Buyrun...Terapi Grubumuz :))

hurrem pes diyorum cok sasirdim yaa
benim ki de ayrilirken "tekrar aramayacagim diye soz vermiyorum" demisti. ayrildiktan 4 ay sonra aradi, ben sana demistim arayacagm diye dedi
ozluyorum ben senle konusmayi, cok kez aramak istedim sesini duymak konusmak icin demisti. ah yine eski defterler
benimki bitti mi bitirir. en yakin arkadasiyla gorusurum ortak arkadasmiz zaten. o bile demisti "ben bitirebilecegini dusunmuyordum, iradesine hayranim" demisti.
iradesini bitirmeye kullandi sag olsun adi batsin!!!

kizlar bu klibi izlediniz mi cok duygulaniyorum yaa.
[video=youtube;cmgnJstdq9o]http://www.youtube.com/watch?v=cmgnJstdq9o[/video]

Son düzenleme:

hahahaha ayyy sinirden guluyorum!
Allah in (cok cok afedersin) gerizekalilari! Seviyorum, ozluyorum, diyip vazgecen adi erkek olan insan musfetteleri! (bunlari senin ki icin soylemiyorum canim, cok ofkeliyim erkek soyunun tamamina atarlandim suan ((= )

Bu ne ya? Biz kadinlar bu erkek denilenlerden cok cok cok daha gucluyuz. Savasiriz, cekip cevirir, savunuru iliskimizi. Ama bunlar?? zoru gorduler mi araziii!

kendi adima hata bende. butun zorluklari bir bir soylemeyecektim. onlar gibi yapacaktim. sanki hersey mukemme gidiyormus gibi "beni asla birakmaaa" diyecektim, sonsuz mutluluk vaad edecektim, ama zorluklari yavas yavass hayat ona gosterecekti o kacamadan. Ah aptal kafam, yalanci erkeklere durust olmak ne hacet?!

haklisin canim. savasmak istemiyordu sorumluluk almak da istemiyordu beyefendi. gidene yol yakisir yapicak bisi yok
ah soyle pisman perisan donecek ki simdi, esas simdi donmeli aramali.. 10 aydan sonra da asla aramaz gecti gitti artik pisman olacagini dusunmuyorum

Belli olmaz, aradigini bulamazsa geri donmek isteyebilir.

Walla bende o kadar cok isterim ki boyle donmek istesin.... istesinki surundureyim onu.. oyle hemen red etmemmmmm.. umutlandiripppp, ona hayal kurdurtup sonra "bence birbirimiz icin dogru insanlar degiliz!" demeliyim!

Ama bunu boyle istiyorum ya, olacagi varsa da olmaz.. Ne zaman benim istedigim gerceklesmis ki peh!

Son düzenleme:

Biliyorum canim zaten onu unutmami istemiyor o, bilyordu ona nasil asik oldugumu, nekadar cok sevdigimi biliyordu. emindi benim sevgimden,
unutmami istemiyor cünkü benim sevgim onun hosuna gidiyordu
tabikide cevap vermiyecem kudursun
ulen ne aramasini istiyorum, ne yazmasini, ben istemedikce beklemedikce yaziyor ariyor bu manyak

yaaa ne demessin acayip sözünün eridir kendisi diger tarafta isler nasil gidiyor bilmiyom canim ama beni unutmasi bukadar kolay olmiyacak !
Son nefesinde bile adimi sayiklasin istiyorum (yanlis anlasilmasin ölsün diye dua etmiyorum,
ama 80 yasinda bile ölse benim adimi söylesin, unutamasin, ve icinde ukte olarak kaliyim)
toparladim dimi ben kendimi :) cok sükür allaha
darisi insallah sizlerinde basina,
ben suan kendimi 90% toparlandim, ama 10 % birazcicik kaldi gibi hissediyorum, hatta 5% diyebiliriz,
oda gittimmi tam olacak, ama onun gitmesindeki en önemli faktörde yeni bir sevgili, yeni bir ask olcak :) onu bekliyorum
artik her gece yatarken yatagimda, bu adi batasicanin bana yaptiklarini hatirlayip öfkelenmiyorum, onunla yasadiklarimizi gözümün önüne getirmiyorum.
yeni birini düsünüyorum, hic olmayan birini,
beni sahiplenisini sevisini düsünüyorum,
yeni bir prens hayal ediyorum ben :) insallah en yakin zamanda gelir..

