- 1 Temmuz 2012
- 3.172
- 338
- 148
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #2.401
hurrem pes diyorum cok sasirdim yaa
benim ki de ayrilirken "tekrar aramayacagim diye soz vermiyorum" demisti. ayrildiktan 4 ay sonra aradi, ben sana demistim arayacagm diye dedi
ozluyorum ben senle konusmayi, cok kez aramak istedim sesini duymak konusmak icin demisti. ah yine eski defterler
benimki bitti mi bitirir. en yakin arkadasiyla gorusurum ortak arkadasmiz zaten. o bile demisti "ben bitirebilecegini dusunmuyordum, iradesine hayranim" demisti.
iradesini bitirmeye kullandi sag olsun adi batsin!!!
kizlar bu klibi izlediniz mi cok duygulaniyorum yaa.
Özcan Deniz - Sen Yarim İdun (feat. Fahriye Evcen) - YouTube
hahahaha ayyy sinirden guluyorum!
Allah in (cok cok afedersin) gerizekalilari! Seviyorum, ozluyorum, diyip vazgecen adi erkek olan insan musfetteleri! (bunlari senin ki icin soylemiyorum canim, cok ofkeliyim erkek soyunun tamamina atarlandim suan ((= )
Bu ne ya? Biz kadinlar bu erkek denilenlerden cok cok cok daha gucluyuz. Savasiriz, cekip cevirir, savunuru iliskimizi. Ama bunlar?? zoru gorduler mi araziii!
kendi adima hata bende. butun zorluklari bir bir soylemeyecektim. onlar gibi yapacaktim. sanki hersey mukemme gidiyormus gibi "beni asla birakmaaa" diyecektim, sonsuz mutluluk vaad edecektim, ama zorluklari yavas yavass hayat ona gosterecekti o kacamadan. Ah aptal kafam, yalanci erkeklere durust olmak ne hacet?!
haklisin canim. savasmak istemiyordu sorumluluk almak da istemiyordu beyefendi. gidene yol yakisir yapicak bisi yok
ah soyle pisman perisan donecek ki simdi, esas simdi donmeli aramali.. 10 aydan sonra da asla aramaz gecti gitti artik pisman olacagini dusunmuyorum
Haftayı açtık desenizeİstediği ne biliyor musun,asla unutmamanı sağlamak.Canı istediğinde aklına düşmen,ama her an senin aklında olmanı sağlamak.Sana şöyle yap diyemem,ama biliyorum ki başka bir kurbanla nişanlanmış bu Firavun'a cevap vermeyi senin gibi değerli bir insanın ne midesi alır,ne de inancı...
İnanç fırsatçıları bunlar,inanç tacircileri
ne kadar sözünün eriymiş bak seninki, her ay arayacağım diyordu sektirmiyor maşallahşaka bir yana derdi kendini unutturmamak, diğer tarafta da işler demek iyi gitmiyor, en iyi ihtimalle o monotonluktan sıkıldı kendine macera arıyor ama daha çok bekler cevap senden o, sen iyice topladın kendini. sanırım bu adam evlense de aramaya, yazmaya devam edecek:44:
hurrem pes diyorum cok sasirdim yaa
benim ki de ayrilirken "tekrar aramayacagim diye soz vermiyorum" demisti. ayrildiktan 4 ay sonra aradi, ben sana demistim arayacagm diye dedi
ozluyorum ben senle konusmayi, cok kez aramak istedim sesini duymak konusmak icin demisti. ah yine eski defterler
benimki bitti mi bitirir. en yakin arkadasiyla gorusurum ortak arkadasmiz zaten. o bile demisti "ben bitirebilecegini dusunmuyordum, iradesine hayranim" demisti.
iradesini bitirmeye kullandi sag olsun adi batsin!!!
Belli olmaz, aradigini bulamazsa geri donmek isteyebilir.
Walla bende o kadar cok isterim ki boyle donmek istesin.... istesinki surundureyim onu.. oyle hemen red etmemmmmm.. umutlandiripppp, ona hayal kurdurtup sonra "bence birbirimiz icin dogru insanlar degiliz!" demeliyim!
Ama bunu boyle istiyorum ya, olacagi varsa da olmaz.. Ne zaman benim istedigim gerceklesmis ki peh!
haberleri izliyorum. moralim bozuldu.
