Buyrun...Terapi Grubumuz :))

bi insanin terbiyesini kavgada anlarsin zaten.
nasil oluyor kavgalariniz hakaret iceriyor mu ?

insan tecrübe etmeden, başkasının aklıyla ya da tecrübeleri ile hareket etmiyor belki de en mantıklısı. acabaların arasında bocalamamak için... şu kadarını söyleyeyim; başlarda bana aşkından ölen adamın kavga anında fevri davranışları gözüme çarpmış ama hemen arkasından o ben değilim aslında, öyle biri değilim diye kendini savunmaları neticesinde bu tavır değişikliği çok da önemli gelmemişti. hislerin yoğunluğu azalıp artık nasılsa bana bağlı düşüncesi yerleştiğinde kendini savunmaları azalmıştı ama yine pek üzerinde durmamıştım. 1.5 yılın sonunda onun gözünde sürekli kendisinin haklı benim ise haksız olmam gözyaşları dökmeme ve işin içinden çıkılmaz bir noktaya gelmeme neden oldu. sonunda her sorunun sorumlusu ben oldum ve istemeye geldikten bir hafta sonra beni terk etti. 3 aydır ayrıyız, geçen ay aradı benim hatalarımı hatırlatıp kendisinin ne kadar rahat olduğunu anlatmak için aklıma geldi işte nedense bunlar

herkese merhabalar... azcık okudumda... gerçekten herkeste bir sorun... hüzün ayındamıyız neyiz... her işim ters gidiyor... her anlamda problemler yaşıyorum.. hayatıma ne oluyor diye kara kara düşünüyorum.. aynı sorunların çıkmazından ne yapsam kurtulamıyorum... bilmiyorum ne olacak böyle... Allah insanı kendini anlayacaklardan ayırmasın... anlaşılmamak dil döksende haklı olsanda sabit fikirlilerle yaşamak çok zor... çok... gerçekten online terapistm olsa benim yüzümden hiç uyumazdı sanırım.. :)

Anzer bali ne oldu da agladin sen? :/

şifresini verdi ya dün anlatmıştım size.. o verdi ama ben hiç girmedim bile face ine.. değeri kalmadı diye.. bugün kendi face imde dolanırken onun dondurulmuş olan face ini açtığını gördüm.. bakim şifre doğru mu diye denedim ama olmadı.. bende mesaj attım verdiğin şifre bile doğru değil ama hiç şaşırmadım diiye.. oda dünki benim (şifre verdikten sonraki) tepkimden dolayı değiştirdiğini söyledi.. bende ama doğum günüm daha bitmediki doğum günü hediyem değilmiydi dedim.. ben sana şifre verdiğimde bana sevinçle teşekkür edeceksin sandım dedi.. bi dahada öyle hediye vermem ağzımın payını verdin :) yazmış aynen böyle gülücüklü falan.. kendini haklı görüyor yani ciddi ciddi lütuf olarak görüyor şifreyi ve benim "Allah razı olsun" tarzındaki cevabımda gücüne gitmiş barışmak istiyorum falan sanıp birde trip attı üstüne ben mesaj atınca.. daha sonra baktım biz mesajlarda coşuyoruz şunu bi arayayım da yüzyüze konuşup tartışalım.. beni meşgule attı.. bende sinir oldum gidip kızkardeşini aradım işte sanıyordum kız kardeşini ev telefonunu isticektim ona çıkmak zorundaydı nasılsa benimki diye düşündüm.. ama şansa kızkardeşi evdeymiş evdeyim diyince bende teli açmasını söylemek için abini verir misin dedim nolduki dedi oda anlamasın aramızın kötü olduğunu diye trip atıyorda bana açmıyor teli dedim tamam dedi.. gitti abisinin odasına abi anzer arıyor dedi.. ve karşıdan gelen ses:"yaa ben açmıyorum sen neden açıyorsunki..!!!" ben o an öyle kötü oldumki direk tamam vazgeçtim verme dedim abisine ısrar ediyordu çünkü.. ben ezildim resmen o kıza karşı.. ve boğazım düğümlendi ya noldu size dedi bende boşver diyebildim sadece çünkü ağlamak üzereydim oda anladı tamam canım dedi kapattık bende kardeşine mesaj attım ağlamam bittikten sonra kusura bakma sende arada kaldın ama böyle bi tepki beklemiyodum diye oda ya o önemli değilde ben sana üzüldüm dedi bende abin beni artık hep üzüyor zaten dedim oda boşver erkekler işte dedi bende teşekkür ettim tekrar.. sonra benimkine mesaj attım beni çok güzel rezil ettin diye oda asıl sen beni evdeki herkese rezil ettin herkes kavgalı olduğumuzu anladı dedi.. bende açsaydın zamanında teli dedim sen aç deyince açacak sen sus deyince susacak değilim dedi.. yine biraz kavga ettik.. dedimki eğer sen o evdeki herkesin içinde beni arayıp özür dilemezsen seni affetmiyorum dedim oda saçma dedi.. bende gururum çok incindi hemde doğum günümde yaptın bunu dediğim halde yanaşmadı.. sonra baktım ben bununla konuştukça sinirlenip üzülüyorum dedimki ya bugün beni en ummadığım kişiler bile mutlu ettide bi sen mutsuz ettin.. ben neden hala seninle konuşuyorumki? haklı olduğum halde şu düştüğüm konuma bak.. hem rezil oldum hemde bana trip atma peşindesin hala dedim.. oda sen yeterki mutlu ol yazmış sadece.. ha bide bi ara mesajlaşırken trip atarken dedimki bikaç güne gelirsin bana anzer beni affet yalvarırım ben çok aptalım dersin dedim derim o ayrı diyor ve kesinlikle her konuda kendini haklı görüyor..
uzun oldu ama böyle :)