Aslinda buda cok iradeliydi,
bittiyse bitti hani cidden öyleydi, bidahada aramiyacak bir tipti,
ama nasil olduysa eh iste beni unutamadi oh olsun, unutamasin

valla ne yalan söyliyim, hos bisey degil,
ama banada öyle geliyor evlendikten sonrada yoklamaya devam etcek bu beni..

yok canim, hissediyorum donmeyecegini. maalesef o zevke ulasamiycam.. donerse cevap bile vermiycem. hic bir sey yapmiycam.olmayacagi icin sorun yok..
ben yeni bi ask istiyorum insallah o da hayirlisiyla tez nasip olur. o mutlu olmadan ben mutlu olayim istiyorum.

bir Cin atasozu der ki;
Kalbinizde yeşil bir ağaç bulundurun,
Belki şarkı söyleyen bir kuş gelir konar.

Son düzenleme:
Nasıl diye sormayın.Herşeyini öğrendim.Beni istemeye gitmeden bir saat önce bile kadınlarla yazışmalarını okudum.Evli kadınlarla birliktelik yaşadığını,aynı anda belki 5 kadınla da sanal ve gerçek ilişki yaşadığını öğrendim.5 dk önce.Gözlerimle okudum.Şu an hiçbirşey düşünemiyorum,Allahından bulsun,ahım celladı olsun.Ben ne yaptım,ben bu adamla evlenecektim,nasıl şükretmeliyim,nasıl yeniden tutunmalıyım hayata,yazamıyorum affedin...

Cnm bn ynym bu topkte, drumunu blmiorum... Çok üzüldüm Allah sabır versn, hakknı bırakmasn

Aman allahim sen varya hemen git sadaka ver ne vereceksen ver,
seni Allah bu adamdan resmen kurtarmis !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Inanamiyorum nasi bir adilik nasil bir serefsizlik buu yaaa ????
Seni istemeye gelmeden bile kadinlarla konusuyor, pis sapik,sapikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Öyle sinirlendimki ben bile burdan kendimi tutamiyorum,
bide geliyor agliyor esolesek, seni kandiracak yine akli sira
gönlünü baska kadinlarla eglendiriyor, ama evlenmeye geldimmi sen saf iyi bir kizsin, iyi aile kizisin ya seni istiyor herhalde geri
Resmen pislik
yemin ediyorum cok sükretmelisin, allahimiza sükürler olsun, bizi bunlardan kurtardi,
Allahim öyle büyükki, elhamdulillah, cok sükür

Igrenc bir mahlukmus bu yaaa off nasil rol yapiyorlar ama :S:S
hemde evli kadinlarla, of igrenc pislik :S serefsiz

nevcim artik asla üzülme,
tek bir gözyasi damlamasin lütfen gözünden,
bu adam hakikaten degmezmis,
iyiki, ama iyiki gördün artik tamamiyla gercek yüzünü,
bunun icin gercekten cok mutluyum, senin adina seviniyorum,
artik cok net oldugunu düsünüyorum..

nev:26: bir an ben yazdım sandım şu ilk cümleyi, benimkinin de ayrıldıktan sonra beni istemeye gelmeden birgün önce yeminler edip olmadığını iddia ettiği hesabıyla facebooka girdiğini öğrenmiştim. devamını ben bilemiyorum, neler yaşandı, kaynaklarım ancak girdiği siteleri öğrenecek kadardı... nasılı önemli değil zaten, Allah gösteriyor bir şekilde, kuşku da bizi doğru kaynaklara ulaştırıyor da lütfen sakin ol. çok iyi anlıyorum şu an içinde bulunduğun durumu, yaşadığın şoku. biraz süre geçsin belki 3-4 gün belki 1-2 hafta sevgin, aşkın tüm ona dair içinde iyi olan ne varsa bitecek ki bu senin kurtuluşun olacak şu anda farkında olamasan da. çok üzüldüm ne diyeyim, o hallerimi düşündüm, içim cız etti. büyük belalardan kurtulduk, evlensek de, hamile de kalsak bu adamlar resmen internet sapığı yine yapacaklardı ve o zaman belki de ömrümüzün sonuna dek toparlanamayacaktık. sadece bunu düşün beni hep teselli eden şimdiden öğrenmem oldu...

