- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #3.201
ayrıldıkbana sevmiyorum seni dedi ben napayım şimdi nerelere gideyim haketmedim bunları haketmedim
henüz dünyada yok, ama belki ganaxolqsea gezegeninde bir tane bulunabilir
not: böyle bir gezegen yoktur
evet biliyorum okudum yorumda yaptım..
Terapist yok mu bu terapi grubunda, herkesin canı sıkkın :))
kızlar bir yerde gördüm ve bayıldım:
Hint felsefesinin 4 kuralı
KURAL 1: “Karşına çıkan kişiler her kimse, doğru kişilerdir. Bunun anlamı şudur, hayatımızda kimse tesadüfen karşımıza çıkmaz. Karşımıza çıkan, etrafımızda olan herkesin bir nedeni vardır, ya bizi bir yere götürü
rler ya da bize bir şey öğretirler.”
KURAL 2: “Yaşanmış olan her ne ise, sadece yaşanabilecek olandır. Hiç bir şey, hem de hiç bir şey yaşadığımız şeyi değiştiremezdi. Yaşadığımızın içindeki en önemsiz saydığımız ayrıntıyı bile değiştiremeyiz. ‘Şöyle yapsaydım, böyle olacaktı’ gibi bir cümle yoktur. Hayır, ne yaşandıysa, yaşanması gereken, yaşanabilecek olandır, dersimizi alalım ve ilerleyelim diye. Her ne kadar zihnimiz ve egomuz bunu kabul etmek istemese de, hayatımızda karşılaştığımız her olay, mükemmeldir.”
KURAL 3: “İçinde başlangıç yapılan her an, doğru andır. Her şey doğru anda başlar, ne erken ne geç. Hayatımızda yeni bir şeyler olmasına hazırsak, o da başlamaya hazırdır.”
KURAL 4: “Bitmiş olan bir şey bitmiştir. Bu kadar basittir. Hayatımızda bir şey sona ererse, bu bizim gelişimimize hizmet eder. Bu yüzden serbest bırakmak, gitmesine izin vermek ve elde etmiş olduğun bu tecrübeyle ileriye doğru bakmak daha iyidir.”
Of özür dilerim kafa kalmadı tabi bendeBen senin konuyu hatırlamıyorum bir göz atayım bakayım neymiş problem...
Bu arada her şey bir yana sanırım yaşıtım biriyle daha mutlu olabilirim, üniversite bahçesinde görüyorum da yaşıt çiftleri el ele falan, biz bunları beraber yapamazdık, hep kendime mühim değil derdim, üniversite aşkını yaşamak zorunda değilsin, hala da değilim belki ama bu durumdan daha kolay olurdu! Daha mutlu olurdum. 20 yaşında bir erkeğin çocukça kaprislerini çekmek yaşını bilmediğim biri tarafından kandırılmaktan daha kolay olurdu!
Haydaaa neler olmus böyle
valla Cecenn
ne yalan söylyim ben olsam cevap yazmazdim,
gidiyor gününü gün ediyor baska kizlarla, onlardan tekmeyi yiyince sanami dönüyor,
hemde böyle sacma bir bahaneyle, sacma bir soruyla
cevap bile vermezdim..
Sağol canım yorumun için inan dershaneden gelir gelmez burayı açtım sizin fikirleriniz önemli benim için
Mesaj atmamıştım bakalım ne diyeceksiniz diye etrafımda ki herkeste sizde dahil atma diyolar
Atmıcam inş kendimi tutarım bu konuda !
Atma bence canim, kendini önemli bisey sanmasinlar,
sonra padisahin ogluyum havalarina giriyorlar neredeyse,
sacma sapan bir soruyla gelmesin,
eger gercekten sevseydi bunlara basvurmazdi,
adam gibi "özledim, seviyorum" derdi
yok senmi ekledin beni facebookta,
allahim yarabbim yaaa
Sevdiğim ve aylar geçirdiğim adam evli çıktı. Daha acı bir hikayesi olan var mı?
Sevdiğim ve aylar geçirdiğim adam evli çıktı. Daha acı bir hikayesi olan var mı?
Evet var,
2 seneni gecirdigin, cok büyük asik oldugun adamin, senden daha baska bir hayati daha oldugunu bilmek,
baskasiyla daha birlikte oldugunu bilmek,
ve sonunda ikinizide seviyordum demesiyle tekrar yikilmak,
askindan emin oldugun adam, bambaska biri cikiyor,
bu yüzden seni iyi anliyorum,
sadece 4 ayda bu adamin gercek yüzünü gördügün icin sevinmelisin.
ayrica herkesin acisi kendine büyük gelir, hepimiz ayni aciyi yasiyoruz/yasadik aslinda..
karagökce hosgeldin ozaman aramiza,
yazdiklarinin hepsi bana okadar tanidikki, bu topicteki her kiza tanidik oldugundan emin olabilirsin,
adam olmiyacak adamlari, adam etmeye calistik naifce :)
kaza yaptik ve sag ciktik o kazadan,
simdi yeni bir baslangic yapiyoruz
Estağfurullah kimsenin acısını küçümsemedim ben acı da duymuyorum zaten artık bunu öğrendikten sonra sadece insanlara olan güvenim yerle bir. Senin konunu hatırlıyorum ben. Allahtan kısa sürdü yine benim durumum. Nasıl atlattın peki canım?
-9 yil güzel giden bir iliskinin sonundan, dügüne 2 ay kala terkedilmek, hemde sebebsiz yere, hicbir aciklama yapmadan..
-Yada cok asik oldugun adam, sana her geldiginde gözyasi döken, dizlerine yatan adamin,
en sonunda sapik ruhlu birini ögrenmek..
Burda ne ararsan var, ve her hikaye kendine göre cok aci..
Sizlere tavsiyem, tabelayı gördüyseniz, en az yarayı almak için geri dönün arkadaşlar, kazadan yara almayı beklemeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?