- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.019
- 723
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #3.721
bende istemiyorum, sevmiyorum kimseyi banane banane banane!!
bende istemiyorum, sevmiyorum kimseyi banane banane banane!!
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kendinize gelin lütfen duygusal şarkılardan uzak durun o kadar saçma hareketli şarkılar dinliyorumki gülersinizbu hayatın derdi bitmez üzülürseniz yutar bu hayat sizi boşverin üzülmeyin nolur
hereksin bir derdi var durur icerisinde... allaha sükür birzamanlar cok sevmis ve ugruna herseyi göze almis oldugum bir gerizekali dangalak saman beyinli sarimsak kafali tarafindan kazik yemis olmamdan gayri bir derdim olmadi..
derdimiz bu olsun dicem ama hic derdimiz olmasin ama yauuuuuuu
hakkında hayırlısı buymuş demek ki boşver çıkacak karşına doğru insan bu arada yaşın kaç?? :) tanımyrm yorum yapıyrm ama :)
yasim 21! dolu dolu 21haziranda 21 oldum.. yengec burcuyum ve burcumdan nefret ediyorum malesef her özelligini tasiyorum
o ugruna yikildigim, karalar bagladigim kiside gelirse hic birsekilde kontak kurmicam .. hayir yanlis anlamayin kizgin yada sinirli degilm ona.. nasil olabilirimki annesi icin gitti ama ben böyle kisa bir zamanda cokk fena baglanmisim..
baskalarini düsünmek, sevmek güzel ama nereye kadar?? birazda kendimi düsünüp koruyup kollamaliyim diye düsünüyorum, yanlis miyim??
emin o kisi karsimda durdugunda cok farkli seyler düsünüp hissedicem ama olsun yinede kararimdan vazgecmezsem cok iyi olcak benm icin..
yaralarim kendim saricam kimseye muhtac olmicam..kimse icin yikilmicam
evet bu dediklerime kendim bile inanmiyorum..
bende 20 yaşındayım balık burcuyum aynen bende bütün özelliklerini taşıyorum aşırı duygusalım
aynen tatlim. bizde en son 10 gun once konustuk iste. bi daha gorusmeyelim diyen de bendim. simdi bunu dedikten hemen 2 hafta sonra merabaaa gel hadi bi goruselim demek istemiyorum o yuzden en az 1 ay sure verdim kendime. kapaticam cenemi oturcam. dusuncem. duygularimi yitircem sonrada gorusuruz bi ara. bakarim hala seviyormuyum, cekici geliyormu. eger cekici gelirse.........
okadar morelim bozuk ama buna gülümseyebildim :)
2 gündür rüyamda görüyorum sürekli, kendime sinir oluyorum, onumu düsünüyorum süreklide rüyama giriyor diye,
bunuda etkisi var tabi morelimin bozuk olmasina,
ama sanki hic birini sevemicem, bütün erkeklerden igreniyorum,
cokmu zor ya sevilmek ve sevmek, cokmu zor erkeklerin dürüst olmasi?
Cokmu zor beni hicbiseyi düsünmeden sevmesi, gerekirse herkesi karsina almasi, dürüstce sevmek bukadar zormu?
Hayatim boyunca yanliz kalcam, ve yanliz ölcem düsüncesini kafama yerlestirmeye basladim,
nasil olcak henüz bilmiyorum, ama sanirim böyle olcak,
dedigim gibi umudumu yitiriyorum
Bende böyle düşünüyorum ya.. Içimde bi istek var beni seven sahiplenen dürüst içten olan biriyle olmak ama öyle birini bulacak miyim ondan şüpheliyim. Inşallah buluruz ama bulamazsakta napalim kader.
anzerim boşver hep biz uğraştık yürüsün diye ama ne oldu bak ne işe yaradı karşımzdakiler insan olsa anlardı allah boşa akıl vermemiş yazık valla acıyorum onlara sadece
Boşverdim tatlım zaten o konuşmayı yaptım rahatladım. Ne hali varsa görebilir şimdi :)
iste aynen bu korkumdan dolayi ben oturup hickira hickira agliyorum... yalniz olmadigimi bilmek cok güzl!!
dua et hayırlısını iste boşver yanlarna kalmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?