Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Silmen iyi olmus canim, hatta üstüne birde engelle lütfen,
bende öyle yaptim, benim adi batasica exi ve sözlüsünü engelledim,
ikiside resim koymus boy boy beraber cekindikleri,
tabi görünce basimdan asagi kaynar sular dökülmüstü anlatmistim, ( sizde görmeyin öyle resimler insallah)
aradigindada sormustum, "bana facebooka resim koymayi sevmiyorum diyordun, gidip o kizla resim koymussun" dedim
"ben koymadim dedi sessiz sessiz"
"bana hic sifreni vermemistin, ona verdin öylemi "dedim, ve sustu
mikropp herifffffffffffff
Son nefesinde adimi sayiklasin, evet iste bunu bende istiyorum !!!

neyse of

adama bak yaaaaaa adama bakkkkkkkk
lafa bak
bosluktaymis
ulan biz bosluga düsünce baska heriflerin koynuna atlamiyoz ama
öyle yapsak bile bizim adimiz ne olur ???
Ama yoooo onlar yapinca boslukta ! Normal yani lütfen ama sende

gerekli gereksiz her şeyi alıyorsan bir sorun var demektir. mutsuz musun? belki mutsuzluğunu gidermek için alışveriş yapıyorsundur

O zamana kadar onu kaybetmekten çok korkuyorum.

Hurremcim cok haklisin. O yuzden sildim onu ve tum yakin cevresini. O eklemese de yakin cevresi onu eklese ben gorsem yine rahatsiz olacaktim. butun tedbirleri aldim. istemiyorum onu cehennem olsun! ne huznunu, ne mutlulugunu, ne normal halini hicbirseyini gormek istemiyorum artik...

Bu arada hosgeldin canim gozlerim yollarinda kaldi bu gece

Son düzenleme:

misafirlige gittiydik canim anca geldim

ayy koptummmm kurnazlık yapıp ne var ne yoksa silebilirdi. demek ki isteyeceğini hiç düşünmedi.:26:
Kafası itliğe çalışıyor ama temizlemeye çalışmıyor.Tarzımın o olmadığını bildiği için beklemiyordu,sağ gösterip sol sordum.Allah sordurdu Atlantis'in dediği gibi,gerçekten tarzım değildir.Son kez kaybetti beni...

Ne desem teselli olamam belki ama,bayramda ayaklarıma kapanan adamı,ben yokken yaşadıklarını dinlerken anladım ki sevenin ahı ilmek ilmek çıkıyor,sabırla bekle canım,sen çok özel bir kadınsın,bu her harfinden belli...

adama bak yaaaaaa adama bakkkkkkkk
lafa bak
bosluktaymis
ulan biz bosluga düsünce baska heriflerin koynuna atlamiyoz ama
öyle yapsak bile bizim adimiz ne olur ???
Ama yoooo onlar yapinca boslukta ! Normal yani lütfen ama sende
Yaşadığım her ana Mevlâna Hz.'nin öyle cümleleri denk gelmiştir ki,aklım kafesinden kaçası gelir.İşte bunu da şimdi okudum,yine yaşadıklarımı özetledi:
"Sevgine layık olmayanı hatırlayarak değerli etme
Dönmek istiyorsa bir şans daha verme
Unutma sevgi yürekli olana yakışır...''
(HZ.MEVLÂNA)

Ay çok moralim bozuldu yaaa sizce beklemeli miyin bir iki ay? O görüşmek isteyecektir ne diyeceğim ozaman? Ya benden soğursa, ya bıkarsa?

Bende geçen sene bu zamanlar öyle düşünüyordum. Kendimi kilolu ve çirkin görüyordum. Hep biraz mesafeli oldum o yüzden. Adam beğeniyorum derdi gene içimde şüphe. Ama bak işte bu kadarı bile fazla geldi kendine gitti aldattı. Sen kendine güven. Bu halinle dahi güven karşımızdakini cok görüyoruz kaldırıyoruz münasip taraflarını sonra hakikaten beğenmiyorlar.

