Buyrun...Terapi Grubumuz :))

evet biliyorum okudum yorumda yaptım..

Of özür dilerim kafa kalmadı tabi bende Ben senin konuyu hatırlamıyorum bir göz atayım bakayım neymiş problem...

Bu arada her şey bir yana sanırım yaşıtım biriyle daha mutlu olabilirim, üniversite bahçesinde görüyorum da yaşıt çiftleri el ele falan, biz bunları beraber yapamazdık, hep kendime mühim değil derdim, üniversite aşkını yaşamak zorunda değilsin, hala da değilim belki ama bu durumdan daha kolay olurdu! Daha mutlu olurdum. 20 yaşında bir erkeğin çocukça kaprislerini çekmek yaşını bilmediğim biri tarafından kandırılmaktan daha kolay olurdu!

Terapist yok mu bu terapi grubunda, herkesin canı sıkkın :))

Ben psikoloji okuyorum ama bilmem faydası olur mu :)

3 ve 4 ü bir an önce uygulamak istiyorum!!!

önemli değil..
yani tabiki dediklerinde haklısın.. bence yavaş yavaş içinde hallediyorsun bu meseleyi..

Haydaaa neler olmus böyle

valla
Cecenn
ne yalan söylyim ben olsam cevap yazmazdim,
gidiyor gününü gün ediyor baska kizlarla, onlardan tekmeyi yiyince sanami dönüyor,
hemde böyle sacma bir bahaneyle, sacma bir soruyla
cevap bile vermezdim..

sagopa üzülme,
seni sevmedigini acikca söyliyen bir adami sende sevme,
unut bundan sonra kendi yoluna bak

Sağol canım yorumun için inan dershaneden gelir gelmez burayı açtım sizin fikirleriniz önemli benim için
Mesaj atmamıştım bakalım ne diyeceksiniz diye etrafımda ki herkeste sizde dahil atma diyolar
Atmıcam inş kendimi tutarım bu konuda !

Atma bence canim, kendini önemli bisey sanmasinlar,
sonra padisahin ogluyum havalarina giriyorlar neredeyse,
sacma sapan bir soruyla gelmesin,
eger gercekten sevseydi bunlara basvurmazdi,
adam gibi "özledim, seviyorum" derdi

yok senmi ekledin beni facebookta,
allahim yarabbim yaaa

Evet ya çok saçma bir soru bende güldüm baya sinirlerim bozuldu sonrada
Gerçi yalan söylemez ya gerçekten bu tarz bir durum oldu benden şüphelendi
Yada bunu bana bahane olarak kullandı bilmiyorum açıkcası

Yahu kaç ay geçmiş hala onu takip ettiğimi düşünmesi zaten kendine olan aşırı sevgisinden geliyor bana değil
Aptal şey

Hepinize merhabalar hanımlar.
Tanıdık isimler görünce şöyle bi okuyum başlığı dedim de, sadece isimlerin değil hikayelerin de çok tanıdık olduğunu farkettim.
Bence asıl sorun şu ki; miadı dolmuş, can çekişen ilişkilere hayat öpücüğü sunuyoruz inatla.
Adamlar "beni bırak, kendini kurtar" diye hayrkırırken, yok diyoruz, illa senin sırtımdaki bıçağını hissedicem, ömrümün kayde değer bir bölümünü ayakların altına paspas edip zerre haketmediğini anladıktan sonra vazgeçicem bu sürüncemeden.

Çıkmaz yol tabelasını gördüğümüz halde inatla ilerlemeye çalıştığımız bir yol içindeyiz çoğumuz.
Kaza yapmadan da geri dönmeyi dşünmüyoruz sanırım.
Çoğunuz, çok kere "bu defa son, asla affetmem, o artık bitti benim için" gibi cümleler kurmuşsunuz.
Ama bitmediğini, gitmediğinizi en çok kendiniz biliyosunuz.
O yüzden değişen hiçbir şey olmuyo işte.
Biliyosunuz ki kurduğunuz bu cümleleri unutucaksınız.
Affetmem dediğiniz adamları zaten aslında hiç suçlamadınız.
Bunları söylüyorum, çünkü sevgiden, hele de şefkatten dünyamın merkezine oturttuğum adama ben de aynılarını yaptım.
Ne zaman ki gözümle gördüm onun benden çoktan vazgeçip de yerime başkalarını koyduğunu,
"Seni kaybedersem ölürüm" diyen adamın, bana kurduğu cümleleri başkasına kurduğunu,
Unuttuğunu,
İşte o zaman silip attım.
Çok canı yanıyo insanın.
Ben gitmelerin provasını onlarca kez yaptım, olduramadım.
Başkasının varlığını tahmin ettim, hayal ettim o anı, yine vazgeçemedim.
Ne zaman ki ciğerlerime kadar yandım, işte o zaman neyin ne olduğunu anladım.
Bu bi başarı değil tabi.
Ne kadar zavallıca hatta değil mi?
Sırf bu sebepten kendime olan öfkemi dibine kadar yaşamadan affedemiyorum kendimi.
Nefretimden besleniyorum sanki.
Koca bi evde yapayalnız günlerce bktım o fotoğraflara, her karesini kazıdım zihmime.
Tablo tıpatıp aynıydı.
Esas oğlan, mekan, söylenen sözler, bakışlar hatta.
Değişen tek şey resimdeki figüran hatun.
Mutfağa yemek yapmaya gidip dolabın kapağını açtığım,sonra yere çöküp hıçkıra hıçkıra ağladığımı bilirim.
Gözyaşımı silecek kimsecikleri bulamayınca, gözlerimi kndi ellerimle silip "üzülme bak, hepsi geçicek" diye kendi kendimi teselli ettiğimi.
Ağlıyo elbet insan, sindiremiyo ama neyin acısı geçmiyo ki bu hayatta?
Neye alışılmıyo ki?

