Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Canim sizide düsündüm ama bende cümlelere sigdiramadim, zaten iki cümleyle anlatmak cok zor biliyorsun,
bir iki misalle geceyim dedim :)
sükür canim hüzün bulutu gecti gibi cok sükür,
sende kendini oyala, sakin geriye düsme,
unutma onlar icin tek damla gözyasina bile degmez, mikrop herifler gününü gün ediyor, biz niye etmiyelim,
kendine bunu hergün söyle, ve kendini toparla,
bizim icin en cok biz degerliyiz

Ah yavrularım ya kıyamam :)
Rabbe teslim olmak lazım herşeyden evvel aslında.
Biz hep önceliği başka varlıklara veriyoruz, putlaştırıyoruz onları.
Sonra kendi yarattığımı putları kendi ellerimizle parçalamak zorunda kalıyoruz.
Derler ya, insan en sevdikleriyle imtihan olur diye.
Sevgi sıralamasında hatalar yapıyoruz esasında.

Geçen bi kitapta okuyup altını çizmiştim.
Diyor ki yazar;
"Yağmurun fazlasının sel olduğunu bilmeyecek ne var? Işığın fazlasının görmeye engel olduğunu... Sevginin fazlasına bak, Tanrılaştırıyor insanı. Sonra insan olduğunu fark ediyor bir gün, hata yaptı çünkü Tanrısı."

Bi yerde titreyip kendine gelebilmeli insan.
"Bununla atlattım şükür." diyip enerjisini, sevgisini hakeden makamlara sunabilmeli.
Burdan bi arkadaşla konuştuğumuzda benim durumum için şöyle bi cümle kurmuştu.
"Ona verdiğiniz şansın onda birini sizi bugünlere getiren, bu işi nasip eden Allaha verseniz, ona döndüğünüz yüzünüzün tek uzvu olan dilinizle dudağınızla O'na seslenseniz ihya eder sizi, düğümlerinizi açar, bakın ibaretlerinizi, imanınızı bilmeden ne kadar kesin konuşuyorum, neden, Budist bir rahip bile umursamazlığını, aymazlığını, saymazlığını bu denli açıkça ifade eden bir adama hala beslediğiniz duygular kadar bağlı değildir kendi inandığı şeye"

Hoşbuldum Hürrem Sultan, birlikte hoşluklar bulalım

Son düzenleme:

Maşallah ne kadar güzel yazmışsın çok hoşuma gitti
Kaydedip tekrar tekrar okumalı bu yazıyı

Sevdiğim ve aylar geçirdiğim adam evli çıktı. Daha acı bir hikayesi olan var mı?

Çok zor bir durum Allah bol bol sabır versin kızlar sizlere
Benim hikayem en basitiymiş sanırım :44: :26:

ay kiyamam noldu yaaa :26:

ya yem vermeyi unutmuşum 2-3 saat önce bi baktım suyun yüzünde yan dönmüş öldü sandım tıklattım kaba baktım canlı ama hareketsiz kalıyor bi süre sonra yem vermediğimi hatırlayıp yem verdim yedi onları sonra biraz daha hareketlendi.. ama kuyruğu hareketsiz yüzüyor bir süre sonra yine yan dönüp suyun yüzüne çıkıyor

Allah yardımcın olsun canım. Evet, evet hatırladım konunu hatta yorum da yazmış olmam lazım sizden çok nişanlısına acıdım diye... Bu kadar zor olmamalı unutmak böylesine nefret ederken. Ben hiçbir acı hissetmiyorum şu an. Sadece Allah biliyor ya ondan çok vicdan azabı çekiyorum evindeki kadın için.

Allahından bulsun diyorum sadece. Ondan vicdan denen bir parça kalmış ise. Hukuki işlerle uğraşmayayım değil mi kızlar? Bir an aklıma geldi de. Çok sağ ol desteğin için. Yazdığınız şeyler önemli benim için gerçekten çünkü rezil olmamak için kimseye anlatamam bunları...

bir iki daha yem ver bari canlansin balik ac kalmis
kiz ne hassas hayvanmis onlar, hemen ölüyor filan,
ben pek anlamamda canim hayvanlardan

bir iki daha yem ver bari canlansin balik ac kalmis
kiz ne hassas hayvanmis onlar, hemen ölüyor filan,
ben pek anlamamda canim hayvanlardan

baya verdim canım ya kardeşim daha fazla veripte bu seferde çatlatma hayvanı diyor.. ama gözümün önünde bi yüzmeye çalışıyor olmuyor yine deniyor en son pes ediyor yan yatıyor

