Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Insallah Hurreminde dedigi gibi bundan sonra guzel gunler gorecegiz.
Nev.. Kapina gelip, sonrasinda da israrla barismak istediginde ne kadar da ozenmistim. Nerden tahmin edebilirdik ki boyle bir adilik yapabilecegini.. Allah hepimiz hakkinda en hayirli olani versin insallah..

O gün çok garip bir gelişti.Daha önce 11 ay süresince Onu 7-8 kez terketmiştim.Sebep ne diye sorarsınız inanın çoğu zaman bilmiyordum,içimde deli bir huzursuzluk deli bir güvensizlik oluyordu.İnanın tarzım değildir özeline müsadesiz girmek.11 ay boyu ne bir kez msn şifresi istedim,ne facebook.Bir gün telefonunu benim çantamda unutmuştu,24 saat durmuştu da girip mesajlarını kurcalamamıştım.

O geliş çok garip bir gelişti.Hep sevdiğini söylerdi,hep beni bırakma diye ağlardı ama o gün başkaydı.Kimbilir hangi kadının canını yakmıştı,kimbilir hangi karasını benim sevgimin akıyla temizlemek istemişti.Bilmiyorum.Benden beklemiyordu.Durup dururken telde sana güveniyorum dedim,face şifreni var bi bakıyım tertemiz yolumuza devam edelim dedim,biliyorsunuz ağladı,boşluğa düştüm dedi.

Ama bu boşluk değil,kara delik.Öyle bir karanlık ki içine düştüğü ya da içine düşürdüğü,hiçbir ak aklayamıyor işte.Ben merhametime yenildim.Benim hatam buydu.Sevgiyle merhameti karıştırmadım ama sevgime merhamet karıştırdım ve yağmur damlası çamura düştü.Hani Mevlâna Hz.diyor ya:''İnsanoğlu yağmur damlası gibidir;kimi çamura düşer,kimi gül yaprağına...''Ben çamura düştüm.İnanın şu anda beni titreten,silkeleyen şey bu insanın pisliği değil,bana bir bir gösteren Rabbimin merhameti.Bugün eski hayatım bitti,artık bambaşka bir insanım.Bana ettiler ben de edicem demeden,Onun yaptıklarını başkalarından çıkarmadan,isyan etmeden,inadına sarılıcam iyiliğe.Çamura düştüm ama çamur olmadım şükürler olsun...

O gün çok garip bir gelişti.Daha önce 11 ay süresince Onu 7-8 kez terketmiştim.Sebep ne diye sorarsınız inanın çoğu zaman bilmiyordum,içimde deli bir huzursuzluk deli bir güvensizlik oluyordu.İnanın tarzım değildir özeline müsadesiz girmek.11 ay boyu ne bir kez msn şifresi istedim,ne facebook.Bir gün telefonunu benim çantamda unutmuştu,24 saat durmuştu da girip mesajlarını kurcalamamıştım.

O geliş çok garip bir gelişti.Hep sevdiğini söylerdi,hep beni bırakma diye ağlardı ama o gün başkaydı.Kimbilir hangi kadının canını yakmıştı,kimbilir hangi karasını benim sevgimin akıyla temizlemek istemişti.Bilmiyorum.Benden beklemiyordu.Durup dururken telde sana güveniyorum dedim,face şifreni var bi bakıyım tertemiz yolumuza devam edelim dedim,biliyorsunuz ağladı,boşluğa düştüm dedi.

Ama bu boşluk değil,kara delik.Öyle bir karanlık ki içine düştüğü ya da içine düşürdüğü,hiçbir ak aklayamıyor işte.Ben merhametime yenildim.Benim hatam buydu.Sevgiyle merhameti karıştırmadım ama sevgime merhamet karıştırdım ve yağmur damlası çamura düştü.Hani Mevlâna Hz.diyor ya:''İnsanoğlu yağmur damlası gibidir;kimi çamura düşer,kimi gül yaprağına...''Ben çamura düştüm.İnanın şu anda beni titreten,silkeleyen şey bu insanın pisliği değil,bana bir bir gösteren Rabbimin merhameti.Bugün eski hayatım bitti,artık bambaşka bir insanım.Bana ettiler ben de edicem demeden,Onun yaptıklarını başkalarından çıkarmadan,isyan etmeden,inadına sarılıcam iyiliğe.Çamura düştüm ama çamur olmadım şükürler olsun...

