- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #3.701
Yok zannetmem bagirmaz.
bulmus benim gibi kizi sussun tadini cikarsin
yemedik ya bi kerecik opucez
benim o zamana kadar fikrim 100 kere degisir ya belki yaparim diorum
Tabiki sürekli bi fikirler gelir aklımıza ya :)
Walla anzercim seninki daha yeni de benim 3.5 ay oluyo. skildim artik keder keder yetti be. Artik hur bi hatun gibi takiliyorum iste. oyle saf temiz ask falan beklemiyorum ondan. Yeni insanlara da acigim. sadece canim nasil isterse oyle davranmak istiyorum artik. ama yinede kendime araliga kadar sure bictim. ona karsi duygusal olmadigimdan emin olmam lazim. da benim ona sevgim bitmez cunku cikmadan once 1.5 senedir arkadastik. ve ben onu hep cok sevdim. aramizda hic bozulmadi. ayrilikta bile cok iyiydik. oyle iste amannn.
salla salla vur duvara!
Ben bugun cok kötüyüm,
niye böyleyimki anlamadim, ama herseyden umudu kesmek üzereyim
Ben bugun cok kötüyüm,
Baya olmuş senin. Sıkılman normal bu durumda. Ben bu konuşmayı yapınca rahatladım mesela. Sizde konuşmuştunuz en son an dediğin gibi arada kötü şeyler olmayınca tekrar tekrar dönme isteği oluyor. Ya da en azından bi buluşalım konuşalım düşman değiliz ya durumu oluyor. Bencede salla dertleri vur duvara :)
gorusemeyince gozume daha cekici gorunuyor pislik
karar verdim aralikta hala onu gormek istersem bi merhaba diyceemmm, bakalim napcak. sonrada goruselim derim. sonrada onu bi yerde skistirir operim hahahahahaa kendimi pislik sapik erkekler gibi hissettim. ama bu defa bunu bi kiz planliyo ahahauahauhaauahah
sevgililigini kim istiyor ki
bi kere sariliiiim yeter :115:
cildirdim
Neyden umudunu kesmek üzeresin canım?
hayirdir hurremcim? herseyden kastin nedir?
Ben bugun cok kötüyüm,
Ara ara öyle dönemler oluyor. Geçer hangi düşünce enerjini düşürüyorsa o düşünceyi değiştirmeye çalış. Bende bi kaç gündür kötüydüm sonra bir anda üzerimden kalktı birşey. Sanki içimde bir parça alındı. Hissetmiyorum şu an resmen, uyuştu gitti. İnşallah bu şekilde devam eder. Zaten mantıksız bir ruh haliydi. Akıl mantığa sığmaz değmeyecek etmeyecek biri için böyle günleri heder etmek.
2 gündür rüyamda görüyorum sürekli, kendime sinir oluyorum, onumu düsünüyorum süreklide rüyama giriyor diye,
bunuda etkisi var tabi morelimin bozuk olmasina,
ama sanki hic birini sevemicem, bütün erkeklerden igreniyorum,
cokmu zor ya sevilmek ve sevmek, cokmu zor erkeklerin dürüst olmasi?
Cokmu zor beni hicbiseyi düsünmeden sevmesi, gerekirse herkesi karsina almasi, dürüstce sevmek bukadar zormu?
Hayatim boyunca yanliz kalcam, ve yanliz ölcem düsüncesini kafama yerlestirmeye basladim,
nasil olcak henüz bilmiyorum, ama sanirim böyle olcak,
dedigim gibi umudumu yitiriyorum
Ben bugun cok kötüyüm,
tek kelimeyle afedersin ama esek bunlar benim karsima cikan okuz ayrica!! elbet dank eder o kafalarina bizsizlik umarim eder
oo olacak o daha cok pisman olacak
birak canim ne hali varsa gorsun
canım bana mesaj atmaması ve geri dönmemesi çok zoruma gitti.. sanki ben onun kırk yıllık düşmanıyım.. üstelik son konuşmamızda ayrılık sözü geçmedi bile..
