- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #3.621
Çok şekersin.Benimde bi tane var gözlerinin içine bakıyorum bir şeyler hissetsin diye hiç bir şey tık yok.Kankasıyla konusuyormuş gibi.Hoşlandığını nasıl çözecem acaba.Gerçi yarın akşam yemeği yiyicez.Ama ben yine umutsuzum.
Aslında bi süre cidden umursamamıştım aklıma da çok gelmiyordu ama dün öyle evleneceği haberi ulaşınca tabi ilk reaksiyon verdim. Ama çok şükür önceki gibi değilim. Yani daha hafif atlattım bi de adetime 1 2 gün kaldı gecikmezse ondan sanırım normalde de o konu olmasa da ağlama modunda hassas bir ruh halindeydim. Bir adet olaydım rahatlardım az :)) Gene rahatım çok şükür arkadaşlar ya önce ki ruh hallerime göre. Allah hayırlı olanı nasip etsin inşallah hepimiz için.
özel günlerde bende psikopat gibi oluyorum bi sinirli bi duygusal bi neşeli.. kendimden şüphe ediyorum bazen
Siz yine özel günlerde ben her gün öyleyim
Deliye her gün bayram misali
Canım ben izmirdenim.HayırdırKızlar, İzmirden var mı aranızda :80:
[/B][/COLOR]Gececek, seninde acikcasi biraz daha iradeli olmani isterdim,
hala sana dönerse kabul edeceksin diye düsünmekteyim biraz,
numarani degistirirsen senin icin daha iyi olur,
karsi tarafin adam gibi adam olmadigini, ve sana hayri dokunmiyacagini zaten biliyoruz..
aaaa izmirli misin:) ben deeKızlar, İzmirden var mı aranızda :80:
hergün mü
ama bu ruh halinde oda kabul edilebilir canım ya, deliliğe vurmazsak atlatamayız bu zor günleri..
Canım ben izmirdenim.Hayırdır
aaaa izmirli misin:) ben dee
Benim doğuştanÇatlağım azıcık ben
Hem de atlatmak için en iyi yol. Kendinle dalga geçebilmek, yaşadıklarınla, insanlarla...
evet sana katılıyorum..
benimki daha kötü bir durum bitti mi bitmedi mi belli değil.. şu saatten sonra pekte umut yok gerçi ama pazar günü belli olacak herşey.. o gün gelsin istiyorum hemen..
kendi kendime triplere girdim
herkes mutlu mesut, ben yalnizim
Kim herkes mutlu? Hani nerede o herkes? Ben mutsuzum valla
Disarda gordum oglanla kiz el ele tutusmus guluse guluse yuruyordu
Ah ah.. yalnizligima mi uzuluyorum, onu mu ozluyorum, kafayi mi yedim anlamadim ki :105:
Bence pazar gününden sonra bitse bile çok rahatlayacaksın, sen elinden gelen her şeyi yaptığına inanıyor musun? İnanıyorsan sorun yok. Bitse de sadece acı çekersin bir süre. En azından pişmanlığın olmaz.
Ben mutsuzsam dünya karanlık onlar da siyah beyaz, kafamı çevirip geçiyorum
Bir gün ben de yürüyeceğim ya ben de yürüyeceğim, aklıma soktun şimdi
Kordonda el ele yürüyüşlerimiz geldi aklıma :95:
Seni bilmem de ben kafayı yedim geçen düğün fotoğrafı gördüm fotoğrafçıda, damadı ona benzettim, geri gittim baktım kel bir adam, nesini benzettim o fırça saçlı mendeburun bilmiyorum ki... :95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?