Sözün bittiği yerdeyim hiç bir şey söylemeye dilim varmıyor
Ama şunu iyi biliyorum Rabbim seni çok seviyor hemde çok
Canım neler atlatmışsın aklım almıyor yazılanları , keşke bütün bunlar yalan olsa
O yalvaran zavallı kızcağız nolucak
Offfffffff çok beter oldum ben ya !! O adi pislik de bin beter olsun inşAllah

Rabbim sabırlar versin sana
Yarın dershanem var çıkmam lazım ama gelince burdayım
Lütfen güçlü olmaya çalış
Senin için dua edicem yatmadan (((

Nev bence o adamin psikolojisi cok cok bozuk. Kotu bi cocukluk gecirmis. Annesinden goremedigi sefkati sende aramis. Zaten sana attigi mesajda da bunu acik acik soyluyor "en cokta beni sevmeni sevdim" kotu bi cocuk gibi yaramazlik yapiyor. Yaptigi yaramazlik sonrasi onu sevgiyle kucaklayan kadinin kollarinda gunah cikartiyor. ne yazik ki o kadin da sen olmussun. Ama sukur ki hak etmedigin bu muameleden kurtuldun artik. Yaptiklarinin yanlis oldugunun farkindadir. gitsin psikolojik destek alsin. O batmis, psikolojisi bozulmus, seninkini de bozmasina asla izin verme. dunyadaki her insan onun gibi degil. sakin insanlara inancini yitirme

Son düzenleme:
Artık acımıyorum.Acıyamıyorum.Rabbim Ona bir fırsat verdi.Al,dedi,aklan dedi.Okula geldi,yalvardı.Kabul etmedim.3 ay yalvardı.Dayanamadım.Verdiğini sandığım emeğe yenildim.Sevdi mi bilmiyorum,o kadar aylık kirli mesaj geçmişinin içinde gariptir ki yalnızca ilişkimizin ilk günlerinde bir mesaja cevap vermiş.O 11 ay süresinde ne yazanlara cevap vermiş,ne kendi yazmış.Kimbilir belki O da kurtulmak istedi,ellerini ilk Ona veren benle aklanmak istedi,yapamadı,beceremedi.Ama o 11 ayın öncesi ve sonrası facia.Evli kadınlar,16-17 yaşında beraber olunmuş ve bırakılmış günahsızlar.Kendime yanmayı da geçtim artık.O kızlardan birinin yalvarışları,o evli kadının yapma benden uzak dur diye yalvarışları gözümün önünden gitmiyor.Benim elimi tutarken bile titrerdi,seni inciticem diye korkuyorum derdi,gerçekten de hiç ileri gitmedi,gitmeyi talep etmedi.Hep benim yanımda başka biri oluyordu sanırım,ya da olmaya çalışıyordu.Ama başaramadı.Mayası,özüne döndürdü Onu.Kıymetini bilseydi,tertemiz bir sevgi ile doğacak günahsız çocukları ile belki samimi tövbeleri ile hem dünyasını hem ahiretini kurtarabilirdi.Bir de bu adam tek cuma namazı kaçırmaz ya,Allah kötünün eline sermaye vermesin kızlar.O kandıran dili lal olsun,o güzel yüzü...ne diyim ya,Allahından bulsun pisliğinde boğulsun...

