- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #2.201
Ne kadarrr aptal!!! bir insanim ben ya
Seytan durttu bi su facebooku acayim bakayim ne var ne yok dedim! Actim, bu salakta hic bi zaman olmaz bugun cevirimiciydi! hemen beni gormeden kapadim. Profiline baktim (gerizekali tomvejerry is basinda) Dun gece yazmis duvarina "Isteyen herkes yarin benim evime davetlidir, buyuk bi biraraya gelis istiyorum!! Isteyen herkes gelsin, gelmek isteyenler mesaj atsin!" yazmis! Sonra da bi arkadasi gelirim melirim falan yazmis benim ex de "gel, eger bilmiyorsan uzun zamandir dagilmis bi haldeydim, bulamadigim birseyi ariyorum!" yazmis!
ayyyyyyyyyy ne salagim ki o face i yine acip, onun sayfasina baktim. butun sinirlerim bozuldu ya. gormemek ne iyiymis meger. BULAMADIGI BIRSEYI ARIYORMUS!! hayvan! arasin, daha cok arasin insallah
Dönmüycem canım.Az önce aradı.Ona aylardır dön diye yalvarırken bana sadık kalıp kalmadığını sordum.Yemin ederim ben utanılacak birşey yapmadım dedi.Tamam o zaman,sana inanıyorum,ver face şifreni,bensiz geçen aylarda neler olmuş bir bakıyım,sapasağlam yolumuza devam edelim dedim.Ağladı,boşluktan demesine kalmadan sözünü kestim.Sana tek bir kötü söz etmiycem,senin kendine yaptığın bu kötülüğü sana kimse yapamazdı,beni son kez kaybettin dedim.Çok iyi oldu,bütün acabalarım son bir acı tecrübeyle bitti.Bu da son acımdı işte Onun için çektiğim...
çok çok büyük bir sıkıntım var
ne kadar parasız kalcağımı bilsem de cebimdekini son kuruşuna kadar harcıyorum ve devamlı bir şeyler alıyorum almadan duramıyorum küçük büyük farketmiyor
tutumlu olamıyorum ev ekonomisinde ve doğaya karşı hassasiyetimin aynısını kendimde yapamıyorum
hiç param tutamıyorum
ve kendimi durduramıyorum
imdattt(
yardım edin : ((
O zamana kadar onu kaybetmekten çok korkuyorumcanım madem rahatsızsın ve bu yüzden seni beğenmeme ihtimali olduğunu düşünüyorsun..o zaman kendine bir süre ver ve derhal değişime başla!evet çok zor,yıpratıcı bir süreç ama imkansız değil!hele bir amacın varsa inan bana herşey daha kolay..ben kii zamanında amacım için 60 kilo vermiş kızım..geçmişte suratıma bakmayıp dalga geçen insanlar bugün peşimde koşturuyorlar..inan çok zor değil yeter ki iste
Hurremcim cok haklisin. O yuzden sildim onu ve tum yakin cevresini. O eklemese de yakin cevresi onu eklese ben gorsem yine rahatsiz olacaktim. butun tedbirleri aldim. istemiyorum onu cehennem olsun! ne huznunu, ne mutlulugunu, ne normal halini hicbirseyini gormek istemiyorum artik...
Bu arada hosgeldin canim gozlerim yollarinda kaldi bu gece
Kafası itliğe çalışıyor ama temizlemeye çalışmıyor.Tarzımın o olmadığını bildiği için beklemiyordu,sağ gösterip sol sordum.Allah sordurdu Atlantis'in dediği gibi,gerçekten tarzım değildir.Son kez kaybetti beni...ayy koptummmmkurnazlık yapıp ne var ne yoksa silebilirdi. demek ki isteyeceğini hiç düşünmedi.:26:
Ne desem teselli olamam belki ama,bayramda ayaklarıma kapanan adamı,ben yokken yaşadıklarını dinlerken anladım ki sevenin ahı ilmek ilmek çıkıyor,sabırla bekle canım,sen çok özel bir kadınsın,bu her harfinden belli...durup dururken böyle bir soru sormayacağını tahmin ettiğim için zaten bunu yazdım. ben de asla facebook kullanan biri olmadım, hatta sadece tarla oynamak için kısa bir süre kullanmış ondan da sıkılınca açmamıştım bile ama ilk ayrılığımızdan sonra apar topar hesaplarımızı kapattırıp 1 yıl da açtırmayınca istemdışı sürekli dilimde facebook oluyordu, hesapları açalım diye. evlenmeyi düşünüyoruz ne facebooku aslında değil mi? ama öyle olmuyor... seziyoruz birşeyleri ve dilimizden dökülüyor, sonra da zaten gizli hesaplar, kadınlar, eski sevgililer... devamını biliyorsunuz işte...
