- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
- 773
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #3.181
muhtemelen ben seni çok sevdim sen bu kadar sevmişsin ki pes ediyosun hemen triplerine girer.. ama seni kaçırana kadar yaptıklarını bilmez bilsede görmezden gelir..
bence bu adam senin sevginden o kadar eminki bundan yüz alıyor ve bu kız beni bırakamaz eminliği var yoksa kimse bu kadar enayi olamaz.. karşıdakinin kaçacağını bilse böyle davranmaz el üstünde tutardı..
bu yaptığı affedilir gibi değil.. üstelik doğum günümde ağlattı beni ha birde kendini haklı görüyor baksana.. o dediği kulağımdan gitmiyor nasıl bi sinirle nefretle söyledi.. yazıklar olsun diyorum sadece sanki kanlı bıçaklı düşmanız..
ben de efkarlıyım, evde oturup kurmak bir dert de insan açılırım diye dışarı çıkınca ve gittiği her semtte hatırları ile yüzleşince, o hatırlar da silik değil bilakis capcanlı karşında durunca insan ne yapacağını bilmez bir hale geliyor. misal bir cafeye giriyoruz, aaa bu masada onunla oturmuştuk. keşke kentin her köşesinde anılar biriktirmeseydim
bir şey yok canım. en son "A" dedi işte mesajla. olan o kadarbazen bu karanlıktan hiç çıkamayacakmışım gibi geliyor, belki de mevsimin üzerimizdeki etkisidir
canım o "herif" benimde hoşuma gitmiyor artık emin ol.. artık kapıma gelip yalvarsada affedemem onu.. gururum çok incindi.. bana hala diyorki abartma sana bişe olmadı ben rezil oldum
anzer biz olaylara takılıp hani arka planda bu tavrının nedenlerini çözümleyip ilerde ne gibi sorunlarla karşılaşırızın hesabını yapmıyoruz ya ondan bu kadar acı çekmemiz. sen yaptın mı dersen ben herşeyi göre göre, farkında olarak onunla devam ettim ki kendime yaptığım bu kötülüğü kimse bana yapamazdı sanırım, herneyse...
yazdıklarım seni lütfen incitmesin hepimiz acı çektik, taviz verdik boyumuzun da ölçüsünü aldık o farkındalıkla yazıyoruz; bu adam sana saygı duymuyor. ne demek "ben açmadım sen neden açıyorsun" biraz inceliği olan bir insan sevgilisine doğum gününde bu tavrı reva görür mü? facebookla kafayı yemiş seninki de aynı benimki gibi. bu adamlar için burası o kadar önemli ise muhtemelen önemli kılan şeyler de vardır, eş dostun gün içindeki aktivitelerini izlemek dışında... sana lütufta bulunurmuş gibi veriyor ya şifreyi, sen onun zaten sevgilisisin gönül eğlendirme amacıyla da birliktelik yaşamadık hiç birimiz belki ilerde eşi olacaksın o zamanda lütuf gibi mi sunacak sana kendi özel alanını? ki özel alan nedir, sevgililik, evlilik özel alanları ne kadar kaldırır ondan da emin değilim ( aksini düşünenler de var biliyorum ama benim şeffaflık anlayışım bu yönde) senin huzursuz olacağını bile bile bazı davranışlarını değiştirmiyor. seni bilerek isteyerek mutsuz ediyor. kendini hep haklı gören, özeleştiri yapamayan erkekler ise en tehlikelileri bence( benimki de öyleydi). sana ayrıl, irtibatı hemen kes diyemem, bunu söylemek kolay dışarıdan bana da söylediler ama kendimde o gücü bulamadım zamanında ama lütfen bari farkına var... ayrılık evet çok yakıcı ve zor ama sana değer vermeyen ya da o değeri hissettirmeyen biriyle olmak inan ki daha zor ve yıpratıcı.
biliyor musun daha önceki kavgamızda dayanamadım gitmek istedim
hemen pes ediyorsun bu kadar işte senin sevgin dedi
aynı bu dediğin kelimelerle hemde
bu facebook meselesi haddinden fazla buyudu ve cok fazla sorun cikardi.
dogum gunune ozel biseymis gibi dusunme. sinirleriniz karsilikli gerilmis ve kavga etmissiniz.
umarim bundan sonra hayirlisi neyse o olur
üzme kendini aglama sakin onun icin,
sana verdigi deger kadar deger ver ona,
aslinda böyle yapsak hayatimizda hic sorun kalmicak sanirim
fazla yüceltiyoruz sunlari
ben geldimmm
iyi akşamlar kızlar.
karşılıkı da bitti dedik..
sonuçta yine ben suçlu çıktım her neyse varısn ben bir ilişkiyi becerememiş olayım ilerde acım dinsin onu sileyim içim acımasında hayırlısı ile isteğim bu..
ağladım iki saat kadar..
sonra benden hoşlanan biri var tr de dün açıldı.. O nu bilmiyordu..
amerikadan türkiyeyi aramak biraz maddiyat sıkıntısı yapıyor ama bi iki arkadaş var aglıyordum konuştuk ii geldi konusmak...
ben acımı yaşıcam kısmetse hayatıma birini istemiyorum bir süre dersime odaklanmak istiyorum kısmetse bir yıl kadar..
sonra yaşlarımı sildim yarın kocaman üç tane sınavım var
önce vazgeçmiştim sıfırı göze aldım sonra şimdi içim sızlıyor içim acıyor ama yine de dersime de calışacagım kısmetse...
yarın da EVET BAŞARDIM!!! çalıştım yaptım demek istiyorum..
bana dua eder misiniz....
süpersin :)
şimdiden sınavında başarılar Allah zihin açıklığı versin :)
insan bir yerden sonra öyle yoruluyorki kendini savunmaktan vazgeçip, "tamam ya sen haklısın,süpersin sen, ben haksızım" demek istiyor :)
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr mesaj geldi
Şimdi biraz olayı başından alayım hatırlarsanız daha önce facebookta isminin hemen yanına bir kız ismi yazmış demiştim
Ah şu facebook
Bu bile beni çok üzmüştü Neyse burayı geçelim
Dün baktım kızın ismini silmiş. Anlamsızca sevindim ama o kızcağıza üzüldüm gerçekten
İçimden dedim ki bu gece ya sadece bu gece sende beni düşün ben geleyim aklına diye saçmaladım
Gece 1.30 da Faceden ekleyen senmisin diye mesaj atmış. Tabi ekleme falan yok ortada
Biz ayrılalı 5 ay olmuştu kızlar en son konuşmamızda 3 ay falan işte
Ay mutlu oldum ne bilim
Biliyorum çok anlamsız ve burada kalacak belki mesajı ama olsun istediğim çoğu şey gerçek oluyor ve ben buna çok şaşırıyorum
Şu kadar basit bir meseleyi bile uzun uzun anlattım ama yok yok biliyorum siz beni anlıyorsunuz
Siz olsanız cevap verirmiydiniz ? :44:
belli ki bahaneyle konu acmaya calisiyor. belki o kizdan ayrildi ve onu kiskandirmak veya onu unutmak icin, belki de sizi ozledigi icin geri donmek niyetinde. siz ne istiyorsunuz? tekrar onunla iletisim kurmak istiyorsaniz cevap yazin. Aksi halde bence onu yoksayin delirsin
ayrıldıkbana sevmiyorum seni dedi ben napayım şimdi nerelere gideyim haketmedim bunları haketmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?