bugün gezdim dolaştım sonra şuna bir oyun edeyim dedim ve mesaj attım "birisi özelden beni aradı senle ilgili kötü şeyler dedi" dedim.. bu hemen cevap yazdı "1.si senin numaran özele kapalı ikincisi aradığını duymamıştımben dün 3.sü kim neden böyle bişe yapsınki.." bende dedim "kimse yapmadı zaten uydurdum ve işede yaradı" dedim oda demişki "beni merak edip böyle bişe yaptıysan kötü haber tez duyulur bilirsin korkma" demiş salak.. bende dedim "aç teli bişe dicem" "konuşsak ne olacakki" dedi bende "bi aç" dedim.. içimdekileri söylemem lazımdı kızlar..
açtı "müsait misin" dedim "az bi vaktim var çıkıcam" dedi.. bende dedim "napmaya çalışıyosun sen" "asıl sen napmaya çalışıyosun" dedi bende "dünden beri hadi duymadın mesajıma neden cevap vermedin" dedim oda "noldu planların mı var benim yüzümden aksadı mı" dedi bende "ben sana adam gibi bir soru sordum gelecek misin diye ama sen sanki kırk yıllık düşmanmışız gibi ne aramama ne mesajıma karşılık verdin bi gelmicem ben yazsan ölür müydün parmakların mı kırılırdı" dedim buda "kaç gündür konuşmuyoruz biz? kaç gün geçti anca mı aklına geldi" demeye başladı bende "ben senle bunu konuşmak için aramadım benden o kadar mı nefret ediyosunda bi cevabı çok gördün" dedim oda "son konuşmamız kayıtlıysa bir bak istersen" dedi bende "kayıtlı olmasına gerek yok aklımda" dedim "iyi işte bende kavgadan bıktım demiştim beni dinlemedin sen" dedi bende dedim "o konuşmada bir konudan tartışırken sen birden bu deniz büyük bizi yutar gibi bişeler dedin bende hayatımda ilk kez sana katılıyorum dedim sende sustun ii geceler diyip faceten 1 saat çıkmadığın haldede yazmadın, doğru mu hepsi" dedim "öle oldu" dedi bende "son konuşmamızda ayrılık lafı geçmemişti ama görüyorumki hem ayrılmışız hemde gelmekten vazgeçmişsin benimse hiçbirinden haberim yok" dedim.. oda "evet" dedi.. bi süre sessizlik oldu bende "iyi o zaman öyleyse" dedim oda "bunları söylemek için mi aradın sen" dedi bende "evet iyi akşamlar" dedim kapattım..
aslında gel diye ısrar etmemi bekledi onun için arayıp duruyorum sandı ama yanıldı bu cevapları alıncada şaşırdı nerden saldıracağını bilemedi..
işte böyle kızlar en azından artık kafam rahat.. kafamda herşey net..
kızlar ben şimdi çok huzurluyum tamamen bitrdim onu istemiyorum acaba zaman geçtikce kötü olacakmıyım bende
haklisin esmerim,
beklentilerimizi aza indirmemiz gerekiyor, ama ben zaten cok bisey beklemiyorumki
neyse dedigin gibi faydali bir insan olmaya calisalim,
bu düsünceden kendimi kurtarmam lazim, ama sürekli hep yanliz kalacakmisim gibi hissediyorum,
sicak bir dus aldim agladim agladim,
simdide biraz dua etcem
bari böyle biraz telkin olurum
hedefim bundan gayri aileme iyi bir evlat olmak, isimde basarili olmak, insanlara karsi anlayisli ve hosgörülü olmak..
cocuklara ve yaslilara saten extra bir sevgim ve saygim var.. hayattan fazla birsey beklemicem bundan böyle..
insan bekleyis icine girdigi zaman aynen bizim gibi kocaaa bir hayal kirikligi yasiyor ve taa diplere kadar vuruyor..(en azindan ben öyle oldumm)
beklenmedik anda mutluluk daha cabuk daha tez gelirmis(bilmiyorum asli varmi)
en azindan öyle ümit ediyorum!!
allahim sevdiklerimizi bize bagislasin, sagligimizi korusun gerisi gelir.. kimseden eksigimiz yok hatta fazlamiz var.. kocaman kalbimiz kocaman yüregimiz var bizim!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?