Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Çok soru sordum ama siz ne kadar zamandır beraberdiniz?
Birde 22 yaşla şuan bulunduğun yaş arasında sence olgunluk açısından fark varmı
Yani duygular düşünceler çok değişiyormu ?

normalde çok nadir ağlarım ama her kadının yaptığı şu " sevgilimizi hayatımızın merkezine koyma" hatasını ben de yaptım ve elimde değil

Evet gerçekten büyük bir hata hepimizin yaptığı , hep sonrası için ders oluyor bunlar işte ...

nev, senin icin hayirli bi olay olmus bence. kararsizdin. Allah yol gostermis bence,
su facebookta saga sola sarmalari da nesi ya. ne kadar adice. o kadar aniya saygi duy, acima say duy diye bekliyor insan.
kimse kimsenin yasini tutmak zorunda degil tamam da, bu ne acele hiz ya. iliskiye olan inancini yitirenlerde bi hiz bi kacamak bo saga sola yazma durumu..
valla karaktersizlik baska bisey degil.
kizlar ben de hayatimda birini istiyorum ama kimseye guvenmiyorum. normal erkek arkadaslarima bile oylesine hircinim ki..
soyle biri cikip gelse, tum hircinligimi da anlayisla karsilasa, zorlu bi iliskiden cikmis deyip anlayisla karsilayip dayasa gogsune basimi...
insallah oyle biri cikar karsimiza da tuumm dertlerimizi unutturur. eger ben bunu istiyorsam bilirim ki Rabbim verecektir.
hepimiz guzel gunler gorecegiz.

Son düzenleme:
Evet gerçekten büyük bir hata hepimizin yaptığı , hep sonrası için ders oluyor bunlar işte ...

hayatımın merkezine koyamadığım insanla evlenmek ister miydim onu da bilmiyorum sevgi biçimimiz mi yanlış yoksa karşımızdaki adamlar mı... en temel soru bu bence. yoksa anlatıldığı gibi yaşanan ilişkiler bana biraz mekanik ve duygusuz geliyor, hani mantığın ağır bastığı. sanırım sadece aşık olduğum biriyle bir ilişki sürdürebilirim...hayatının bir köşesinde, mesafeli duracağın, sürekli oyun oynayıp hesap kitap yapacağın, stratejiler geliştireceğin ilişkiler sürdürebilmek de aşkın doğasına aykırı geliyor. ben asla akıllanmam galiba

fotoğrafınızı görmedi mi?
Gördü, hatta gif şeklinde fotoğraflarımda var ama göğüsten yukarısı.. Ne bileyim ya iyice sıyırdım
bu sürede konuşmaya ara verme sadece buluşmak için zaman istiyorum falan diyebilirsin..yeter kii hemen harekete geç fıstık..
Buluşmak için zaman isteyemem. Bu kız kompleksli mi ne alaka ne güzel konuşuyoruz diye düşünür. Nitekim öyleyim ama bundan utanıyorum, paylaşmak istemiyorum. Zaten 2 haftadır diyet yapıyorum ben. Spora salonuna gidiyorum yani zaten o dönmeden önce böyle bir karar almıştım.

kesinlikle katiliyorum ya, nereye kadar yapilabilir ki bu? icinden gormek geliyorsa gorursun. yok icinden gelse bile "hayir"demeyi bilecekmissin bir hafta ozletecekmissin falan.
akillanmam belki ama ben bunu yapamam.. seviyorsam bagrima basarim,basilmak isterim.. ha sikilirim da, sikilirsam bi hafta gorusmem, sirf kacmak icin degil, iliskimiz zarar gormesin diye yaparim bunu..

Çok soru sordum ama siz ne kadar zamandır beraberdiniz?
Birde 22 yaşla şuan bulunduğun yaş arasında sence olgunluk açısından fark varmı
Yani duygular düşünceler çok değişiyormu ?

yaklaşık bir sene kadar. dolu dolu bir seneyi bile göremedik biz ayrıldıktan sonra da tam ayrılamadığımız için ilişkimiz ne zaman bitti karar veremiyorum

diğer soruna gelince, evet kesinlikle çok fark olduğunu söyleyebilirim. 20 li yaşların başındaki duygular düşünceler hayattan beklentilerle,20 li yaşların sonu çok fark ediyor. zaten böyle de olması gerekir. çünkü gelişiyoruz, deneyimlerimiz yaşanmışlıklarımız artıyor, bakış açımız olgunlaşıyor, ne istiyoruz hayattan ne bekliyoruz bu soruların cevapları aranıyor vs.. ha, bir şu değişmiyor bak, aşktaki yıkımın derecesi o hep baki

Aslında hayatın merkezinin ne olduğuna bağlı değilmi biraz da
Değil sevdiğin adamı anneni babanı kardeşini hatta güzelliğini sağlığını bile merkeze koymamak lazım bence orası sürekli boş olmalı :)
Sevgiyi merkeze taşıdığımız an ellerin kenetlenmesi bir daha hiç ayrılmaması lazım bence
Ama bizlerde tam tersi oldu .s
Belkide merkezde sandığımız şeyler hatalıydı duygular ,sevme şekilleri yada sevilenler inan bilmiyorum
Fakat doğru kişi geldiğinde bütün hesap kitap hatta şuan konuştuklarımız bile yalan olucak gibi geliyor bana