nev aklanmak istese emin ol aklanırdı, zaten sefil bir hayat sürmüşler, karşılarına doğru düzgün birileri çıkmış, geçmişi ne kadar zorlu ve karanlık da olsa; insanlar bataklıkta doğup ne kadar iyi, vicdanlı olabiliyorlar. o zorlu hayat koşullarını görenler belki de en fazla merhameti bilmesi gerekenler hele de kendilerine sevgi gösterildiğinde kıymetini en iyi onların anlaması gerekir, bu insanlar yetişkin, çocuk olsalar hata deriz, ama bizdeki akıldan ne eksik ne de fazlasına sahipler. her şey bilerek isteyerek yapılıyor. ben de çok acıdım, kendine yenildi dedim ama şimdi bakıyorum da, bu adamlar zalimlerin arasında zaten zalim olmuşlar belki de böyle olacakları için o karanlık geçmiş de onlara reva görülmüş. bu bakış açısı çok katı olabilir ama kimi zaman itiraf etmeliyim ki eksikliklerini, yoksun kaldıklarını buna bağlar olmuştum. senin canını acıtmak için yazmıyorum bunları sadece bizde merhamet duygusu biraz fazla, sevgimiz de var maalesef, öfke ve kini çok uzun süre içimizde barındıramıyoruz, an geliyor yine şefkatle düşünür oluyoruz onları herşeye rağmen! üstelik bizimleyken durulmuşlar ya ( hikayemiz maalesef benziyor tek farkı benimki sadece sanal ortamda kalmış, bildiğim ya da öğrenebildiğim kadarıyla en azından) bazen diyoruz ki acaba ayrılmasaydık bizimleyken de düzelir gibi olmuşlardı acaba onları yalnız mı bıraktık... inan bu düşünce bile geçiyor hala kimi zaman içimden ama bu da bir tuzak. isteyerek, bilerek, kötülüğü de görerek o yolda ilerliyor/ ilerliyorlar... acı ama gerçek...ayrıca şu da var bu adamlar geçmişlerini bile kullanıyor,benimki hep seninle yalnızca bu karanlıktan çıkabilirim, Allah karşıma bunun için çıkardı seni, geçmişim karanlık seninle doğru yolu bulacağım derdi. koca bir yalan bu. yalnızca Allah'ı, geçmişini, yoksunluklarını kullanarak kadınları kandırmaya yarayan bir maske. senin için de fiziksel özellik olmazsa olmaz değildir bence, o adam genç bir kızı tatlı birkaç sözle, ya da fiziksel özellikleri ile kandırabilirdi ama sen bu numaraya gelmezdin, senin biraz da merhametli bir insan olduğunu anladığında oradan vurmaya başladı sanırım. benimki de komplimanlar, dil dökmeler, sabahlamalar yetmeyince karanlık geçmişini ve gözyaşlarını kullanmaya başladı. sadece bu bile onlardan nefret etmek için yetmeli bence. kadınlarla o kadar haşır neşir olan erkekler ilk önce karşı tarafı nasıl tavlayabileceğini öğreniyor ve resmen bunu uzmanlık alanı gibi başarıyla gerçekleştiyor. sen istersen onlarca kez hayır de, o bir kez aklına taktıysa seni mutlaka bir zaafını bulup seni de o karanlığında boğuyor. Allahlarından bulsunlar ne diyelim ki.

Son düzenleme:
Dün yazmıştım,herşeyi gözlerimle okudum gördüm diye.Son bir mesaj atmıştım arkasından.Yeni şifresini yazmış ve arkasından da o evli kadını bırakması ve o masum yavruya o damgayı vurmaması,o ağlayan ortada bıraktığı kıza sahip çıkmasını içeren;ve tabi hakettiğinin binde biri olmaya birkaç ağır söz ve son bir beddua:''Güvenerek can yaktığın ne varsa elinden alınsın;suda arınama,toprakta arın...''şeklinde.Dün akşam 8'di bu son mesajı yazdığımda.Bu saate kadar birşey yazmadı,insanım ya,sandım ki pislik perişan,sandım ki ayıpları açıldığı için mahçup,sandım ki bu ağır darbenin üzerine o evli kadında uzaklaşır,o ortada bıraktığı kızı toplar,.Az önce şu mesajı atmış adi:-Göreceğini gördün,başka birşey var mı?Eğer yoksa rahatsız edilmek istemiyorum.Anlatabildim mi canım...-Şoktayım,bu adam insan değil,Firavun...

