Buyrun...Terapi Grubumuz :))

biliyor musun daha önceki kavgamızda dayanamadım gitmek istedim
hemen pes ediyorsun bu kadar işte senin sevgin dedi
aynı bu dediğin kelimelerle hemde

bu facebook meselesi haddinden fazla buyudu ve cok fazla sorun cikardi.
dogum gunune ozel biseymis gibi dusunme. sinirleriniz karsilikli gerilmis ve kavga etmissiniz.
umarim bundan sonra hayirlisi neyse o olur

aaaa niye öyle diyorsun canim, hatirlarsan daha önce bos mesaj atmisti,
busefer A yazmayi basardi yani sende cok sey bekliyorsun ama haaaaaaaa
dur yani anca yaziyor adam napsiinnnn
esolesekler

o gicik anilar bendede canlaniyor bazen,
suraya durmustu arabasiyla, surda oturmustuk amaaan,
onlarida düsünmemeye calisiyorum artik, insan zaten alisiyor bi süre sonra,
sonrada umursamiyorsun, ben hergün oturdugumuz parkin yanindan geciyorum, her allahin günü görmek zorundayim,
ilk günler inanirmisin otobüse binerken, nereye oturacagimi sasiriyordum,
sagamiydi solamiydi, görmiyim, otarafa oturmiyim saga oturmiyim diyordum,
park sagda kaliyordu diye,
sola oturuyordum
düsün yani
ama simid takmiyorum :)

canım o "herif" benimde hoşuma gitmiyor artık emin ol.. artık kapıma gelip yalvarsada affedemem onu.. gururum çok incindi.. bana hala diyorki abartma sana bişe olmadı ben rezil oldum

üzme kendini aglama sakin onun icin,
sana verdigi deger kadar deger ver ona,
aslinda böyle yapsak hayatimizda hic sorun kalmicak sanirim

fazla yüceltiyoruz sunlari

Ne bileyim..
bu kisiyle olan sorunumdan baska sorunum yok Allah ima sukurler olsun
ama yinede boyle kafamda durmak zorundami? aklima gelip beni uzmek zorunda mi?

kesinlikle öyle atlantis.. her yazdığına harine kadar katılıyorum.. ben bu adamı tanıyamıyorum artık.. şimdi olduğu halinin tam tersiydi.. yoksa ben yaklaşık 3 senemi göz göre göre heba etmezdim.. son zamanlarda böyle.. ben açıkçası düzelir diye umduğumdan böyle uzadı.. ama düzeleceğine baktıki ne yapsa anzer gitmiyor yanımda iyice herşeyi mahvetti, hatalar yaptı..
şimdi gözüm geçte olsa açıldı ama.. şu an biliyorumki bana geri dönecek pişmanım affet diyecek, ne istersen onu yapıcam yeter ki dön diyecek ama ben istemiyorum artık.. önceden olsa hayır ben onsuz yapamam beni seviyor özüre bile gerek yok derdim belki ama artık diyemiyorum.. o kimki beni üzdü hala daha da kendi yerine beni eleştiriyor diyorum..
dediklerine incinmedim canım çünkü benim iyiliğim için yazıyorsunuz hepiniz biliyorum :) teşekkür ederim :)

bu facebook meselesi haddinden fazla buyudu ve cok fazla sorun cikardi.
dogum gunune ozel biseymis gibi dusunme. sinirleriniz karsilikli gerilmis ve kavga etmissiniz.
umarim bundan sonra hayirlisi neyse o olur

amin.. diyorum ya ben hep "Allahım bu kişiyle hayırlısı neyse o olsun eğer birbirimiz için hayırlı değilsek bi şekilde bitsin ve ikimizde bu bitişte üzülmeyelim" diye dua ettim..
dünde şöyle dua demiştim içimden "Allahım dualarım karşılık buldu şükürler olsun.. demekki o kişiyle hayırlısı değilmişki sürekli sorunlar içindeyiz" :)
benim içim rahat sonuna kadar.. çok sabrettim emek verdim çünkü.. haksızsam özür dilemesinide bildim.. ama o beni taşıyamadı..

