- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #2.441
O gün çok garip bir gelişti.Daha önce 11 ay süresince Onu 7-8 kez terketmiştim.Sebep ne diye sorarsınız inanın çoğu zaman bilmiyordum,içimde deli bir huzursuzluk deli bir güvensizlik oluyordu.İnanın tarzım değildir özeline müsadesiz girmek.11 ay boyu ne bir kez msn şifresi istedim,ne facebook.Bir gün telefonunu benim çantamda unutmuştu,24 saat durmuştu da girip mesajlarını kurcalamamıştım.Insallah Hurreminde dedigi gibi bundan sonra guzel gunler gorecegiz.
Nev.. Kapina gelip, sonrasinda da israrla barismak istediginde ne kadar da ozenmistim. Nerden tahmin edebilirdik ki boyle bir adilik yapabilecegini.. Allah hepimiz hakkinda en hayirli olani versin insallah..
O gün çok garip bir gelişti.Daha önce 11 ay süresince Onu 7-8 kez terketmiştim.Sebep ne diye sorarsınız inanın çoğu zaman bilmiyordum,içimde deli bir huzursuzluk deli bir güvensizlik oluyordu.İnanın tarzım değildir özeline müsadesiz girmek.11 ay boyu ne bir kez msn şifresi istedim,ne facebook.Bir gün telefonunu benim çantamda unutmuştu,24 saat durmuştu da girip mesajlarını kurcalamamıştım.Insallah Hurreminde dedigi gibi bundan sonra guzel gunler gorecegiz.
Nev.. Kapina gelip, sonrasinda da israrla barismak istediginde ne kadar da ozenmistim. Nerden tahmin edebilirdik ki boyle bir adilik yapabilecegini.. Allah hepimiz hakkinda en hayirli olani versin insallah..
Nasıl diye sormayın.Herşeyini öğrendim.Beni istemeye gitmeden bir saat önce bile kadınlarla yazışmalarını okudum.Evli kadınlarla birliktelik yaşadığını,aynı anda belki 5 kadınla da sanal ve gerçek ilişki yaşadığını öğrendim.5 dk önce.Gözlerimle okudum.Şu an hiçbirşey düşünemiyorum,Allahından bulsun,ahım celladı olsun.Ben ne yaptım,ben bu adamla evlenecektim,nasıl şükretmeliyim,nasıl yeniden tutunmalıyım hayata,yazamıyorum affedin...
Artık acımıyorum.Acıyamıyorum.Rabbim Ona bir fırsat verdi.Al,dedi,aklan dedi.Okula geldi,yalvardı.Kabul etmedim.3 ay yalvardı.Dayanamadım.Verdiğini sandığım emeğe yenildim.Sevdi mi bilmiyorum,o kadar aylık kirli mesaj geçmişinin içinde gariptir ki yalnızca ilişkimizin ilk günlerinde bir mesaja cevap vermiş.O 11 ay süresinde ne yazanlara cevap vermiş,ne kendi yazmış.Kimbilir belki O da kurtulmak istedi,ellerini ilk Ona veren benle aklanmak istedi,yapamadı,beceremedi.Ama o 11 ayın öncesi ve sonrası facia.Evli kadınlar,16-17 yaşında beraber olunmuş ve bırakılmış günahsızlar.Kendime yanmayı da geçtim artık.O kızlardan birinin yalvarışları,o evli kadının yapma benden uzak dur diye yalvarışları gözümün önünden gitmiyor.Benim elimi tutarken bile titrerdi,seni inciticem diye korkuyorum derdi,gerçekten de hiç ileri gitmedi,gitmeyi talep etmedi.Hep benim yanımda başka biri oluyordu sanırım,ya da olmaya çalışıyordu.Ama başaramadı.Mayası,özüne döndürdü Onu.Kıymetini bilseydi,tertemiz bir sevgi ile doğacak günahsız çocukları ile belki samimi tövbeleri ile hem dünyasını hem ahiretini kurtarabilirdi.Bir de bu adam tek cuma namazı kaçırmaz ya,Allah kötünün eline sermaye vermesin kızlar.O kandıran dili lal olsun,o güzel yüzü...ne diyim ya,Allahından bulsun pisliğinde boğulsun...Nev bence o adamin psikolojisi cok cok bozuk. Kotu bi cocukluk gecirmis. Annesinden goremedigi sefkati sende aramis. Zaten sana attigi mesajda da bunu acik acik soyluyor "en cokta beni sevmeni sevdim" kotu bi cocuk gibi yaramazlik yapiyor. Yaptigi yaramazlik sonrasi onu sevgiyle kucaklayan kadinin kollarinda gunah cikartiyor. ne yazik ki o kadin da sen olmussun. Ama sukur ki hak etmedigin bu muameleden kurtuldun artik. Yaptiklarinin yanlis oldugunun farkindadir. gitsin psikolojik destek alsin. O batmis, psikolojisi bozulmus, seninkini de bozmasina asla izin verme. dunyadaki her insan onun gibi degil. sakin insanlara inancini yitirme
Kesinlikle böyle bişey yapma
Yine üzülen sen olursun yapamazsın bunu sanmıyorum
Bu düşünceler gelip geçici sadece sabret
İlla bişeyler yapmak gerekmiyor bazen olanı olduğu gibi kabullenmekte mesele bunu başarmak lazım
Bende bir gün senin gibi mesaj atsam mı dayanamıyorum diyodum buradaki kızlar beni vazgeçirdi
İyikide vazgeçirmişler diyorum çünkü adamlar bizi umursamıyor
Bizimde onları umursamamamız lazım artık
Bosver canim Allahindan bulsunlar,
sana bu yaptiklari, bize bu yaptiklari yanlarina kar kalmiyacak
bugece yine rüyamda onla ilgili biseyler gördüm, telefonda konusuyordum sesini duydum, ve sinir oldum,
uzun zamandir ne güzel görmüyordum, simdi niye costu bu anlamadim
üzülmedim ama sinir oldum iste biraz
Dün yazmıştım,herşeyi gözlerimle okudum gördüm diye.Son bir mesaj atmıştım arkasından.Yeni şifresini yazmış ve arkasından da o evli kadını bırakması ve o masum yavruya o damgayı vurmaması,o ağlayan ortada bıraktığı kıza sahip çıkmasını içeren;ve tabi hakettiğinin binde biri olmaya birkaç ağır söz ve son bir beddua:''Güvenerek can yaktığın ne varsa elinden alınsın;suda arınama,toprakta arın...''şeklinde.Dün akşam 8'di bu son mesajı yazdığımda.Bu saate kadar birşey yazmadı,insanım ya,sandım ki pislik perişan,sandım ki ayıpları açıldığı için mahçup,sandım ki bu ağır darbenin üzerine o evli kadında uzaklaşır,o ortada bıraktığı kızı toplar,.Az önce şu mesajı atmış adi:-Göreceğini gördün,başka birşey var mı?Eğer yoksa rahatsız edilmek istemiyorum.Anlatabildim mi canım...-Şoktayım,bu adam insan değil,Firavun...