Ben onu hala seviyorum..
hic birsey degismesin.. yalnizca 1-2 saat beraber kalalim.. hic konusmadan sarmas dolas bir film seyredelim. Gonlum dinlensin. Sonra yine bitsin? olmaz mi?

yazdıklarınız o kadar doğru ki, aslında hepimiz bu hakikatin farkındayız. putlaştırıyoruz onları, kendimizden daha fazla değer verirken kendi değerimizi unutuyoruz o sevginin altında ezildikçe. sevmek elbette çok güzel, yaşama tutunmak, yalnızlığın pençesinden kurtulup huzur bulabilmek için yeryüzünde daha anlamlı bir duygu olduğunu sanmıyorum ama bizim hatamız ilişkinin içinde de çoğu kez fark etsek de aynı derinlikte sevilmediğimizi yine de bırakıp gidememek. ama ne kadar kendimizi kandırıp göz ardı etsek de bu gerçeği bir gün yüzleşmek zorunda kalıyoruz. sonu baştan belli bu hikayeler için neden bu kadar sarsılıyor, şaşırıyor ve acı çekiyoruz o halde... insan olmanın, o aczin bir uzantısı sanırım bu hisler de. bir de yalanlar varsa, kandırılmışsak, inandığımız ne varsa hepsi elimizden alınmışsa daha çok yanıyor canımız, umudumuzu yitiriyoruz, bir kişinin yaptıklarını tüm insanlara mal edip güvenimizi kaybediyoruz, insanlığa dair. oysa o sonsuz güce teslim olsak, bilsek ki her karanlığın ardından bize yepyeni yollar, aydınlıklar sunacak sadece akışa bırakırız kendimizi. aceleciyiz sanırım, sabırsızız. sabırsızlığımızın bedelini de acı çekerek ödüyoruz...

hukuki işler derken tam olarak neyi kastediyorsun? bence sen bir an önce bu adamdan kendini sıyır, daha fazla ne yalanlarını dinle ne de ona kendini savunabilme hazzını yaşat. muhtemelen arayacak, belki gelecek, evliliğindeki mutsuzluğunu anlatıp vicdanına oynayacak. herkes mi aynıdır bilmiyorum ama kimin başına yaşadığına benzer olay gelse karşı tarafın savunması da hep aynı oluyor. böyle birşey yaşamadım ama çevremde yaşayanlar vardı, tepkiler hep aynı, kurulan cümleler, yalanlar...

Ben onu hala seviyorum..
hic birsey degismesin.. yalnizca 1-2 saat beraber kalalim.. hic konusmadan sarmas dolas bir film seyredelim. Gonlum dinlensin. Sonra yine bitsin? olmaz mi?

ben de dünden beri aynılarını söylüyorum kendime, gelse diyorum sarılsak, gezsek, gülsek eğlensek yine, saatlerce telefonda konuşsak, sabah onun sesiyle uyansam vs.

sonra da yine korkuları olsa, beni suçlasa, yeniden terk edip gitse, kafası karışsa, ben daha büyük acılar çeksem bu kez, artık bu ayrılığa dayanamaz mutlaka gelir diye bekledikçe onun gününü gün ettiğini görsem, bir kez daha hiçbir kıymetim olmadığını anlayıp yıkılsam aşılmayacak hiçbir sorun olmadığı halde beni hayatından çıkarabilmiş bir insana özlem duymak ne acı hak etmediğini bile bile...

Belki de onlari degilde kendimizi ozluyoruzdur. onlarla gecirdigimiz zamanlardaki o mutlu hallerimizi.. ben sevgili sifatini tasiyamam onun icin bunun farkindayim. ozellikle onun aklinda onlarca soru varken ve esasli bir durus sergilemiyorken onun sevgilisi olmak beni yalnizca mutsuz eder. istedigim sadece ozlem gidermek.. sadece bir kac saatligine. sonra yine ayri hayatlarimiza geri donelim.. belki de ayri bile olsak, kalbinin hala bende oldugunu falan bilmek istiyorumdur ne bileyim..
icimde garip duygular var.. kafamda hic bir suphe, soru isareti hic birsey kalmadi. eskisinden daha hafif yukum. geriye kalan sadece ozlem..

Kızlar merkür retro başladı. Merkür geri hareketinde iletişimde aksamalar, teknolojik aletlerin bozulması, randevuların gecikmesi, kişilerin yanlış anlama sebebiyle gerginliği, zihnin tam olarak odaklanamaması vs gibi durumlara yol açar. Başka olarak ise karşısına eskiden kalan kişileri aniden çıkarır. Eski aşkların canlanması söz konusudur. Yeni kişiler çıksa da bu kişiler retro bittiğinde kaybolacaktır. 28 Kasıma kadar yeni işlere vs başlamayın. İmza vs atmayın elektronik eşya vs sorunlu olabilir, pahalıya almış olabilirsiniz. Rutin işlerinizi devam ettirin bu dönemde.

