- Konu Sahibi elifzeynep2012
- #3.521
öyle canım hiç dert yokmuş gibi birde bu çıktı sevmiyorum mutsuzum diyip gitti![]()
canım ağlama lütfen.. bizi haketmeyenlerin ardından ağladığımız yeter..
ya anlamıyorum adam çabalasa ama yinede olmasa, ayrılık tek çıkış olarak görünse anlicam bu kadar üzülmemizi gözyaşı dökmemizi.. çıkar yol olmadığından, çaresiz olduğumuzdan ağlıyoruz diyecem.. ama yok gereksiz, ipsiz sapsız cesaretsiz adamlar için üzülmemize kızıyorum artık.. bizler çok değerliyiz en güzel aşkları en mutlu ilişkileri hakediyoruz böyle bizleri sürekli aşağılamaya çalışan, bize değer vermeyen adamlara akıttığımız tek damla gözyaşına bile acıyorum şu saatten sonra.. onu düşündüğümde kafamı dağıtacak şeyler yapıcam müzik açıcam, dansedicem, bağıra çağıra şarkı söylicem ama onu düşünmicem, onun için ağlamicam bundan sonra..
dün dedim ya komedi izleyeyim keyfim yerine gelsin dedim orda da evlenme teklifi etti adam ağladım diye.. orda ağlama sebebim şuydu:" "neden ben bunları yaşayamadım?" ama bundan sonra öyle sahne geldiğinde şunu düşünücem:"bu adam bana bunu bile yaşatamadı.." ve beni haketmediği gerçeğini bir kere daha kanıtlamış olmanın verdiği huzurla istem dışı bir gülümseme beliricek yüzümde belkide :)