Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Bende feminist oldum iyice. Ne oldu canım tartıştınızmı öyle bir ahh çektinki.

her gün kavgamız eksik olmuyor ki çok büyütür sağolsun günü zehir eder bana şimdide özür diliyo napıyım ya valla katil olcam en son sndz94 kıymet verdim ondaki kıymetimi kaybettim resmen en son bende resti çektim msj atmadım daha çok yoruldum

Al benden de okadar onun için şimdi üniversiteye gitmiyo olucaktım. Ne kadar salakmışım diyorum kendi kedime.
İyiki dinlememişim kendi ayaklarımın üzerinde durabiliyorum artık, küçük çocuk gibi muhtaç değilim.
İnşallah burnu sürter değerimi anlar diye sadece dua ediyorum. Yalan üstüne yalan söylerler en ufak bişey yapsak olay büyürde büyür

canım siz barışmamış mıydınız

çok teşekkür ediyorum :)

bak neden aramıyorlar diyorduk ya demek taziye ve otopsi sürecindelermiş, adamların boş yere günahını aldık bir de benimki de tam bunları yapacak kafada zaten. ona göre herşey net zaten: atlantis suçlu, yaranamadım ona bir türlü, kendi etti kendi buldu yaşananları böyle algılamak ne güzel olmalı kimbilir mesuliyet yok, özeleştiri yok hayat onlara güzel

Ben yalniz kalmaktan korkuyorum :26:

Sen onu unuttuktan sonra herşey kolay olucak inan. Şuan ondan başka kimseyi gözün görmüyor çünkü onu özlüyosun yeni tanıdığın erkeklerde belkide onu arıycaksın ama unuttuğun an hepsi geçicek. Ve yeni aşka sevgiye açık olucaksın. Ve ömrünün aşkını bulucaksın belkide

supermisssssss, darisi bizlerin basina. yeni biseyler lazim bize de

tskler ınsallah darısı sızınde basınıza ama bu ısın sonu yok bellı.annem gıttıgın yol yol degıl dedı az önce..onada bahsettım bu konudan..

karsılıklı domuz etı yersınız artık dıye de kalbımı kırdı..malum türk ve müslüman degıl..macarıstanlı dıye. =(

aklını basına al dedı annem.. daha fazla kaptırmadan kendını, silkelen ve kendıne gel dedı.. haklı haklı olmasına ama ..ıste aması var..

canım bak ağla bağır çağır içine atmaktan iyidir.. ama sen dünyaya bu adamla gelmedin haketmeyen biri için çokta fazla ağlama yani.. fazlası sana zarar çünkü.. bundan sonra mutlu olabilmen için net kararlar alman lazım sadece kendini düşün başkasını değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…