- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #2.181
Ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo kızlar tam şarab Yaştasını haaaaaBlack 27,Atlantis 28,ben de 31.Kızlar tam bu noktada size samimi bir soru sormak istiyorum.Bende bazen,bu beraberliğin bazı aşamalarında;yaşımın ve çevrenin evlen baskısının olumsuz fikir yönlendirmelerini yaşamıştım.Acaba bu duygusal takılıp kalışımız ve acımızın dozunda,yaşlarımızın da etkisi var mı?
Kızlar başka okuyan yok mu? Yorumlarınızı bekliyorum, çok zor durumdayım...Facebook'tan bir çocukla tanıştım. Aylarca benimle sohbet etmek için çaba sarf etmişti fakat ben pek ilgilenmemiştim. Bir iki cümle, bir iki cümle cevap vere vere sohbet etmeye başladım. Ve zamanla ne kadar derin ruhlu, zeki, kültürlü, nazik ama erkeksi, cool ve çekici bir adam olduğunu fark ettim. Konuştukça daha iyi anlaşıyor, sohbet etmekten daha çok keyif alıyorduk. Fakat onun geçmişinde unutamadığı birisi olduğu için onunla sadece harika iki arkadaş olacağımıza inanmıştım. Ancak umduğum gibi olmadı her gün sabahtan akşama konuşuyor olduk ve ben daha fazla etkilenmeye başladım. Durum böyle olunca ona "Senden etkilendiğimi fark ettim. Bir süre seninle konuşmayacağım" temalı bir mesaj attım ve konuşmayı kestim. Bu tepkim onu çok kızdırdı ama o da uyum sağlamak zorunda kaldı. Bir ay kadar konuşmadık ama neredeyse her akşam onun sevgilisi olduğumun hayallerini kuruyordum. Dün sabah WhatsApp'dan mesaj geldi. "Seni çok özledim" yazmış. Tekrar konuşmaya başladık, o da ben söyledikten sonra benden çok etkilediğini fark etmiş. Birbirimizin nelerinden etkilendiğimizi konuştuk. Konuşmalarımız çok romantik ve tatlıydı. Sanırım artık sevgili sayılabiliriz. Fakat daha önce hiç görüşmedik. Birbirimizin bir çok fotoğrafını gördük ama hiç buluşmadık, mektup arkadaşlığının ötesine geçemedik.
Ben güzel ama kilolu bir kızım. Beni beğenmeyeceğinden çok korkuyorum. Gerçekten çok gerildim ve çok üzülüyorum. Şuan kendime güvenim tam olsaydı harika bir ilişkiye başlamıştık. İşi uzatmaz hemmen onunla buluşur, iyice etkiler ve sevgilim olmasını sağlardım. Şimdi ise arkadaş kalmak için elimden geleni yapıyorum. Aslında tekrar konuşmaya başlayalı bir gün oldu, birbirimize tekrar alışmadık ama alıştığımızda da her şey daha güzel olduğu kadar kötü de olacak. Onunla buluşmam gerekecek ve çok utanacağım. O hayatımda beni böylesine anlayabilen ilk erkek. Onu kaybetmek istemiyorum ancak ne yapacağımı da bilmiyorum...
Black 27,Atlantis 28,ben de 31.Kızlar tam bu noktada size samimi bir soru sormak istiyorum.Bende bazen,bu beraberliğin bazı aşamalarında;yaşımın ve çevrenin evlen baskısının olumsuz fikir yönlendirmelerini yaşamıştım.Acaba bu duygusal takılıp kalışımız ve acımızın dozunda,yaşlarımızın da etkisi var mı?
Black 27,Atlantis 28,ben de 31.Kızlar tam bu noktada size samimi bir soru sormak istiyorum.Bende bazen,bu beraberliğin bazı aşamalarında;yaşımın ve çevrenin evlen baskısının olumsuz fikir yönlendirmelerini yaşamıştım.Acaba bu duygusal takılıp kalışımız ve acımızın dozunda,yaşlarımızın da etkisi var mı?
