- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
Ay nasil sinirlerim tepeme cikti ya
Arkadas kalmaya karar verip, arkadasca da gorustukten sonra ben benim eskiyi faceten yine ekledim. Ama o zamandan beri gorusmuyoruz. yani 10 gunu askin suredir. Bugun face e "MUKEMMEL bir gun gecirdim, bir cok yeni insanla tanisip, uzun zamandir gormedigim kisileri gordum! harikaydi, cok eglendim" falan yazmis. Iyyyyyyyyy katlanamiyorummhele ben evde butun gun skintidan patlamisken o eglenip yeni insanlarla tanismakla mesgulmus ayyy insan boyle katil oluyor demekki
ne halt etmeye eklediysem face e! Hay Allah beni kahretmesin tovbe tovbeeeeee!! Hayir gercekten artik sevmiyorum! Ama eskiden ben ise gitmek icin sabah 5 te uyaniyorum diye saatini 5 e kurup bana gunaydin mesaji atan, is cikis saatimi bekleyip benimle gorusmek icin can atan adami ozluyorumartik bensiz de eglenebildigini gorunce kiskancliktan cildircam gece gece Neyse aman!! Wallahi de billahi de uzulmuyorum, ne de onu hala seviyorum. Sadece ozledigim bi kac ani ve eski duygular hepsi bu. Onun yerine baskasini koyamadigim surecede onu dusunup onu kiskanabilirim.
off suanda bildiginiz bosluktayim. oyuncagi elinden alinmis bi cocuk gibiyim. icimde kocaman bi sevgi var, hem onu biriyle paylasmak istiyorum hemde sevdigim kadar sevilmek. Eski sevgiliden gectim artik ama su aralar yeni bir iliskiye de zaman ve yer acisindan hazir degilim. Zaten bu iliskimde dogru insan, yanlis zaman, yanlis yer oldugu icin bitmisti. yine ayni seyleri yasamak istemiyorum. Ama boyle sevgisiz yasamakta icimde kocaman bi bosluga sebep oluyo. Sevip sevilmeyi, ozlenmeyi, ve merak edilmeyi ozledim ben ya
Merhaba canlarım.-Canlarım-diye hitab ettim,çünkü gerçekten insan kaderi kaderine derdi derdine benzeyeni canına çok yakın hissediyor.Burda ismen tanıdığım,hikayelerini okuduğum,O'nlar bilmese de her aklıma geldiklerinde dua ettiğim arkadaşlar var.ElifZeynep,HürremSultan2012,Byza,ve ve ve Blackk_Swan...Black_Swan'ı vurgulayarak söyledim,çünkü garip bir şekilde O'nun yazdıklarını okurken kendi yazımı okuyor gibi hissediyorum,ben mi yazdım da unuttum diye rumuzu kontrol ettiğim çok an oldu...
Dün tek tek bütün sayfaları okudum,sağolsun HürremSultan2012 beni haberdar etti bu topikten.Geldim,her harfi okudum.Özellikle burdaki güzel günlere duyulan ümit ve inanç beni çok mutlu etti.(((((((Dün topiğin birindeki bir kullanıcının -evde kaldım-nidaları ve isyanları beni çıldırtmıştı çünkü gerçekten.Allah'tan,yazgıdan kesilir mi ümit...))))))Bir ortak noktamız da,seve seve ayrılmak durumunda kalışlarımız sanıyorum.Bir diğer ortak noktamız da;yanlış adamlara duyduğumuz doğru aşkları,bir ayıp gibi değil de bir gurur madalyasıymış gibi göğsümüzde taşıyımız diye düşünüyorum...
Olumlama ile ilgili yazılar da çok dikkatimi çekti.Aslında farkında olmadan birbirimizi tedavi ediyoruz değil mi,amacına ve gidişatına bakıldığında sanal da olsa gerçek bir terapi grubu görüyorum karşımda.Bir arkadaşımız yazmış,6 ay sonra kimbilir hangi gelişmeleri okuycaz diye;bu cümle beni çok heyecanlandırdı.ElifZeynep'i,Byza'yı,HürremSultan'ı,Blackk_Swan'ı,kendimi ve bu gruptaki diğer arkadaşlarımı güzel haberler verirken,-meğer o acılar bu mutlu günlerin ön ödemesi imiş- derken hayal ettim.Ve duama kattım...
Beni tanımayan arkadaşlarım için de kısaca kendimi tanıtmak istiyorum.31 yaşımdayım,öğretmenim.Sevdiğim adamı ve 10 aylık beraberliğimi;akıl sınırlarını zorlayan kötü bir yüreğe sahip annesinin oyunları,beraberliğimizi kabusa çevirmesi,sevdiğim adamın annesine yenilmesi,dengeyi kuramaması,birtakım yalanlar,dönülen sözler nedeniyle bitirdim.Seve seve,koklaya koklaya bitirdim.Tarih 6 temmuz,bugün tam 84 gün geçti üzerinden...
