- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #3.161
4 aylık bir ilişkim var aramız iyiyken çok iyiyiz sorunumz yok
ama en ufak birseyde kavga çıkıyor
bu kadarla kalsa iyi karşımdaki insanı tanıyamıyorum.
sanki o değilde başka biriyle tartışıyormuşum gibi.
ben terbiyesiz bencil ukala oluyorum
hakketmediğim şeyler söylüyor.haklı olsamda bunu ona inandıramıyorum
bu durum canımı çok sıkıyor
birde sürekli içime atan birisiyim
kırılsamda darılsamda karşımdakini üzmemek adına içimde yaşarım
ama artık dayanamıyorum içime ata ata kendimi bitirdim
ayrılsam çok üzülürüm ilk defa kendimi birine bu kadar yakın hissettim.
Anzer bali ne oldu da agladin sen? :/
bi insanin terbiyesini kavgada anlarsin zaten.
nasil oluyor kavgalariniz hakaret iceriyor mu ?
ilişki mi oturmadı yoksa daha kötüsü bu adam mutlu etmeyi bilmiyor mu? 4 ayda bunu anlamak zor..
mutlu etmeyi biliyor
sürekli ruhumu okşıcak şeyler söyler çok mutlu eder beni normal
ama kavga anlarımızda sanki o değilde başkası var karşımda
insan tecrübe etmeden, başkasının aklıyla ya da tecrübeleri ile hareket etmiyor belki de en mantıklısı. acabaların arasında bocalamamak için... şu kadarını söyleyeyim; başlarda bana aşkından ölen adamın kavga anında fevri davranışları gözüme çarpmış ama hemen arkasından o ben değilim aslında, öyle biri değilim diye kendini savunmaları neticesinde bu tavır değişikliği çok da önemli gelmemişti. hislerin yoğunluğu azalıp artık nasılsa bana bağlı düşüncesi yerleştiğinde kendini savunmaları azalmıştı ama yine pek üzerinde durmamıştım. 1.5 yılın sonunda onun gözünde sürekli kendisinin haklı benim ise haksız olmam gözyaşları dökmeme ve işin içinden çıkılmaz bir noktaya gelmeme neden oldu. sonunda her sorunun sorumlusu ben oldum ve istemeye geldikten bir hafta sonra beni terk etti. 3 aydır ayrıyız, geçen ay aradı benim hatalarımı hatırlatıp kendisinin ne kadar rahat olduğunu anlatmak içinaklıma geldi işte nedense bunlar
atlantis inan bana yoklugun hissediliyor!
Efkarliyim ben biraz..
hayirdir canim birseymi oldu ? Yoksa öylesine gelen bir krizmi ?
biliyorsun hepimizde arada sirada oluyor,
haklisin birkac gündür herkeste bi düsüs var, ben dahil
insallah cabuk toparlaniriz üzme kendini
Anzer bu senin herif benim hic hosuma gitmiyor,
sifre olayini cok büyütüyor, keske dün baksaydin hemen, ama hemen ardindan yine degistirmesi sence garip degilmi ???
Hani sanki, silecegimi sildim, hemen girip baksin, sonrada hemen sifreyi degistirim mantiginda düsünmüs,
sende girip bakmayinca yinede hemen degistirmis,
tuhafima gitti yani
Ayrica yaptigi tripler, konusma tarzida hic hos degil,
kardesinede, ben acmiyorum sen niye aciyorsun lafi gercekten cok cok incitici, resmen seni adam yerine koymuyor gibi.
yangina körükle gidiyor gibi oluyorum ama...
haklıda olsan tamam sen haklısın mı diyorsun??bu kötü işte.. böyle giderse oda bakacak ben sinirlendikçe haklı ilan ediliyorum tam gaz o yola başvuracak..
tamam iyi anınızda tabiiki iyi davranacak o anlardada kötü davransa sen zaten resti çekerdin çoktan.. ama çokta bağlanmadan bu sorunu çöz bence.. yoksa başın çok ağrır..
