Buyrun...Terapi Grubumuz :))

aynen bende ((=
Onsuzluguma degil, yalnizligima uzuluyorum. Sevgisiz kalmisim gibi geliyor. Ama bu sevgiye olan ozlemi, o'na olan ozlem olarak algilamamam gerektiginin cok cok farkindayimm.

Hoşgeldin aramıza
Çok haklısın aşk sevgi bu değil
Ama gerçek sevgi nasıl bişeydir merak etmeye başladım doğrusu :)

bu devirdeki erkekler hep bencil canım..nerde sorumluluk veriliyo üstlerine,hemen topukluyolar..
madem öyle dişe diş..Bencilim,vurdumduymazım,kendimi seviyorum hihoytttt

bu devirdeki erkekler hep bencil canım..nerde sorumluluk veriliyo üstlerine,hemen topukluyolar..
madem öyle dişe diş..Bencilim,vurdumduymazım,kendimi seviyorum hihoytttt

Senin bu topikte kalman lazım
Şu bencillik ve vurdumduymazlık huyundan banada bulaşsın

Senin bu topikte kalman lazım
Şu bencillik ve vurdumduymazlık huyundan banada bulaşsın

hemen yolunu söylüyorum..sende inat,hırs yapıcaksın canım..aramıyomu aramasın,sende aramıcaksın
neye hırs yaptığın önemli değil,onu değil inadını düşün..en basit yolu bu

Anlık sıkıntılar yaşıyorum sadece anlık
Özelliklede geceleri...
Sorular üşüşmeye başlıyor aklıma , hemen def ediyorum onları
Uykuya dalınca iş bitiyor zaten
Hoş bazen rüyalarda bile rahat bırakmıyor gelip sarılıyor falan
Yarın ola hayrola diyorum

aynen aynen..geçen rüyamda gördüm hiç mutlu bile olmadım.nerden cıktı bu gereksiz dedim kendi kendime :))
anlık benimde geliyor.2 sn'yi geçmeyince sorun yaratmıyo.Canım sende eğlenceli şeylerle ilgilen.komedi filmleri izle.İçin cızladığında kötü anları getir aklına onla yaşadığın ilaç gibi geliyo.

ben dünden beri çok rahattım ama az önce ortak bi arkadaşımızın etiketlendiği fotoları gördüm bugün doğum günüydü o arkadaşın.. toplu foto koymamışlar ama büyük ihtimal oda oradaydı.. fotolar dan diye çıkınca doğum gününden kareler şeklinde kalbim bi sıkıştı, hemen kapattım ama kötü oldum ya..

canım facebook fln uğraşma sil gitsin..onu görecek hiç bi yolun kalmasın..yoksa imkansız aklından çıkarabilmen..
kendine eziyet ediyosun..Acı çekmeye layık değiliz.Onlar bizi takip etmeye çalışsın.Hiçde yaptıklarını zannetmiyorum gerçi..Çokda tın..hiç düşünemem valla..

zaten bende ekli değil sileli çok oldu ama ortak arkadaşlar foto koyunca oda oradaysa etiketleniyor ve ben nedense birdenbire sinir oluyorum bananeyse.. sabah umrumda bile değil dedim aklıma geldiğinde amann s... et dedim sanırım face i kapatmam gerekecek bütün ortak tanıdıkları silersem işim zor..

canım ben zaten senin facebokunu silmenden bahsetmiştim..yani iptal etmenden..facebok olduğu sürece bi şekilde merak edip bakıcaksın karşına çıkıcak yada..uğraşma eskiden facebookmu varmış..Sinir oluyorum şu faceboka hiç kullanmadım kullanmıcamda..

Kızlar bişey soracağım
Onun bende yüzüğü ve çocukluk fotoğrafı var
Aldığı herşey duruyo gerçi ama göremeyeceğim bir yere kaldırdım
Henüz atmaya kıyamıyorum
Kendime söz vermiştim hayatıma ciddi biri girene kadar saklicam diye
Sizin bu konuda görüşünüz nedir?

Canım durabilir tabi..ona değer verdiğinden değil,geçmiş günlerde mutluyken yaşadıklarının bir parçası onlar,neticede bişi olmaz..Ama vermeye falan kalkma sakın.

aynen ya aslında çok gereksiz bişey.. ben cidden ilkokul arkadaşlarımı bulmak için kaydolmuştum ve bulup buluştum onlarla telefon numaraları da var yani aslında gerekte kalmamış facebooka

ben bana aldığı ufak tefek şeyleri attım çünkü artık kullanmak istemedim ondan gelen birşeyi.. bende fotoğrafı olsa napardım sanırım biraz saklar hazır olduğumda da atardım.. beni kötü yönde etkiler böyle şeyler çünkü..

ozaman sil gitsin canım..ne gerek var..o seni takip etsin başka yollardan..isteyen öyle bi gelirki yalvara yalvara kimsede onu engelleyemez.gelmediklerine göre canları istemiyo..Onlar istemiyosa biz hiiiiiiiç istemeyiz valla..Herkes el bebek gül bebek büyür yetiştirilir.Canımı üzemem kimse için..

Beni kötü yönde etkilemesi şu şekilde oluyor
Napsam atsam mı atmasam mı dursamı ? Aklımı boşu boşuna kurcalıyorum
Ama atarsam daha çok üzelebilirim o yüzden şimdilik sessizce beklesinler
Daha sonra karar vericem ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…