İnanıyorum ki bu topik bize çok iyi gelecek.Yalnızca yaralarımızı sarmak adına değil,kışın ardının bahar olduğunu da burda beraber yaşıycaz biliyorum.HOŞBULDUK :103:
kızlar sizde gördüğüm en büyük belirginlik EGONUZU kötü birşey görmeniz.. ego kötü birşey değildir şunu anlayın
ego demek ben demek siz egodan sıyrılmadığınız sürece egoyu bastırmadığınız sürece gibi cümleler kuruyorsunuz
yani diyorsunuzki beni bastırmadığınız sürece benden sıyrılmadığınız sürece..! çok yanlış ego sizin düşmanınız değil.. siz kendi kodlamalarınızı egonun üstüne atmayın
İLK ÖNCE BİLİN HERŞEYİN SUÇLUSU SİZSİNİZ sorumluluğu üstünüze alın aldatılmak benim suçummu? terk edilmek benim suçummu? evet hepsi sizin sorumluluğunuzda özyaratım diye bişey var araştırın..!
bunun dışında yaşadıklarınız sizin korkularınızdan kaynaklanıyor 'kaybetme korkusu,başarısızlık korkusu,kandırılma korkusu vb..''
siz kendi korkularınızın altındaki negatif enerji yayımını bilmiyorsunuz lütfen bunu araştırın! lütfen..enerji seviyenize göre korkularınıza göre evrene yayın yapıyorsunuz ve o da size onu yaşatıyor. korkularınızın sonuçlarına göre insanları karşınıza çıkarıyor.. veya pozitif eğilim olacağında da o yönde insanları karşınıza çıkarıyor
İLK ÖNCE ONUN SUÇU BUNUN SUÇU EGONUN SUÇU O YAPTI KARŞIMDAKİ BUNU YAPTIDAN VAZGEÇİN HEPSİ SİZİN YARATIMINIZ
egoyu ciddi anlamda tanısanız egodan kurtulmak istemezdiniz bu çok yanlış bir kalıp ve egoyu doğru düzgün tanımadığınız sürece onu bastırmaya çalıştığınız sürece yine aynı hayatı yaşayacaksınız!.. hiç bir kaçışınız yok..
egoya zamanında kaybetme korkusunu siz kodlamışsınız ve ilişkiye başladığınız an ego verdiğiniz kodu sizin önünüze getiriyor ego sizi güvende tutmak istiyor çünkü o doğru ne yanlış ne bilmiyor. siz kod veriyorsunuz onu korumak için elinden geleni yapıyor ve siz bu kodları tek tek bulup egoyu yeni kodlarınıza ikna etmeden hiç bir şey BAŞARAMAZSINIZ!.
bu ego yu iyi tanımanız için aykut oğut'un kitaplarını şiddetle tavsiye ediyorum ben burda kendimi yırtsam siz okumadan beni tam anlamıyla anlamazsanız.!! ayraşehri diye bir web sitesi var oraya girin basında biz bölümünden adamın katıldığı bir kaç tv programını seyredin..
yaşam koçluğu seminerinede gidiyorum ordada aynı bundan bahsediliyor EGOYU YANLIŞ TANIYORSUNUZ EGO KÖTÜ DEĞİL EGO İYİKİ VAR! DOĞRU TANIYIN!..
iğneyi bi kendinize batırın bakalım nerede ne yanlış gitti yahu şu ayrılık sürecine okadar kaptırıp gidiyoruzki hiç mi olumlu yönü yok o ayrılıkğın .... düşünseniz neler bulursunuz! en önemlisi ONSUZ YAŞAYAMAM KORKUMUZ VARDI AMA BAKIN YAŞIYORUZ bunu keşfettik işte olumlu yönleri daha ağır basacak
ya tamam böyle oldu da bunu nasıl kendime göre çevirebilirim diye düşünün BENCİL OLUN YA hayat sizin hayatınız yapmayın etmeyin KURBAN ROLÜ OYNAMAYI BIRAKIN herkes muhtaçlık yarattığı korkuları olduğu ilişkiden çıktı bunu fırsata çevirmeli eksiklerinizi gidermelisiniz...
siz kendiniz yarattınız bu durumu diyeceğim ama şimdi kimse bana inanmayacak bana söylediğindede ben inanmamıştım ama okudm araştırdım izledim ve gerçekten ben başıma gelen herşeyi kendi ellerimle yaptım!...
bunu iyi kavrayabilmek için Seda diker aslında giden erkek yoktur veya resmi sitesinde ki yazılarını okuyun lütfen
aykut oğut'un 3 kitabı var onları okuyun lütfen onun resmi web sitesini inceleyin
biz istemesek kimse bize zarar veremez di biz istedik.. bilinçli bilinçsizce yaydığımız enerjilerden dolayı...ego size ait bişey kendinize ait bişeyi kötülemeyi bırakın.... farkındalığınızı geliştirin lütfen... gerçekten ego kodlarınızı bulsanız artık şu acıyı yaşamayacaksınız bile.