hergün sıradan mesajlar atıyor..

facede resim yüklemiş ,sinilerim bozuldu öyle güzel çıkmışki resimde
bana acı çektirek için yapıyor biliyorum..

gitme sebebi ,ailesinin kapalı benim açık olmamdı . bn bunu ona söylemişti bak sorun olur diye ,yok sorun olmaz bana güven diyordu ..güvendim de ne oldu .söyledim bunları kendisine, evet öyle sçöyledim ama korktum dedi seni hala seviyorum sen ne kadar inanmasanda dedi(

Resmen pislik, adi serefsiz,
inan varya biz bunlari perisan pisman felan saniyoruz ya hic alakasi yok ha,
ruhlarina islemis kötülük, onlar yaptiklariyla gurur duyuyordur büyük ihtimalle,
gercekten hicbir beklenti icerisine girmememiz gerekiyor bunu anladim.
Allaha havale et sende benim gibi canim, ona birak,
belki 1 yil sonra, belki 20 yada 40 yil sonra,
ama er gec o vicdanlari alevlencek, er gec o hakettikleri cezayi bulacaklar

tüylerim diken diken oldu okuyunca.cevaptaki pişkinliğe bak iki gün önce kapında gözyaşı döken adam nerde bu nerde? allah kurtardı nev, şükür olsun.

tüylerim diken diken oldu okuyunca.cevaptaki pişkinliğe bak iki gün önce kapında gözyaşı döken adam nerde bu nerde? allah kurtardı nev, şükür olsun.

Ve tabi beddualarım için de desene -gökten kemik yağacak- yazmış.İşte dua kapısının,adalet kapısının varlığından habersiz Allah'ın ilahi ve kusursuz adaletiyle bile dalga geçen bu adam için görülmüş en ibretlik sonu diliyorum.Sanırım 20 saattir beni uyutmayan şey gördüklerimden öte,Allah'ın bana gösterdiği merhametin büyüklüğü.Kendi başına slayt bile hazırlayamayan ben tam 3 dk da facebooku elime alıverdim.Beni şoka sokan en çok da Allah'ın bu hikmeti...

Son düzenleme:
bu adam hasta nev. ruhen normal değil. tek dileğim sana bir daha musallat olmaması.

bu adam hasta nev. ruhen normal değil. tek dileğim sana bir daha musallat olmaması.
Ağzımın kilidini açtığım an,bir daha bu şehirde onu barındırmazlar.O evli kadınların kocaları,o kandırılan kızların nişanlıları,anne-babaları.Çok ağlıyorum.Kadının oğlunu gördüm,4 yaşında,öyle güzel ki;bildiklerimle nasıl yaşıycam nasıl taşıycam onu da bilmiyorum.Ruhumun kilidini açmak da ahirete kaldı artık...