Anzer kotu olmus ama bu bi ayrilik degil bence. sinirler yatisinca yine barisirsiniz siz
insan tecrübe etmeden, başkasının aklıyla ya da tecrübeleri ile hareket etmiyor belki de en mantıklısı. acabaların arasında bocalamamak için... şu kadarını söyleyeyim; başlarda bana aşkından ölen adamın kavga anında fevri davranışları gözüme çarpmış ama hemen arkasından o ben değilim aslında, öyle biri değilim diye kendini savunmaları neticesinde bu tavır değişikliği çok da önemli gelmemişti. hislerin yoğunluğu azalıp artık nasılsa bana bağlı düşüncesi yerleştiğinde kendini savunmaları azalmıştı ama yine pek üzerinde durmamıştım. 1.5 yılın sonunda onun gözünde sürekli kendisinin haklı benim ise haksız olmam gözyaşları dökmeme ve işin içinden çıkılmaz bir noktaya gelmeme neden oldu. sonunda her sorunun sorumlusu ben oldum ve istemeye geldikten bir hafta sonra beni terk etti. 3 aydır ayrıyız, geçen ay aradı benim hatalarımı hatırlatıp kendisinin ne kadar rahat olduğunu anlatmak içinaklıma geldi işte nedense bunlar
ben de efkarlıyım, evde oturup kurmak bir dert de insan açılırım diye dışarı çıkınca ve gittiği her semtte hatırları ile yüzleşince, o hatırlar da silik değil bilakis capcanlı karşında durunca insan ne yapacağını bilmez bir hale geliyor. misal bir cafeye giriyoruz, aaa bu masada onunla oturmuştuk. keşke kentin her köşesinde anılar biriktirmeseydim
değişmez ki sanmıyorum yani
yine az önce böyle bir kavgamız oldu hemde nedeni o kadar saçma ki
daha fazla kırmayalım birbirimizi dedim yatıyorum ben dedi yattı
ama bu gerçektn büyük sorun olmaya başladı benim için
yüzyüze konuşmak istiyorum
en erken çarşamba görüşebiliriz
yapamadığımı söylersem ne der merak ediyorum
benim için uğraşır mı
yoksa yine sinirlenip kavga mı çıkarır
şifresini verdi ya dün anlatmıştım size.. o verdi ama ben hiç girmedim bile face ine.. değeri kalmadı diye.. bugün kendi face imde dolanırken onun dondurulmuş olan face ini açtığını gördüm.. bakim şifre doğru mu diye denedim ama olmadı.. bende mesaj attım verdiğin şifre bile doğru değil ama hiç şaşırmadım diiye.. oda dünki benim (şifre verdikten sonraki) tepkimden dolayı değiştirdiğini söyledi.. bende ama doğum günüm daha bitmediki doğum günü hediyem değilmiydi dedim.. ben sana şifre verdiğimde bana sevinçle teşekkür edeceksin sandım dedi.. bi dahada öyle hediye vermem ağzımın payını verdin :) yazmış aynen böyle gülücüklü falan.. kendini haklı görüyor yani ciddi ciddi lütuf olarak görüyor şifreyi ve benim "Allah razı olsun" tarzındaki cevabımda gücüne gitmiş barışmak istiyorum falan sanıp birde trip attı üstüne ben mesaj atınca.. daha sonra baktım biz mesajlarda coşuyoruz şunu bi arayayım da yüzyüze konuşup tartışalım.. beni meşgule attı.. bende sinir oldum gidip kızkardeşini aradım işte sanıyordum kız kardeşini ev telefonunu isticektim ona çıkmak zorundaydı nasılsa benimki diye düşündüm.. ama şansa kızkardeşi evdeymiş evdeyim diyince bende teli açmasını söylemek için abini verir misin dedim nolduki dedi oda anlamasın aramızın kötü olduğunu diye trip atıyorda bana açmıyor teli dedim tamam dedi.. gitti abisinin odasına abi anzer arıyor dedi.. ve karşıdan gelen ses:"yaa ben açmıyorum sen neden açıyorsunki..!!!" ben o an öyle kötü oldumki direk tamam vazgeçtim verme dedim abisine ısrar ediyordu çünkü.. ben ezildim resmen o kıza karşı.. ve boğazım düğümlendi ya noldu size dedi bende boşver diyebildim sadece çünkü ağlamak üzereydim oda anladı tamam canım dedi kapattık bende kardeşine mesaj attım ağlamam bittikten sonra kusura bakma sende arada kaldın ama böyle bi tepki beklemiyodum diye oda ya o önemli değilde ben sana üzüldüm dedi bende abin beni artık hep üzüyor zaten dedim oda boşver erkekler işte dedi bende teşekkür ettim tekrar.. sonra benimkine mesaj attım beni çok güzel rezil ettin diye oda asıl sen beni evdeki herkese rezil ettin herkes kavgalı olduğumuzu anladı dedi.. bende açsaydın zamanında teli dedim sen aç deyince açacak sen sus deyince susacak değilim dedi.. yine biraz kavga ettik.. dedimki eğer sen o evdeki herkesin içinde beni arayıp özür dilemezsen seni affetmiyorum dedim oda saçma dedi.. bende gururum çok incindi hemde doğum günümde yaptın bunu dediğim halde yanaşmadı.. sonra baktım ben bununla konuştukça sinirlenip üzülüyorum dedimki ya bugün beni en ummadığım kişiler bile mutlu ettide bi sen mutsuz ettin.. ben neden hala seninle konuşuyorumki? haklı olduğum halde şu düştüğüm konuma bak.. hem rezil oldum hemde bana trip atma peşindesin hala dedim.. oda sen yeterki mutlu ol yazmış sadece.. ha bide bi ara mesajlaşırken trip atarken dedimki bikaç güne gelirsin bana anzer beni affet yalvarırım ben çok aptalım dersin dedim derim o ayrı diyor ve kesinlikle her konuda kendini haklı görüyor..
uzun oldu ama böyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?