Benim yeniden asik olmam lazim
Nasıl diye sormayın.Herşeyini öğrendim.Beni istemeye gitmeden bir saat önce bile kadınlarla yazışmalarını okudum.Evli kadınlarla birliktelik yaşadığını,aynı anda belki 5 kadınla da sanal ve gerçek ilişki yaşadığını öğrendim.5 dk önce.Gözlerimle okudum.Şu an hiçbirşey düşünemiyorum,Allahından bulsun,ahım celladı olsun.Ben ne yaptım,ben bu adamla evlenecektim,nasıl şükretmeliyim,nasıl yeniden tutunmalıyım hayata,yazamıyorum affedin...
Nasıl diye sormayın.Herşeyini öğrendim.Beni istemeye gitmeden bir saat önce bile kadınlarla yazışmalarını okudum.Evli kadınlarla birliktelik yaşadığını,aynı anda belki 5 kadınla da sanal ve gerçek ilişki yaşadığını öğrendim.5 dk önce.Gözlerimle okudum.Şu an hiçbirşey düşünemiyorum,Allahından bulsun,ahım celladı olsun.Ben ne yaptım,ben bu adamla evlenecektim,nasıl şükretmeliyim,nasıl yeniden tutunmalıyım hayata,yazamıyorum affedin...
Aman allahim sen varya hemen git sadaka ver ne vereceksen ver,
seni Allah bu adamdan resmen kurtarmis !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Inanamiyorum nasi bir adilik nasil bir serefsizlik buu yaaa ????
Seni istemeye gelmeden bile kadinlarla konusuyor, pis sapik,sapikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Öyle sinirlendimki ben bile burdan kendimi tutamiyorum,
bide geliyor agliyor esolesek, seni kandiracak yine akli sira
gönlünü baska kadinlarla eglendiriyor, ama evlenmeye geldimmi sen saf iyi bir kizsin, iyi aile kizisin ya seni istiyor herhalde geri
Resmen pislik
yemin ediyorum cok sükretmelisin, allahimiza sükürler olsun, bizi bunlardan kurtardi,
Allahim öyle büyükki, elhamdulillah, cok sükür
Igrenc bir mahlukmus bu yaaa off nasil rol yapiyorlar ama :S:S
hemde evli kadinlarla, of igrenc pislik :S serefsiz
nev:26: bir an ben yazdım sandım şu ilk cümleyi, benimkinin de ayrıldıktan sonra beni istemeye gelmeden birgün önce yeminler edip olmadığını iddia ettiği hesabıyla facebooka girdiğini öğrenmiştim. devamını ben bilemiyorum, neler yaşandı, kaynaklarım ancak girdiği siteleri öğrenecek kadardı... nasılı önemli değil zaten, Allah gösteriyor bir şekilde, kuşku da bizi doğru kaynaklara ulaştırıyor da lütfen sakin ol. çok iyi anlıyorum şu an içinde bulunduğun durumu, yaşadığın şoku. biraz süre geçsin belki 3-4 gün belki 1-2 hafta sevgin, aşkın tüm ona dair içinde iyi olan ne varsa bitecek ki bu senin kurtuluşun olacak şu anda farkında olamasan da. çok üzüldüm ne diyeyim, o hallerimi düşündüm, içim cız etti. büyük belalardan kurtulduk, evlensek de, hamile de kalsak bu adamlar resmen internet sapığı yine yapacaklardı ve o zaman belki de ömrümüzün sonuna dek toparlanamayacaktık. sadece bunu düşün beni hep teselli eden şimdiden öğrenmem oldu...
Nasil birsey bu ?
Bu erkekler "ADAMMI" simdi ???
Okadar sinirliyimki kizlar suan,
nevin ne halde oldugunu düsünemiyorum bile, shoktan ne yapacagini ne diyecegini sasirmistir, donmus kalmistir eminim.
Allah onlari bildigi gibi yapsin,
süründürsün mutlu etmesin, pismanliktan hergün sadece dua edebilsinler, caresiz olsunlar onlarda
iste bunu istiyorum, hic unutamasinlar ne sizi ne beni
Yazmicam cevap filan,
herzaman o bana istedigi zaman ulasamaz,
ben istedigim vakit ona hic ulasamadim,
sirf o istediginde görüstük, o istediginde konustuk,
yeter, artik onun istedigi olmicak,
birdaha bana ulasamiyacak,
ölsün merakindan pismanligindan, umrumda degil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?