Sözlerin keskin bıçak,her okuduğumda canım yanıyor.Dert birliği,garip bir duyguymuş...bana herkes 28 yaşında aşk acısı çekmenin çok tuhaf olduğunu söylüyor ki çektiğim aşk acısından ziyade büyük bir yıkım, yalanlarla örülü olduğunu anlamak tüm hakikat sandıklarımın ve evliliğin eşiğinden bir anda dönüp hayatımın farklı bir istikamette yol almaya zorlanması ama anlatamıyorum... evlen baskısı hep oldu ama evlilikten de korkardım hep, belki yaşım belki de zaten zorlu olan ilişkimde ancak evlenince rahata ereceğime olan inancım - adamın çevirdiği dolapları bilmiyor olsam da aklım kalıyordu yanımda olmadığı zamanlarda, haksız da değilmişim - ve tabi onun da evliliğe aşırı meraklı duruşu beni yönlendirmiş olabilir. daha önce de ayrılık yaşadım ama böylesi bir acı çekmedim çünkü kimse kalleşlik yapmadı sanırım bendeki acının dozu bunla doğru orantılı. biraz safmışım ben:) hayat toz pembe, seviyorum diyen insan seviyordur gerçekten aksi düşünülemez, erkekler de zaten kadınlara kendilerini prenses gibi hissettirir, bir sıcaklık varsa iki insan arasında o izler asla silinmez, kimse terk edip gitmez vs. böyle algılıyordum sahiden de dünyayıhayatın gerçekleri denilen o soğuk yüzüyle karşılaşmam geç olduğundan sanırım bu halim. 18 yaşında bir ayrılık yaşasaydım bu tarzda, belki temkinli olurdum.
Ah canım,69 kilodan bu kiloya sevdiğim adamın hazmedemediğim yalanları ve ihanetleri sonucu uyumak zorunda olduğum için aldığım ilaçlar ve yaşattıklarının beden dengemi bozmasıyla oluşan psikolojik regl düzensizliği için kullandığım ilaçlar sonucu aldım.Yine de beğeniyorlar ama,insanın bahtı güzel olsun...nev81 kilo çizelgen dikkatimi çekti ne güzel 20 civarı kilo vermişsin :) Güzelleşiyorsun boşver hedeflediğin kiloya gelince tınlamıyorsun karşına harika tipler çıkar
Facebook'tan bir çocukla tanıştım. Aylarca benimle sohbet etmek için çaba sarf etmişti fakat ben pek ilgilenmemiştim. Bir iki cümle, bir iki cümle cevap vere vere sohbet etmeye başladım. Ve zamanla ne kadar derin ruhlu, zeki, kültürlü, nazik ama erkeksi, cool ve çekici bir adam olduğunu fark ettim. Konuştukça daha iyi anlaşıyor, sohbet etmekten daha çok keyif alıyorduk. Fakat onun geçmişinde unutamadığı birisi olduğu için onunla sadece harika iki arkadaş olacağımıza inanmıştım. Ancak umduğum gibi olmadı her gün sabahtan akşama konuşuyor olduk ve ben daha fazla etkilenmeye başladım. Durum böyle olunca ona "Senden etkilendiğimi fark ettim. Bir süre seninle konuşmayacağım" temalı bir mesaj attım ve konuşmayı kestim. Bu tepkim onu çok kızdırdı ama o da uyum sağlamak zorunda kaldı. Bir ay kadar konuşmadık ama neredeyse her akşam onun sevgilisi olduğumun hayallerini kuruyordum. Dün sabah WhatsApp'dan mesaj geldi. "Seni çok özledim" yazmış. Tekrar konuşmaya başladık, o da ben söyledikten sonra benden çok etkilediğini fark etmiş. Birbirimizin nelerinden etkilendiğimizi konuştuk. Konuşmalarımız çok romantik ve tatlıydı. Sanırım artık sevgili sayılabiliriz. Fakat daha önce hiç görüşmedik. Birbirimizin bir çok fotoğrafını gördük ama hiç buluşmadık, mektup arkadaşlığının ötesine geçemedik.
