- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #3.581
aynen.. kötülerini eleye eleye iyilerini de bulacaz kavun misali
kesinlikle can sıkana erkenden yol vereceksin ki, iyiyi bulmak da zaman kaybetmeyesin
Bunu şak diye yapabilen kızlara hayranım ben valla :) Öyle kestirip atamıyorum hemen, düzelir diyorum, bekliyorum falan falan uzatmalar yani. Ama hiç pişman olmadım şimdiye kadarki ayrılıklarımda, son ana kadar çabaladığım için :)
kesinlikle can sıkana erkenden yol vereceksin ki, iyiyi bulmak da zaman kaybetmeyesin
ben de eskiden yapamazdım da sıkı kazıklar yiyince, olgunlaşıyosun.. biraz da tahammülsüzleşiyosun
baktın yürümüyo, çekip gidiveriosun
ben de eskiden yapamazdım da sıkı kazıklar yiyince, olgunlaşıyosun.. biraz da tahammülsüzleşiyosun
baktın yürümüyo, çekip gidiveriosun
Bu son olaydan sonra bende olgunlastim, bende öyle oldum,
bir iki görüstügüm oldu yani görüsmek derken, onlar benden hoslandi begendi yada asik, bende öylesine görüstüm,
1 huyu uyusmadimi, yada tipimi hosuma gitmedi, biseymi oldu, kestirip ativeriyom,
tahammülüm yok artik pek
cabalamak istemiyorum kimse icin
bundan sonra benim icin cabalasinlar istiyorum
kızlar bugün onun doğum günü mesaj atayım mı
en son konuşmamızda senle ya da sensiz ben evlenicem karşımdakini mutlu ederim ben iyiy biriyim falan demişti
ayrılmak istiyorum dedi sonrasonra hayır istemiyorum dedi ama iş işten geçti
neyse ona mesaj atayım mı doğum günü için ne dersiniz
:26::26:
hayir sakin atma
bir de yüzsüz 14 kasımı unutma diyordu
atmıcam tamam canım
bugün fark ettim ki ( 3.5 ay sonra olması çok feci ama) anlamsız bir savaş veriyoruz aslında her şey çok basit, acabalarla zihni meşgul etmeye, yaşadığımız aşkı kutsayıp nedenlerle, nasıllarla zamanımızı tüketmeye gerek yok. seven bir insan ayrı durabilir mi? duramaz. onların yaptıklarına rağmen hala sevgimiz bitmediyse demek ki sevgi varsa ayrılık da mümkün olmuyor, o halde sevilmemişiz bizi sevmeyen insanlar için de artık üzülmeye gerek yok. bazen onları düşündükçe aramızda enerji akışı gerçekleşiyor gibi geliyor tabi bu bizim hayrımıza değil adamlara fiilen ulaşmasak da zihnimizde yer aldıklarından egoları da şişmeye devam ediyordur. önümüze bakma vakti geldi artık
bir insanın tek bir sebeple gidebileceğine inanıyorum... sevilmediğini anladığında... gitmek istemekten ziyade gitmeye mecburiyet gibi bir durum söz konusu ama biz buna rağmen hala buradayız, demek ki o bile kimi zaman yeterli olmuyor gidebilmek için...
atma! butun gun beklesin.. atma sakin. sonra bi ara seni ararsa piskin piskin gecmis dogum gunun kutlu olsun dersin. ohhhh catlasinda patlasinnnnnnnnnnnnn
kızlar benimki sürekli face den imalı paylaşımlar yapıyor ya benide seven bulunur sen beni çok ararsın gibisinden nette bi söz buldum bende onu paylaştım az önce facede:
"Hayatınızdan çıkardığınız biri size ''Benim gibisini bulamazsın'' derse ona şöyle diyin; -Amaç bu zaten..."