Ay çok moralim bozuldu yaaa sizce beklemeli miyin bir iki ay? O görüşmek isteyecektir ne diyeceğim ozaman? Ya benden soğursa, ya bıkarsa?

sen bu kafayla gidersen dünya güzeli de olsan senden soğur. biraz kendine güven yahu! hadi üç beş kilo fazlalığın yüzünden karşılaşmaya cesaretin yok, kişiliğine kültürüne ve seni sen yapan başka değerlerine de mi güvenin yok?

Kızlar benim başıma ağrılar girdi ağlamaktan.
hepinizinkini okuyorum cvp yazıyorum ama geri siliyorum saçmalıyormuşum gibi geliyor:26:

umarım canım, umarım çıkar acısı, çok teşekkürler güzel yorumun, güzel kalbinden çıkan cümleler için

heyecanınızı anlıyorum ama lütfen facebooktan tanıştığınız kişiye karşı çok temkinli olun, maalesef genelde ne kadar derinlikli, kusursuz bir imaj çizilse de insanların içi dışı pek de aynı olmayabiliyor. aynı anda çok duygusal cümleler birden fazla kişiye kurulabiliyor, niyetim sizin heyecanınızı öldürmek değil ama çok acı tecrübeler yaşayanlar var, baştan dikkatli olmak sonrasında kalp kırıklığının da önlemi olabiliyor. ayrıca sizi beğenen bu halinizle beğenmeli, kimse ideal bir kiloda, başkalarının dayattığı güzellik normlarına uygun olmak zorunda değil, bekleyin görüşmek için daha iyi tanıyın onu, görüşünce de arkadaşlık süresini uzatın ilişkiye hemen başlamayın kesinlikle ama şu anda görüşmeme nedeniniz onu tanımak olsun, onun sizi beğenmeyeceğine duyduğunuz kaygı değil. eğer sadece fiziksel güzellik için sizinle paylaşımda bulunacaksa emin olun dünyanın en güzel kadının bile alternatifi vardır, güzellikse önceliği yine bir başka güzelde aklı çelinir, hayata bakışınız, ruhunuz, kalbiniz önemli olmalı. karşınızdaki insan için de bunlar değerli ise o zaman zaten hiçbir problem de yoktur.

hepinizinkini okuyorum cvp yazıyorum ama geri siliyorum saçmalıyormuşum gibi geliyor:26:

Saçma da olsa yaz. Duygular ortak nasıl olsa, kelimeler karışık olmuş ne yazar anlıyoruz hepimiz birbirimiz (

özelimi çoğu arkadaşımla bile ayrıntılı paylaşan biri değilimdir, buraya yazdıklarımı muhtemelen çevremdeki çoğu kişi bile bilmez böylesine detaylı ama zaten burada tam da bu sebeple bulunuyoruz değil mi, saçma da gelse, dengesiz de olsak kimi zaman sansürsüzce duygularımızı paylaşıyoruz güzel olan kısmı bu. kimse kimseyi yargılamıyor, dün böyle yazdın bugün kendinle çelişiyorsun demiyor, o adam için hala mı üzülüyorsun diye sorgulamıyor, kaç yaşına gelmişsin neden hala bu tür dertleri kendine sorun ediyorsun demiyor... yani saçmala istediğin kadar yeter ki ağlama, yazdıkça açıl, rahatla

Haklısınız temkinli olmam gerektiğinin farkındayım. Ben 20 yaşındayım ve üniversite öğrencisiyim, hoşlandığım adam da üniversite öğrencisi. Aynı arkadaş çevrelerinden insanlarız dolayısıyla bambaşka biri çıkma olasılığı düşük. Karakterini abartmış, huylarını farklı anlatmış olabilir. Ama neler yaptığını, günlük hayatını vs öğrenmemin çok kolay olduğunu biliyor o yüzden çok da atamaz.
Tanıdığım kadarıyla ve söylediklerine göre bende onu etkileyen şey zaten hayata bakış açım, ruhum, kalbim, zekam ve kültürüm.. Fakat ben yinede gereksiz komplekslerimi durduramıyorum. Üzülmekten korkuyorum..
Tam tersine arkadaş çevremde hep güçlü karakterim, entellektüel birikimim ve zekamla övülen biriyim. Çok seksi olduğumu da söylüyorlar ama ben inanmıyorum. Başımı böylesine döndüren bir adama mükemmel olmak isterdim. Ve gerçekte tanımıyorum onu, böylesine etkilenmişken soğursa diye beynimde bin türlü şey dönüyor.
Ben hiç bir şeyi belli etmiyorum. Her zaman çok güçlü dururum ben derdimi, sıkıtımı, takıntımı asla belli etmem. Kendi kendime çözene kadar da itiraf etmem. Burada anlatabiliyorum işte..