ilişki bozulur, aldatır yanlıştır ama bir şekilde onun şerefsiz olduğunu düşünür yoluma devam ederim, ayrılırız ilk günden kadınlara yazar kıymet bilmezmiş, değmezmiş derim ama yine aklımda bir yere oturturum ama Hürrem istemeye gidiyorsun, bir kızın ailesinin karşısına çıkıyorsun, olaylar yani sizden çıkmış artık aileler var işin içinde ve sen bir gün önce, bir saat önce arkasından iş çeviriyorsun inan bunu asla anlayamıyorum. insanın nasıl bu kadar karaktersiz olabileceğini aklım almıyor, nasıl böyle ikili oynayabileceğini, hele ki dilinde Allah varken... nevin yazdıklarını okuyunca tüylerim diken diken oldu, asla kimsenin kötülüğünü istemedim, haksızlığa da uğrasam ah bile etmedim ama bu tarz adamların hayatlarına mutlu mesut devam edebilmesini de içim almıyor. içim ancak onun sefaletini görürse soğuyacak sanki. kötü biri mi oluyorum bilmiyorum ama böylesi saf bir sevgiyle seven insanlara reva görülmemeli. insan bu kadar düşmemeli. off benim de çok sinirlerim bozuldu yine

Nasil birsey bu ?
Bu erkekler "ADAMMI" simdi ???
Okadar sinirliyimki kizlar suan,
nevin ne halde oldugunu düsünemiyorum bile, shoktan ne yapacagini ne diyecegini sasirmistir, donmus kalmistir eminim.
Allah onlari bildigi gibi yapsin,
süründürsün mutlu etmesin, pismanliktan hergün sadece dua edebilsinler, caresiz olsunlar onlarda
iste bunu istiyorum, hic unutamasinlar ne sizi ne beni

o seni yine arayacak elbet, belki hiç açmayacaksın telefonu belki de yüzüne vuracaksın yaptıklarını ama tüm gerçekler su yüzüne çıktığında bu adamlar o kadar pişkin, o kadar çirkin olabiliyor ki yaşadıkların için kendinden nefret etme noktasına geliyorsun, bu adam için mi hepsi diye, bunu mu sevdim diyorsun, bunun için miydi gözyaşlarım. diyeceğim şu ki biliyorum kafan karışık, duyguların alt üst ama mümkünse sakın onunla irtibat kurma, polemiğe girme, o pişkinliği görmek gerçeklerle yüzleşmekten çok daha can acıtıcı kendi acı tecrübeme dayanarak söyleyebileceğim tek şey bu. gerçekten çok üzüldüm senin adına...

Allah yaratmış herkesi böylesini söylemek belki yanlış ama adamlığını geçtim artık insan diyemiyorum maalesef. bilmiyorum hürrem, seninki de çok büyük bir adilik yaptı ama belli ki içi hep huzursuz bir şekilde sana yanaşma derdinde, o iflah olmaz artık, ne evliliğinden ne de diğer kadından hayır görür; benimkinin keyfi gayet yerinde özel hayatımı mı izliyorsun demişti bana yüzsüzce, onlarca kadına yazıyor elbet birinden karşılık görür, istediği zaten sevgi de olmadığı için istediğini de alır bir başkasına geçer. zaten evlilik sorumluluk gibi dertleri de yok, öyle yaşar gider işte... nev atlatacak biliyorum, çok saf bir kalbi olduğunu düşünüyorum tanımsam da -hepinizde olduğunu düşündüğüm gibi-, o saf kalbinde o kirli insana karşı en ufak bir his bile kalmayacak, çünkü onlar bizi de zehirliyordu, zehrimizi akıtıyoruz şimdi sadece. arada acabalarımıza karşı da Allah herşeyi gösteriyor bize o "acaba"lar kalmasın diye. biz kendimize acımıyoruz ama o acıyor bize. umarım onların süründüğünü de görmek nasip olur. en azından -elbette öte tarafta herkes hak ettiğini bulacak ama - bu dünyada da kimsenin yaptıklarının yanına kalmadığını tecrübe edebilmek için. o günleri bekliyorum...

amanın ne gelişmeler olmuş böyleeeeee
sakın yazma birşey boşver kudursun , seni iyice merak etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…