ilişki mi oturmadı yoksa daha kötüsü bu adam mutlu etmeyi bilmiyor mu? 4 ayda bunu anlamak zor..

bi insanin terbiyesini kavgada anlarsin zaten.
nasil oluyor kavgalariniz hakaret iceriyor mu ?

ben alttan alıyorum bi süre haklılığımı savunuyorum
bakıyorum kendimi savundukça iş çığrından çıkıyor
sen ne biçim bir insansın mahvettin beni bitirdin gibi sözler söylüyor
onun için de değil kendim için kavga bitsin huzurum gelsin diye
haksız olduğumu kabul ediyorum bende sonunda
tamam diyorum sen haklısın hata ettim lütfen kapatalım

Anzer bu senin herif benim hic hosuma gitmiyor,
sifre olayini cok büyütüyor, keske dün baksaydin hemen, ama hemen ardindan yine degistirmesi sence garip degilmi ???
Hani sanki, silecegimi sildim, hemen girip baksin, sonrada hemen sifreyi degistirim mantiginda düsünmüs,
sende girip bakmayinca yinede hemen degistirmis,
tuhafima gitti yani
Ayrica yaptigi tripler, konusma tarzida hic hos degil,
kardesinede, ben acmiyorum sen niye aciyorsun lafi gercekten cok cok incitici, resmen seni adam yerine koymuyor gibi.
yangina körükle gidiyor gibi oluyorum ama...

mutlu etmeyi biliyor
sürekli ruhumu okşıcak şeyler söyler çok mutlu eder beni normal
ama kavga anlarımızda sanki o değilde başkası var
karşımda

haklıda olsan tamam sen haklısın mı diyorsun?? bu kötü işte.. böyle giderse oda bakacak ben sinirlendikçe haklı ilan ediliyorum tam gaz o yola başvuracak..
tamam iyi anınızda tabiiki iyi davranacak o anlardada kötü davransa sen zaten resti çekerdin çoktan.. ama çokta bağlanmadan bu sorunu çöz bence.. yoksa başın çok ağrır..

Allah erkekleri bilerek mi böyle yaratmış acaba ya ,

atlantis inan bana yoklugun hissediliyor!

Efkarliyim ben biraz..

ben de efkarlıyım, evde oturup kurmak bir dert de insan açılırım diye dışarı çıkınca ve gittiği her semtte hatırları ile yüzleşince, o hatırlar da silik değil bilakis capcanlı karşında durunca insan ne yapacağını bilmez bir hale geliyor. misal bir cafeye giriyoruz, aaa bu masada onunla oturmuştuk. keşke kentin her köşesinde anılar biriktirmeseydim

hayirdir canim birseymi oldu ? Yoksa öylesine gelen bir krizmi ?
biliyorsun hepimizde arada sirada oluyor,
haklisin birkac gündür herkeste bi düsüs var, ben dahil
insallah cabuk toparlaniriz üzme kendini

bir şey yok canım. en son "A" dedi işte mesajla. olan o kadar bazen bu karanlıktan hiç çıkamayacakmışım gibi geliyor, belki de mevsimin üzerimizdeki etkisidir

canım o "herif" benimde hoşuma gitmiyor artık emin ol.. artık kapıma gelip yalvarsada affedemem onu.. gururum çok incindi.. bana hala diyorki abartma sana bişe olmadı ben rezil oldum

değişmez ki sanmıyorum yani
yine az önce böyle bir kavgamız oldu hemde nedeni o kadar saçma ki
daha fazla kırmayalım birbirimizi dedim yatıyorum ben dedi yattı
ama bu gerçektn büyük sorun olmaya başladı benim için
yüzyüze konuşmak istiyorum
en erken çarşamba görüşebiliriz
yapamadığımı söylersem ne der merak ediyorum
benim için uğraşır mı
yoksa yine sinirlenip kavga mı çıkarır

Tepeleyin gitsin boşverin ya. Uğraştın uğraştın olmuyorsa bırakın gitsin. Noktayı koyun kalsınlar orada.