Ben güzel ama kilolu bir kızım. Beni beğenmeyeceğinden çok korkuyorum. Gerçekten çok gerildim ve çok üzülüyorum. Şuan kendime güvenim tam olsaydı harika bir ilişkiye başlamıştık. İşi uzatmaz hemmen onunla buluşur, iyice etkiler ve sevgilim olmasını sağlardım. Şimdi ise arkadaş kalmak için elimden geleni yapıyorum. Aslında tekrar konuşmaya başlayalı bir gün oldu, birbirimize tekrar alışmadık ama alıştığımızda da her şey daha güzel olduğu kadar kötü de olacak. Onunla buluşmam gerekecek ve çok utanacağım. O hayatımda beni böylesine anlayabilen ilk erkek. Onu kaybetmek istemiyorum ancak ne yapacağımı da bilmiyorum...
aslında yorumlarından ve kimi tespitlerinden olgunluğun anlaşılıyor ama çocuksu bir yanın da var ki bu çok güzel, acı da çeksek onu şaka yoluyla da çok güzel ifade edebiliyorsun. sanırım kendimi çok yaşlanmış hissediyorum 28 de çok geç bir yaş gibi geliyor ondan karşımdakinin yaşını da yorumlarına göre bu şekilde değerlendiriyorumgüzelleşiyoruz değil mi, yaşlanmıyoruz
ben çevremde hiç bu baskıyı hissetmedim. ne kendi anne babamdan ne akrabalarımdan arkadaşlarımdan.yaşı gelmiş hala evlenmiyor diye düşündüklerini de sanmıyorum. zaten fiziksel olarak da yaşımı göstermiyorum, sanırım akıllarına gelmiyor daha vakit var diye düşünüyolarbenim ayrıldıktan sonra acıyı bu kadar derin yaşıyor olmamın nedeni onun hayatıma giren ilk erkek olması. ondan önce çok kısa süreli bir arkadaşlığım olmuştu ama lise flörtü gibiydi. bir hoşlantıdan ibaretti. oysa bu insanın hayatıma gelmesiyle ilk gerçek duyguları yaşadım. kokusunu duyduğum ilk erkek.. bu duyguları çok geç yaşadığım için fazla içselleştirdim. onu içimde yücelttim.o andan sonra bütün hayallerime onu koydum. onunla yaşlanmak istedim. hayatımın bundan sonrasını geçireceğim insanın o olmasını istedim. çok istedim. çok sevdim. ama sevdiğim kadar sevilmedim.
olduğu kadar, olmadığı kader..miş. senin de yazdığın gibi.
Dönmüycem canım.Az önce aradı.Ona aylardır dön diye yalvarırken bana sadık kalıp kalmadığını sordum.Yemin ederim ben utanılacak birşey yapmadım dedi.Tamam o zaman,sana inanıyorum,ver face şifreni,bensiz geçen aylarda neler olmuş bir bakıyım,sapasağlam yolumuza devam edelim dedim.Ağladı,boşluktan demesine kalmadan sözünü kestim.Sana tek bir kötü söz etmiycem,senin kendine yaptığın bu kötülüğü sana kimse yapamazdı,beni son kez kaybettin dedim.Çok iyi oldu,bütün acabalarım son bir acı tecrübeyle bitti.Bu da son acımdı işte Onun için çektiğim...62 kilodan 47 ye kadar düşmüştüm ben de:26: şimdi 53 oldum:26: gerçi hep kilo vermek istiyordum da bu şekilde asla değildinev yalanlar diyorsun, onun yüzünden kilo aldım diyorsun lütfen aradığında, kapına geldiğinde bunları da hatırla, senin tekrar aynı acıları yaşamanı asla istemem, ama bu adam sana zaten verebileceği her zararı çok yönlü olarak vermiş:26:
Dönmüycem canım.Az önce aradı.Ona aylardır dön diye yalvarırken bana sadık kalıp kalmadığını sordum.Yemin ederim ben utanılacak birşey yapmadım dedi.Tamam o zaman,sana inanıyorum,ver face şifreni,bensiz geçen aylarda neler olmuş bir bakıyım,sapasağlam yolumuza devam edelim dedim.Ağladı,boşluktan demesine kalmadan sözünü kestim.Sana tek bir kötü söz etmiycem,senin kendine yaptığın bu kötülüğü sana kimse yapamazdı,beni son kez kaybettin dedim.Çok iyi oldu,bütün acabalarım son bir acı tecrübeyle bitti.Bu da son acımdı işte Onun için çektiğim...
