatacak kadar hoyrat.Yani bu devirde gerçekten roller değişti gözlemliyorum da,naz makamı erkek oldu bu da beni çıldırtıyor
senin yolundan ilerliyorum o zaman. Ayrilali 3 ay olacak yakinda. Ve ben iletisimi bir haftadir koparmistim, simdiyse hepten sildim attim. yani ayrilali 5 ay oldugunda bende 2 aydir konusmuyor olucam hahah
bu yaşıma dek aşk acısını nedir hiç bilmedim, bundan önceki erkek arkadaşımla 4 yıllık huzurlu ve güzel bir birlikteliğim vardı, evlenme teklif etti kabul edemedim bazı nedenlerden ama ayrılalı 2 yıl oldu hala arar, arada evlenme teklifini de yinelersanırım gerçek sevgi böyle birşey, iz kalıyor, yeniden birlikte olmak için çaba sarfediliyor ben de o sıcak, samimi ilişkinin üzerine böylesine biriyle birlikte olup 3 aydır beni görmeyen insan için gözyaşı döküp onu tanıyana dek inandığım tüm değerleri sorgular hale geliyorum, hayatımda güvensizlik nedir bilmezken ben herkese kuşkuyla yaklaşıp içimde en ufak bir ilgi kırıntısı bile bulamıyorum karşı cinse dair.
bu arada ben de 28 yaşındayım black nedense seni daha genç sanıyordum, ikimiz de gençliğin son demlerini yaşıyoruz
söyle birsey duymustum.. isde kazanan askda kaybedermis.. is yönünden yüzüm cok güldü ve hala gülmekte.. ama ya ask??
anliyorum seni hemde cok iyi anliyorum.. bire bir senin yasadigin seyleri yasiyorum.. sanirim yaslarimizda ayni.. duygularini paylasiyorum senin ama biliyorum sabir etmekten baska care yok.. zaman herseyin ilaci..
ya ev almışsın işin var yrt dışanada gitmişsin boşver bee aşkta olmayı versinnBende işte kazandım çok şükür:) Okulda normal öğretmendim müdür yardımcısı oldum. Çok istediğim şey yurt dışına çıktım. Ev aldım. Bunlar ondan sonra olan şeyler diyorum ya bi kayıp ne olmuş yani hayatıma bir çok güzellik girmiş..
Bazen bu beni korkutuyor. Bende ilk defa bir kiside boyle uzuldum kirildim. Ondan once iki kisi daha girdi hayatima biriyle 1,5 - 2 sene surdu ama cok sacma bi iliskiydi bi kus bi barisik.. Bittiginde sevinmistim hatta kurtuldum diye. Ama o kisi hala beni geri ister, hala benim icin birseyler yapar. Digerine neredeyse asik olmustum diyebilirim. 32 yasinda bi adamdi ve mukemmel anlasiyorduk. Ama onun gecmisi ve yaptigi bazi davranislari yuzunden ayrildik.. O da hala beni unutamamis sanirim, kendisi enistemin en yakin arkadasi. onlarin konusmalarindan anladigim kadariyla oyle.
Biz bu insanlarin ah'ini mi aldik acaba? Uzulen onlar oldu, simdi de biz? Benim acim belkide terk edilen taraf ben oldugum icindir. Hirs etmisimdir belki kendime bazi seyleri. Bilmiyorum. Neyse yasanmisliklarim yanima kardir. ama insallah sonrasinda sevgiyi bulabilirim. Insanlara ve sevgiye guvenim cok sarsildi cunku..
Çok etkilendim bu yazdıklarındanşu ah alma konusunu kapatsak:18::26: bu 4 yıllık ilişkimdeki kişi beni çok severdi, üstüme çok düşer herkes imrenirdi ilgisine, benim için askere gitti -ki hiç planlarında yoktu - gelir gelmez işe girdi, ki benden 2 yaş da küçüktü ona rağmen çok olgundu, ciddiydi, kararlıydı ama kabul edemedim işte teklifini evlenemedim, suçlu muyum bilmiyorum... bir gün kavga anında bitirmek istediğimi söyledim, kabul etti çok kırgın ve kızgındı bana, aradım sonra ama bu kez o istemedi; öfkesi de aşkı kadar büyük oldu, ama tek suçum evlenmemekti onun dışında ne kötü bir söz ettim bir gün olsun ne de bir başkasına baktım... sonra da işte 3-4 ay sonra bu kişi girdi hayatıma ve cehenneme çevirdi. geçtiğimiz ay bu 4 yıllık olan aradı sordum ah ettin mi diye etmedim dedi ama hala o kadar kırgındı ki dilinle olmasa da mutlaka ahı tuttu. itiraf etmeliyim ki öncekinin ilgisinden kimi zaman bunalırdım bunu şımarıklık olarak algılamayın gerçekten aşırı üstüme düşerdi bazen boğucu olurdu;ama son ilişkimde her gözyaşı döktüğümde o sıkıldığım/ bunaldığım ilgi bile aklıma gelir olmuştu, garip bir vicdan azabı duyarım hala...
senin yaşını biliyordum, daha önce bir yorumunda yazmıştın:114: yaşım yazdıklarımdan anlaşılmıyor demek, çocuksu ruhumdandır
gittikçe güzelleşiyoruz atlantis:93:
Kafam çok karışık, kendime engel olamıyorum. Beni beğenmediğini belli ederse yada hissedersem çok üzülürüm ben ya:26:ne kadar yanlış düşüncelere saplanmışsın. güven eksikliğin yüzünden belki de yaşayabileceğin güzellikleri kaçırıyorsun. kilo dediğin şey verilir, hem bir parça fazlalığın için o insan seni beğenmeyecekse haydi yolu açık olsun zaten:117:
ilk kez görüşeceğiz demişsin, sonuçta facebooktan birbirinizin resimlerini görmüşsünüz. o da seni gördü. şimdi de kanlı canlı karşısında görecek. bu endişeleri bırak da hayatı ıskalama
Bir iki ay sohbeti uzatabilir miyim bilmiyorum. O çok hevesli görünüyor, şunu yaparız bunu yaparız diye konuşuyor. Üstü kapalı sevgili planları yapıyor. Çok ince hesap yapmam gerekecek..Sevgili olmayin. 1-2 ay sonra goruselim disarda diye sozlesin. O zamana kadar sende hem diyet yaparsin hemde onu gercekten isteyip istemedigini dusunursun. arkadasliginizaq gorusmeden bir isim koymak icin acele etmeyin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?