çok gençsin tahmin ettiğim kadarıyla normal bunları düşünmen ama emin ol ona bunu anlatsan güler geçersiniz, ilişkiniz olsa aradan zaman geçse esprisi bile döner aranızda, bu hallerini de hatırladıkça ne kadar gereksizmiş dersin. madem çevresini tanıyorsun, hakkında bilgin var, o zaman dert olmayanları kendine dert edip boşuna yıpratma kendini.

Haklısınız..Hemde nasıl güler o.. Gülmekten bayılana kadar güler, bende gülerim ama içten içe de yerin dibine girerim. Takıntı çok tehlikeli bir şey ya insanı çok yıpratıyor, rezil ediyor.

Aylar sonra dün sıkı sıkı sarılmıştı bana.Kokusunu taa içime çekmiştim.Sanki 3 ay nefes almamış,dün derin bir nefes almıştım.Ama hani yazıyordum ya,içimde bir huzursuzluk vardı.Şimdi pişmanlıklarla koştuğu kapımı son kez kapattım O'na.Canım yine yandı ama içimde tarif edemediğim bir huzur var.Sanırım Yüce Mevlâ,verdirdiği kararın huzurunu da vererek yüreğime merhamet ediyor.

QueenD--> sen eger ki bi kac ay gorusmeyeceksen, zayiflayarak, bakim yaparak vs..kendine guveninin gelmesi icin yani-
bunu karsi tarafa "ben zayiflamadan gorusemem demeyeceksin elbette.. neden karsi tarafa guvensiz biri olarak gorunuyorsun.
herkes kendine guvenen bi partner ister karsisinda,ozguveni tam olan..
aslinda obez bi insan degilsin ki, ruhuna guven, kendine guven.. karakterini besle bosver fizigini bence..
cunku dis gorunusune aldanan insan, yarin bi gun bir baska guzele gonlunu verir.
ama senin kisiligine,sicakligina asik olan insan kolay kolay vazgecmez senden..
kilolari da nasilsa verirsin. inan insanlarin ne derdi var, eli kolu olmayanlar var onlar napsin.
ufacik seyi dert etme kendine derim ben, bu arada internetten tanistin iyi hos guzel de..
ben eski erkek arkadasimi 5 yildir taniyodum. 2 sene de birlikte olduk. o bile ne kadar sahte ve karaktersiz cikti inan..
fazla guvenme derim ben, hele ki netten tanidigin elin oglu icin kendini sikntiiya soktuguna degmez canim,uzulme..

Bazen hayat çok boş geliyor bana , bugün kabristana gittim orası bambaşka bir dünya gibiydi
Keşke şu kısa ömürde herkes istediği sevdiği insanla beraber olabilseydi
Ve zaman çok çabuk geçiyor Van depreminin üstünden 1 yıl geçmiş dün gibi hatırlıyorum oysa ki:26:

ayrıldığım ilk gece öleceğim sanıyordum, nefes alamıyordum, bir de tabi olayın şoku var üzerimde. Kuran aldım elime, tesadüfen bir sayfa açtım inşirah suresi çıktı, tuhaf... okumanı öneririm.

Çok haklısınız. Ben onu zaten karakterim, zekam ve kalbimle etkiledim. Elbette internetten olduğu içi güvenmiyorum ve hayallere dalmıyorum. Ama şuanki haliyle harikayız..Hayal kırıklığı olsun istemiyorum. Sadece dış görünüşe odaklanmayacaktır asla fakat beni görünce de hayal kırıklığına uğraması beni çok üzer. Ve böyle iletişimim olan birini hangi bahane ile 2 ay bekletebilirim bilmiyorum, aklıma bir şey gelmiyor.

biz de bi 4 5 ay sonrasinda gorusmustuk ayrildgimiz gunun sonrasinda yani... sacma bi donusu sacma bi gidisi oldu zaten neyse...
sarilmayi ben istedim. dedim ki o an -icimden soyledigimi dusunuyordum meger o da duymus - "dunya dursa keske simdi." o da demisti ki "keske dunya bugunden ibaret olsa"...
alnimdan opmustu giderken gene inanci olmadigini soylerek.. ayrildigimdan daha cok agladm ama ertesi gun yeniden basladim herseye...
tum donus yollarini kapadim ona.icim olmayacaginin kesinligyle tarif edilmez bi huzura kavustu..
yaziklar olsun inancini yitirip de saga sola yazan, ozgurluk pesinde kosan, benden ve sevgimden sklms o insana yaziklar olsun.

Jelibon bir tek senin yaş mevzun geçmedi heralde onuda ben sormuş olayım
Senide kendime yakın görüyorum bakalım yanılıcakmıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…