Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Bu konuda size katılıyorum kızlar burası hepimizin topiği kimse küsmesin lütfen yanlış anlaşılmalar olabiilir
Fazla takılmayın bunlara

Aynı işyerinde çok zor seni anlıyorum
Uzakta olan insanlar bile bunu başaramamışken yanı başında olması çok daha kötü
Ama anladığım kadarıyla sende benim gibisin
Diğer yorumlarınıda okudum
Yani belirli zamanlarda kötü hissediyosun kendini geceleri özellikle ve içinden bir şey yapmak gelmiyor
Aynı durumlar bende de mevcut ama yapılıcak bişey yok gibi
Neden dersen içimizde bir boşluk var ve ister istemez buna kapılıyoruz bazen
Çözümü bulursan banada söyle

Herkese tavisye edicem bir sure var İnşirah suresiiçten gelerek ve inanarak okuyun rahatlayın

Bugün nasil da güclenmistim nasil iyidim simdi yine basladi bi kalp sancisi özledim galiba bogazima hickiriklar tikandi Allahim yardim et aklim yine onda ne beter bir dertmis umut etmiyordum simdi yine bi his var icimde aciyo canim yaniyo gelmiyo aramiyo göz gore göre beni icinden söküp atiyo Allahim sen büyüksün bana yardim et rabbim

canıım o dediğin şey bende her sabah her gece her an oluyo biliyo musun..içimi bi bıçak sürekli oyuyo sanki ama uzaklaştırmaya çalışıyorum aklımdan.. düşünme nolur düşündükçe kötü oluyo insan

en iyisini demişsin.aynı yerde yüzyüze bakıyosunuz, hiç konuşmasanız tabi olmaz. ama merhabadan öteye de geçmemeli bu iletişim. çünkü hala duyguların çok yoğunmuş. çile valla, başka bişey değil

Milyonlarca kez beğenmek istiyorummm

Canım üzme kendini herşey olacağına varır
Sen kendini ne kadar üzsende bu sana bir fayda sağlamayacak
Gün geçtikçe insan daha kötü oluyor aslında bu bir gerçek
Çünkü arar döner diye beklediklerimiz dönmüyor
Sonra zaman geçiyor aradan dönsede bişey ifade etmiyor inan bana
Zaman geçtikçe bir burukluk oluyor ama sonrasında rahatlıyorsun
Sabret sabretmeden başaramazsın çünkü

Herkese tavisye edicem bir sure var İnşirah suresiiçten gelerek ve inanarak okuyun rahatlayın

sen yazınca google dan arattım bir siteden açtım bu surenin faydalarını öğrenmek için ve o siteyi açar açmaz sure bir hoca (ya da hafız bilmiyorum) tarafından okunmaya başlandı ve ben öylece kalakaldım.. gözlerim doldu..

hırçınmenekşe ben sana ne yazdım bugün? ara ara ataklar olacak panik yapma dedim. bu iyilik halleri başta çok geçici oluyor. umutsuzluğa düşme. zamanla azalacak acın.

morvent, ben de aynı dediğin gibi oluyorum. sabah ilk uyandığımda mutsuz kalkıyorum. onun hayatımdaki yokluğunu çok hissediyorum ve boşluğa düşüyorum. gece uyumadan önce de yine onu düşünüyorum elimde olmadan. sabır allahım

selam kızlarrr
ya size bişe dicem ama gülmeyin sanırım erkek kardeşim benim enerjimi düşürüyor.. ya ondan hep negatif şeyler alıyorum.. ve aynı evde yaşadığımızdan bu beni çok etkiliyor..

bu sorun bendede var malesef

Kizlaar selam :)
umudunuzu kaybetmeyin sakin,
size tek diyebilecegim sey, inaninki GERCEKTENNN BAKINNN geciyor !!!
Hepsi geciyor, acilar geciyor, acimiyor artik bir süre sonra,
hatta gülebiliyorsunuz bazi durumlara
evet hala aklima yasananlar gelince gözümün önüne sinir oluyorum, üzülüyorum
ama gececek,
yavas yavas gectigini hissediyorum, bende tamamen iyilesmedim henüz,
cok azaldi ama arada bi gözlerim doluyor
ama buda gececek biliyorummmm

Kizkardesim bi cd yapmisti, babamin arabasi icin
her arabada biyere giderken
bu sarkiya denk geldigi zaman
sürekli gözlerim doluyor,
aglamakli halde eslik ediyorum sarkiya
offffffffffff

Ferhat Göçer - Yanına Kalmaz (2011) Yepyeni Parça - YouTube

Yalniz bir sehir, hasret bir kahir yanarsin sende..
Birgün gelir yüregin acir, kanarsin sende..

Tuttugun eller yakar senide,
gittigin yerler yutar senide..
Kendine kalir birgün benide anlarsin sende..

canım benim hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz ama düşünerek kendimizi yıpratıyoruz işte adamlar bizsiz gayet güzel hayatlarına bakarken biz niye değmeyecek insanlar için kendimizi mahvediyoruz ki. kader kısmet işte ne yapalım kendimizi üzmeden yıpratmadan atlatmaya bakıcaz artık yaşanması gereken şeylermiş demekki yaşıyoruz işte üzme kendini hiç bişey senden benden değeli değil

hadi ya valla o eve gelince odama kapanmak i gidene kadar da çıkmamak istiyorum.. nerdeyse akşam yemeklerini o eve gelmeden yiyip odama çekilicem.. ama ebeveyn etkisi var tabii yapamıyorum..

Harikaaaaa:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…