Hayatımda tertemiz bi sayfa açtım şimdilerde.
Hatalarımdan dersler çıkardım.
Emeğimi, ilgimi çok daha faydalı şeylere yönelttim.
En çok da kendime.

Bi arkadaşımla konuşmuştum geçenlerde,
Bana şöyle bi örnek verdi.
Çok etkilendim.
"Diyelim uzun süre para biriktirip bi araba aldın
Sonra büyük bi kaza yaptın.
Arabayı almak için çok çalışmıştım diye üzülmeyeceksin.
Canım sağ diye sevineceksin.
Çalışır yine alırım diyeceksin.
Bu işler böyle."

Sizlere tavsiyem, tabelayı gördüyseniz, en az yarayı almak için geri dönün arkadaşlar, kazadan yara almayı beklemeyin.

Son düzenleme:
Sevdiğim ve aylar geçirdiğim adam evli çıktı. Daha acı bir hikayesi olan var mı?

Evet var,
2 seneni gecirdigin, cok büyük asik oldugun adamin, senden daha baska bir hayati daha oldugunu bilmek,
baskasiyla daha birlikte oldugunu bilmek,
ve sonunda ikinizide seviyordum demesiyle tekrar yikilmak,
askindan emin oldugun adam, bambaska biri cikiyor,
bu yüzden seni iyi anliyorum,
sadece 4 ayda bu adamin gercek yüzünü gördügün icin sevinmelisin.

ayrica herkesin acisi kendine büyük gelir, hepimiz ayni aciyi yasiyoruz/yasadik aslinda..

karagökce hosgeldin ozaman aramiza,
yazdiklarinin hepsi bana okadar tanidikki, bu topicteki her kiza tanidik oldugundan emin olabilirsin,
adam olmiyacak adamlari, adam etmeye calistik naifce :)
kaza yaptik ve sag ciktik o kazadan,
simdi yeni bir baslangic yapiyoruz

Sevdiğim ve aylar geçirdiğim adam evli çıktı. Daha acı bir hikayesi olan var mı?

konunu okudum ve çok üzüldüm, yaşadığın şoku tahmin edebiliyorum. ilk yazdığın mesajda tahmin etsem de insan sevdiğine konduramıyor, yalanlarını bile kendi içinde rasyonalize edip onu haklı görmeye ve saf sevgisini korumaya çalışıyor çok normal. yalanla başlayan bir ilişki maalesef asla sağlam bir zemine oturmuyor, evli çıkmasa idi bile o yalan yine de size ilerki zamanlarda daha büyük problemler yaşatacaktı. belki şimdiden bu gerçekle yüzleşmen ona dönmen ya da onu affetmenin yolunu tamamen kapadığı için şükretmelisin. hepimiz öyle acılar gördük ki tek tesellimiz "bu kadarı ile kurtulduk" oluyor sadece. bütün mesajları okuyamadım haliyle ama kendini suçlu hissettiğinden söz etmişsin. sakın bu yanılgıya düşme, sen bilerek evli bir adamla görüşmedim, o onun günahı, bir de onun günahını yüklenme. elbet çıkar acısı bir yerinden, hayat ona sonsuza dek gencecik kızları kandırabilme imkanı sunmaz.

-9 yil güzel giden bir iliskinin sonundan, dügüne 2 ay kala terkedilmek, hemde sebebsiz yere, hicbir aciklama yapmadan..

-Yada cok asik oldugun adam, sana her geldiginde gözyasi döken, dizlerine yatan adamin,
en sonunda sapik ruhlu birini ögrenmek..

Burda ne ararsan var, ve her hikaye kendine göre cok aci..

Estağfurullah kimsenin acısını küçümsemedim ben acı da duymuyorum zaten artık bunu öğrendikten sonra sadece insanlara olan güvenim yerle bir. Senin konunu hatırlıyorum ben. Allahtan kısa sürdü yine benim durumum. Nasıl atlattın peki canım?

Allah cok yardim etti, cok sükür rabbime,
ben zaten cok asiri duygusal olan bir insan degilim, kova burcuyum :) mantigim agir basiyor genel olarak.
tabiiki kolay olmadi,
ben onu (o istemedigi halde) terkettigimden 2 hafta sonra onun nisanlisiyla resimlerini görmek beni inanilmaz yikti,
güzel günleri düsünerek ayakta kaldim,
onu unutmaya calistim, kolay olmadi ama basardim, cok daha iyiyim allaha sükür

beni neden atladın hoş tanım yapayım dedim de kendi durumum için tek bir cümleye sığdıramadım ben de ben sahiden ne yaşadım:26: hala anlamlandıramıyorum şaka bir yana nasılsın, dünkü hüzün bulutu dağıldı mı benimki sanki çığ gibi büyüyor bekliyorum ki iyice dibe vurayım sonra yükselişe geçerim herhalde:44: ( duygularım karmakarışık fark ediliyordur)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…