üzme kendini aglama sakin onun icin,
sana verdigi deger kadar deger ver ona,
aslinda böyle yapsak hayatimizda hic sorun kalmicak sanirim

fazla yüceltiyoruz sunlari

değeri kalmadı gözümde.. bugün şunu düşündüm birde, ben bu adamdan ve verdiği huzursuzluktan çok rahat kurtulurum ondan ayrılarak onun aramalarına cevap vermeyerek.. ama bu adamda birini mutlu etme potansiyeli yok ve eğer biriyle birikte olursa o kişiye gerçekten acıyorum..

ben geldimmm
iyi akşamlar kızlar.
karşılıkı da bitti dedik..
sonuçta yine ben suçlu çıktım her neyse varısn ben bir ilişkiyi becerememiş olayım ilerde acım dinsin onu sileyim içim acımasında hayırlısı ile isteğim bu..
ağladım iki saat kadar..
sonra benden hoşlanan biri var tr de dün açıldı.. O nu bilmiyordu..
amerikadan türkiyeyi aramak biraz maddiyat sıkıntısı yapıyor ama bi iki arkadaş var aglıyordum konuştuk ii geldi konusmak...
ben acımı yaşıcam kısmetse hayatıma birini istemiyorum bir süre dersime odaklanmak istiyorum kısmetse bir yıl kadar..
sonra yaşlarımı sildim yarın kocaman üç tane sınavım var
önce vazgeçmiştim sıfırı göze aldım sonra şimdi içim sızlıyor içim acıyor ama yine de dersime de calışacagım kısmetse...
yarın da EVET BAŞARDIM!!! çalıştım yaptım demek istiyorum..
bana dua eder misiniz....

süpersin :)
şimdiden sınavında başarılar Allah zihin açıklığı versin :)
insan bir yerden sonra öyle yoruluyorki kendini savunmaktan vazgeçip, "tamam ya sen haklısın,süpersin sen, ben haksızım" demek istiyor :)

sağol cnm benim evet kabul ben haksızım pesss aman gülelim ilerde biz de mutlu oallım lanet gelmeyesicelerin acısını dindiirp

kendimi değersiz gördüğüm güven hissetmediğim (kendime olan güvenim bile gölgelenmişti)
böyle olması daha çok acıtıyor insanın canını karşısındakini kaybetmekten çok dönüp bu yaşadıklarım için suöçluyorum mutsuz hissediyorum kendimi...
8,5ay önce rabbimin beni uyardığı o acı gerçeği öğrenip o an bırakınca kul köpek olana acımamalıymışım..
o ana hala kızıyorum.. değmezmiş ihanete yakın adı tam ihanet olmasa da onunda sadakatsizlik olarak kabul ettiği durumu unutmam sindirmeye çalışmam.. o an gerekirmişti yapmam gereken..
neyse güç oldu geç oldu şimdi de yine bende görünüyor yükler aglamalar düşünmeler emekler falan filann.. her neyse yine depresif takılmıcam bunları denedim bana göre degil en iyisi gülümsemek.. hem burda son günlerde mutluluk pek ugramıyormuş bizlere yazılamlardan okudum ben de mutluolarak güçlü olarak aranızda olmak için elimden geleni yapacagım kısmetse

şu şarkı bana ilaç şimdi fark ettim..
bana neşe katıyor böyle bir güçlü hissediyorum gülümsüyorum..
gülücük atıyorum vala tekim evde ama gülümsüyorum ekrana :)))

SILA==>> ACISA DA ÖLDÜRMEZ

acısa da öldürmez
cehenneme döndürmez
hayatını söndürmez
gideni de döndürmez artık

hobbaaaaaa o laa laaa laa:))

Son düzenleme:
Bir gün, bir çiftçinin eşeği kuyuya düşer.
Adam ne yapacağını düşünürken, hayvan saatlerce anırır.
En sonunda çiftçi, hayva
nın yaşlı olduğunu ve kuyunun da zaten
kapanması gerektiğini düşünür ve eşeği çıkartmaya değmeyeceğine karar
verir. Bütün komşularını yardıma çağırır. Her biri birer kürek alarak kuyuya toprak atmaya başlarlar. Eşek ne
olduğunu fark edince, önce daha beter bağırmaya başlar. Sonra, herkesin şaşkınlığına, sesini keser.
Birkaç kürek toprak daha attıktan sonra, çiftçi kuyuya bakar. Gözlerine inanamaz. Eşek, sırtına düşen her kürek toprakla müthiş bir şey yapmakta, toprağı aşağıya silkeleyerek yukarı çıkmasına basamak hazırlamaktadır.
Bir süre sonra, komşular toprak atmaya devam edince, herkesin şaşkınlığı altında eşek, kuyunun kenarından dışarı bir adım atıp, koşarak uzaklaşır!
Hayat üzerinize hep toprak atacaktır; her türlü pislik ile.
Kuyudan çıkmanın sırrı, bu pisliği silkeleyip bir adım yükselmektir.

Sıkıntılarımızın her biri bir adımdır. En derin kuyulardan bile yılmayarak, usanmayarak çıkabiliriz.
Silkelenin ve biraz daha yukarı çıkın.