Seni 22 falan sanıyordum . Birşeyi merak ettim hiç bir ihtimal yokmu size dair ?

Gözyaşlarını neden bu kadar hoyrat kullanıyorsun.Tamam ağla açıl ama kendine bu kadar eziyet etme
Aynı yollardan geçtik hepimiz ama inan bana gözyaşlarımız hiç bir işe yaramadı
Gideni yolundan döndürmedi, biten bir ilişkiyi küllerinden var etmedi
Yani kısaca ağlamak hiç bir zaman bir çözüm yolu değil
Bir gün bizim için önemli bir insanı kaybedersek sonsuza dek o zaman ağlayayalım şimdi değil

Yarım saattir geçmişi okuyorum anca bitti

Her zaman hayatıma ilk giren kişi sonum olsun isterdim(kim istemezki)
O yüzden hayatıma hiç kimseyi sokmadım bu yaşıma kadar
İlk defa ondan etkilenmiştim ondan hoşlanmıştım o da bana karşılık verince başladı herşey
İlk defa onun elini tutup ona sarıldım kalbimi delicesine attıran ilk insandı
Ama sonum olamadı
Kendimi çok rezil ettim ilişkimiz boyunca , çünkü komik ama bir ilişki nasıl yürür onu bile bilmiyordum
O yüzden her kahrını çektim , nazını pozunu herşeyini
Gurumu ayaklar altına aldım, peşiden gittim , yanında olmaya çalıştım ama olmadı yapamadım

Hep bu yüzden acıdım kendime :S
Çok gözyaşı döktüm sabahlara kadar uykusuz kaldım ama hiç bir işe yaramadı
En sonunda adam beni sevgiye aşka inancım yok diyerek bıraktı :)
O giderken bende sevgiye ve aşka olan inancımı kaybettim

Çok dertsiz bir insan olduğum için onumu dert edindim kendime bilmiyorum
Hayatım nerdeyse kusursuz işlerken tek can sıktığım tek üzüldüğüm oydu oda gitti işte...

Kabullendim , kendime acımayı bıraktım ve artık başarmak adına umudum var
Burda sizleri okuyunca inanın daha çok üzlüyorum kendimi unutup sizleri düşünüyorum benim derdim neki diyorum

Ama hepsi geçicek inancım sonsuz
Çok güzel haberlere tanık olucaz burada , Allah kulunu bilerek ateşe atmaz :)

normalde çok nadir ağlarım ama her kadının yaptığı şu " sevgilimizi hayatımızın merkezine koyma" hatasını ben de yaptım ve elimde değil

Seni 22 falan sanıyordum . Birşeyi merak ettim hiç bir ihtimal yokmu size dair ?

neden herkes beni ufak sanmış aaaaaa sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim

hiç ihtimal yok mu demişsin ya, bir ihtimal var tabi. arasam sensiz yapamıyorum sen benim kaderimsin işte bak kopamıyorum desem, sanırım yeniden birlikte oluruz. hani filmlerde ölüler dirildikten sonra zombi oluyor ya, bütün insani duygularını kaybediyorlar, bizim ilişkimiz de öyle olur bundan sonra. çok kötü muamele yapar. artık hiç değer vermez. verir miş gibi yapıyordu önceden, şimdi onu yapmaya da gerek duymaz. ben bu adamı niye geriye bir zombi olarak isteyeyim ki? ha, dönmesini istiyorum, o ayrı. yeniden birarada olmak için değil, pişmanlığını mutsuzluğunu görmek için. çektiğim acım hafiflesin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…