tomjerry cok uzun yaziyon yavrim yaaa, nasil okim ben simid bunuuuu
oleyy atymıcam
zaten dün dedi ki 14 kasımı unutma hediye bekliyor bababababaaaasüperzeka(!) sonra da diyorki senle de sensiz de mutlu olurum vicdanım rahat kendime güvenim tam iyi biriyim ben evlenirim mtulu ederim... (demeyeydi iyi idi cız etti içim ) :26: bari sensiz demese idi:d icim cız etmedi degilll:26::26: 14 kasımın önemi yok gibisinden konustum bozuldu en son da valla şimdi git evlen istersen ama icinde ben varım hala bu şekilde evlensen de mutlu olamazsın haberin ola dedim dogru diyorsun diyor mal yaaa
atmıcammesaj olalallalalala
yaşasınn kadın gücüü
zaman intikam zamanııkeşke unutma 14 kasımı demeseydi yaa o zaman daha güzel bir kapak olurdu sankiiiiii
Atlantisim sana kismen katiliyorum. Ama bazi konularda emin degilim.
1.si seven insan ayri kalabilir mi? belki kalamaz. Ama sevgi denilen oyle basit bisey mi? asla. Sevgi bir kac ayda veya emek vermeden gecirilmis mutlu bir kac seneyle elde edilebilecek birsey degildir. Bazen oyle anlar geliyorki hayatta senin en yakinin olan insanlardan bile soguyabiliyorsun. Aylarca gormesen oyle cok aramazsin. hani arasin napio ne edio diye sormak icin ama icin icini yemez onlarla beraber olmak icin. cogu iliski ortada kocaman bi sevgi oldugundan yuruyor degil. sevgi potansiyeli vardir. Mesela bi insani gorursun ve bilirsin ki o insani hayatinda istiyorsun ve onu tanidikca sevebilirsin. sevgi cok emek isteyen bisey. mesela benim eski sevgilim benden ayrilmayip benimle baska bi sehire gelseydi ve orda benimle bi hayat kurmayi deneseydi benim ona sevgim 5, 10 kati artardi. cunku iliskimiz icin kocaman bi emek vermis olurdu. ayni sekilde belki de ben onun icin burda kalsaydim onun sevgisi artacakti. bilinmez. ama sevgi gercekten emek isi. Ben oyle "sevmedi, sevse ayrilmazdi" demiyorum. Sevgi bu kadar basit degil. o korktu ondan ayrildi diyorum. yoksa ben elbette sevilecek bi insanim. Sende oylesin. Adamlar biseylerden korkuyo iste. kimi sorumluluk almaktan, kimi ozgurlugunu kaybetmekten, kimi hayatini degistirmekten.. vs vs.. tam olarak anlatabildim mi bilmiyorum. yazarak anlatmakta zorlaniyorum
diger taraftan biten iliskilerimizi dusunmek cok faydali. tabii dogru dusunursen. ornegin biten iliskinin hergun guzel anilarini dusunup, sonrada kavgalari ve ayrildiginiz ani dusunup agliyorsan zamanini harciyorsun demektir. iliskiler insanin kendisini tanimasinda bulunmaz bi aractir. aksine analiz edeceksin. bol bol.. butun hatalari, kendininkini. onunkini, bastan soru isaretlerini, seni neyin mutlu ettigini, bi iliskiden beklentilerini, nasil bi insanla mutlu olabilirdin, bu kisiyle neden olmadi vs vs bunlari dusunup kendini taniyacaksin, hayattaki iliskilere karsi durusunu ogreneceksin.. bence bunda kotu bisey yok.
Ha, surekli onlari dusunup aklimizda tutmak, arada bir ozlemek vs bunlar olmasa guzel olur elbette. Ama insaniz.. ozleriz. onlarda ozluyordur. Ama ozlem tek basina bir iliskiye baslamak ve devam ettirmek icin yetersiz. birseylerin bittigini kabul etmeli. ozlemeyi de kabul etmeli. ama bu ozlemin bitecegini ve hayatin onlarsizda guzel oldugunu da ayni sekilde kabul etmeli buna inanmali derim ben. :122:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?