Dün yazmıştım,herşeyi gözlerimle okudum gördüm diye.Son bir mesaj atmıştım arkasından.Yeni şifresini yazmış ve arkasından da o evli kadını bırakması ve o masum yavruya o damgayı vurmaması,o ağlayan ortada bıraktığı kıza sahip çıkmasını içeren;ve tabi hakettiğinin binde biri olmaya birkaç ağır söz ve son bir beddua:''Güvenerek can yaktığın ne varsa elinden alınsın;suda arınama,toprakta arın...''şeklinde.Dün akşam 8'di bu son mesajı yazdığımda.Bu saate kadar birşey yazmadı,insanım ya,sandım ki pislik perişan,sandım ki ayıpları açıldığı için mahçup,sandım ki bu ağır darbenin üzerine o evli kadında uzaklaşır,o ortada bıraktığı kızı toplar,.Az önce şu mesajı atmış adi:-Göreceğini gördün,başka birşey var mı?Eğer yoksa rahatsız edilmek istemiyorum.Anlatabildim mi canım...-Şoktayım,bu adam insan değil,Firavun...
Resmen pislik, adi serefsiz,
inan varya biz bunlari perisan pisman felan saniyoruz ya hic alakasi yok ha,
ruhlarina islemis kötülük, onlar yaptiklariyla gurur duyuyordur büyük ihtimalle,
gercekten hicbir beklenti icerisine girmememiz gerekiyor bunu anladim.
Allaha havale et sende benim gibi canim, ona birak,
belki 1 yil sonra, belki 20 yada 40 yil sonra,
ama er gec o vicdanlari alevlencek, er gec o hakettikleri cezayi bulacaklar
tüylerim diken diken oldu okuyunca.cevaptaki pişkinliğe bakiki gün önce kapında gözyaşı döken adam nerde bu nerde? allah kurtardı nev, şükür olsun.
Ağzımın kilidini açtığım an,bir daha bu şehirde onu barındırmazlar.O evli kadınların kocaları,o kandırılan kızların nişanlıları,anne-babaları.Çok ağlıyorum.Kadının oğlunu gördüm,4 yaşında,öyle güzel ki;bildiklerimle nasıl yaşıycam nasıl taşıycam onu da bilmiyorum.Ruhumun kilidini açmak da ahirete kaldı artık...bu adam hasta nev. ruhen normal değil. tek dileğim sana bir daha musallat olmaması.
Ağzımın kilidini açtığım an,bir daha bu şehirde onu barındırmazlar.O evli kadınların kocaları,o kandırılan kızların nişanlıları,anne-babaları.Çok ağlıyorum.Kadının oğlunu gördüm,4 yaşında,öyle güzel ki;bildiklerimle nasıl yaşıycam nasıl taşıycam onu da bilmiyorum.Ruhumun kilidini açmak da ahirete kaldı artık...
Ve tabi beddualarım için de desene -gökten kemik yağacak- yazmış.İşte dua kapısının,adalet kapısının varlığından habersiz Allah'ın ilahi ve kusursuz adaletiyle bile dalga geçen bu adam için görülmüş en ibretlik sonu diliyorum.Sanırım 20 saattir beni uyutmayan şey gördüklerimden öte,Allah'ın bana gösterdiği merhametin büyüklüğü.Kendi başına slayt bile hazırlayamayan ben tam 3 dk da facebooku elime alıverdim.Beni şoka sokan en çok da Allah'ın bu hikmeti...
bak nev, o adam yapacağı her türlü pisliği yapmış, bu onun sorunu. onun vicdanı onu ahlakı. kandırılan kızlar evli kadın bilmem ne, herkes kendinden sorumludur. her koyun kendi bacağından asılır. allah akıl vermiş irade vermiş, kim ne kadar kullanır kendilerine kalmış. bırak başkaları için üzülmeyi de kendi yoluna bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?