- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
ozaman sil gitsin canım..ne gerek var..o seni takip etsin başka yollardan..isteyen öyle bi gelirki yalvara yalvara kimsede onu engelleyemez.gelmediklerine göre canları istemiyo..Onlar istemiyosa biz hiiiiiiiç istemeyiz valla..Herkes el bebek gül bebek büyür yetiştirilir.Canımı üzemem kimse için..
Beni kötü yönde etkilemesi şu şekilde oluyor
Napsam atsam mı atmasam mı dursamı ? Aklımı boşu boşuna kurcalıyorum
Ama atarsam daha çok üzelebilirim o yüzden şimdilik sessizce beklesinler
Daha sonra karar vericem ...
Konumuz terapi hoşgeldiniz
Evlenincede ayrı dert ahh ahhh
vee kapattım face imi...
canım valla daha önceki ayrılıklarda bu bi süre aramadı ama baktı ki benden ses yok kararlıyım yalvarmalara başlıyo "anzeerrr nolur geri döönnn" diye.. "sensiz olmuyo anladım o yüzden sen ne dersen o bundan sonra" diyo (kızdığım şeyleri yapmayacağından bahsediyor).. ben barışmıyorum tabii.. ama bakıyorum baya uzun süre vazgeçmiyo yalvarmalardan, değişti galiba diyorum bi şans vermek istiyorum ama adam 1 hafta sonra bana "zaten biz ayrılamazdık ki hehe" diye dalga geçer gibi nispet yapıyor..
onun adını yüzünü bi yerlerde görmek istemiyorum onunla ilgili hiçbişeyde duymak istemiyorum.. inşallahta duymam..
hic sorma bekarken ask evlenince ayri ayri dert....ama bunlar ayni fabrikanin uretim hatasi....
Selam kizlar canim cok yaniyo hergece yeni bi umutla yatiyorum dualar ederek... sabah o kalp agrisi mide yanmasi uzerimdeki agirlik kamyon carpmis her kemigim kirilmis gibi goz yaslarimi tutamiorum.... Ne kadar sürecek bu durum????? Daha 4. Gunundeyim ayriligin
:119::119::129: Tebrik Ederim Anzer :)
Susmak çok asil bir davranış
Yemin ediyorum herşeye değer susmak en güzel cevap
Bunu bizzat gördüm bende yaşayarak
Sen emeklemeden yürümek istiyosun malesef henüz taptaze acın
Neden ayrıldınız peki ?
Ailelerimiz yüzünden onunkiler vazgecirdi sonunda 4,5 yillik sevgi emek hersey yok oldu hayaller yikildi
Ailelerimiz yüzünden onunkiler vazgecirdi sonunda 4,5 yillik sevgi emek hersey yok oldu hayaller yikildi
öncelikle sakin olmalısın.. ve olaya objektif bakmaya çalış.. 4.5 yıl var yaşanmış tamam ama o seni gerçekten sevse ve istese vazgeçer miydi senden? bunu düşün..
Çok yakınımda yaşadım bunları
Kuzenimin ailesi istemedi çok karşı çıktılar(kuzenim kız bu arada)
Ailesinin karşısında durdu sevgisinden vazgeçmedi
Naptı etti kabul ettirdi sonunda ve şuan nişanlılar
Üzülme hakkında herşeyin hayırlısı olsun
Cok düsünüyorum 3 gündür annesi önünde düsüp bayilinca yüksek tansiyondan vazgecmek zorunda kaldi aglayarak sarilip öperek baska carem yok dedi(
çocukta annesinin önünde düşüp bayılsaydı o zaman.. neyse canım öyleyse hayırlısı buymuş diyip önüne bakmalısın.. neden böyle oldu diye diye kendini yersin başka bişey değil.. nedeni bırak sonuca bak.. boş bolda dua et..
Biliyorum cok mantikli düsünùyorum fakat su kalp agrisi hayaller hersey maffediyo
ben yatıyorum kızlar fena halde uykum geldi.. yarın hepimiz için çok güzel birgün olsun inşallah..iyi geceler..
NEGATİF ENERJİLERDEN KURTULMA
Tamamen pozitif enerjilerle çevrelenmeyi ve bana zarar veren bütün negatif enerjileri hayatımdan uzaklaştırmayı seçiyorum. Kendimi olumlu enerjilere açmayı ve güzel enerjiler üretmeyi kabul ediyorum. Bana zarar veren tüm olumsuz enerjileri şimdi kendimden uzaklaştırmaya ve bu enerjilerden korunabileceğim çok
güçlü bir enerji kalkanına sahip olmaya hemen şimdi bütün kalbimle niyet ediyorum. Niyetim hemen şimdi gerçekleşmeye başladı ve bunun için teşekkür ediyorum.
OLUMLU DEĞİŞİM İÇİN
Hayatımın tamamen olumlu bir şekilde değişmesini ve bu değişime kolaylıkla uyum sağlayabilmeyi seçiyorum. Bu değişimin benim, ailemin ve bütünün hayrına olmasını kabul ediyorum. Hayatımın iyi ve güzel bir şekilde hızlı olarak değişmesine bütün kalbimle niyet ediyorum. Niyetim hemen şimdi gerçekleşmeye başladı ve bunun için teşekkür ediyorum.
Kaynak:
Negatif Enerjilerden Kurtulma ve Olumlu Değişim için Niyet Örnekleri - Maji Spiritualizm ve Kişisel Gelişim Akademisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?