- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #3.681
bende mesaj yazdım tekrar "Ben senin peşinden koşmuyorum ki ne bu tavır? Bi soru sordum insanlık namına. Demekki insanlık yapmamak gerekiyor bazen. Cevap vermediğin için gelmeyeceğin anlamını çıkarıyorum. Saçmalamaya kaldığın yerden devam et şimdi." dedim. Uyuyodu belki de bilmiyorum inşallah buna cevap yazıpta iyice sinir etmez.
Tomvejerry haklısın canım ne diyeyim. Ama çokta pişman olmadım aslında şimdi daha iyiyim :)
Hürrem sağol canım buda sondu zaten artık.. Görüp göreceği rahmet buydu..
dedi memnunmusn halinden dedim beni boşver sen memnunsun face açmışsın foto eklemişsin dedi boşver yapıyorum işte bişeyler bizi ayırmaya çalışan kız facede ekledi tebrik etti beni öyle şeyler yapcamki benden nefret edeceksin o kız bir daha tekilf ederse kabul edecem dedim sen bilirsin mutluluklar o zaman sen bıraktın beni vazgeçtin ben zaten nefret ettim senden ekstra bişey duymama gerek yok napıyosan yap bana bir daha msj atma sana yakışanı yap dedim oda dedi on ay boyunca bana yakışanı yaptımda ne oldu dedim on ay boyunca sen çok mutluydun mutsuz olduğunda anlıycaksın dedi evdekilerede söyledim bir daha evde adın geçmiycek iyi dedim bir daha msj atma diyo boşver hayatına bak unut mutlu ol falan filan
aptalllllllllllllllllll çok pişman olcaksın o zaman kendinide benide öldürsen dönüm yüzne tükürmycem bileeeee hiç mutlu olamıycaksınnnnnnn dilerim Allahtan hiç yüzün gülmezz
Ay çok merak ettim, herhangi bir tepki geldi mi? :26:
Gelmedi canımcım.. Demekki o bitirdi kafasında tamamen ben kendi kendime ayrılık konuşması yapmadık ki gelmemesi için sebep yok diye gelin güvey oldum.
Nasıl gelmez ya? İnsan umursar da son bir söz olsun söyler bir zahmet. Karşındakini soru işaretleriyle bırakmak en büyük işkence benceKısa ya da uzun bir geçmişiniz var sonuçta, anlamıyorum bu erkekleri :113:
Yarın 2 seneden sonraki 8. ayımız dolacaktı işte canım. Değerim bu kadarmış demekki öğrenmiş oldum. Daha ondan bişey beklemiyorum oda sakın beklemesin.
Yarın 2 seneden sonraki 8. ayımız dolacaktı işte canım. Değerim bu kadarmış demekki öğrenmiş oldum. Daha ondan bişey beklemiyorum oda sakın beklemesin.
Bu ne yav.. O ne özgüven o..
Ne zannediyorsa kendini artık. Hem özgüven tavan yapmis hemde çok saygısız konuşmuş canım. Daha mesaj atarsa muhattap olma bence.