Dönmüycem canım.Az önce aradı.Ona aylardır dön diye yalvarırken bana sadık kalıp kalmadığını sordum.Yemin ederim ben utanılacak birşey yapmadım dedi.Tamam o zaman,sana inanıyorum,ver face şifreni,bensiz geçen aylarda neler olmuş bir bakıyım,sapasağlam yolumuza devam edelim dedim.Ağladı,boşluktan demesine kalmadan sözünü kestim.Sana tek bir kötü söz etmiycem,senin kendine yaptığın bu kötülüğü sana kimse yapamazdı,beni son kez kaybettin dedim.Çok iyi oldu,bütün acabalarım son bir acı tecrübeyle bitti.Bu da son acımdı işte Onun için çektiğim...
Bana dün bir mesaj atmıştı,burda da yazmıştım.-Seni gerçekten çok seviyorum,ama en çok da beni sevmeni seviyorum-diye.Ona sevgim yetiyor da,o kadınları ikiye ayıracak kadar adi bir nefse sahip ne yazık ki.Teşbihte hata olmaz,hepinizin affına sığınıyorum:Tapılacak kadın,yapılacak kadın diye ayırmış kadınları,şu an bunu canım yanarak anlıyorum.ah canim ya.. bu erkeklerin ne sozune, ne sevgisine hic birseyine inanmamak lazim!
Eger donersende bence gecmise bi sunger cek. ayriyken ne yapmis falan diye sorgulama. Herkes ayriyken acisini dindirmek icin birseyler yapiyor iste. Ama donmek dogru olan mi bunu dusun. aranizdaki sorunlari cozebilecekmisiniz? ki bu kisi sizi sevdiginden degil, sizin sevginizi ozlediginden geldi. e daha once sizin sevginiz yetmemis ki bu olay bitmis, yine ayni seyler yasanacaktir
Canım biliyor musun ben öyle tip kadınlardan değilimdir aslında.Yani telefonunu kurcalayım,yok mesajlarını karıştırıyım,yok msn face şifresi isteyim hiç olmadı,düşün işte kasımda 1 yılımız doluyor.Bir kere çantamda telefonunu unuttu,24 saat çantamda durdu da açıp mesajlarına bile bakmadım.Ama işte az önce bişey dürttü beni,tıpkı senin yazdığın gibi Allah sordurdu bence de,ve beni araftan çıkarabilecek tek soruydu.Cehennem de olsa içim öfkeden,arafta kalmaktan daha iyi gelecek bana biliyorum...canın acıyacak çok normal ama şuna emin ol ki sen Allah'ın sevgili kulusun, bunu sana yaşattı, sana o soruyu ( şifre isteme) sordurdu ki gerçeklerle yüzleşip, onun gerçek yüzünü göresin, tertemiz duygularına yenilip de o adamla yeniden olmayasın diye. herkesin tek bir duası vardı benim için "Allah sana onun gerçek yüzünü göstersin diye" gördüm, çok acıttı ama ömür boyu acı çekmektense şimdi acıyacak ve geçecek biliyorum. umarım o boşluklarında, bataklıklarında boğulurlar, hep dua ettim son nefesini verirken bile adımı sayıklasın, sevgimi ömür boyu arasın diye. sen yazınca kendi yüzleştiğim gerçekler aklıma geldi, içim cız etti, ama araftaydın dün bugün ise nerede durman gerektiğini biliyorsun artık...
Ağladı,ama o ağlama sesinin içinde bir şifre duyamadımfacebok şifresini vermedi mi?
Ağladı,ama o ağlama sesinin içinde bir şifre duyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?