- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
Ve bu arada kizlar burda hepimiz ayni acilari paylasiyoruz. Hic birimiz bir digerimize laf sokma, onu kirma derdinde degil ben bundan eminim. Belki sinirlerimiz bozuk, zaten kafamiz rahat olmadigi icin burdayiz o yuzden birbirimizi yanlis anlamalarimiz olabiliyor. Ayni seyi bende dun bir baskasiyla yasadim. Bir kac sorumu hesap soruyormusum gibi anladi fakat tek amacim olayi ogrenmekti. Lutfen kimse kimseye gonul koymasin. Herkesin acisini yasama ve hafifletme, kaybedilen birseye alisma sekli farklidir. Sana iyi gelen yontem, bir baskasina da iyi gelecek diye kaide yok. Sen aglarsin, ben dua ederim, bir digeri meditasyon yontemiyle unutmaya calisir, herkesin yolu yontemi farkli ama ne yapiyorsan kendini sana iyi hissettirdigi surece dogru yapiyorsun demektir. Anlayisli olalim, birbirimizin sozlerine alinmayalim. Burda omuz omuzayiz hepimiz, birbirimizden guc aliyoruz. Kimse alinganlik yapmasin.
Sevgiyle kalin
HERKES GERİ DÖNSÜN LÜTFEN!! BURASI HEPİMİZİN TOPİĞİ! gereksiz küslükler olmasın çocuk değiliz, yanlış anlamalar olabilir, herkes birbirini sevmek zorunda da değil, burda sıkıntılarımızı paylaşıyoruz tek teselli olduğumuz yer burası lütfen GİTMEK YOK!
merhaba kızlar,gruba beni de kabul eder misinizsize sorum şu: aynı işyerinde olduğunuz,ayrıldığnız sevgilinizi nasıl unutursunuz,nasıl başedersiniz bu acıyla onu sürekli görerek, aynı ofiste nasıl ayakta durursunuz. tavsiyelerinize çok ihtiyacım var şu an. 1,5 sene birlikteliğimiz oldu,başlarda işyeri tarafından yıpratılmaya çalıştık çok sağlam durdu o.işimizi kaybediyorduk nerdeyse ama çekti çıkardı bizi kötülüklerin içinden. sonra kendi içimizde çatışmalar başladı. çokk uzun uzun anlatamıycam ama milyar kere ayrılıp barıştık. her seferinnde birşey olmamış gibi başlıyorduk.bu ayrılıklarda benim çok fevri ve öfkeli olmamın çok büyük bi rolü vardı. en son ayrılığımız uzun sürdü, 1 ay kadar,bayağı bi süre konuşmadık aramadık birbirimizi. ama aynı ofiste olduğumuz için bana çok zor oluyor.geçen hafta tekrar denemeye karar verdik ama araya giren mesafeyi toparlayamadığımızı gördük ve dün kesin olarak ayrıldık. yardımınıza bu noktada ihtiyacım var işte. aynı ofiste nasıl başarırımmm
Of of.....
Herkese tavisye edicem bir sure var İnşirah suresiiçten gelerek ve inanarak okuyun rahatlayın
Bugün nasil da güclenmistim nasil iyidim simdi yine basladi bi kalp sancisi özledim galiba bogazima hickiriklar tikandi Allahim yardim et aklim yine onda ne beter bir dertmis umut etmiyordum simdi yine bi his var icimde aciyo canim yaniyo gelmiyo aramiyo göz gore göre beni icinden söküp atiyo Allahim sen büyüksün bana yardim et rabbim
evet canım yıpranıyorum zaten ama güçlü olmak istiyorum. aynı işyerinde başedebilirsem eğer kendime inancım güvenim daha da artacak.bununla da başettim diyebileceğim.kalk duşa gir kendini bırakma dedim kendime. duşumu yapıp geldim yarın sabah da kuaföre gidip işe öyle gidicem. özgüvenim tam başlıycam. ama gün yarılanıp da onla aynı ofis içersinde geçen saatler canımı yakmaya başladığında ızdırap başlıcak. taa içerden bile tel.inin çaldığını duyup,birgün bir sevgilisi olursa ben bunu aynı ofiste öğrenirsem nasıl kaldırırım diye endişeler içimi yiyip bitirecek. bu arada biz face.den birbirimizi sileli 2 ay oldu. barıştığımızda bile tekrar eklemedik birbirimizi. ortak arkadaşımız da yok face.de şu an. sadece halası bende ekli ama ben de facemi dondurdum gerek yoktu ama yine de dondurdum. bu da iletişimi kesmek için iyi bir yol gibi görünüyor bana. arkadaş kalalım istiyor ama ben istemedim. aynı yerde yüzyüze baktığımız için meraba meraba olur dedim.fazla rahat ben onu arkadaş gibi göremem ama o bana arkadaş kalıp iletişimi kesmemeyi öneriyor