dedi memnunmusn halinden dedim beni boşver sen memnunsun face açmışsın foto eklemişsin dedi boşver yapıyorum işte bişeyler bizi ayırmaya çalışan kız facede ekledi tebrik etti beni öyle şeyler yapcamki benden nefret edeceksin o kız bir daha tekilf ederse kabul edecem dedim sen bilirsin mutluluklar o zaman sen bıraktın beni vazgeçtin ben zaten nefret ettim senden ekstra bişey duymama gerek yok napıyosan yap bana bir daha msj atma sana yakışanı yap dedim oda dedi on ay boyunca bana yakışanı yaptımda ne oldu dedim on ay boyunca sen çok mutluydun mutsuz olduğunda anlıycaksın dedi evdekilerede söyledim bir daha evde adın geçmiycek iyi dedim bir daha msj atma diyo boşver hayatına bak unut mutlu ol falan filan
aptalllllllllllllllllll çok pişman olcaksın o zaman kendinide benide öldürsen dönüm yüzne tükürmycem bileeeee hiç mutlu olamıycaksınnnnnnn dilerim Allahtan hiç yüzün gülmezz
yok ya ne muhattap olcam sabahta msj atmış kimsenin tekilifini kabul edecek değilim o kadar şerefsiz bir insan değilim benden nefret et diye öyle dedim üzülme hayatını yaşa bilmem ne demiş salak ya haketmemiş beni Allahıma binlerce şükürler olsun ki gözümü açtı istyoki peşine düşeyim yalvarayım ama yokkk çok beklersin çoookkkkkkkk
Bosver canim demekki bitirmis gercekten kafasinda,
eger yarina kadarda bisey yazmazsa aramassa, ozaman numarasinida sil herseyinide sil bence,
sende kafanda artik bitirmelisin ozaman,
bukadar sorumsuz olunmaz,
heleki bir ADAMsan, böyle sorumsuz olamassin buna hakkin yok,
bunca yillik iliskiden sonra insan utanir biraz be..
Bende gece yine rüyamda gördüm onu,2 gündür bu ne anlamadimki,
sabah sinir oldum, dedim o beni rahatsiz ediyorsa bende edeyim,
numarasini aradim durdum, telefonlarimda yok silmistim cünkü,
epeski bi telefonum var, numarayi gizleyip aradim, kapaliydi teleofnu, zaten sadece caldirip kapatcaktim, kafasi karissin diye :)))
olmadi neyse iyiki olmamis aman,
ani düsünceyle hareket etmemem lazim aslinda,
of bidaha görmek istemiyorum rüyamda yaaa yeter kac ay oldu
Bosver canim demekki bitirmis gercekten kafasinda,
eger yarina kadarda bisey yazmazsa aramassa, ozaman numarasinida sil herseyinide sil bence,
sende kafanda artik bitirmelisin ozaman,
bukadar sorumsuz olunmaz,
heleki bir ADAMsan, böyle sorumsuz olamassin buna hakkin yok,
bunca yillik iliskiden sonra insan utanir biraz be..
yok ya ne muhattap olcam sabahta msj atmış kimsenin tekilifini kabul edecek değilim o kadar şerefsiz bir insan değilim benden nefret et diye öyle dedim üzülme hayatını yaşa bilmem ne demiş salak ya haketmemiş beni Allahıma binlerce şükürler olsun ki gözümü açtı istyoki peşine düşeyim yalvarayım ama yokkk çok beklersin çoookkkkkkkk
Bende gece yine rüyamda gördüm onu,2 gündür bu ne anlamadimki,
sabah sinir oldum, dedim o beni rahatsiz ediyorsa bende edeyim,
numarasini aradim durdum, telefonlarimda yok silmistim cünkü,
epeski bi telefonum var, numarayi gizleyip aradim, kapaliydi teleofnu, zaten sadece caldirip kapatcaktim, kafasi karissin diye :)))
olmadi neyse iyiki olmamis aman,
ani düsünceyle hareket etmemem lazim aslinda,
of bidaha görmek istemiyorum rüyamda yaaa yeter kac ay oldu
Anzercim hakkinizda hayirlisi. ama bi kere daha konusurmussunuz gibi geliyor bana. ofke aninda ayrilanlarin ayriliklarini ciddiye alamiyorum ben :44:
gorusemeyince gozume daha cekici gorunuyor pislik
karar verdim aralikta hala onu gormek istersem bi merhaba diyceemmm, bakalim napcak. sonrada goruselim derim. sonrada onu bi yerde skistirir operim hahahahahaa kendimi pislik sapik erkekler gibi hissettim. ama bu defa bunu bi kiz planliyo ahahauahauhaauahah
sevgililigini kim istiyor ki
bi kere sariliiiim yeter :115:
cildirdim
sende bir hoşsun tomvejerry
dediğini kafamda canlandırdımda birde adam "imdat polis" diye bağırıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?