Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Tabiki sürekli bi fikirler gelir aklımıza ya :)

Walla anzercim seninki daha yeni de benim 3.5 ay oluyo. skildim artik keder keder yetti be. Artik hur bi hatun gibi takiliyorum iste. oyle saf temiz ask falan beklemiyorum ondan. Yeni insanlara da acigim. sadece canim nasil isterse oyle davranmak istiyorum artik. ama yinede kendime araliga kadar sure bictim. ona karsi duygusal olmadigimdan emin olmam lazim. da benim ona sevgim bitmez cunku cikmadan once 1.5 senedir arkadastik. ve ben onu hep cok sevdim. aramizda hic bozulmadi. ayrilikta bile cok iyiydik. oyle iste amannn.

salla salla vur duvara!

Baya olmuş senin. Sıkılman normal bu durumda. Ben bu konuşmayı yapınca rahatladım mesela. Sizde konuşmuştunuz en son an dediğin gibi arada kötü şeyler olmayınca tekrar tekrar dönme isteği oluyor. Ya da en azından bi buluşalım konuşalım düşman değiliz ya durumu oluyor. Bencede salla dertleri vur duvara :)

Ben bugun cok kötüyüm,
niye böyleyimki anlamadim, ama herseyden umudu kesmek üzereyim

hayirdir hurremcim? herseyden kastin nedir?

aynen tatlim. bizde en son 10 gun once konustuk iste. bi daha gorusmeyelim diyen de bendim. simdi bunu dedikten hemen 2 hafta sonra merabaaa gel hadi bi goruselim demek istemiyorum o yuzden en az 1 ay sure verdim kendime. kapaticam cenemi oturcam. dusuncem. duygularimi yitircem sonrada gorusuruz bi ara. bakarim hala seviyormuyum, cekici geliyormu. eger cekici gelirse.........

okadar morelim bozuk ama buna gülümseyebildim :)

Neyden umudunu kesmek üzeresin canım?

hayirdir hurremcim? herseyden kastin nedir?

2 gündür rüyamda görüyorum sürekli, kendime sinir oluyorum, onumu düsünüyorum süreklide rüyama giriyor diye,
bunuda etkisi var tabi morelimin bozuk olmasina,
ama sanki hic birini sevemicem, bütün erkeklerden igreniyorum,
cokmu zor ya sevilmek ve sevmek, cokmu zor erkeklerin dürüst olmasi?
Cokmu zor beni hicbiseyi düsünmeden sevmesi, gerekirse herkesi karsina almasi, dürüstce sevmek bukadar zormu?
Hayatim boyunca yanliz kalcam, ve yanliz ölcem düsüncesini kafama yerlestirmeye basladim,
nasil olcak henüz bilmiyorum, ama sanirim böyle olcak,
dedigim gibi umudumu yitiriyorum

Ben bugun cok kötüyüm,

Ara ara öyle dönemler oluyor. Geçer hangi düşünce enerjini düşürüyorsa o düşünceyi değiştirmeye çalış. Bende bi kaç gündür kötüydüm sonra bir anda üzerimden kalktı birşey. Sanki içimde bir parça alındı. Hissetmiyorum şu an resmen, uyuştu gitti. İnşallah bu şekilde devam eder. Zaten mantıksız bir ruh haliydi. Akıl mantığa sığmaz değmeyecek etmeyecek biri için böyle günleri heder etmek.

gecer insallah hemen, zaten bir anlik biliyorum,
o öfke ve üzüntüylede mail attim adi batasicasina iyimi,
neyse ben sicak bir dus alayim, insallah daha iyi hissederim kendimi

bazen bana da oyle oluyo, sanki hep yalniz kalacak, yalniz olecek gibi hissediyorum kendimi.. ama dusunmemek lazim boyle! yarin ne olcagimiz belli degil. vardir elbette bizi de mutlu edecek birileri, birseyler..

aha yine efkar basti

Ben bugun cok kötüyüm,

mir gehts auch nicht anders!! =/

hersey üstüme üstüme geliyor, evlere sigamiyorum ve cok isyan ediyorum!! cok kötü biliyorum yaptigim ama elimde degil bazen..