Kızlar, ben de beni asla bırakmayacağını söyleyen, benim aşkımdan ölüp biten adam tarafından hiçbir açıklama yapılmadan terk edildim. Aramızda tartışma, soğukluk falan hiçbir şey yoktu. 1 gün önce gece 12'de aramıştı, tel sessizdeydi duymamışım ertesi gün aradığımda cevap vermedi. Sonra 1 hafta boyunca ara ara aradım, mesajlar çektim hiçbirine cevap alamadım. 2 haftadır bir şey yapmıyorum. Hatta son mesajımda "Bitirmek istiyorsan hiç olmazsa mesaj atıp söyle" yazmıştım buna bile cevap alamadım.. Ki ayrılmak istese benim üzerine düşmeyeceğimi, üzüntüden ölsem bile onu bir daha aramayacağımı çok iyi bilen biriydi. Ve bu kişi evlilik vaatleriyle peşime düşmüş, 5 senedir tanıdığım bir insan. Ailece de tanışıyoruz ve her fırsatta ilişkimizi aileme anlatmamı istiyordu.

İnanın en kötüsü size ciddi vaatlerde bulunan biri tarafından hiçbir açıklama yapılmadan terk edilmek. Küfredip ayrılsa bile daha iyiydi ama o beni korkunç bir belirsizliğin içinde bıraktı. Açıkçası kendimi hayvan yerine konulmuş gibi hissediyorum. Hiç suçum yokken gururum ayaklar altına alındı ve buna rağmen suçu kendimde arıyorum hala. Etrafımdakilere anlatmaktan yoruldum, onlar da dinlemekten bıktı. Neden diye düşünmekten kafayı yiyeceğim. Üstelik ayrı şehirlerdeyiz, karşısına çıkma imkanım da yok. 3 haftadır gözyaşlarım dinmek bilmiyor, bütün gün aklımda ondan başka hiçbir şey yok. Sokakta ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.
Ben bu haldeyken o nasıl vicdanı sızlamadan, beni hiç aklına getirmeden hayatına devam ediyor bilmiyorum. Ya hafızasını yitirdi ya da melek yüzlü bir şeytanın yalanlarına inanmışım bunca zamandır. Bu insan 1 ay önce omzuma yatıp beni çok sevdiğini söyleyen, evlenince nerede yaşayacağımızın muhabbetini yapan biri düşünün... Daha önce de ayrılıklarım oldu ama bu ayrılığın acısı hiç geçmeyecek gibi geliyor.

Bir gün bir öğretmen öğrencilerine mutlu olmakla ilgili bir ders veriyormuş. "Şimdi gözlerinizi kapatın, kendinizi en mutlu olacağınız yerde, şekilde hayal edin" demiş. Öğrenci denileni yapmış ve kendini bir kuş olarak hayal etmiş. Mutluluk içinde göklerde uçarken birden aşağıda bir avcının olduğunu farketmiş. Avcı ona ateş etmek üzereymiş. Öğrenci korku içinde sıçrayarak gözlerini açmış. Bunu gören öğretmen yanına yaklaşıp ne olduğunu sormuş. Öğrenci de "ben kendimi bir kuş olarak hayal etmiştim, mutlu mesut uçuyordum, birden aşağıda bir avcı bana nişan aldı, tam vurmak üzereydi ki sıçrayarak uyandım, gözlerimi açtım" demiş. Öğretmen de "yavrum, hayal senin hayalim, düş senin düşün, bu avcının orada ne işi var?" demiş. "Sen istemezsen nasıl girsin bu avcı senin hayaline, düşüne?"

İnternetten sipariş verdim bizim burada ki kitapcılarda tükenmiş
Eğer beğenirsem size tavsiye edicem ama yukarda ki olay zaten kitabı beğenicem sinyallerini verdi bana

bende dün gece ilk sevgilimi gördüm rüyamda.. facede arkadaşlarımda değil normalde ama rüyamda bana face sohbetten sitem mesajı atıyordu..

Son düzenleme:

ondan hic haber aldin mi? yani baskalari onunla ilgili birsey soyledimi? Belki basina bi is gelmistir?? eskiden benimde basima boyle bisey basima gelmisti. konustugum biri bi anda arayip sormayi kesmisti, mesajlara cevapta gelmiyordu. yok olmustu ortaliktan. sonra ailesini aradim dayanamayip 4-5 gun sonra falan. meger kavga etmis hapse girmis salak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…