Yaşadığım her ana Mevlâna Hz.'nin öyle cümleleri denk gelmiştir ki,aklım kafesinden kaçası gelir.İşte bunu da şimdi okudum,yine yaşadıklarımı özetledi:
adama bak yaaaaaa adama bakkkkkkkk
lafa bak
bosluktaymis
ulan biz bosluga düsünce baska heriflerin koynuna atlamiyoz ama
öyle yapsak bile bizim adimiz ne olur ???
Ama yoooo onlar yapinca boslukta ! Normal yani lütfen ama sende
Ay çok moralim bozuldu yaaa sizce beklemeli miyin bir iki ay? O görüşmek isteyecektir ne diyeceğim ozaman? Ya benden soğursa, ya bıkarsa?O zamana kadar onu kaybetmekten çok korkuyorum.
Ay çok moralim bozuldu yaaa sizce beklemeli miyin bir iki ay? O görüşmek isteyecektir ne diyeceğim ozaman? Ya benden soğursa, ya bıkarsa?
Ay çok moralim bozuldu yaaa sizce beklemeli miyin bir iki ay? O görüşmek isteyecektir ne diyeceğim ozaman? Ya benden soğursa, ya bıkarsa?
Kafası itliğe çalışıyor ama temizlemeye çalışmıyor.Tarzımın o olmadığını bildiği için beklemiyordu,sağ gösterip sol sordum.Allah sordurdu Atlantis'in dediği gibi,gerçekten tarzım değildir.Son kez kaybetti beni...
Ne desem teselli olamam belki ama,bayramda ayaklarıma kapanan adamı,ben yokken yaşadıklarını dinlerken anladım ki sevenin ahı ilmek ilmek çıkıyor,sabırla bekle canım,sen çok özel bir kadınsın,bu her harfinden belli...
[/B]
Kızlar benim başıma ağrılar girdi ağlamaktan.
hepinizinkini okuyorum cvp yazıyorum ama geri siliyorum saçmalıyormuşum gibi geliyor:26:
hepinizinkini okuyorum cvp yazıyorum ama geri siliyorum saçmalıyormuşum gibi geliyor:26:
Haklısınız temkinli olmam gerektiğinin farkındayım. Ben 20 yaşındayım ve üniversite öğrencisiyim, hoşlandığım adam da üniversite öğrencisi. Aynı arkadaş çevrelerinden insanlarız dolayısıyla bambaşka biri çıkma olasılığı düşük. Karakterini abartmış, huylarını farklı anlatmış olabilir. Ama neler yaptığını, günlük hayatını vs öğrenmemin çok kolay olduğunu biliyor o yüzden çok da atamaz.heyecanınızı anlıyorum ama lütfen facebooktan tanıştığınız kişiye karşı çok temkinli olun, maalesef genelde ne kadar derinlikli, kusursuz bir imaj çizilse de insanların içi dışı pek de aynı olmayabiliyor. aynı anda çok duygusal cümleler birden fazla kişiye kurulabiliyor, niyetim sizin heyecanınızı öldürmek değil ama çok acı tecrübeler yaşayanlar var, baştan dikkatli olmak sonrasında kalp kırıklığının da önlemi olabiliyor. ayrıca sizi beğenen bu halinizle beğenmeli, kimse ideal bir kiloda, başkalarının dayattığı güzellik normlarına uygun olmak zorunda değil, bekleyin görüşmek için daha iyi tanıyın onu, görüşünce de arkadaşlık süresini uzatın ilişkiye hemen başlamayın kesinlikle ama şu anda görüşmeme nedeniniz onu tanımak olsun, onun sizi beğenmeyeceğine duyduğunuz kaygı değil. eğer sadece fiziksel güzellik için sizinle paylaşımda bulunacaksa emin olun dünyanın en güzel kadının bile alternatifi vardır, güzellikse önceliği yine bir başka güzelde aklı çelinir, hayata bakışınız, ruhunuz, kalbiniz önemli olmalı. karşınızdaki insan için de bunlar değerli ise o zaman zaten hiçbir problem de yoktur.
