- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #3.061
böyle düşünebilmene, yeni yaşında bu kadar net olabilmene çok sevindim. çok şaşırtıcı olmuştur onun için de bu tepki. umarım her şey gönlünce olur. hak ettiğin ilişkileri yaşarsın bundan sonra da
çok doğru bir karar vermişsin onu hayatından çıkarmakla:44: bugün terk eder, yarın döner, sonra yine terk eder. bu döngü böyle sonsuza dek sürer
Anzer bali, iste bunu yaptigimizda kazaniyoruz. Kendi duygularimizi, onlarinkinden once koydugumuzda guclu olan biz oluyoruz. Cogu kadinin yaptigi hata, kendi mutsuzlugu pahasina adami mutlu etmeye calismak, o elinde dursun diye mutsuz olmasina ragmen devam etmektir. ama ne zaman ki "sen beni mutlu edemezsin" diye BIZ dusunmeye basliyoruz o zaman dunya bambaska bi yer haline geliyor. onlarin ustumuzde kurduklari saltanat kalkiyor ve dunyan yalnizca senin mutlulugun icin donmeye basliyor
aynen artık bunu sorguluyorum bende.. "bu adam beni mutlu ediyor mu?"cevap çoğunlukla "hayır etmiyor" oluyor.. ee neden var o zaman hayatımda? ben tek başımayken de mutsuz olabilirim ona ihtiyacım yokkii :) ve mutsuz olmak istemediğime göre?
bu sorularla dediğin yere geldim.. beni mutlu eden ailem ve arkadaşlarım var çok şükür.. oysa beni sadece mutsuz, huzursuz etti.. şimdi umrumda değil bu yüzden kendisi yaptı bunu malesef..
heh aynen.. insan gozyaslarini mi seviyor nedir.. mutsuz edene gidip asik olmakta neyin nesi ((= cevrendeki herkes sana deger verir, kiymet verir, mutlu etmeye calisir, bir tek hayattaki senin sectigin ve senin kiymetlendirdigin insan gelir seni uzer. hic mantik isimi? Atiye ne guzel soylemis "uzeni yolla, isterse donsun sonra, Salla!!"
bende sallıyorum bundan sonra iştene güzel söyledin "hayatta sadece benim seçebileceğim kişi" beni üzüyorsa kendi tercihlerimide sorgulamam gerekiyoru sorguladım çok şükür.. :)
çokkk teşekkür ederim
hayır girmedim face ine atlantis girmicemde.. değeri kalmadı çünkü onada söyledim.. "ben istediğimde hatta ben istemeden gelmeliydi o şifre.. artık ne önemi var? hiç" dedim.. ben bikaç gündür boşvermiştim kendisini zaten, şimdide bişey hissetmiyorum umrumda bile değil.. zaten hayatıma kattığı bişey yok birde beni üzmesine izin vermicem (üstelik doğum günümde)..
iyi geceler kızlar benimki mesaj atmış saat 00.00 da, upuzun bişeler yazmış.. bugün benim doğum günüm o yüzden.. mesajın sonuna da şifresini yazmış "bu sana doğum günü hediyem olsun" demiş..
yanına da not düşmüş oda şöyle:" ama listemden kimseyi silmek ya da kimseyle sohbet etmek yok" ve "bana bir daha şifremi değiştirme" demiş..
neden facebook şifresini sana versin ki :S
Anzer bali dogum günün kutlu olsun canim :)
ben bunu niye atladim ki
Dogum gunun kutlu olsun anzer balii
doğum günün kutlu olsun canım dolu dolu geçir hiç üzülme seni üzmesine de izin verme
yeni yaşın yeni güzellikler mutluluklar sunar inş.
Doğum günün kutlu olsun Anzerrrr
İnşallah yeni yaşın mutluluk ,huzur ve sağlık getirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?