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr mesaj geldi

Şimdi biraz olayı başından alayım hatırlarsanız daha önce facebookta isminin hemen yanına bir kız ismi yazmış demiştim
Ah şu facebook
Bu bile beni çok üzmüştü Neyse burayı geçelim
Dün baktım kızın ismini silmiş. Anlamsızca sevindim ama o kızcağıza üzüldüm gerçekten
İçimden dedim ki bu gece ya sadece bu gece sende beni düşün ben geleyim aklına diye saçmaladım

Gece 1.30 da Faceden ekleyen senmisin diye mesaj atmış. Tabi ekleme falan yok ortada

Biz ayrılalı 5 ay olmuştu kızlar en son konuşmamızda 3 ay falan işte
Ay mutlu oldum ne bilim
Biliyorum çok anlamsız ve burada kalacak belki mesajı ama olsun istediğim çoğu şey gerçek oluyor ve ben buna çok şaşırıyorum

Şu kadar basit bir meseleyi bile uzun uzun anlattım ama yok yok biliyorum siz beni anlıyorsunuz

Siz olsanız cevap verirmiydiniz ? :44:

belli ki bahaneyle konu acmaya calisiyor. belki o kizdan ayrildi ve onu kiskandirmak veya onu unutmak icin, belki de sizi ozledigi icin geri donmek niyetinde. siz ne istiyorsunuz? tekrar onunla iletisim kurmak istiyorsaniz cevap yazin. Aksi halde bence onu yoksayin delirsin

Güzel fikir aslında yok saymak kulağa hoş geliyor ama aması var
Bir öğlen olsun beynim çalışmaya başlasın da o zaman düşünücem jerry

u topige ılk defa gırıorum cok guzel cok hos aşk bazen ole guzeldırkı ınsanın ıcı cosar paylasmak ıster bazende ıcını kanatır yurek yurege sıgmaz dolar tasar ınsan yıne paylasmak ıster.diger turlu deli eder insanı:)içindeyken eğer deli bi aşksa yıllarda gecse o nese o eglence o guzellık hep aynıdır yıpratıoruz derız bazen aslında yok yıpranmaz ama yalnıslıkla bı dısına cıkıldıgında dönülmez yollara girildiğinde bitmiş demektir o zaman ama ölüm yoktur ucunda zamanla gecer gıder ıctekı o yara yerınde bı gecmıs kalır sankı bole onları baskası yasamıs gcmıs senın ıcın bı dızı olmus bazen gulersın bazen ii yaptım dersin içinde ne bi cosku kalırne bi acı hoop kapanır gider,herkes ıcın süreç farklı olabılır unutulsada unutulmasada o acı gıder tabı yaranın gecmesı ıcın zaman gerekır herkesın de soledıgı gıbı klasık sey ama dogru.ben gevezelik yaptım sanırım:S hepiniz için kalbi güzel olan herkes için dilerimki Allah mutlu kusursuz aşklar nasip etsin gönlünüzdeki sizlerin olsun ayrılık acısı cekenler varsa Allah daha iilerini cıkarsın karsınıza

kızlar bir yerde gördüm ve bayıldım:

Hint felsefesinin 4 kuralı

KURAL 1: “Karşına çıkan kişiler her kimse, doğru kişilerdir. Bunun anlamı şudur, hayatımızda kimse tesadüfen karşımıza çıkmaz. Karşımıza çıkan, etrafımızda olan herkesin bir nedeni vardır, ya bizi bir yere götürü
rler ya da bize bir şey öğretirler.”

KURAL 2: “Yaşanmış olan her ne ise, sadece yaşanabilecek olandır. Hiç bir şey, hem de hiç bir şey yaşadığımız şeyi değiştiremezdi. Yaşadığımızın içindeki en önemsiz saydığımız ayrıntıyı bile değiştiremeyiz. ‘Şöyle yapsaydım, böyle olacaktı’ gibi bir cümle yoktur. Hayır, ne yaşandıysa, yaşanması gereken, yaşanabilecek olandır, dersimizi alalım ve ilerleyelim diye. Her ne kadar zihnimiz ve egomuz bunu kabul etmek istemese de, hayatımızda karşılaştığımız her olay, mükemmeldir.”

KURAL 3: “İçinde başlangıç yapılan her an, doğru andır. Her şey doğru anda başlar, ne erken ne geç. Hayatımızda yeni bir şeyler olmasına hazırsak, o da başlamaya hazırdır.”

KURAL 4: “Bitmiş olan bir şey bitmiştir. Bu kadar basittir. Hayatımızda bir şey sona ererse, bu bizim gelişimimize hizmet eder. Bu yüzden serbest bırakmak, gitmesine izin vermek ve elde etmiş olduğun bu tecrübeyle ileriye doğru bakmak daha iyidir.”

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…