hiç şaşırmadım desem, sadece böyle bir tipoloji varmış ve sandığımdan daha yaygınmış bunu öğrenmiş oldum. nev daha neler göreceksin, 1 aya kadar yine ağlayarak gelip senden merhamet dilenecek, belki yine değişti sanacaksın ama yine aynı davranışlarını da sürdürecek diğer tarafta. aklın sınırlarını zorluyor bu dengesizlikler ama var böyleleri de, nedense bize denk geldiler... saatlerce ağlayıp kendine zarar vermekte tehdit ederken 2 saat sonra facebook arkadaş listesini kapatıp yeni insanlar ekleyenini gördüm ben, bensiz yaşayamaz derken sadece yarım saat sonra bitti diyebileni. tüm pislikleri ortaya döküldüğünde pişkince sadece özel hayatıma ne karışıyorsun diyeni ya da şifre kırmak suçtur, hırsızlıktır etik değildir diye ahlak dersi vereni! Dostoyevski'nin çok sevdiğim bir sözü vardır: “Edepsizlikte aşırılığın bir son düzeyi vardır ki o düzeye ulaşan insan artık hiçbir şeyden de korkmaz. Her tür rezaleti göze alan insan bu durumundan mutlu dahi olabilir.” demek ki çok iyi bir gözlemin eseriymiş bu söz de, tam da onların davranışlarını karşılayan, özetleyen...onların yaşam tarzı olmuş artık bu, şu anda seni tamamen kaybettiğini düşünüyor ondan bu hoyratlığı, yine boşluğa düştüğünde koşacağı insan da sen olacaksın. acaba yeniden kandırabilir miyim diye düşüneceği. biliyorum ki şu saatten sonra artık tuzağa düşmezsin sen. ama o bunu bilmiyorum, umarım sinirlerini daha fazla bozmadan, canını acıtamadan tamamen hayatından çıkar ve kendi hayatını kurarsın da bu yaşadığın acı tecrübe de hafızandan silinir gider. lütfen sana ulaşmasına izin verme, mail ya da telefonla, şu süreçte söyleyeceği her kelime daha fazla canını acıtmaktan başka bir işe yaramayacak...

bak nev, o adam yapacağı her türlü pisliği yapmış, bu onun sorunu. onun vicdanı onu ahlakı. kandırılan kızlar evli kadın bilmem ne, herkes kendinden sorumludur. her koyun kendi bacağından asılır. allah akıl vermiş irade vermiş, kim ne kadar kullanır kendilerine kalmış. bırak başkaları için üzülmeyi de kendi yoluna bak.

sen Allah'ı unuttuğunda o da seni unuttu sanıyorsun da O, hesap için öte tarafı bekliyor, onlar bunu bilmiyor. ondan pervasızca davranışları, sanıyor ki yaptıklarım yanıma kar kaldı. oysa Allah bile artık onların kalbini mühürlemiş farkında değiller. sektirmeden gitsin cuma namazlarına, birlikte olduğu kadınlara Allah istedi de ondan oldu desin, hatta kendi iğrenç yaşamını bile Allah'ın iradesine bağlasın. artık onların hesabı bizimle değil, bizden de çıktı olay, Allah'la onlar arasında. biz en fazla 1 yıl daha ağlar, üzülür, şoktan şoka girer ama sonra sıyırırız kendimizi bu karanlıktan da onlar sonsuza dek azap içinde olacaklar. yani zaten o ibretlik sonu kendi hazırlamış, hazırladığı sonu da yaşadığı için sana bu kadar çirkin sözler sarfedebilir. normal bir insan beddularına karşılık öyle bir karşılık verebilir mi? efsunlanmışlar gibi, insanlıktan eser yok hiçbirinde. yazık...

black çok haklı, biz ilişkimizde değil başkasıyla olmak göz ucuyla bile bakmadıysak kimseye demek ki böyle bir sadakat de mevcut ve bize has değil. evli kadın kendinden sorumlu, ben de isterim ki eşi bir şekilde öğrensin de hayatını zehir etmesin o kadınla ama elbet karşısındaki de iyi bir adamsa Allah onun da karşısına çıkaracaktır o kadının yapıp ettiklerini ama o kadınlar için sen neden üzülüyorsun? genç kızlar evet kandırılmaya müsait ama akıldan oluşan varlıklarız, onlar da belki bir hata yaptılar, gençliklerindeki bu hata belki gelecekte daha büyük hatalar yapmalarını engelleyecek, olmaması gereken cinsel deneyimler de yaşamış olsalar farkına varıp daha temkinli olacaklar ilerki zamanlarda. onlar için üzülmeyi bırak, herkes düştüğünde bir şekilde kalkmayı da öğreniyor, hepimizin de bir imtihanı var. zaaflarımız bazen yıkımımız da olsa en azından kendimizi tanıyıp zaaflarımızı öğreniyor ve kişiliğimizdeki boşlukları dolduruyoruz bu sayede, daha güçlü oluyoruz. şu anda sadece kendini düşün ve şükret.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…