Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Bugün daha güneşliydi daha güzeldi İzmir, uzun zaman sonra yalnızdım ama özgürdüm, tatlı geldi ilk defa yaşananlardan sonra bu yalnızlık :107:

Kendime bakmaya başladım yeniden, hatta saçlarımı boyatmayı düşünüyorum :115:

Yarın yeni bir gün olacak, daha umutlu, daha yalansız, daha güzel...

Aslında bi süre cidden umursamamıştım aklıma da çok gelmiyordu ama dün öyle evleneceği haberi ulaşınca tabi ilk reaksiyon verdim. Ama çok şükür önceki gibi değilim. Yani daha hafif atlattım bi de adetime 1 2 gün kaldı gecikmezse ondan sanırım normalde de o konu olmasa da ağlama modunda hassas bir ruh halindeydim. Bir adet olaydım rahatlardım az :)) Gene rahatım çok şükür arkadaşlar ya önce ki ruh hallerime göre. Allah hayırlı olanı nasip etsin inşallah hepimiz için.

teşekkür ederim :)
zamanla anlarsın birşeyler olaak mı olmayacak mı.. baktın umut yok sende zamanını boşa harcama..

Son düzenleme:

özel günlerde bende psikopat gibi oluyorum bi sinirli bi duygusal bi neşeli.. kendimden şüphe ediyorum bazen

degistirecegim canim..
iradesizlik yaptim evet alismisim hemen unutuyorum olanlari
ciktisini aldim bugun atttim cnataya asacagim odamin duvarina
telefonu da aileme soylicem yeni bir tel ve hat aliyorum icinde diye..
zaten face falan yok o tur seylerkapali goremez..
evet adam gibi adam degil bana da hayri yok..
bu duurm daha kolay gececek o yuzden..
geriye sadece aliskanligim kalacak o kadar..
arkadaslarimla gezmeme karisirdi oh gezicem de hafta sonuna simdiden olan yaptik ins bir aksilik cikmazsa

hergün mü
ama bu ruh halinde oda kabul edilebilir canım ya, deliliğe vurmazsak atlatamayız bu zor günleri..

Benim doğuştan Çatlağım azıcık ben

Hem de atlatmak için en iyi yol. Kendinle dalga geçebilmek, yaşadıklarınla, insanlarla...

Canım ben izmirdenim.Hayırdır

Muhabbet olsun diye sordum, merak ettim Neresinden?

aaaa izmirli misin:) ben dee

Tamam senin neden bu kadar maşallahlık olduğun açığa çıktı İzmirli sayılırım

Benim doğuştan Çatlağım azıcık ben

Hem de atlatmak için en iyi yol. Kendinle dalga geçebilmek, yaşadıklarınla, insanlarla...

evet sana katılıyorum..
benimki daha kötü bir durum bitti mi bitmedi mi belli değil.. şu saatten sonra pekte umut yok gerçi ama pazar günü belli olacak herşey.. o gün gelsin istiyorum hemen..

evet sana katılıyorum..
benimki daha kötü bir durum bitti mi bitmedi mi belli değil.. şu saatten sonra pekte umut yok gerçi ama pazar günü belli olacak herşey.. o gün gelsin istiyorum hemen..

Bence pazar gününden sonra bitse bile çok rahatlayacaksın, sen elinden gelen her şeyi yaptığına inanıyor musun? İnanıyorsan sorun yok. Bitse de sadece acı çekersin bir süre. En azından pişmanlığın olmaz.

kendi kendime triplere girdim

herkes mutlu mesut, ben yalnizim

Kim herkes mutlu? Hani nerede o herkes? Ben mutsuzum valla

Disarda gordum oglanla kiz el ele tutusmus guluse guluse yuruyordu
Ah ah.. yalnizligima mi uzuluyorum, onu mu ozluyorum, kafayi mi yedim anlamadim ki :105:

Ben mutsuzsam dünya karanlık onlar da siyah beyaz, kafamı çevirip geçiyorum

Bir gün ben de yürüyeceğim ya ben de yürüyeceğim, aklıma soktun şimdi

Kordonda el ele yürüyüşlerimiz geldi aklıma :95:

Seni bilmem de ben kafayı yedim geçen düğün fotoğrafı gördüm fotoğrafçıda, damadı ona benzettim, geri gittim baktım kel bir adam, nesini benzettim o fırça saçlı mendeburun bilmiyorum ki... :95:

Yaklaşık 3 gündür sürekli aynı şarkıyı sar başa dinliyorum.

Bu aralar gene ufaktan ufaktan yoklamaya geliyorlar.

artık çok geç bir ümit daha yok...

[video=youtube;ob5-rRmJnrs]http://www.youtube.com/watch?v=ob5-rRmJnrs[/video]

elimden gelenin fazlasını yaptım.. hatta bazı affedilmez şeyleri vardı keşke o zaman ayrılsaydım diyorum şimdi, o bana bi ilgiyi bile çok gördükçe..

Walla el ele yuruyuz, sevgi mevgi bunlara genel acidan bakiyordum ama kordonda el ele yuruyuslerimiz geldi aklima deyince, benimde aklima benim exle yuruyuslerim geldi elimi bi sn birakamayan adam benden nasil vazgecti ya, aptal heriffff!!!! pisman edicem onu gorucek gununuuuu (hirslandim)

:113:

kızlar banda bir hırs geldi ya..
diyorumki pazarı beklemesemde şimdi mi sorsam gelecek misin diye yanıma? eğer gelmiyorum derse o an bitiririm, kafamda rahat eder böylece.. ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…