Tam tersine arkadaş çevremde hep güçlü karakterim, entellektüel birikimim ve zekamla övülen biriyim. Çok seksi olduğumu da söylüyorlar ama ben inanmıyorum. Başımı böylesine döndüren bir adama mükemmel olmak isterdim. Ve gerçekte tanımıyorum onu, böylesine etkilenmişken soğursa diye beynimde bin türlü şey dönüyor.sen bu kafayla gidersen dünya güzeli de olsan senden soğur. biraz kendine güven yahu! hadi üç beş kilo fazlalığın yüzünden karşılaşmaya cesaretin yok, kişiliğine kültürüne ve seni sen yapan başka değerlerine de mi güvenin yok?
Ben hiç bir şeyi belli etmiyorum. Her zaman çok güçlü dururum ben derdimi, sıkıtımı, takıntımı asla belli etmem. Kendi kendime çözene kadar da itiraf etmem. Burada anlatabiliyorum işte..Bende geçen sene bu zamanlar öyle düşünüyordum. Kendimi kilolu ve çirkin görüyordum. Hep biraz mesafeli oldum o yüzden. Adam beğeniyorum derdi gene içimde şüphe. Ama bak işte bu kadarı bile fazla geldi kendine gitti aldattı. Sen kendine güven. Bu halinle dahi güven karşımızdakini cok görüyoruz kaldırıyoruz münasip taraflarını sonra hakikaten beğenmiyorlar.
ben çevremde hiç bu baskıyı hissetmedim. ne kendi anne babamdan ne akrabalarımdan arkadaşlarımdan.yaşı gelmiş hala evlenmiyor diye düşündüklerini de sanmıyorum. zaten fiziksel olarak da yaşımı göstermiyorum, sanırım akıllarına gelmiyor daha vakit var diye düşünüyolarbenim ayrıldıktan sonra acıyı bu kadar derin yaşıyor olmamın nedeni onun hayatıma giren ilk erkek olması. ondan önce çok kısa süreli bir arkadaşlığım olmuştu ama lise flörtü gibiydi. bir hoşlantıdan ibaretti. oysa bu insanın hayatıma gelmesiyle ilk gerçek duyguları yaşadım. kokusunu duyduğum ilk erkek.. bu duyguları çok geç yaşadığım için fazla içselleştirdim. onu içimde yücelttim.o andan sonra bütün hayallerime onu koydum. onunla yaşlanmak istedim. hayatımın bundan sonrasını geçireceğim insanın o olmasını istedim. çok istedim. çok sevdim. ama sevdiğim kadar sevilmedim.
olduğu kadar, olmadığı kader..miş. senin de yazdığın gibi.
O zamana kadar onu kaybetmekten çok korkuyorum.
normalde çok nadir ağlarım ama her kadının yaptığı şu " sevgilimizi hayatımızın merkezine koyma" hatasını ben de yaptım ve elimde değilGözyaşlarını neden bu kadar hoyrat kullanıyorsun.Tamam ağla açıl ama kendine bu kadar eziyet etme
Aynı yollardan geçtik hepimiz ama inan bana gözyaşlarımız hiç bir işe yaramadı
Gideni yolundan döndürmedi, biten bir ilişkiyi küllerinden var etmedi
Yani kısaca ağlamak hiç bir zaman bir çözüm yolu değil
Bir gün bizim için önemli bir insanı kaybedersek sonsuza dek o zaman ağlayayalım şimdi değil
Seni 22 falan sanıyordum . Birşeyi merak ettim hiç bir ihtimal yokmu size dair ?
3-4 ay konuşmayalım ben bir kilo vereyim de geleyim desem sorunlu bu kız diye düşünür.. ki haklı mı bilmiyorum..canımm zaman iste ondan...ben 3-4 ay gibi bir sürede verdim kilomu..çok canımı acıtmışlardı çünkü(bence sana anlayış gösterecektir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?