allahim..beni affet!!

ne acilar var hayatta yaa analar evlatlarini kaybediyor, evlatlar ailesiz kaliyor, hastaneler caresiz hastalar ile dolu.. organ bekleyen mi dersin, kan kaybeden mi..

allahim beni affet, sen bizi affet!!!

hedefim bundan gayri aileme iyi bir evlat olmak, isimde basarili olmak, insanlara karsi anlayisli ve hosgörülü olmak..

cocuklara ve yaslilara saten extra bir sevgim ve saygim var.. hayattan fazla birsey beklemicem bundan böyle..

insan bekleyis icine girdigi zaman aynen bizim gibi kocaaa bir hayal kirikligi yasiyor ve taa diplere kadar vuruyor..(en azindan ben öyle oldumm)

beklenmedik anda mutluluk daha cabuk daha tez gelirmis(bilmiyorum asli varmi)
en azindan öyle ümit ediyorum!!

allahim sevdiklerimizi bize bagislasin, sagligimizi korusun gerisi gelir.. kimseden eksigimiz yok hatta fazlamiz var.. kocaman kalbimiz kocaman yüregimiz var bizim!!

Son düzenleme:
haklisin esmerim,
beklentilerimizi aza indirmemiz gerekiyor, ama ben zaten cok bisey beklemiyorumki
neyse dedigin gibi faydali bir insan olmaya calisalim,
bu düsünceden kendimi kurtarmam lazim, ama sürekli hep yanliz kalacakmisim gibi hissediyorum,

sicak bir dus aldim agladim agladim,
simdide biraz dua etcem
bari böyle biraz telkin olurum

tek kelimeyle afedersin ama esek bunlar benim karsima cikan okuz ayrica!! elbet dank eder o kafalarina bizsizlik umarim eder

essekki ne essek nefret ettim tiksindim yemin ederim kapılarımada yatsa peşimdende sürklense ben daha ona DÖNMEM!!!

oo olacak o daha cok pisman olacak
birak canim ne hali varsa gorsun

pişman olacak biliyorum kimse çekemez onu çünkü kimse her dediğini yapmaz dilerim hiç gülmez yüzü hiç ben kurtuldum çok şükür o neydi ya dakkika başı msj at bişey olcakta heran güveni sarsılcak bana her laf sayacak korkusuda yok en ufak bişey olsa beni suçlardı hastalıklı ör.otobüste yanıma erkek oturması şaka gibi geliyo artık sanki evliyimde yuvam dağılmasın çocuklarım perişan olmasın diye katlanmışım çok pişmanım ya

kızlar ben şimdi çok huzurluyum tamamen bitrdim onu istemiyorum acaba zaman geçtikce kötü olacakmıyım bende

anzerim boşver hep biz uğraştık yürüsün diye ama ne oldu bak ne işe yaradı karşımzdakiler insan olsa anlardı allah boşa akıl vermemiş yazık valla acıyorum onlara sadece

bende son zamandir her gece agliyorum sessiz sessiz yatagimda..sonra ya kalkip yüzümü yikiyorum yada yüzümde yaslarla uyuya kaliyorum..

21yasinda, hayatinin en güzel günlerini gecirecegi, neseli mutlu olacagi yerde aglayan bir genc kiz.. bazen cok aciyorum kendime..

sirf sevgiye acliktan, yalnizliktan agliyorum itiraf ediyorummm...cokmu simarik bir tavir sizce kizlarr ..sanki aglanacak baska birsey yokmus gibi sizce yaptigim cokmu simarik

aynen öyle her şeyin başı sağlık olan bizlere oluyor herkes iyi keyifleri yerinde yeter üzüldüğümüz nolur kendimize gelelim artık bizi hakedecek insan bir gün çıkar karşımıza ve bu eskilerle aradaki farkı gayet güzel gösterir o zaman daha iyi olur her şey öyle yada böyle hayat devam ediyor zehir etsek hayatı elimize ne geçecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…