Aslında ben bu konuda daha farklı düşünüyorum.Benim beraberliğim 10 aylık bir beraberlikti ama içine 10 yılları sığdırmış bir yaşanmışlık vardı.İlk beraberliğimdi mesela,ilk ellerimi verdiğim,ilk kokusunu duyduğum,evime girip ailemle tanışan ilk adamdı.Bana kendimi yeryüzündeki tek kadın gibi hissettiren tek adamdı.Bu yüzden çektiğim acı bana çok olağan geliyor.Acıdan korkmak,acıyı inkara çabalamak ve hatta acıdan kaçmak beni daha çok diplere vurdurmuştu.Şimdi acımla barıştım,çok daha iyi hissediyorum kendimi.Acıdan kurtulmaya çabaladıkça,daha da batıyordum.Şimdi ağlamak istediğim zaman ağlıyorum,hatırlamak istediğim zaman hatırlıyorum,kaçmıyorum.Böyle olunca da acının dozu büyümüyor ve olağan hayatı sekteye uğratmıyor.Benim olumlamam da şu:hıı evet olumlamarı ben yazdım sizde kendinize göre yazın çünkü benim olumlamalarım sizle aynı yönde gitmeyebilir.
siz daha farklı şeyler hissederek kendinizi iyi hissettirecek olumlamarı kendiniz yazarsınız..
benim inandığım daha farklı doğrularım acı çekmek ilişki bitiminde depresyona girmek bence aylarca sürecek birşey değil. ki 5 yıllık çok emek verilmiş bir ilişki bitirdim.
aylarca falan hiç acı çekemem bunun farkındalığını kendime yaptım zaten o yönde olumlamar hazırladım bu yüzden..
herkesin kendi doğruları olmalı :) benim için acı çekmek bir anlık vuruştur bunu uzatmak güne yaymak veya günü zehir etmek tamamen tercihtir.
Bence kendini suçlamamalısın.Farkında mısın burası pozitif olup ilişkisine sarılan insanların yıkımları ile dolu.Olacakla öleceğin önüne geçilmiyor...Ya ben bunun farkindayim Yanlis bi iliskiydi basindan baslamam gereken hep bitsin diye ugrastim bitiremedim o cok siki sarildi askimiza benn hep düsüncelerimle yok ettim bu iliskiye düsüncelerimle kovdum onu.... Ve bu iste asil canimi yakan hic positiv olup bu iliskiye inanmadim kendimi bunun icin sucluyorum peki bu sucluluk duygusu nasil gececek???
Hoşbulduk canım.Evet sloganımız bu;''Gözlerimiz farklı renk olsa da,gözyaşlarımız aynı renk...''nevcimmmm hosgeldin canim iyiki geldin :)
dedigim gibi senin hikayende bizimkilerle ayni
acilarimiz birbirinden farkli ama yinede apayni..
hosgeldin canimmm
Merhaba canlarım.-Canlarım-diye hitab ettim,çünkü gerçekten insan kaderi kaderine derdi derdine benzeyeni canına çok yakın hissediyor.Burda ismen tanıdığım,hikayelerini okuduğum,O'nlar bilmese de her aklıma geldiklerinde dua ettiğim arkadaşlar var.ElifZeynep,HürremSultan2012,Byza,ve ve ve Blackk_Swan...Black_Swan'ı vurgulayarak söyledim,çünkü garip bir şekilde O'nun yazdıklarını okurken kendi yazımı okuyor gibi hissediyorum,ben mi yazdım da unuttum diye rumuzu kontrol ettiğim çok an oldu...
Dün tek tek bütün sayfaları okudum,sağolsun HürremSultan2012 beni haberdar etti bu topikten.Geldim,her harfi okudum.Özellikle burdaki güzel günlere duyulan ümit ve inanç beni çok mutlu etti.(((((((Dün topiğin birindeki bir kullanıcının -evde kaldım-nidaları ve isyanları beni çıldırtmıştı çünkü gerçekten.Allah'tan,yazgıdan kesilir mi ümit...))))))Bir ortak noktamız da,seve seve ayrılmak durumunda kalışlarımız sanıyorum.Bir diğer ortak noktamız da;yanlış adamlara duyduğumuz doğru aşkları,bir ayıp gibi değil de bir gurur madalyasıymış gibi göğsümüzde taşıyımız diye düşünüyorum...
