Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Benim eski sevgilimde amerikali ve hristiyandi. ama ben bu arz ayrimlara pek aldirmiyorum acikcasi. karakterine onem veriyorum daha cok. yine de tabi ayni kulture ait olmak cok daha guzel olsa gerek...

yok be canim ne onu ozluyorum ne bi tek onu goruyorum. iyk hatta bugun ona ilk ayrildigimiz zaman yazdigim mektuplari gordum de midem bulandi resmen yazdigim o ask sozlerine haha :d ben ondan gectim artik

bende iyiyim canım çok şükür ee ne oldu anlatsana özel değilse??

Yok canım değil özel olsa burda konu açmazdım. İlk başta bişey yok gibi oturup konuşuyoduk, sonra aranız nasıl falan dedim. Oda bu aralar çok soğuk dedi ay öyle bir kötü oldum ki anlatamam öyle diyince. Sonra üzülme ama sana birşeyler göstericem dedim ve telefonu eline verdim bütün mesajları oku dedim. Bitince ağlamaya başladı tabi ama gerçek zamanda yüzünü görmüş oldu niye önceden söylemedin dedi ilk başta emin olmak istedim dedim sonra senin gibi bir sevgilim olsun diyince emin olabildim dedim. Aradı bağardı çağırdı hatta küfür bile etti hak ediyoda zaten. Yakın zamanda ne olduğunu gördüm Allah seni vesile etti belkide üzülme sakın dedi Ben üzülmüyorum çünkü dedi. Sonra çocuk akşam ne mesaj atsa beğenirsin ben seni çok beğeniyorum eski sevgilimin kuzenisin ama yüreğime hakim olamıyorum Allah nasıl biliyosa öyle yapsın engelledim numarasını inaşalh başka numaralardan aramaz .

Son düzenleme:
yok be canim ne onu ozluyorum ne bi tek onu goruyorum. iyk hatta bugun ona ilk ayrildigimiz zaman yazdigim mektuplari gordum de midem bulandi resmen yazdigim o ask sozlerine haha :d ben ondan gectim artik
Ozaman sorun yok canım uygun insanı bekliyceksin artık umarım tez zamanda kapında olur.
Hem yaşın kaç niye yalnız kalasın.

kuzeninle aranın kötü olmamasına sevindim canım.. demekki oda farkındaymış bazı şeylerin.. o çocuğu da Allah bildiği gibi etsin..

Ohaaaa .. kas yapmalar kız eklemeler eğlenmeler ortamlara akmalar demek bu yüzdenmiş

Cok özledim abi ya cok özledim ah ben erkek olacaktim ki böyle sevip sevilirken bukadar zaman ayri kalirmiydim giderdim tuttugum gibi kolundan atardim arabaya geleceksin ve bitti ama nerde boyle erkekler daha cok beklerim daha cok özlerim ben boyle boyle unutulup gider hersey iste... Sen beklersin o gelmez.. Sen özlersin o gününü gün eder bu jayat hep böyledir nedense....

Sen konumu okumuştun değil mi? Biliyorsun başıma gelenleri

Bugün arkadaşlar,o adiyi görmüşler yolda.Arkadaşlarıyla el ense şakalaşıyor,ağız dolusu kahkahalar atıyormuş.Allahım o kilo kilo döktüğüm gözyaşları çıksın inşallah,Firavun herif

Hergün biz değişiyoruz canım:) Okadar yoruldum ki anlatamam. Özür diliyo ama benden bu kadar daha fazla koşamam.
Ben blackk_swan'ın anlattığı erkeği istiyorummmm

henüz dünyada yok, ama belki ganaxolqsea gezegeninde bir tane bulunabilir

not: böyle bir gezegen yoktur

otopsi süreci ayy koptumm evet

Ohaaaa .. kas yapmalar kız eklemeler eğlenmeler ortamlara akmalar demek bu yüzdenmiş

Bugün onu özlediğimi hissediyorum kendime itiraf etmiyorum artık bu duyguları
Galiba boşluğu dolmadan bitmeyecek içimdeki herneyse...

Her gun birsey daha biter
Giderek aci vermez biten seyler
Kayitsiz bir razi olus baslar
Siradan izler birakir en tutkulu asklar

Bugün onu özlediğimi hissediyorum kendime itiraf etmiyorum artık bu duyguları
Galiba boşluğu dolmadan bitmeyecek içimdeki herneyse...

Bende bi tuhaf hissediyorum
Hem mutluyum hem bir garibim..
O sanki öldü ve ben buna alismaya calisiyorum
cunku dunku aldigimiz kararda bir daha birbirimizin hayatinda olmamaya karar verdik.. hic bir sekilde.. eger yeniden arkadas olmak istersem ona yalnizca bi mesaj atmamin yeterli olacagini soyledi. bende asla dedim.
Tuhaf.. Onu öldürdüm

Sevmiyor degilim ki.. Seviyorum elbette. Ama cok cok kiziyorum, cok aptal buluyorum. yaptiklarini sindiremiyorum, korkakligini affedemiyorum.
hala kafasinin karisik oldugunu bilmek canimi acitiyor. Hayatimdan gittigini bilmek tarifi garip bi duyguyla kapliyor icimi. Yine yemin ettim kendime. O beni aramadikca, ona hicbirsey yazmayacagima dair. Ne tuhaf. O da yasiyor, bende yasiyorum. Soyledigine gore beni seviyormus, ee bende onu seviyorum. Ama bir daha hic konusmayacagiz kulaga sacma gelsede, diger turlu de olmuyor. Bu sonu hazirlayan oydu. Aptal iste. Yapcak bisey yok. bu askin helvasini yeme vakti coktan geldi de geciyor.. Evde helvalik malzeme varmi acaba

vay mikrop herif vay, bide gülüp kahkahami atiyor, ee ne bekliyordukki, böyle tas kalpli, vicdansiz herifler oturupta evde agliyacakmiydi, ama sen duuuur
baska yerden elbet birgün cikar acisi,
Allah büyük
firavun herif
bayiliyom su lafina

Selam kizlar :)

esmerim yemege cikiyormussun hadi hayirlisi

bugün eve dönerken bir çifte rastladım yolda, önümde yürüyorlar, kız böyle çakma çakma bir tuhaf oğlan desen eli yüzü düzgün klasik genç. kız o bed sesiyle fare uğultusu gibi bağırıyor çocuğa, kavga ediyor, oğlan edebini bozmuyor sakin ol diyor, kızda devamlı suçlama, yok aramadın almadın arkadaşıma rezil oldum falan diye yırtınıyor. sevgilisi ya sabır diyor susturmaya çalıştıkça kız daha da çirkefleşiyor.
ben ki erkekleri tutmam hiç hemcinslerim önceliklidir her zaman ancak kızın ağzına iki tane çakasım geldi böyle osmanlı tokadı
adabıyla hareket et, bu ne çirkinlik, nasıl bir çingenelik???
bayansın sen, bi destur, kendine gel
edeb ya hu...

not : ben o çocuğun yerinde olsaydım "seni de arkadaşını da..." deyip orada bırakır giderdim...

Selammm hurremcimmm nasilsin?

Belki kardesi falandir ((=
Aman erkeklere acimiyorum artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…