Anzer kotu olmus ama bu bi ayrilik degil bence. sinirler yatisinca yine barisirsiniz siz

bu yaptığı affedilir gibi değil.. üstelik doğum günümde ağlattı beni ha birde kendini haklı görüyor baksana.. o dediği kulağımdan gitmiyor nasıl bi sinirle nefretle söyledi.. yazıklar olsun diyorum sadece sanki kanlı bıçaklı düşmanız..

hikayenin başlangıcı bizimkine benziyor
allahım sonu benzemez inşallah

Seni o kadar iyi anliyorum ki.. Cok seviniyorum burdan tasinacagim icin. cunku bu kucuk kasabanin her yerinde, okulda, evimde, odamda, hersey de onunla bir anim var. bana gitar calmayi o ogretiyordu. ayrildigimizdan beri gitari bile elime almiyorum.. odami toplarken bi anda bir kutu yere dusuyor ve icinden kucuk kirmizi bi mizika cikiyor. Ve yine gozumun onunde butun anilar. beraber o mizikayi calmaya calistigimiz gunler. Aliyorum mizikayi. dudagima goturmeye cesaret edemiyorum, yaparsam onu opmus gibi olacagim bunu biliyorum.. Anilarla yasamak cok zor. cooooookkk..

muhtemelen ben seni çok sevdim sen bu kadar sevmişsin ki pes ediyosun hemen triplerine girer.. ama seni kaçırana kadar yaptıklarını bilmez bilsede görmezden gelir..
bence bu adam senin sevginden o kadar eminki bundan yüz alıyor ve bu kız beni bırakamaz eminliği var yoksa kimse bu kadar enayi olamaz.. karşıdakinin kaçacağını bilse böyle davranmaz el üstünde tutardı..

anzer biz olaylara takılıp hani arka planda bu tavrının nedenlerini çözümleyip ilerde ne gibi sorunlarla karşılaşırızın hesabını yapmıyoruz ya ondan bu kadar acı çekmemiz. sen yaptın mı dersen ben herşeyi göre göre, farkında olarak onunla devam ettim ki kendime yaptığım bu kötülüğü kimse bana yapamazdı sanırım, herneyse...

yazdıklarım seni lütfen incitmesin hepimiz acı çektik, taviz verdik boyumuzun da ölçüsünü aldık o farkındalıkla yazıyoruz; bu adam sana saygı duymuyor. ne demek "ben açmadım sen neden açıyorsun" biraz inceliği olan bir insan sevgilisine doğum gününde bu tavrı reva görür mü? facebookla kafayı yemiş seninki de aynı benimki gibi. bu adamlar için burası o kadar önemli ise muhtemelen önemli kılan şeyler de vardır, eş dostun gün içindeki aktivitelerini izlemek dışında... sana lütufta bulunurmuş gibi veriyor ya şifreyi, sen onun zaten sevgilisisin gönül eğlendirme amacıyla da birliktelik yaşamadık hiç birimiz belki ilerde eşi olacaksın o zamanda lütuf gibi mi sunacak sana kendi özel alanını? ki özel alan nedir, sevgililik, evlilik özel alanları ne kadar kaldırır ondan da emin değilim ( aksini düşünenler de var biliyorum ama benim şeffaflık anlayışım bu yönde) senin huzursuz olacağını bile bile bazı davranışlarını değiştirmiyor. seni bilerek isteyerek mutsuz ediyor. kendini hep haklı gören, özeleştiri yapamayan erkekler ise en tehlikelileri bence( benimki de öyleydi). sana ayrıl, irtibatı hemen kes diyemem, bunu söylemek kolay dışarıdan bana da söylediler ama kendimde o gücü bulamadım zamanında ama lütfen bari farkına var... ayrılık evet çok yakıcı ve zor ama sana değer vermeyen ya da o değeri hissettirmeyen biriyle olmak inan ki daha zor ve yıpratıcı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…