bunu karamsarlık olarak algılamayın.. sadece anı yaşayın.. şuan seviyorsanız sevin.. terk edilirim kaybederim korkusu olmasın.. hep geleceği kontrol altında tutmak istedik.. hep bize verilen sevgiyi artırmak istedik.. bence hep anı kaçırdık.. ben 4 sene boyunca ilişkimde gelecek kaygısı yaşadım.. nasıl evleneceğiz nasıl yuva kuracağiz e işi yok bu çocuğun.. ben böyle düşündükçe ne o işe girdi ne ben huzura erdim. 4 sene gelecek için düşünsel anlamda inşaat yaptım kendi çapimda elimde patladı.. ya bırak iştee.. otur anı yaşa.. tadını çıkar.. içinde hissettiği aşkın kıymetini bil.. şiirler yaz ona.. şarkılar söyle gözlerine bakarak... bırak gelsin hayat bildiği gibi.. belki gene ayrılacaktık ama ohh be çok da güzel çatır çatır tadını çıkardım aşkın diyecektim.. bundan sonra beklentisiz gümbür gümbür sevmek istiyorum.. onurlu bi aşk.. ama hesapsız kitapsız.. bazen haddimizi aşiyoruz böyle müdahale ederek hayatlarımıza.. bir günde değişiyor herşey.. bir gün önce kollarında olduğum adam 1 gün sonra el oldu... olacağina gene variyor istersen parçala sen kendini.. o halde ne diye parçalayalım.. hayatın tadını çıkarmak dururken.. gamsız tasasız olmak dururken..
Bugün nasil da güclenmistim nasil iyidim simdi yine basladi bi kalp sancisi özledim galiba bogazima hickiriklar tikandi Allahim yardim et aklim yine onda ne beter bir dertmis umut etmiyordum simdi yine bi his var icimde aciyo canim yaniyo gelmiyo aramiyo göz gore göre beni icinden söküp atiyo Allahim sen büyüksün bana yardim et rabbim
Herkese tavisye edicem bir sure var İnşirah suresiiçten gelerek ve inanarak okuyun rahatlayın
canıım o dediğin şey bende her sabah her gece her an oluyo biliyo musun..içimi bi bıçak sürekli oyuyo sanki ama uzaklaştırmaya çalışıyorum aklımdan.. düşünme nolur düşündükçe kötü oluyo insan
selam kızlarrr
ya size bişe dicem ama gülmeyin sanırım erkek kardeşim benim enerjimi düşürüyor.. ya ondan hep negatif şeyler alıyorum.. ve aynı evde yaşadığımızdan bu beni çok etkiliyor..
Hayrola İnşAllah :26:
canım benim hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz ama düşünerek kendimizi yıpratıyoruz işte adamlar bizsiz gayet güzel hayatlarına bakarken biz niye değmeyecek insanlar için kendimizi mahvediyoruz ki. kader kısmet işte ne yapalım kendimizi üzmeden yıpratmadan atlatmaya bakıcaz artık yaşanması gereken şeylermiş demekki yaşıyoruz işte üzme kendini hiç bişey senden benden değeli değilFONT=Arial Black .!.:morvent,[/FONT] ben de aynı dediğin gibi oluyorum. sabah ilk uyandığımda mutsuz kalkıyorum. onun hayatımdaki yokluğunu çok hissediyorum ve boşluğa düşüyorum. gece uyumadan önce de yine onu düşünüyorum elimde olmadan. sabır allahım[/COLOR][/SIZE][/FONT]
bu sorun bendede var malesef
Kizlaar selam :)
umudunuzu kaybetmeyin sakin,
size tek diyebilecegim sey, inaninki GERCEKTENNN BAKINNN geciyor !!!
Hepsi geciyor, acilar geciyor, acimiyor artik bir süre sonra,
hatta gülebiliyorsunuz bazi durumlara
evet hala aklima yasananlar gelince gözümün önüne sinir oluyorum, üzülüyorum
ama gececek,
yavas yavas gectigini hissediyorum, bende tamamen iyilesmedim henüz,
cok azaldi ama arada bi gözlerim doluyor
ama buda gececek biliyorummmm
Kizkardesim bi cd yapmisti, babamin arabasi icin
her arabada biyere giderken
bu sarkiya denk geldigi zaman
sürekli gözlerim doluyor,
aglamakli halde eslik ediyorum sarkiya
offffffffffff
Ferhat Göçer - Yanına Kalmaz (2011) Yepyeni Parça - YouTube
Yalniz bir sehir, hasret bir kahir yanarsin sende..
Birgün gelir yüregin acir, kanarsin sende..
Tuttugun eller yakar senide,
gittigin yerler yutar senide..
Kendine kalir birgün benide anlarsin sende..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?