- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
bende qeldim kızlar topikinize..bendede dertler aynı..gerçi artık dert olarak görmüyorum.
sevgi dediğin kaç-kovala yaşanmıyo.Yanında olur seven insan,merak eder hala beni
düşünüyormu diye..nerdeeeeeee..Beni düşünmeyeni takmıyorum.Güzel anılar yokmu var..Beni şuan,şimdi ve günlerce merak etmeyen bir insanı saniye merak etmiyorum artık.
Hoşgeldin aramıza
Çok haklısın aşk sevgi bu değil
Ama gerçek sevgi nasıl bişeydir merak etmeye başladım doğrusu :)
bu devirdeki erkekler hep bencil canım..nerde sorumluluk veriliyo üstlerine,hemen topukluyolar..
madem öyle dişe diş..Bencilim,vurdumduymazım,kendimi seviyorum hihoytttt
Senin bu topikte kalman lazım
Şu bencillik ve vurdumduymazlık huyundan banada bulaşsın
canım facebook fln uğraşma sil gitsin..onu görecek hiç bi yolun kalmasın..yoksa imkansız aklından çıkarabilmen..
kendine eziyet ediyosun..Acı çekmeye layık değiliz.Onlar bizi takip etmeye çalışsın.Hiçde yaptıklarını zannetmiyorum gerçi..Çokda tın..hiç düşünemem valla..
canım ben zaten senin facebokunu silmenden bahsetmiştim..yani iptal etmenden..facebok olduğu sürece bi şekilde merak edip bakıcaksın karşına çıkıcak yada..uğraşma eskiden facebookmu varmış..Sinir oluyorum şu faceboka hiç kullanmadım kullanmıcamda..
Kızlar bişey soracağım
Onun bende yüzüğü ve çocukluk fotoğrafı var
Aldığı herşey duruyo gerçi ama göremeyeceğim bir yere kaldırdım
Henüz atmaya kıyamıyorum
Kendime söz vermiştim hayatıma ciddi biri girene kadar saklicam diye
Sizin bu konuda görüşünüz nedir?
Canım durabilir tabi..ona değer verdiğinden değil,geçmiş günlerde mutluyken yaşadıklarının bir parçası onlar,neticede bişi olmaz..Ama vermeye falan kalkma sakın.
ben bana aldığı ufak tefek şeyleri attım çünkü artık kullanmak istemedim ondan gelen birşeyi.. bende fotoğrafı olsa napardım sanırım biraz saklar hazır olduğumda da atardım.. beni kötü yönde etkiler böyle şeyler çünkü..
bende bizim herifle atistik....birazda...koltukta uykuya daldi ona sinirimden kaldirmiyorum....ohhh olsun ona...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?