- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #2.421
amanın ne gelişmeler olmuş böyleeeeee
sakın yazma birşey boşver kudursun , seni iyice merak etsin
hayirdir canim ben izliyemedim noldu?
Nasıl diye sormayın.Herşeyini öğrendim.Beni istemeye gitmeden bir saat önce bile kadınlarla yazışmalarını okudum.Evli kadınlarla birliktelik yaşadığını,aynı anda belki 5 kadınla da sanal ve gerçek ilişki yaşadığını öğrendim.5 dk önce.Gözlerimle okudum.Şu an hiçbirşey düşünemiyorum,Allahından bulsun,ahım celladı olsun.Ben ne yaptım,ben bu adamla evlenecektim,nasıl şükretmeliyim,nasıl yeniden tutunmalıyım hayata,yazamıyorum affedin...
Atlantis sanada sunu söyliyim,
seninki suan kafam cok rahat, cok mutluyum, istedigim kadinla gezer tozarim havasinda belki ama,
birgün gelecek artik o gencligi kalmiyacak,
artik o eski gücü kalmiyacak,
iste ozaman yaninda hickimse olmiyacak, ve bu insan yapayanliz yada cok mutsuz bir sekilde yaslanip ölcek,
sen sanmaki seninki gayet mutlu hayatina devam etcek,
böylelerini allah mutlu etmez,
yüzüne büyük bir cirkinlik verir, ve artik kimse onlarin yaninda olmaz..
kesinlikle yazmam canim :)
unutturmamaya calisiyor kendini aklinca..
bi bilse onsuz cok mutlu ve huzurlu oldugumu :)))
iyi ki varsınızinsanın bazen yanındaki öyle laflar ediyor ki acına seviniyor mu üzülüyor mu anlayamıyorsun anlam veremeyenleri zaten hiç sayıyorum bile. umarım dediğin gibi olur.
ikimiz büyük bir imtihan verdik, maalesef şimdi de nev veriyor o imtihanı, umarım en acısız şekilde atlatır bu süreci ve bizim de ufak da olsa bir desteğimiz olabilir ona. insanın eli kolu bağlanıyor, teselli etsen kelimeler yetersiz, ancak aynı acının farklı evrelerini yaşarken oradan seslenebiliyoruz birbirimize, bir şekilde süreçle o acının da nereye doğru gideceğini kestirebiliyoruz ki duygularımız, değişimlerimiz bile aynı. sen ne kadar güçlüsün, ben de olmaya çalışıyorum, nev de o şoku atlatacak en kısa sürede...
inşallah daha mutlu da olacaksın
gururunu ondan geri alıyorsun , kendine geliyorsun
çok çok sevindim ben senin adına
benimlinden ses yok halaa, bende o duyguyu yaşasam keşke senin gibi :26:
bak benzerini yaşadım bende cnm , inan toparlanıyo insan bende bu foruma bakarken aynı senin gibi nasıl toparlanacam allahım dedimÖzür dilerim,ağlayarak tek tek okuyorum fakat yazmakta çok zorlanıyorum,ellerimin uyuşması yeni geçti.Şu can acısıyla dua ediyorum ki,şu an yaımdasınız ya;kanınızdan,canınızdan olmayan,hatta yüzünü bile görmediğiniz bir insan için yazıyorsunuz ya bu cümleleri,Rabbim o her harfinizin mükafatını hem dünyada hem ahirette versin.
Ne yapıcam bilmiyorum.3 aydır ayrıydık,rahat durmadığını biliyordum ama benle beraberken;onların yanından çıkıp benim yanıma geldiğini öğrendim kızlar.Kadının yanından çıkmış ve benim yanıma gelmiş saatlerden belli.Yüzük alacak param yok diye ağlamıştı,ertesi gün istemeye gidilecek;hem o üzülmesin,hem ailemin yanında mahçup olmayalım diye gidip yüzükleri bile almıştım.Babam vermedi,Allah o babamdan razı olsun.Yalnızca ben ve o kadın da değil;aynı anda yaşı 15'ten tutun da evli kadınlara,boşanmış çocuklu kadınlara bile ümit vermiş.Hepsiyle buluşmuş,cinsellik yaşamış,yazışmışlar bunları da,çok güzeldi filan diye.Ve beni babamdan istemeden bir gün önce,benle beraberken hepsiyle aynı anda devam etmiş hem sanalda hem fiilen görüşmeye.Rabbim'in sonsuz merhametine birkez daha iman ettim.Kızlar ben internetten çok anlamam,inanın anlamam.O şifreyi nasıl 3 dk'da aldım,nasıl Rabbim o beceriyi o anda verdi inanamıyorum.Bunun üzerine özelimi ihlal etti diye bana zarar vermek isterse ya da şikayet ederse hiç şaşırmam.Her pisliğini yazdım,yanına yeni şifresini ekledim ve beddualarla gönderdim.Cevap bile veremedi,vermesin.Allah o kaç masumun canını yaktığı dilini lal etsin,güvendiği boyunu posunu bildiği gibi yapsın,Allah bana O'nun felaketini duyursun,ne diyeceğimi bilemiyorum...
Ya ben ellerimi ilk Ona verdim,sevgi mevgi kalmadı yemin ederim de,nasıl toparlanıcam ben.Bunun şükrünü Rabbim'e nasıl yapıcam,nasıl yeniden güvenicem...Ben öldüm,ama biliyorum ki yeniden doğucam...
Nasıl diye sormayın.Herşeyini öğrendim.Beni istemeye gitmeden bir saat önce bile kadınlarla yazışmalarını okudum.Evli kadınlarla birliktelik yaşadığını,aynı anda belki 5 kadınla da sanal ve gerçek ilişki yaşadığını öğrendim.5 dk önce.Gözlerimle okudum.Şu an hiçbirşey düşünemiyorum,Allahından bulsun,ahım celladı olsun.Ben ne yaptım,ben bu adamla evlenecektim,nasıl şükretmeliyim,nasıl yeniden tutunmalıyım hayata,yazamıyorum affedin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?