- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
Ne olsun cecenncim:/
Eskiler, yapılanlar, yaşananlar gözümün önüne geliyor.
Unutabilsem artık diyorum.Tam 1 yıl 9 aydır ayrıyız ama iletişimimiz kopmuyor( tabi artık kopardım)
Öyle işte dertlendim
sen yazınca google dan arattım bir siteden açtım bu surenin faydalarını öğrenmek için ve o siteyi açar açmaz sure bir hoca (ya da hafız bilmiyorum) tarafından okunmaya başlandı ve ben öylece kalakaldım.. gözlerim doldu..
hadi yavalla o eve gelince odama kapanmak i gidene kadar da çıkmamak istiyorum.. nerdeyse akşam yemeklerini o eve gelmeden yiyip odama çekilicem.. ama ebeveyn etkisi var tabii yapamıyorum..
Harikaaaaa:26::26:
kızlar ben yokluğunu hiç aramıyorum ama gelsede hayır demem
Canım neden kopmadı iletişim ?
Böyle olunca daha zor oluyor işte
Bazen kendimi bırakasım geliyor aynı senin gibi
Yapamıyorum unutamıyorum diyesim geliyor
Ama kedimizi toparlamaktan başka çaremiz yok
Çünkü kimse bize yardım edemez...
Herşey bizde başlıyor sadece zaman ve sabır
Kizkardesim bi cd yapmisti, babamin arabasi icin
her arabada biyere giderken
bu sarkiya denk geldigi zaman
sürekli gözlerim doluyor,
aglamakli halde eslik ediyorum sarkiya
offffffffffff
Ferhat Göçer - Yanına Kalmaz (2011) Yepyeni Parça - YouTube
Yalniz bir sehir, hasret bir kahir yanarsin sende..
Birgün gelir yüregin acir, kanarsin sende..
Tuttugun eller yakar senide,
gittigin yerler yutar senide..
Kendine kalir birgün benide anlarsin sende..
sevgili topic sakinleri ya beni niye aranıza almıyonuz kii
ölsem dinlemem. kesinlikle kimseye de bu süreçte duygusal parça önermiyorum, sen dahil. çünkü ben dinleyince boğulacak gibi oluyorum ve onunla iletişim kurmak için dayanılmaz bir istek duyuyorum.asla dinlemiyorum o yüzden.
ppuuff gidiyom tamam iyi akşamlar size sizin olsun topiciniz
Askerdeydi aradı filan.
Sonra ben salaklık ettim mesaj attım.
Yaşadığı yerde yüzyüze geldik.
Sonra yine konuştuk bir arahavadan sudan.
Ve en sonunda iyi dileklerle veda ettim sevdiğimi söyledim hoşçakal dedim.
Geçenlerde pat mesaj atmış vedama rağmen: napıyosun demiş gecenin köründe.. Cevap vermedim
terapiden kastetdiğiniz nedir acaba?
hani profesyonel yardım mı veriliyor yoksa herkes kendi çapında birer psikiyatr mı?
ya da şu mu?
iyi bir dinleyici grubu mu bu?
merhaba kızlar,gruba beni de kabul eder misinizsize sorum şu: aynı işyerinde olduğunuz,ayrıldığnız sevgilinizi nasıl unutursunuz,nasıl başedersiniz bu acıyla onu sürekli görerek, aynı ofiste nasıl ayakta durursunuz. tavsiyelerinize çok ihtiyacım var şu an. 1,5 sene birlikteliğimiz oldu,başlarda işyeri tarafından yıpratılmaya çalıştık çok sağlam durdu o.işimizi kaybediyorduk nerdeyse ama çekti çıkardı bizi kötülüklerin içinden. sonra kendi içimizde çatışmalar başladı. çokk uzun uzun anlatamıycam ama milyar kere ayrılıp barıştık. her seferinnde birşey olmamış gibi başlıyorduk.bu ayrılıklarda benim çok fevri ve öfkeli olmamın çok büyük bi rolü vardı. en son ayrılığımız uzun sürdü, 1 ay kadar,bayağı bi süre konuşmadık aramadık birbirimizi. ama aynı ofiste olduğumuz için bana çok zor oluyor.geçen hafta tekrar denemeye karar verdik ama araya giren mesafeyi toparlayamadığımızı gördük ve dün kesin olarak ayrıldık. yardımınıza bu noktada ihtiyacım var işte. aynı ofiste nasıl başarırımmm
terapiden kastetdiğiniz nedir acaba?
hani profesyonel yardım mı veriliyor yoksa herkes kendi çapında birer psikiyatr mı?
ya da şu mu?
iyi bir dinleyici grubu mu bu?
morvent arkadaşım.. burada çoğumuz dertliyiz lütfen gereksiz triplere girmeyelim canım benim
sanirim hicbiri :)
hepimiz ask acisi cekenleriz,
aldatildik kandirildik, terkedildik yada ayrilmak zorunda kaldik
ve bu süreci beraber atlatiyoruz
hepimiz birbirimizin acindan anliyoruz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?