Olumlama ile ilgili yazılar da çok dikkatimi çekti.Aslında farkında olmadan birbirimizi tedavi ediyoruz değil mi,amacına ve gidişatına bakıldığında sanal da olsa gerçek bir terapi grubu görüyorum karşımda.Bir arkadaşımız yazmış,6 ay sonra kimbilir hangi gelişmeleri okuycaz diye;bu cümle beni çok heyecanlandırdı.ElifZeynep'i,Byza'yı,HürremSultan'ı,Blackk_Swan'ı,kendimi ve bu gruptaki diğer arkadaşlarımı güzel haberler verirken,-meğer o acılar bu mutlu günlerin ön ödemesi imiş- derken hayal ettim.Ve duama kattım...
Beni tanımayan arkadaşlarım için de kısaca kendimi tanıtmak istiyorum.31 yaşımdayım,öğretmenim.Sevdiğim adamı ve 10 aylık beraberliğimi;akıl sınırlarını zorlayan kötü bir yüreğe sahip annesinin oyunları,beraberliğimizi kabusa çevirmesi,sevdiğim adamın annesine yenilmesi,dengeyi kuramaması,birtakım yalanlar,dönülen sözler nedeniyle bitirdim.Seve seve,koklaya koklaya bitirdim.Tarih 6 temmuz,bugün tam 84 gün geçti üzerinden...
İnanıyorum ki bu topik bize çok iyi gelecek.Yalnızca yaralarımızı sarmak adına değil,kışın ardının bahar olduğunu da burda beraber yaşıycaz biliyorum.HOŞBULDUK :103:
15:15 kızlar biri beni düşüyo herhal ahahah :)))
bu havada yatıp duruyorum canım bişi ypmak istemiyo..o salakla ilgisi yokda herşeye pek bi isteksizim..
Kızlar bişey soracağım
Onun bende yüzüğü ve çocukluk fotoğrafı var
Aldığı herşey duruyo gerçi ama göremeyeceğim bir yere kaldırdım
Henüz atmaya kıyamıyorum
Kendime söz vermiştim hayatıma ciddi biri girene kadar saklicam diye
Sizin bu konuda görüşünüz nedir?
Ay nasil sinirlerim tepeme cikti ya
Arkadas kalmaya karar verip, arkadasca da gorustukten sonra ben benim eskiyi faceten yine ekledim. Ama o zamandan beri gorusmuyoruz. yani 10 gunu askin suredir. Bugun face e "MUKEMMEL bir gun gecirdim, bir cok yeni insanla tanisip, uzun zamandir gormedigim kisileri gordum! harikaydi, cok eglendim" falan yazmis. Iyyyyyyyyy katlanamiyorummhele ben evde butun gun skintidan patlamisken o eglenip yeni insanlarla tanismakla mesgulmus ayyy insan boyle katil oluyor demekki
ne halt etmeye eklediysem face e! Hay Allah beni kahretmesin tovbe tovbeeeeee!! Hayir gercekten artik sevmiyorum! Ama eskiden ben ise gitmek icin sabah 5 te uyaniyorum diye saatini 5 e kurup bana gunaydin mesaji atan, is cikis saatimi bekleyip benimle gorusmek icin can atan adami ozluyorumartik bensiz de eglenebildigini gorunce kiskancliktan cildircam gece gece Neyse aman!! Wallahi de billahi de uzulmuyorum, ne de onu hala seviyorum. Sadece ozledigim bi kac ani ve eski duygular hepsi bu. Onun yerine baskasini koyamadigim surecede onu dusunup onu kiskanabilirim.
off suanda bildiginiz bosluktayim. oyuncagi elinden alinmis bi cocuk gibiyim. icimde kocaman bi sevgi var, hem onu biriyle paylasmak istiyorum hemde sevdigim kadar sevilmek. Eski sevgiliden gectim artik ama su aralar yeni bir iliskiye de zaman ve yer acisindan hazir degilim. Zaten bu iliskimde dogru insan, yanlis zaman, yanlis yer oldugu icin bitmisti. yine ayni seyleri yasamak istemiyorum. Ama boyle sevgisiz yasamakta icimde kocaman bi bosluga sebep oluyo. Sevip sevilmeyi, ozlenmeyi, ve merak edilmeyi ozledim ben ya
Selam kizlar canim cok yaniyo hergece yeni bi umutla yatiyorum dualar ederek... sabah o kalp agrisi mide yanmasi uzerimdeki agirlik kamyon carpmis her kemigim kirilmis gibi goz yaslarimi tutamiorum.... Ne kadar sürecek bu durum????? Daha 4. Gunundeyim ayriligin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?