- 26 Temmuz 2012
- 1.467
- 887
- 123
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
şu olumlama olayına giricem de nasıl nerden başlıycam kendi olumlamamızı kendimiz mi oluşturuyoruz
enerjimin düşmeye başladığını hissediyorummmmm
daha saat 11. şimdiden düşmeye başladıysa vay haline
canlaar günaydıın napıyonuz düşen enerjinizi yükseltmeye geldiim :)
günaydınn:114:
zeynepi göremiyorum kaç gündür merak etmeye başladım
canlaar günaydıın napıyonuz düşen enerjinizi yükseltmeye geldiim :)
şimdiden düştü yerlerde nerdeyse, hani nerde güç nerde inanç teli bile çantamdan çıkarmıyorum tel ya da msj beklemiyim diyeeee
merhaba kızlar,gruba beni de kabul eder misinizsize sorum şu: aynı işyerinde olduğunuz,ayrıldığnız sevgilinizi nasıl unutursunuz,nasıl başedersiniz bu acıyla onu sürekli görerek, aynı ofiste nasıl ayakta durursunuz. tavsiyelerinize çok ihtiyacım var şu an. 1,5 sene birlikteliğimiz oldu,başlarda işyeri tarafından yıpratılmaya çalıştık çok sağlam durdu o.işimizi kaybediyorduk nerdeyse ama çekti çıkardı bizi kötülüklerin içinden. sonra kendi içimizde çatışmalar başladı. çokk uzun uzun anlatamıycam ama milyar kere ayrılıp barıştık. her seferinnde birşey olmamış gibi başlıyorduk.bu ayrılıklarda benim çok fevri ve öfkeli olmamın çok büyük bi rolü vardı. en son ayrılığımız uzun sürdü, 1 ay kadar,bayağı bi süre konuşmadık aramadık birbirimizi. ama aynı ofiste olduğumuz için bana çok zor oluyor.geçen hafta tekrar denemeye karar verdik ama araya giren mesafeyi toparlayamadığımızı gördük ve dün kesin olarak ayrıldık. yardımınıza bu noktada ihtiyacım var işte. aynı ofiste nasıl başarırımmm
morvent ayrılık sebemizi senin için alıntıladım cnm
tamam canım okudum. ne desem bilemedim şimdi sana karşı tutumu nasıl peki seni görüyormu yoksa önemsemiyor mu
bana karşı tutumu iletişimi kesmek istemiyor.arkadaş kalalım istiyor.ama ben kalamıycağımı söyledim. ne kadar az iletişim o kadar iyi dedim. sonuçta birbirimizden yardım da mı istemiycez gerektiğinde dedi. bende eski sevgiliye gelene kadar yardım isteyecek kimse mi kalmadı sanki dedim ki bence öyle yani.en son geçen hafta tekrar deneyelim dedik ama çok soğuk ve ilgisizdi.arıyor soruyordu ama sıcaklığını hissedemiyordum. konuştum böyle böyle hissediyorum dedim evet doğru dedi.hiçbişi yaşanmamış gibi arkadaş olunur mu yahuuu ne saçma
hımm anladım canım sewgisi bitmiş demekki ama aklı sıra seni de üzmek istemiyor sanırım arkadaş kalmak iyi bi fikir değil bence hergün acı çeker kız şnsan aynı işyernde konuşmamakta olmaz merhaba merhaba olsun sadece. üzme kendini madem sıcaklığını hissedemiyosun birlikte olsanızda yürümez artık biliyorum o durumu ben. kendini yıpratmamaya bak nolur. bi şekilde hayırlısı böyleymiş demekki sabret canım benim
evet işyerinde yüzyüze bakıyoruz sadece mrb mrb olur bundan sonra dedim.o ömür boyu bizim iletişimde kalacağımızı düşünüyor. ömür boyu kopmaz bu bağ dedi bana. bende kesinlikle arkadaşlık teklifini reddettim.evet anca sevgisi biten bir insan normal arkadaş olarak görebilir. acı da olsa yüzleşmem gerek sanırım bununla.1,5 senedir her anımız beraber geçti 7/24 beraber olamasak da tel mesj her dakika iletişimdeydik.kendisi de söyledi bir zamansonra yoksunluk başlıyor dedi. sanırım alışkanlık olduk birbirimizde. nasıl alışacağım bu boşluğa bilmiyorum.
canım benim kabul etmek zorundayız bunu aynı durumu bende yaşıyorum benim 4 yıllık ilişkim bitti ama kabul etmem gerek ki bitti nihayetinde seneye evlenecektik sözde ama bittiaileler falan herkes birbirine alışmışken. kabul etmek çok zor günlerdir içim yanıyo ama bitti işte
sizin niye bitti canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?